Pook’un Kitabı – 15 Ders – Sekizinci Ders

Pook’un Kitabı – Giriş ve 15 Ders

Önceki Bölüm : Pook’un Kitabı – Yedinci Ders

Artık genç adamın kadınlar konusunda bol bol savaş planları vardı. “Eğer şöyle yaparsa …” dedi genç adam, “ben de şöyle yaparım.” İlgi sinyallerini ezberledi ve kafasını bu konuda yapılan felsefe ile doldurdu.

Fakat şuna da şahit olup duruyordu : kadınları baştan çıkarmak konusunu bilmeyen birçok erkek, skor üzerine skor kaydediyorlardı. Bu nasıl olabilirdi?

Aynı zamanda büyük bir problemle de karşı karşıyaydı. Bir kadınlar normal bir şekilde konuşurken oldukça rahattı. Ama ucunda cinsellik varken konuşmak, kendisini suçlu ve kirli hissetmesine neden oluyordu.

Arzusuz olmak onu muhtaç olmaktan koruyordu tamam ama bu ona kadın getirmiyordu. Aslında, kadınları arzulayan erkeklerin arzuları karşılık buluyordu.

Ve sonunda kafasına dank etti,

“Sadece Cinsel Olanlar kızları elde ediyorlardı.”

“Bunu anlamıyorum Pook!”

Bunun üzerine Pook genç adamı alıp Leonardo da Vinci’nin atölyesine götürdü. Genç adam oturup, büyük bir ekranın önünde duran Pook’u izlemeye başladı. Leonardo’nun Erkek resmi gibi, Pook’un da bir Kadın resmi vardı.

Pook işaret parmağı ile Kadın’a dokundu. “Kadınlar,” dedi, “tamamen cinsellik dolu yaratıklardır. Senin entellektüelliğine tepki vermezler. Senin zekana tepki vermezler. Sadece senin cinselliğine tepki verirler.”

“Pook, ne demek istiyorsun?”

“Çoğu erkek kendi cinselliklerinden korkarlar! Efendi adamlara bak! Onlar erkek değiller, androjenler. Oyuncak ayı gibiler.”

Genç adam anlamıyordu. Pook bir efendi adamı ve bir kadını yanlarına çağırdı.

“Bak,” dedi Pook. “Kadın efendi erkeği kendi zevk sarayına çağırdı. Seksi elbiseler giyiyor …” (Genç adam onaylayarak kafasını salladı ve ağzından salyalar akarak kadına baktı.) “O KADIN olmakla meşgul. (Genç adam yine onaylayarak başını sallladı.) “Kadın basit bir şekilde kadınlığını yaşıyor … Şimdi de efendi erkeğe bak!”

Efendi erkek oldukça rahatsız ve endişeli görünüyordu.

“Efendi erkek ERKEK olamıyor. Olduğu şeyi olamıyor. Bu kadar yeter.”

Pook başka bir örneği yanına çağırdı.

“Burada Efendi erkek, hatuna arkadaş oyunu ile sülük gibi yapışmış.”

“Neyse, gel kadına soralım. Ey kadın, söyle bize. Efendi erkeğin penisi var mı?”

“Ne? Mr. Efendi Erkeğin mi? YOK TABİİ! Onun bir penisi olamaz!”

Fakat genç adamın kafası hala karışıktı. “Hala anlamadım.”

“Bir kızla ilişkinin neyle ilgili olmasını isterdin?”

“Şey …”

“Onunla bütün gün DNA ve genetik hakkında kmı konuşmak istersin?”

Genç adam güldü : “Tabii ki hayır!”

“O zaman onunla DNA ve genetik hakkında konuşmayı bırak! Onunla İNEK konuları konuşmayı bırak. Kendine laboratuar arkadaşı aramıyorsun değil mi?”

“Ben seks istiyorum. Cinsellik içeren bir ilişki istiyorum.”

