Andrew Tate: En ünlü dolandırıcı

Andrew Tate dolandırıcısının bir podcastte erkekleri camgirl kullanarak nasıl soyduğunu mide bulandırıcı üslubu ile anlattığı yayınla ilgili video yapacaktım, bu videoya denk geldim. Güzel olmuş.

(Tate kızların klavyelerinin kablosunun takılı olmadığını, klavyede adamlarla yazışanın kendisi olduğunu ve kızmış gibi yazışarak ve adamı oraya geleceğim evleneceğiz diye kandırarak 250 bin Dolar dolandırdığını anlatıyor.)

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
kadirMahmut AbiNamelessKimsinkqrdes?Lyku Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Radioo33
Guest
Radioo33

Şahsen bu adamın neden bu kadar çok saygı duyulduğunu anlıyorum, çünkü propaganda çok güçlü işledi. Bu adam hakkında ben de önemli birkaç şey paylaşmak istiyorum:

Tate heteroseksüel erkekleri başka erkeklerle seks yapmaya ikna etmeye çalışıyor:
https://twitter.com/ladykennington/status/1633093350101331968

Andrew Tate, sohbet mesajları üzerinden ticaretini yaptığı kamera kızları gibi davranarak kendi eşcinselliğini doğruluyor. Azgın erkeklerle seks yaptı:
https://youtu.be/akQgqLPmIxA (29:20)

Hatta onun bir Rus istihbaratçısı olduğuna dair bazı teoriler var:
https://youtu.be/d4MYJS54vVM

Hapise alınan dönemleri biliyorsunuz, bazıları hapiste gay seks yaptığını bile söylemişti.

Matt
Guest
Matt

Bazı redpill mankafalı yayıncılar da Andrew Tate’i kendilerine örnek aldıklarını söylüyorlardı.Örnek aldıkları adamı iyi izlesinler şimdi

Lyku
Guest
Lyku

Aaa! oldu mu ama şimdi ya? Bir sürü arkadaşın hayalleri yıkılacak. Buna ilişkin “Mandıra Filozofu” filminde bir sahne vardı. Orada da adamımız bir seminere katılıyor, seminerdeki eleman “hepiniz yalıda yaşamayı hak ediyorsunuz” gibi bir şeyler diyordu. Adam da iyi de o kadar yalı yok onu ne yapacaz falan diyordu. Pardon da, Tate bu durumu pazarlarken, “iyi de hocam dünyada kaç tane bugatti satılıyor ki zaten?” gibi temel mantık sorularını bile soramıyor mu bu insanlar. Kaldı ki bu adamın (veya benzerlerinin) özünde söylediklerinde direk bir mantık hatası yok. Siz de aynı şeyi söylüyorsunuz. Kendimizi geliştirip, kendimizin en iyi versiyonu olmak iyi… Read more »

Kimsinkqrdes?
Guest
Kimsinkqrdes?

Andrew tate = maskulenite tyler.

Nameless
Guest
Nameless

Bu durum maskülen bir figür olmadığını göstermez. Bir insan herhangi bir internet ünlüsünün her hareketini doğrulayacaksa bazı şeyleri en baştan oturup düşünmeli zaten. Tate bazı konularda aşırı olsa da %80 hak ehlidir. Disiplini, çalışmayı öven tonla konuşması varken bir hareketten Tate’i şeytan bellemek mantıksız.