Daygame (Kızlarla Tanışma) Eğitimi | Eğitime Katıl

Ben Secret,

37 yaşındayım, 22-23 yaşlarında daygame’e başladım. Türkiye’nin en eski ve kabul edilen en iyi daygame oyuncusuyum.

Kızlarla etkili bir şekilde tanışmayı son 10 yıldır birebir olarak sahada öğretiyorum. 60’dan fazla katılımcıyla sahada kızlarla tanışma ve etkili iletişim becerileri üzerine çalıştık.

Aşağıda sadece 3 farklı katılımcının kızlarla tanışıp muhabbet ederkenki görselini görebilirsin:

Eğitimin İşleyişi:

Daygame (Kızlarla tanışma eğitimi) hafta sonu cumartesi ve pazar olarak uygulanır. Günde 5-6 saat ve 2 gün olarak toplam 10-12 saat olarak yapılır.

Programın akışı:

1.gün:

  • İlk  1 saat: teorik bilgilendirme.
  • Sonraki 1 saat: sadece kendim set açarak, öğrencinin beni gözlemlemesini ve bu işin yapılabileceğine şahit olmasını sağlama.
  • Sonraki 3-4 saat: öğrencimin yaşına göre tanışması gereken kızlardaki yaş aralığını belirleme ve adım adım yapmasını sağlama. Her yaklaşmada bir sonraki adımı üzerine koyarak numara almaya kadar gitme.

2.gün:

  • Benim daha fazla set açarak, ileri teknikleri göstermem.
  • Öğrencimin artık öğrendiği ve bolca pratiğini yaptığı bilgilerle daha fazla pratik yapmasını sağlama.
  • Günün geri kalanında öğrencimi yanıma alarak, 2’li gezen, 3’lü gezen setlere (kızlara) açılış yapmamız. Yani öğrencimin wingmanim (yardımcı kanat oyuncum) olmasını sağlama.

Eğitim Sonu:

  • Kahve, çay içerek eğitimin nasıl geçtiğini değerlendirme ve eğer öğrenci isterse isim vermeden “eğitim sonu katılımcı değerlendirmesi” ses kaydı almak.
  • Arkadaş olmak, kişisel telefonumun öğrencimin daha sonra soru sorabilmesi için onda bulunmasını sağlamak.

Eğitim Sonu Sesli Katılımcı Yorumları Oynatma Listesi:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLuSthEOYhtd7BWKjgXORrH0-QqJWxpHbl

Eğitime Katılma Linki ve Ek Yazılı Katılımcı Değerlendirmeleri (Satın Al):

https://www.centilmenkulubu.com/urun/gunduz-oyunu-daygame-egitimi/

Daygame’in ne olduğunu daha iyi anlamak için aşağıdaki yazıyı okuyabilir veya aynı yazının seslendirilmiş podcastini dinleyebilirsin:

https://erkekadam.org/2022/02/12/daygame-felsefem-daygame-nedir-ve-ne-degildir/

Eğitimleri bizzat kendim (Secret), İstanbul-Kadıköy’de veriyorum ve eğitimin sonunda sadece ortalama bir daygame oyuncusu olarak her hafta yeni bir kızla buluşma yapabilme vaadi veriyorum.

Sahada görüşmek üzere
-Secret-

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

8
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
blackstyleSamedMahmut AbiHatam ne aga?Centilmen Kulübü Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kenzou
Guest
Kenzou

Selamlar, tam da ihtiyaç duyulan şey aslında. Okuyup okuyup, pratiğe dökme konusunda sıkıntı çekenler için çok faydalı bir danışmanlık bugüne kadar çoktan yapılmalıydı. Ancak bir şey sormak istiyorum. Kadıköy bu iş için biraz easy-mode olmuyor mu üstat? Mesela ben Avrupa yakasındayım ve hedefim yakın çevrem. Atıyorum Bağcılar, Şirinevler, Yenibosna falan. Sekülerden çok daha muhafazakara yatkın çevre üzerinde bir faydasını görecek miyim bu eğitimi alsam? Merak edecek tüm arkadaşlar adına sormuş olayım 🙂

Hatam ne aga?
Guest
Hatam ne aga?

date’e çıktım. Datte iyiydim aslında ama dokunma işini biraz abarttım ve abazan göründüm. Kız buluşmadan sonra birçok kez “çok güzel buluşmaydı” diye mesaj attı. sonraki gün akşam buluşma ayarlamak için kıza yazdım. Bakalım hayırlısı falan yazdı baktım eski sıcaklığı yok. bir iki gün sonra buluşmayı iptal ettim. bana uzun uzun mesajlar yazdı, evimiz yakın, şurada buluşabiliriz falan falan. İyi o zaman şu birkaç günü atlatayım buluşalım dedim birkaç gün sonra teklif ettim reddetti. ?

Mahmut Abi
Admin

Not aldık.

Samed
Guest
Samed

Merhaba Mahmut abi set açıp instagram alıp sonunda engellendim sizce ne yapmışımdir?

Mahmut Abi
Admin

Bilmiyorum sence ne yapmışsındır?

Samed
Guest
Samed

Bir parça heyecanlanmaktan başka bir şey yapmadım bide inecegim durak geldi kacirmayayim diye instagramini istedim o kadar