“O zaman kendi cinselliğini ortaya çıkar. Erkek ol, erkek gibi konuş, erkek gibi davran. Hareketli ve maceracı şeyler yap. Çok sevdiğin şeyler hakkında konuşmak başka şey ama çoğu erkek sadece konuşmuş olmak için konuşur.”

“Eğer kendimi, görünüşümü, hareketlerimi cinsellik kokan şekilde düzenlersem, kadınlar bunu mu takip eder?

“EVET AYNEN!”

Sonraki Bölüm : Dokuzuncu Ders

Pook’un Kitabının Tamamı (PDF 385 Sayfa)

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

48
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
14 Comment threads
34 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
KadirWolwerineemekli albayWhiteMoontecrübeli adam Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kıps
Guest
Kıps

“Eğer kendimi, görünüşümü, hareketlerimi cinsellik kokan şekilde düzenlersem, kadınlar bunu mu takip eder?

Burda anlamadığım olay nasıl cinsellik kokutucaz ?

Mahmut Abi
Admin

Feromon parfümler var. Sabahtan çeyreğini ağzına ve vücuduna sıkıyorsun, sonra osuruğun bile cinsellik kokuyor.

Ya da şöyle de olabilir :

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

“Yav hepsini yapıyorum da, şu gözlerinden ateş çıkarmayı beceremiyorum” 😄

Ercü
Guest
Ercü

çok güldürdü 😀 😀 😀

Undefeated
Guest
Undefeated

Birader bu soruları sorarken çok düşünüyor musunuz? Bu soruları görünce kafanıza sıkasım geliyor.

Olaydan anlayacağın şey şu;

Seks’i masaya erken sürmek.Önceliğinin kendin olduğunu kadına hissettirmek,korkmadan dokunmak,gereksiz muhabbetlerden kaçınmak,kısacası sonuç odaklı olmak.

Yani sitede anlatılan şeyler yeni icatlar çıkarmayın,şimdi adam bunu dedi ya abazan olmayın sakın aman diyim

Undefeated
Guest
Undefeated

Zaten cinsellik kokuyorsun TESTOSTERON yokmu? var kızı sikmek istemiyormusun,evet ozaman bunu ona dolaylı yollardan hissettireceksin.

emekli albay
Guest

olay bu, vücudundaki testosteron öylesine dolup taşacak ki, yürüyen cinsellik haline geleceksin

Undefeated
Guest
Undefeated

“Senin entellektüelliğine tepki vermezler. Senin zekana tepki vermezler. Sadece senin cinselliğine tepki verirler.”

Mahmut abi burda değindiği entellektüellik ve zeka konusu çerçevesiz,ürkek erkekler için değil mi? Zira çerçevesi sağlam bir erkeğin entellektüel ve zeki olması + şeyler katar ki zeki olmanın bir yanı da daha sağlam çerçeve.. Sanırım burda testosteron’u bastırmayan zihin yapısından bahsediyor yada ben yanlış anladım

Mahmut Abi
Admin

Zekan ve entellektüelliğin ikinci planda. Erkekler için de aynısı geçerli : hatunun zekası ve entellektüelliği güzelliğinden sonra gelir.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Kadın için bu biraz daha değişik olmuyormyu? Ustalık, statü, daha iyi finansal durum, bunlar az-çok zeka gerektiren şeyler. Yok eğer kastedilen şey entellektüelite üzerine konuşmaksa onu bilemem.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yorumları biraz karıştırınca zaten herkesin az-çok aynı şeyi anladığını gördüm. Biraz Mahmut abi bir kız var gibi oldu aga kusura bakma 🙂 Açken ben ben değilim.

Undefeated
Guest
Undefeated

Ahaha yalnız değilsin hocam,neredelersin görünmüyorsun

Mahmut Abi
Admin

Kadınlara senin zekan değil onunla kazandıkların seksi gelebilir ancak. Zeka çekici bir şey olsaydı hatunlar klüplerin değil yazılım şirketlerinin kapısında beklerdi. Benim beraber çalıştığım çocukların çoğu oldukça zeki ve çok iyi kazanıyorlar. Kadınsız abazanlar değiller ama kadınlara eksra çekici gelen adamlar da değiller.

