Erkekadam sitesi 4 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak, Duyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam dört sene ve 922 yazı olmuş.

Bu sene Youtube kanalı, Discord kanalı, Instagram hesapları da çok daha aktif hale geldi. Siz yine de sosyal medyada fazla zaman harcamayın ama illa harcayacaksanız bizi takip edin 🙂

Dördüncü yıl vesilesi ile, bu yazının yorumlarında siteyi nasıl keşfettiğinizi ve hayatınızda (olduysa) nasıl değişiklikler yarattığını paylaşmanızı istiyoruz. Hadi klavye başına.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
3 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
elektrikamorphisYunuskc23John Le Carre Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Jeremy
Guest
Jeremy

Site henüz 1. yılında iken ilk kız arkadaşımdan terk edilmem sonucu bulmuştum ben de. Çoğumuzun yaşadığı oneitis kavramını en yoğun şekilde deneyimlediğim bir zamandı. O dönem burada okuduklarımın kafama nasıl bir balyoz gibi indiğini ve “evet lan doğru söylüyor, aynen böyle olmuştu bunların hepsini yaşadım” dediğim anları hala çok net hatırlıyorum ki bunlar sayesinde burayı devamlı olarak takip etmete başladım. Oneitis ve bolluk zihniyetini üzerinde en çok durmam gereken konular olarak belirlemiştim ve böylece kızlarla olan ilişkilerimde yeni bir dönem başlamıştı. Ancak hala düzenli bir seks hayatım yoktu (yiyişmeler asla gerçeğinin yerini tutmazdı sonuçta). İşte burada maskülen benlik kavramına yoğunlaşıp… Read more »

Raging Bull
Guest
Raging Bull

Ben siteyi yaklaşık 3 yıl önce. Bir kızla iyi başlayıp kötü biten bir ilişkimin ardından hatayı nerde yaptığımı internetten ilişki tavsiyeleri ararken buldum. Ararken fark ettim ki ilişkiler konusunda o kadar dizi filmizlediğimiz için flört nedir bişiler bildiğimizi sanıyoruz ama aslında hiç bir şey bildiğimiz yok. Kimse de bir şry öğretmemiş. Dolayısıyla ilk başta sadece vay be işler böyleymiş demek diye her yeri okumays başladım. Onedio kızlarsoruyor ekşi inci aklınıza ne gelirse. Sonra bir gün hangi site bilmiyorum kırmızı arka plan üzerine beyaz harflerle kırmızı hap anayasasının yazılı olduğu bir site buldum. Kendim karakter yapısı itibariyle kırmızı hapa çok yatkınımdır.… Read more »

Don
Guest
Don

Vay be gerçekten 1. senesinde tanıştığım site 4. senesine gelirken sanki zaman ”Amcığın 16 buyruğu” nu okuyupta siteden çıkmışım gibi geçmiş. Skeptikonun yazıları sayesinde taıştığım red pille erkekadam’da demir attım, üniversitenin ilk yılıydı şu an mezun oluyorum, ilk kafa karışıklığımla, pratikte gerçekten işlediğini görerek şaşırdığım zamanları hala hatırlıyorum…Hatta ve hatta erkekadam beni oneitis yapmıştı o zamanlar 😀 yazıları okudukça biten ilişkimin ne kadar ”redpill” bir ilişki olduğunun farkına varıp kızla tekrar bir araya gelmek için uğraşmıştım. Benim erkekadam ile geçen 3 senemde bana en büyük katkısı, hayatıma samimiyet getirmesi oldu, belki biraz abartı gelebilir ama sitede okuduklarımı hayatıma sentezlediğimde bir… Read more »

chaoticunrealgoat
Guest
chaoticunrealgoat

Herkese selamlar. Sitenin 6. ayıydı sanırım, Aralık 2017 gibi keşfettim siteyi. O dönemden beri düzenli takip etmekteyim. Siteyi keşfettiğimde 16-17 yaşındaydım. Aslında bir hatun kişisi beni reddetmişti, arkadaşım da “olm nie üzülüon la alfa ol bak araştır bu konuyu” demişti. Bende oturdum araştırdım. İlk etapta Tcma denilen elemanın yazılarını okumuştum. Beni gazlasa da gerçek dışı olduğunu biliyordum ve okumayı bıraktım. Ardından Skeptico’nun sitesi ve yazıları ile tanıştım. O mantıklı geliyordu. Sonrasında hasbelkader burayı keşfettim. Bu benim için iyi oldu çünkü kadın erkek ilişkilerinde gerçekten berbattım. Hâlâ pua seviyesinde sayılmam (Zaten öyle bir amacım yok). Fakat eskiye nazaran muazzam bir gelişme… Read more »

cımbız
Guest
cımbız

Sonuçta iyileştiğinizde artık doktora ihtiyacınız kalmaz ama iyi bir doktorsa arada gelip merhaba demek isteyebilirsiniz.
Yanlış düşünüyorsun TRP felsefesinden uzak durduğun zaman okumadığın dinlemediğin bu konuda düşünmediğin zaman tekrar mavi kafalı beta davranışlar sergilediğini görebilirsin.

