Erkekadam sitesi 4 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak, Duyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam dört sene ve 922 yazı olmuş.

Bu sene Youtube kanalı, Discord kanalı, Instagram hesapları da çok daha aktif hale geldi. Siz yine de sosyal medyada fazla zaman harcamayın ama illa harcayacaksanız bizi takip edin 🙂

Dördüncü yıl vesilesi ile, bu yazının yorumlarında siteyi nasıl keşfettiğinizi ve hayatınızda (olduysa) nasıl değişiklikler yarattığını paylaşmanızı istiyoruz. Hadi klavye başına.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
3 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
elektrikamorphisYunuskc23John Le Carre Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
amorphis
Guest
amorphis

bu siteyi keşfetmem ekşi sözlük vasitasiyla oldu. Kasım 2020’de geldim ve redpill ile tanistim. buraya link vermiş, şu sacmaliga bak demiş yazarin biri. Onun sacmalik dedigi sey benim hayatima disiplin katti mesela. Bakis perspektifimi genisletti. Tipik bir kaybeden, mavi hap zihin setiyle gelmedim buraya. Hayatimda belli bir cizgim vardi hatta varmis bu site sayesinde farkina vardim. Onun üstüne bir de buradaki değerleri yükledim kendime ve memnunum gayet hayatimdan. dedigim gibi mahmut abi ve buradaki ekip cok degerli bir is yapiyor. Sifirdan baslayacak olan insana bile cok yol aldirir burasi. Ben burasi sayesinde disiplin kazandim. Duygusal gücümü arttirdim. Yine burasi sayesinde… Read more »

elektrik
Guest
elektrik

Abi şu dolandırıcıları bir teşhir etsen. Adama dm’den size katılmak istiyorum , yok şöyle adamım falan deyin direkt size diyor ki adam : “şu kitabı almalısın” , “ibana xxx para at x kitabını daha koymadım siteye atayım sana kitabı…”
https://twitter.com/maskulenitecom
“Büyük Güç Yalanı” taktiğini uyguluyorlar bunlar ,organize olarak.
https://www.youtube.com/watch?v=UoeAp1MunTw&t=61s