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut abi olaya IQ gözüyle bakmamak gerek. Benim de bir arkadaşım var tıp kazandı 2 dakika konuşsan kafayı yersin.. Sosyal zeka farklı bişey benim bahsettiğim o

Undefeated
Guest
Undefeated

+ Zaten esaslı şhit testleri anlık geçmede zekanın rolü çok büyük

Mahmut Abi
Admin

Umursamazlığın ve ben merkezli olmanın rolü daha büyük.

Undefeated
Guest
Undefeated

Ben hiçbir kadının zeki olmayan birine aşık olduğunu görmedim. Alfa=Lider=Zeki

Mahmut Abi
Admin

Ben gördüm. Bir zeka numarası olmayan ama agresif kötü çocukların çevresinde görürsün ama ne sosyal statün ne de yaşın buna müsait. Çoğunuz özellikle büyük şehirde liseli ve üniversiteli olanlarınız hem cam fanusta yaşıyorsunuz hem de tüm kadın popülasyonunu değil de kendi fanusunuzdaki kızları biliyorsunuz.

Undefeated
Guest
Undefeated

Sanırım ilk defa ayrı düşünüyoruz Mahmut abi… Kadının çevirdiği bütün şhit testleri gören,yüzüne vuran bütün oyunlarını ortaya döküp hatalarını yüzüne vuran dominant olan adamlar’a kötü çocuk denilebiliyor. Bunların hepsi zeka göstergesi bana göre.. Yoksa eminim hepimiz en az bir kızın hikayesin de kötü çocuk olmuşuzdur. Ha o aptal,mal,duygusal olarak zayıf erkeklere aşık olan kızları da ben görmüyüm zaten istemiyorum,kız kategorisine koymuyorum.Bu tip erkeklere bakan kızların psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum(Serseri-Otçu vs)Zaten bunlara bakan kızla 2 dakika konuşun Türkçe’yi unutursunuz….Onlara bakan kız da bana bakmasın zira ben zaten görmezden geliyorum. Agresif olmak çok iyi bişey kötü çocuk’ta olmak yerinde iyidir ama böyle… Read more »

Ali
Guest
Ali

Entelektüelite*

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut abi örneğin sana bu site de çok saygı duyuluyor,ben dahil. Zeka olarak çok üst düzeysin,bunu kendin söylemezsin.Zaten ben zekiyim diyen adam en aptal adamdır o ayrı.Sana saygı duyulmasının sebebi aşırı derece de mantıklı-zeki cevaplar vermen.Biz senin zekana-tecrübene güvenerek seni liderlik koltuğuna oturtup bize yol göstermeni isteriz,örnek veriyorum. Duygusal güç daha önemli tabii lakin biz seni gerçek’te göremediğimiz bilmediğimiz için bunu bilemeyiz ki zaten duygusal gücü de zekayla beraber koymak lazım.Ve zaten bu Site’nin tutması ve bukadar insanın sana güvenmesi,saygı duyması BÜYÜK İŞ…Yoksa site de çok sağlam sorular var senin altında zeka da biri belki bunları cevaplayamayacaktı mantıklı bir şekilde… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Bu arada aklıma geldi,akıl da diyebiliriz aslında geçen bir tweet görmüştüm. Toplum yüksek IQ’lü aptal kaynıyor diye çok hak vermiştim.