Öğrenen Biri
Guest
Öğrenen Biri

Siteyi 2020 Nisan ayı civarında “seni arkadaş olarak görüyorum“lafı ne anlama geliyor diye internette ararken bulmuştum.Evet bunu ciddi ciddi aratmıştım :D.O zamanlar siteyi okuyup sitenin deyimiyle”mavi haplı olup kırmızı hap taktiklerini uygulamak” bunu yapıyormuşum.O kızla sonrasında manita olup 2 3 ay çıktıktan sonra kızla olan iliski bitmişti.Daha yaşım genç 20 yaşındayım ama şunu anladım ki bu aslında hepimizin içinde hissettiğimiz şey:Kendi yolumuzda yürüyüp istediğimiz bir konuda başarılı olduğumuzda mutlu hissediyoruz aslında olay tamamen bu noktada.Demek istediğim şöyle bir örnek vereyim kızla ilişkidesiniz ama istediginiz sekilde gitmiyor arada süpheye dusuyorsaniz birakin gitsin o işten hayır gelmez gidin başkasini bulun kendinize daha… Read more »

Mamilekko
Guest
Mamilekko

Siteden evvel YouTube da öneriler kısmında görüp bir iki podcast dinleme fırsatım olmuştu galiba onları da ayık kafayla dinlendiğim için anlam verememiştim. Sıfırlanıp ,çöküş yaşadığımda yanlış giden birşeylerin olduğunu fark ettim iyi çocuk olmanın kaybettirdiğini hipergami umursamaz gerçeğiyle karşılaşınca farkettim. Kendi hatalarımı yanlışlarımı eksiklerimi görüp kabul ettim düzeltmeye ve gerçek mana da bir erkek adam olmaya karar verdim . Henüz yolun çok başındayım ama yoldayım 🙂 Siteye destek amaçlı bir kitap aldım öğrenclikten kurtulup mesleki hayata geçince bu fırsatları bize sunan siteye ve sahiplerine daha çok destek olmak isterim çünkü biz erkeklerin bu feminist matrixten çıkması gerek . Yaşa Var… Read more »

Kadir
Guest
Kadir

Siteyi kaçırdığım fırsatları nasıl bir daha kaçırmam diye araştırırken fark ettim. Bana öğretilen dogmaların aslında bir çoğunun palavra olduğunun. Televizyonlarda, sosyal medyada yapılan mavi haplı,oneitis erkek güzellemelerinin batığına düşmüşken dedim bu işte bir yanlışlık var. Elime ipleri almam gerekiyor, karşımdaki insan liderlik, arzularını dile getirme… vb vasıflarından yoksun ve ben de ana akım feminist medyadan böyle gördüğüm için ipleri kıza veriyorum ve sonucu ikimiz içinde iyi bitmiyordu. Derken araştırmalarım sonucu siteyi keşfettim. Sonrasında hayatımın odağına kendimi koydum ve verdim odunu :D. Hatunlarda yandıkça yandı. Sitenin bana kattığı en güzel şeylerden birisi ” basit düşünmek ” kılı kırk yarmaya gerek yok.… Read more »

Zelda
Guest
Zelda

Erkekadam sitesi ve Mahmut abi sayesinde sigarayi biraktim, 15 kilo verdim, video oyunlari oynamayi biraktim, spora basladim gitgide fit bir vucudum oluyor, kariyerimde ilermeye devam ediyorum. Kız konularinda cok gelisme gosteremesem bile(pandeminin de etkisi ile) en azindan gecmis halime gore daha saglikli ve biraz daha mutluyum sanirim. Tesekkurler Mahmut abi ve erkekadam sitesi.

Redd
Guest
Redd

Siteyi 1.5 yıl once benim ıcın ölüp biten kızın 4 ayda soguyup buz gibi olmasıyla tanıdım ne o ayrılıyor ne ben ama ikimizın arasında iletisim yoktu ne bulusma nede Baska bisi kıza ne oldugunu sorduğumda acık acık evet acık bı sekılde ben yonetılmek istiyorum dedi tabi bogaza kadar mavi hap İnternete kadını yonetmek gibisinden bisi yazdım kadınlardan tavsiye almak isimli makale cıktı ve ilk okuduğum makale oydu bu sekılde tanıstım yazıyı okuduktan sonra kızı terkettım biraz ofke evrem oldu yanlız kızlara degil bize dogamızın tam tersini ogretenlere erkek adamın bana kattıgı en onemlı sey hıc bir kızın oneıtsı olmamak pesınden… Read more »

John Le Carre
Guest
John Le Carre

Açık açık “Yönetilmek istiyorum” diyeni de sayende ilk kez duyduk hocam 😀

RedPillGuy
Guest
RedPillGuy

Bir insanın daha hayata adım atar atmaz kendisini içinde bulunduğu maskeli balodan haberdar edilmesi çok önemlidir. Çünkü aksi halde karşılaştığında anlayamayacağı ve tahammül edemeyeceği hatta şaşkınlıktan tamamen donup kalacağı birçok şey vardır.

