Erkekadam sitesi 4 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak, Duyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam dört sene ve 922 yazı olmuş.

Bu sene Youtube kanalı, Discord kanalı, Instagram hesapları da çok daha aktif hale geldi. Siz yine de sosyal medyada fazla zaman harcamayın ama illa harcayacaksanız bizi takip edin 🙂

Dördüncü yıl vesilesi ile, bu yazının yorumlarında siteyi nasıl keşfettiğinizi ve hayatınızda (olduysa) nasıl değişiklikler yarattığını paylaşmanızı istiyoruz. Hadi klavye başına.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
3 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
elektrikamorphisYunuskc23John Le Carre Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
hopent
Guest
hopent

Sitenin bana kattığı en büyük şey disiplindir. Yıllardır debelendiğim şeylerden sıyrılıp hedeflerime doğru yavaş ama sürekli şekilde ilerlemem beni bir üst seviyeye taşıdı. Disiplin edinilmesi gereken en önemli becerilerden.

Pan
Guest

Sitenin en eskilerinden biriyim muhtemelen. İlk bakışta gözümün önüne gelen birkaç isim daha var. Sitenin Mahmut abisiyle çoğu zaman yorumlar kısmında destekleştik, bazen çatıştık. Ekşisözlükte Skeptico ve birkaç ismi takip ederek başladığım Kırmızı hap maceramda erkekadam önemli bir miheng taşı oldu. Hatta, kendi projemiz olan maskulenpua’yı kurduktan sonra da bu durum değişmedi. Halâ buralardayız ve elimizden gelen desteği hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. nice 4, 40 yıllara.
Başta kooçum Mahmut olmak üzere emeği geçen herkese sevgi, saygı.
Alphaisloading aka Pan

METEVS
Guest
METEVS

Üniversitenin ilk yılında deli bir hatundan yediğim 🙂 fena bir ayrılık kazığı sonrası bunalım döneminde bir çıkış yolu ararken keşfettim 2 yıl oldu hayatımda çok şey değişti iyiki bu siteyi bulmuşsum rollo’nun dediği gibi ö-renci hazır olduğunda öğretmen gelicektir. Teşekkürler erkek adam sitesi.

Memati
Guest
Memati

Eski sevgili nasıl geri döndürülür ve oneitis nedir gibi çok zayıf erkeklerin madur olduğu konuları araştırmalarım sonucunda bi kaç defa siteye girmişliğim oldu lakin o an ki eziklik den olsa gerek site çok dikkatimi çekmemişti. Sonra ilişkiler konusunda ne araştırsam bu site çıkınca ve yavaş yavaş lan aslında iyi bi siteye benziyor bi bakim şunların yazılarına derken en alttaki yazıdan başlayıp en tepedeki yazıya kadar okumaya karar verdim. Burada benim gibi erkeklerin olması yalnız olmadığımı hissettirdi buda psikolojik açıdan olumlu yönde etkiledi beni vay be dedim yalnız değilmişim vay be dedim herşeyin bir cevabı varmış vay be dedim demek bu… Read more »

(0)
Guest
(0)

2018 yılında arkadaşım önerdi. O zamanlar yine ufak tefek sevgili/takılmacalı hayatı olmuş amerikan futbolu oynayan mavi haplı fakat bir o kadar bir şeylerin farkında olmaya başlayan kekeme bir üniversiteliydim. Şu an hala kekemeyim ama bu siteyi rehber edinerek sağlıklı ilişki/fb/tabak muhabbetleri yaşamış-ki siteye girdiğimde amacım buydu- ama en önemlisi kendi benliğinin ve değerinin farkında olmuş biri olarak buradayım. Hala okuyorum hala öğreniyorum

ihhhh
Guest
ihhhh

Hatunların davranışından analiz kastigim, kadınların davranışlarını anlamaya çalıştığım bir donemde ararken keşfettim.

Bu site ile birlikte depresif halime son verdim. Hatunlar konusunda aradığım her şeyin cevabını aldım. Bu site bize gerek hatunlar gerek insanlar arası ilişkilerde abilik yaptı. Özgüvenimi kazandırdı bu site. Hayata daha renkli bakmayı, gülmeyi öğretti.

Hatunlar konusunda cesareti burada öğrendim ve pratikte kazandım. İlk sevgilim bu siteden öğrendiklerim sayesinde oldu. Kendime bakmaya karar vermem, ilk defa spora adım atmam burdan sonra oldu.