Akıl yalanla gerçeği, doğru ile yanlışı ayırabilme, bir konuda düşünce yürütebilme ve görüş bildirme yeteneğidir. Zeka ise bir olayı önce anlama, ilişkileri kavrama, yargılama ve açıklayarak çözme yeteneğidir.

hasan
Guest
hasan

Entellektüel birikimiyle kadın avı yapmaya çalışanlar çok komik duruma düşüyor. Öncelikle erkek olup en fazla laf arasında bir kuple biz de bişeyler okuduk mesajı vermek yeterli. Kadınla entellektüel sohbete ya da tartışmaya girenleri hiç anlamıyorum ( amaç pompa değilse eyvallah, zaten alev alatlı gibi bi hatunla pompa yapmak istemezsin).

hasan
Guest
hasan

Yalnız şununla karıştırmayalım. Zeka kadınları fena halde ısatır. Piç adam herşeyden önce zekidir. Ancak sen üçbeş bişeyler okuyup bununla kadın tavlama ezikliğine girersen kadın doğal olarak seni modüle koyup uzayın en ücra köşesine gönderir.

Undefeated
Guest
Undefeated

Hocam bide bunun bi diğer tarafı var,böyle çok okuduğunu gösteren,hayvanları seviyor rolü gösteren, kadın hakları savunucusu,pipisiz,adamlar sanırım POOK baba ondan bahsediyor.

hasan
Guest
hasan

Böyle davranan tanıdığım biri var. Tam bir kitap kurdu, yıllarca okumuş tamam güzel. Birkaç sefer denk geldim kadınlara yazmaya çalışırken fransız ihtilalinden giriyor marx’ın el yazmalarından çıkıyor. Kadınlar şiştikçe şişiyor, bir seferinde hadi daha hareketli biyerlere gidelim dedim hatunlar hemen kabul etti, bu arkadaş üzerime çullanacaktı neredeyse. Karıları ben getiriyorum siz götürüyorsunuz diye delleniyor. Açıklamaya çalıştım ama anlamıyor, erkek olmayı hanzo olmak sanıyor.

At Nalı
Guest
At Nalı

Benim hareketlerim, kendim cinsellik kokan şekilde davranıyorum, bu redpillden önce böyleydi, sonra da böyle ama bu sadece sevgili olduğum kıza karşı oluyor. Sevgilim yokken herhangi bir kıza karşı cinselliği çağrıştıracak tavırlar sergilediğimde istisnasız her kız benden uzaklaşmaya başlıyor bu yüzden artık bir erkek olarak kısa sürede kızları yatağa götürme yeteneğim olduğuna inancım kalmadı. O iş ancak bi kızla 4 aydan uzun süre sevgiliysem gerçekleşiyo. Şimdiye kadar 6 sevgilim oldu 6sında da aynı. Sevgilim olmayan onlarca kıza yürüdüm sonuç hep olumsuz oldu. Benim sorunum ne? Neden flörtlerime abazaca davranıyorum…

Erkek
Guest
Erkek

@ At Nalı

Ben bunları yapıyorum kızlar benden uzaklaşıyor diye örnekler vermelisin ki öyle yorum yapabilelim. Bu sorunun nedeni genelde fazla saldıray olmaktan olabilir. Örnekler açık açık seks muhabbeti yapmak. Kino yapıcam diye kıza olmayacak bir zamanda ve mekanda dokunmak.

Kızla daha o evreye gelmeden birazda olsa duygusal bağ kurmadan, çekim yaratmadan cinsellik çağrıştırıcı sohbet veya espri yapman olabilir.

At Nalı
Guest
At Nalı

Hayır açık açık kesinlikle yapmıyorum. Aslında şunu şunu yapiyorum demek şu noktada zor çünkü ben doğal davraniyorum içimden ne geliyosa o. Belirli bi plan dahilinde hareket etmiyorum cumlelerimi falan dusunerek ve genelde pek bir şey de hatirlamiyorum zaten olaydan sonra. Sadece şunu diyebilirim cinselliğe ustu kapali şakalarla değdiriyorum ve kizlar bunlara gülüyor fakat bir kaç gorusmeden sonra aramiz soguyor…

Erkek
Guest
Erkek

@At Nalı

O zaman dediğim gibi “Kızla daha o evreye gelmeden birazda olsa duygusal bağ kurmadan, çekim yaratmadan cinsellik çağrıştırıcı sohbet veya espri yapman olabilir.” İlk önce biraz da
olsa çekim ve duygusal bağ yaratacaksın. Yoksa genellikle ters teper.