Aylar önce buraya gelmeme sebep olan eski sevgilime (terk etti) teşekkür ediyorum. Gerçekler acıdır. Teşekkürler Mahmut Abi. Çevreye, hatunlara olan bakış açım tamamen değişti. Gerçekleri öğrendim, öğütüyorum. İyi ki varsın Mahmut Abi.

Barbaros
Guest
Barbaros

Üniversitenin ikinci yılında kız meselelerine kafayı haylice takmış durumdayken bi arkadaşımın dalgın dalgın böyle bir site buldum içinde bize ters gelen, değişik bir şeyler yazıyor demesiyle öğrendim kırmızı hapı. Siteyi ilk okuduğum gün aşırı heyecanlandım, işte aranan kan bulundu dedim. Aslında arkadaşımın dediği gibi tersti cidden ama bize ters olması beni daha da ikna etti çünkü bizde bir sorun olduğu aşikardı, dedikleri bizimle paralel olsa sorunu tekrar etmiş olurdu sadece. Tabi sonrasında kırmızı hapı kendi beta fantezilerime adapte etmeye çalışmamla acılı bir süreç de geçirdim, birileri hayatıma girdi çıktı felan ama şunu söyleyebilirim hayatta öğrendiğim en kıymetli kavramdır kırmızı hap.… Read more »

Talha
Guest
Talha

Ben 3-4 yıl önce KH ile bu site aracılığıyla tanıştım ,20 yaşlarındaydım ve muhafazakar bir aileden geliyordum .Özellikle üniversite için İstanbul’a gelmemle birlikte sokakta yürüyen çiftleri görmemle artık benim de bir kız arkadaşım olmalı diyerek başladım evet istek vardı ama hiç başarılı değildim. Zaten bir kızla tanışmak benim için dünyanın en zor şeylerinden biriydi ve suçu her zaman annemin benim için doğru dürüst ve imanlı bir insan olmam için ettiği dualarda arardım o zaman annemin duaları yüzünden günaha bulaşamamak olarak görürdüm elime kız değmeyişini .. İnstagramdan tanışıp hiç buluşmadığım kıza instagramdan açılıp sevgili olmayı kabul ettiğinde sevinçten ağladığımı ayrıldığı için… Read more »

Barney
Guest
Barney

2017’nin başları, fen lisesi 10.sınıf öğrencisiyim o zamanlar. İnci sözlükteki “buraya gel çok şey kazanacaksın” adlı yazıyla tanışmıştım bu dünyayla. Tam olarak kırmızı haptan bahsetmese de anlattığı şeyler birebir paraleldi. O an kafamda yanan ampülü sizlere anlatamam zira sadece derslerimin iyi olmasının hayatımdaki her şeyi yoluna koyacağı yanılsamasıyla yaşayan ben duvars toslamış gibi hissettim bir anda. 2017′ nin sonlarında da erkekadam.org ve Mahmut Abi ile tanıştım. Artık farklı ve ayakları yere sağlam basan bir hayat düsturum vardı. Her geçen gün daha farklı şeyler öğreniyordum burdan ve bazen öyle anlar geliyordu ki burdan görüp yanlış yorumladığım şeylerin bile doğrusunu burda buluyordum.… Read more »

kc23
Guest
kc23

Siteyi bir arkadaşımın önerisiyle girdim. Tüm yazıları okudum desem yalan olmaz. Fakat ilk zamanlarda ne kadar okursam okuyayım, praktik yapmadan bir işe yaramayacağını da biliyordum keza öyle oldu. Bilgi konusunda hiçbir sorunum yoktu ama iş pratiğe dökmeye sosyal hayata gelince yine sıfırdım. Zamanla pratik yapa yapa bunu da atlatmış oldum. Bu sitenin bana kazandırdıklarını saysam bitmez. Kısacası iyi bir stile sahip olmamı, ağırlık kaldırmaya başlamama önayak olduğunu, bununla birlikte gelen özgüven vs vs. bu liste uzar gider. Hala arada dönüp okurum zaman zaman. Bazen akıldan çıkıp betalaştığım oluyor hala:)

Yunus
Guest
Yunus

Lise çağındayken çok fazla Türk dizisi iziliyordum ve haliyle etkileniyordum. Orada gördüğüm şeyler haricinde pek bir fikrim oluşmuyordu. Ailem neredeyse her Türk çocuğunun içinde bulunduğu şekliyle muhafazakardı. Ailemin en küçük çocuğuydum hayatımda herhangi bir sorumluluk almak zorunda kalmadım ve büyük ihtimalle de bu benim işime geldi. Çoğunlukla platonik aşıktım ama makineli tüfek gibi sniper tekniği gibi değil iki haftada üç dört kıza ilanı aşk ediyordum ve gerçekten de aşık olduğuma kendimi inandırıyordum hatta bazen zaten kabul edilmeyeceğim neden denemeyeyim diyip dört beş kıza aynı anda yazdığımı da hatırlıyorum. Ancak tabi ki başarısız oluyordum. Hep kendimi bir yerlerde konumlandırmak istedim bir… Read more »