Gerçekten kendi abilerimizden, babamızdan, eşten dosttan, arkadaşlarımızdan öğrenemediklerimizi öğrettiğin için, bize bu derya deniz bilgi havuzunu sunduğun icin teşekkürler mahmut abi, teşekkürler erkekadam sitesi 🙂

KevinBall
Guest
KevinBall

Bedavadan harcanmış yıllar ve en son o özel kızın reddetmesiyle tüm hayalleri yıkılan her erkek gibi internete koşup kız nasıl tavlanır diye Google’ladığımı hatırlıyorum. Tahmin edeceğiniz gibi pua lar “bu taktikle her kızı tavlarsın” savıyla ortaya atlıyor ve bu mantıklı gelmiyordu. Aralarında en mantıklı konuşan jokerdi. Onunda yeni yeni YouTube’a girdiği zamanlar. Forumunu övüyordü ama forum paralı. Üniversite öğrencisiyim o zamanlar ama siragamdan kestim, yemeğimden kestim 150 lira civarı paraya 3 aylık kayıt oldum ama son mesaj 2yıl öncesinden. Enayi gibi hissetmedim dersem yalan olur. Üyeliğimin kalan 2 ayında foruma girmedim. Uzunca depresif/bunalım devam eden aradan sonra Twitter’da denk gelen… Read more »

Melez
Guest
Melez

Abi öncelikle hepinizin emeklerine sağlık. Ben bu siteye yakın bir arkadaşım neticesinde ulaştım. Baktım ilginç şeyler var haftada bir iki karıştırıyorum ama öyle gazozuna tabi. Bir gece uyku tutmamıştı bir bakayım dedim tekrar siteye, girdim saha raporlarına. Tak! Bir lamba yandı bende. Dedim:”Aman aman nereye geldik böyle. “ Sitenin amacını, kırmızı hapı falan yeni anlamaya başladım ben. Neyse efendim bir yandan okul var bir yandan sürekli karıştırıyorum burayı her gün girmeye başladım bir an. Yazın da cesaret toplayıp birkaç set açtım tam ben ivmeleneceğim aksiyon almada baaam! yks ve covid vurdu. Başta canım sıkıldı ama iyi oldu bu kırmızı hapla… Read more »

Jesse Pinkman
Guest
Jesse Pinkman

Siteyi nasıl keşfettiğimi çok hatırlamıyorum maalesef. Bana kattığı en büyük şey farkındalık. Emeği geçen herkese teşekkürler.

İbrahim
Guest
İbrahim

site sayesinde zaten karantina vesilesiyle başlamış fişten çekilme sürecim hızla tamamlanmış oldu. henüz çok gencim ve yiyecek çok ekmeğim var ama bu siteyle birlikte mavi haplı kafa yapımdan umutsuzluğumdan bilumum beni olumsuz etkileyecek şeyden kurtularak daha disiplinli kendini hayatını geleceğini ve oyununu geliştirip devamlı üstüne koyan biri haline geldim. emeği geçen herkese teşekkürler

Yunus Emre
Guest

Erkek adam’ın bana en büyük katkısı kaliteli ve doğru bilgiye en kolay şekilde ulaşmak oldu . Ayrıca zor zamanlarımda arkadaşlarımdan , ailemden alamadığım kaliteli tavsiyeleri bana çok destek oldu …
Öncelikle siteyi kuran Mahmut abi ve Hank’e çok teşekkür ediyorum , site üzerinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Saygılar …

Selçuk
Guest
Selçuk

Sitenizle Neverfap yazıları ile tanıştım. Kadınları daha iyi anlamaya başladım. Acı bir reçete olduğunu fark ettim. Ama kesinlikle güçlendiğimi hissediyorum. Erkek olarak aslında yalnız olduğumu ve sadece kadınların değil kimsenin umrunda olmadığını yaşayarak müşahade ettim. Çocuğuma da bu siteyi tavsiye edeceğim. Olayın sadece kadın erkek ilişkisi olmadığı ve hakikatı arama yolculuğu olduğunu düşündürüyor bu site bana.

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

Skeptico sayesinde ekşide fark ettim ilk. Hayatıma o kadar çok kattı ki redpill.. Skeptico, Mahmut abi, Karanlikruya hocam çok teşekkürler, haklarınız ödenmez cidden. Skeptico hocam ilgilenmiyor, görmez mesajları herhalde artık ama olsun.

Darkwolf
Guest
Darkwolf

Siteyi arayıp bulmam bir arkadaşımla konuştuğum bir konu hakkında araştırma yapmam sonucu oldu. Çok şükür ki bulmuşum. Yıllardır içinde bulunduğum hayal aleminden çıkmamı sağladı. Acı da olsa gerçeklerin farkına varabilmek önemli bir mevzu. Her şey için çok teşekkürler. Daha uzun senelere inşallah.

evsiz
Guest
evsiz

2017 de inci sözlükteki buraya gel çok şey kazanacaksın yazısından gelenlerdenim. mucxjzzz ile başlayan farkındalığım burada gelişti. geldiğimde beş on yazı vardı burada galiba, sayfada çok büyük gelişim var. o zaman üniye hazırlanıyodum, şimdi mezun olmama iki ay var 🙂 zaman geçiyor

1 2 3