MrSmith
Guest
MrSmith

Mahmut abi bu anlatılanlarda bazı şeyler havada kalıyor mesela “cinsellik kokan hareketlerin”felan diyor ama zaten genel olarak anlatılanları yapmayan adamlar burayı okuduğunda kafasında birşey canlanmiyor , örnek (ne kadar çok o kadar iyi) verildiğinde daha iyi sanki.Yazi çeviri ama sen birkaç birşey ekleyebilirsen bizim için daha iyi olur.

Mahmut Abi
Admin

Linklere bak.

Dayı
Guest
Dayı

Eğer kendimi, görünüşümü, hareketlerimi cinsellik kokan şekilde düzenlersem, kadınlar bunu mu takip eder?

İlk önce anladığımı söylemek istiyorum. Hareketler nasıl cinsellik kokar. Kino vb. şeyler ile anladığım kadarı ile. Ya da rutinler ile de olabilir. Acaba kadınlar ilk başta zararsız görünüp sonradan içimizden “canavar” çıkmasını sevmiyorlar da en başından o “canavır” ı göstermemiz onlar için daha mı çekici geliyor? Ayrıca cinsellik konu olunca kendi olamaması ondan bir beklenti içine girmesi değil midir? Bu da muhtaçlığı tetikler ve çekiciliğimizi yitirmez miyiz? Kafam da deli sorular

Nekadarkötüyseokadariyi
Guest
Nekadarkötüyseokadariyi

“Arzusuz olmak onu muhtaç olmaktan koruyordu tamam ama bu ona kadın getirmiyordu. Aslında, kadınları arzulayan erkeklerin arzuları karşılık buluyordu.”

Geçen gün yöneltmiş olduğum sorunun cevabı bu yazıda saklıymış Mahmut abi 🙂 Rahat sohbet ediyorum ama seks’e yol gitmiyordu. Bu makale için teşekkürler törpülemeye devam.

Pirenha
Guest
Pirenha

Cinsellik kokan sekilde duzenlemekten ne kastediliyor mahmut abi biraz daha acar misin?

Murtaza
Guest
Murtaza

öne eğilmemek, kalın ve yüksek sese sahip olmak, kızın ağzının içine düşmemek, kızdan fazla konuşmamak, bacaklar hafif açık dik oturma, yavaş kendinden emin hareket etmek, gözünün içine bakmak, eline, koluna sırtına saçlara dokunuşlarda bulunmak, gürültülü veya soğuk ortamda kızın yanına sokulmasını sağlamak veya herhangi sebeple (örneğin telefondan bişey göstereyim derken). Sırasıyla sarılmak sonra yanağa öpücük sonra dudağa vs. ne yapılacağına nereye gidileceğine karar vermek, herşeyi onaylamamak, sırf konuşmuş olmak için konuşmamak. Sessizlikle başa çıkabilmek. Gecenin sonunda gidebileceğin ev olması, zamanı geldiğinde bunu bir şekilde öne sürmek. (Dolapta hiç açılmamış güzel bi şişe … var hadi bana gidelim/hadi benim evde devam… Read more »

insan
Guest
insan

Cesare Pavese’nin “Yaşama Uğraşı” adlı kitabını mutlaka okuyun. Hatta sitede kitaplar kısmına da bu kitabı ekleyebiliriz. Anılardan oluşuyor ve belli felsefi konulara değiniyor. Fakat özellikle kadınlar hakkında yaptığı tespitler çok iyi. İnternette pdf mevcut. Birkaç alıntı :
“Kadınlar sanatçılarla sanatçı oldukları için değil, toplumda başarı kazandıkları için ilgilenirler.”
“Bir erkeği çocuktan ayıran özellik bir kadın üzerinde üstünlük kurmayı bilmesidir.”

