Erkek Adam Türkçe Podcast: Sanal İlişkiler

Sitedeki güncel yazılardan sanal ilişkiler yazısından hareketle bir discord yayını yaptık. Konu konuyu açtı, sorular cevapladık ve böylece sanal ilişkilere ek olarak sanaldan tanışma, günümüzdeki onlyfans gibi güncel fenomenler, sosyal medya ve tinder tavsiyeleri üzerine konuştuk.

Erkek Adam discord linki. Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube videosu aşağıda. Videoları beğendiyseniz, daha fazla kişiye ulaşması ve daha fazla video hazırlanması için bizi videoları beğenerek ve paylaşarak teşvik edebilirsiniz. Kanal için notifikasyonları açmayı da unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

14
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
1 Comment threads
13 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
görkemHalil Sezai BetacıkoğluSarpMahmut AbiDevrikBey Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
DevrikBey
Guest
DevrikBey

Mahmut Abi merhaba! Bir durum var ve acilen yanıt bulmam gerekiyor. Abi ben 28 yaşındayım. Sanal bir platformdan bir süre önce bir kızla tanıştım. Kız 21 yaşında. Kız tamamen benim sanal profilimden etkilenerek hayatıma adeta zorla girdi. 1 hafta kadar konuştuk ve tamamen kendini bana kaptırdı. Bu arada onun yüzünü, boyunu-posunu falan hep gördüm. Ancak ben sanal ya da uzaktan ilişkilere kapalı olduğum için zaten yüzümü gösteren değil de, böyle vücudumu vesairemi ya da iş ortamında çekilmiş alakasız fotoğrafları gösterdim kıza. Kızla o bir hafta muhabbetten sonra, “bana göre” önemli bir muhabbet esnasında saçma bir kelime kullandı diye onu terk… Read more »

DevrikBey
Guest
DevrikBey

Abi cevabına gerek kalmadı. Sokarım artık böyle işe deyip gidip kısa bir video gönderdim. O esnada bayağı da betalık yaptım.
Finallllllllllll…
musmutlu abi.
Kız gayet beğendiğini söyledi. Ve hatta dönünce evlenelim falan diyor ama bir şekilde bloke ettim. Uzun süreli ilişkiye, dediğin gibi, sadece açıktım. İkimizin de şuanki verdiği intiba bu işin uzun süreceği yönünde. İlişkimi burada öğrendiklerime göre yönlendirmeye çalışacağım. İyi ki redpill var, iyi ki siz varsınız abi.

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Tüm bunları 28 yaşında bir adam mı yazıyor? “Kızla o bir hafta muhabbetten sonra, “bana göre” önemli bir muhabbet esnasında saçma bir kelime kullandı diye onu terk ettim.” İlişkin olmayan kızı nasıl terk ettin anlatır mısın biraz? Ve de 21 yaşındaki kızın hangi lafına bu kadar incindin? “Kız 21 yaşında olmasına rağmen oldukça olgun karakterli. Evlilik materyalleri de sağlam bir şekilde var. Azıcık ona sert yaptığımda ağlıyor adeta.” Sen biraz sert yapınca hemen ağlayan kız evlilik materyali değildir. Sadece sana kendini kolayca ezdirip egonu tatmin edecek biridir. Sayıları çok da fazla değil o yüzden evlilik materyali diye etiketi yapıştırmışsın. E… Read more »

DevrikBey
Guest
DevrikBey

Dostum herşeyden önce bu kadar fevri bir yorumla umarım kamçılamak isteği güdüyorsundur. Aksi halde ben yaptığım saçmalıklardan, sen de şu yorumlarından dolayı gülünç duruma düşüyorsun. -İlişkin olmayan kızı nasıl terk ettin anlatır mısın biraz? Ve de 21 yaşındaki kızın hangi lafına bu kadar incindin? Sanal ilişki. Hangi lafına incindiğim de bariz belli. -Sen biraz sert yapınca hemen ağlayan kız evlilik materyali değildir. Sadece sana kendini kolayca ezdirip egonu tatmin edecek biridir. Sayıları çok da fazla değil o yüzden evlilik materyali diye etiketi yapıştırmışsın. E başka nerde bulacan böyle kendini aşağılatan kız? Yani bana 2. kez böyle birisi denk geliyor. Demek… Read more »

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Yazdıklarımın arkasındayım. Gayet de gülerek yazdım. Darılmayıp kelimelerime takılmayı bırakır, alt metni alırsan ve sağlam özeleştiri yaparsan sağlam kazanım olur. Yoksa da beni ilgilendirmez.

görkem
Guest
görkem

abi adamın yazdıklarına bak, sen diyorsun ki alt metni alırsan, bu adamın bakkaldan 2 ekmek alması bile büyük başarı

Görkem
Guest
Görkem

kardeşim 28 olduğuna emin misin bu yazdıkların gerçek mi gerçekse senin büyük sorunların var çaresi burada değil tedavi olman lazım psikoloğa görün