“Her kadın, sevdiği uzaklardayken dertleşebileceği, birlikte boş saatlerini doldurabilecegi bir erkek arkadaş arar büyük bir doymazlikla;….”

Turkic
Guest
Turkic

Cesare Pavese kadinlara ofke biriktirmek yerine kizlara yurumeyi deneseydi o sacma beta ozlu sozlerini yazmazdi 😀

Ercü
Guest
Ercü

doğal olduğum zaman vücudumun eğik, gülüşümün antipatik, oturuşumun ise tedirgin olduğunu hissediyorum. Yapmam gerekenleri(dik dur,rahat ol,ağır hareket et vs.) yapmaya çalışırken de kendimi kötü bir tony montana taklidi gibi hissediyorum.Bunları denerken ‘eğlenceli karizmanın’ yerine ‘itici ağır abiye’ dönüşüyorum. Yapana kadar yapıyormuş gibi yapmak ve bir türlü yapamamak.
yukarıdaki arkadaşın esinlendiği gibi ;”hepsini yapıyorum da gözlerimden ateş çıkartamıyorum”.
durum tam da sahte tosun paşa.

Mahmut Abi
Admin

Bahsettiğin sürekli tehdit altında hisseden ve boyun eğmezse hayatta kalamayacağını düşünen kişi hali. Kürek mahkumu isen doğal ama eğer değilsen doğal olduğu şüpheli. Yine de sana kalmış. Bunun doğal olduğuna hayat boyu inanabilirsin.

Şunu da söylemişim ki buradaki gelişim tarifini herkes uygulayabilir diye bir vaadim yok.

WhiteMoon
Guest
WhiteMoon

Bunu devam ettir ve yerleştirmeye bak. Bir müddet sonra tam tersi sana yapay ve rahatsız edici gelmeye başlayacak.

tecrübeli adam
Guest
tecrübeli adam

Katılmıyorum

tecrübeli adam
Guest
tecrübeli adam

Tam katılmıyorum çünkü, kalibrasyon önemli. Bazı kızlar hızlıdır, hızlı gidersin bazıları çok korkar kötü kız olmaktan yavaş yavaş gidersin.

Pook ‘a şu konuda katılıyorum. Biz erkeğiz penisimiz var onlar da kadın, vajinaları var. Bir penisinin olduğunu kız bilmeli .

Ve kesinlikle cinsel ilgi şart , bunu yapmazsan hep havadan sudan boş buluşmalarla kızın egosunu tatmin etmekten başka bişey olmaz. Sonunda kız sıkılıp buluşmaya da gelmez . Berbat bir durum.

tecrübeli adam
Guest
tecrübeli adam

Aslında olay şu gençler; cinsellik istiyorsan daha ilk başta şerbeti bu şekilde vericen, gidecek olan en başta gitsin razı olan da en başta razı olsunki kimse kimsenin vaktini emeğini boşa harcamasın.

Wolwerine
Guest
Wolwerine

Mahmut abi aşırı sıkıcı olmamak için ne konuşmalıyız ? Çünkü erkek gibi konuş diyor yazıda yani cinselliği çağrıştıracak konularmı konuşmalıyız ?

Mahmut Abi
Admin
Kadir
Guest
Kadir

Anlamadığım bir konu: Pook bu yazısında cinselliğinizi ön plana çıkarın diyor, ancak bazı red pill topluluklarında kızlarla rahat olarak konuşabilmek için kızı cinsel olarak görmemen lazım gibi tavsiyeler de veriliyor. Bu ikisinin ayrımı nasıl olmalı?

Mahmut Abi
Admin

KENDİ cinselliğini saklamaya çalışmamak ile ONUN cinselliğini düşünmemek arasındaki fark bariz.