Pook’un Kitabı – 15 Ders – Dokuzuncu Ders

Pook’un Kitabı – Giriş ve 15 Ders

Önceki Bölüm : Pook’un Kitabı – Sekizinci Ders

Kadınlarla başarılı olmayı ne kadar da çok istiyordu! Neden başkaları başarılı iken kendisi başarısızdı? Berkecanların kızlara ulaşmak için tek yaptığı nefes almak iken kendisi her yolu denese de kızlara ulaşamıyordu. Ah ah, o aşkın sağ gösterip sol vuran acısı! O kız çok güzel ve harika ama onu sadece arkadaş olarak görüyor. Aslında bugüne kadar genç adamın arzu duyduğu her kadın onu arkadaş ya da daha alt rütbeli olarak gördü.

Artık değişim zamanıydı! Bilgi bu işin anahtarıydı, bunu biliyordu. Kitapları, makaleleri, kadın doğası ve kadında romantik ilgi yaratmakla ilgili her bilgiyi yalayıp yuttu.

Ve birgün Manual isimli İspanyol elemanla karşılaştı.

Manual dedi ki : “Dikkatini bana ver! Senin savaş planını açıklıyorum : “

Psikolojik manevralar! NLP (Neuro-linguistic programming) öğrenmelisin! Artık şöyle konuşacaksın : “Biriyle O BAĞI KURDUĞUNDA, o SICAK, GÜVENLİ ve RAHAT hissi, aranızda bir şeyler olabilir …” Manual ile beraber kadınlar, ayarları ile oynayabileceğin psikolojik enstrümanların toplamı haline geldi.

“Rehberler! Kadınlarla Sosyal Durumlar kitapçığını okuyup ezberlemelisin.” Genç adam artık kadın şöyle yaparsa böyle yapması gerektiğini ya da böyle yaparsa şöyle yapması gerektiğini, vs  vs … biliyordu. Manual’in rehberini takip ederek, sürekli başarıya ulaştı.

“Bilgi sonsuz! Her zaman daha fazla bilgiye ihtiyacın var,” dedi Manual. Bunu genç adamın gözlerinin önünden geçen sayısız makale takip etti. Genç adam sabahtan akşama kadar bilgisayar başındaydı.

“Seni seviyorum Manual” diye ağladı genç adam. Durum ne olursa olsun Manual’ın bir çözümü vardı. Sabah akşam Manual’a danışıyor, Manual’ın öğretisini ezberliyor ve Manual’a tapıyordu.

Ama … Ama yolunda gitmeyen bir şeyler vardı. “Telefonda 20 dakikadan fazla konuşma” kuralını kafasına kazımıştı ama sürekli ihlal ediyordu … ve yine de başarılıydı! “Asla taviz verme” kuralını beynine kazımıştı ama … Bu kuralı ihmal ettiğinde çok yanmıştı ama bu sefer başarılıydı. Kısa sürede fazlaca katı takip ettiği kurallar yaptıklarını baltalamaya başladı.

“Ahhh” dedi genç adam. “Bu kural ve rehberler benim kendine güvenime ayağa kalkması için baston oldular. Ama bunların bir limiti var.” Genç adam gülümsedi. “Kural ve rehberler yürümeyi öğrenene kadar tutunacağın destekler.”

Artık İspanyol eleman Manual’in öğretisinin diktası altında olmamalıydı! Artık kendi başına uçup kükreyebilirdi. Yani …

Formüllerle sınırlı kalma!

“Peki rehberler ve kurallar başarı getirdi ise, onları neden kullanmayı bıraksım ki?”

“Zira genç adam başarısını kurallar ve rehberlerin kendilerine borçlu olmadığının farkına vardı. Başarı, kuralların ve rehberlerin dayattığı eğlenen zihin yapısından geliyordu.”

Diğer genç adamın hikayesini dinleyen genç adamın kafası karıştı. Bunun üzerine Pook, hiç bitmeyen sihirli yetenekleri ile, 2 erkeğin bir anda yanlarında belirmesini sağladı.

“Bunlardan biri” dedi Pook. “Bir aktör”. Ve üçü aktörün bir Herkül, bir 5. Henry, bir Hamlet ve sırayla H ile başlayan tüm kahramanlara dönüşümünü izlediler. Ama gerçekte aktör, kaybedenin tekiydi.

“O kahramana ne oldu?” diye içinden geçirdi genç adam.

Sonra diğer adamı izlediler.

“Bu adam kahramanca davranıyor” dedi genç adam.

“Gerçekten de öyle,” dedi Pook. “Biri doğal diğeri ise senaryo.”

“Ama senaryonun problemi ne?”

“Bir problemi yok! Ama senaryo ve rehberlerin amacını anlamak lazım.”

“Nedir bu amaç?”

Pook bunun üzerine genç adamı iki farklı erkek grubuna tepeden bakan bir yere götürdü. Bir grup ortadaki tahtta oturan Manual isimli İspanyol elemanın etrafında dönüyordu. Diğer grup ise ara sıra Manual’a danışsalarda, kendi yollarına gidiyorlardı.

“Burdaki mesaj nedir?”

“Basit” dedi Pook. “Manual’ın esprisi sana başarı sağlaması değil. Öyle olsa hayat boyu ona muhtaçsın. Manual’ın varolmasındaki tek amaç, sana başarıya giden yolları ve başarının nasıl bir şey olduğunu göstermektir, başarı sağlamak değil.”

“Yani …?”

“Yani geçmişte birkaç adam başarıya ulaştılar ve Manual’ı yarattılar. Manual onların otomasyonu, yeni gelenlere sürekli cevap veren robotu. Baştan çıkarma sanatında ve başarıda nihai amaç işin erkeğin doğası halini almasıdır. Bir kere içselleşirdin mi, Manual’a ihtiyacın kalmaz ve hayatın sana fırlattığı her kadınla başa çıkabilirsin.”

“Agghh!” dedi genç adam saçını başını yolarak. “Eskiden kadınları nazik melekler sanıyordum ve problemin kötü çocuklar olduğunu düşünüyordum! Bu bilgiler kadınlar hakkında inandığım tüm idealleri tuzla buz ediyor.”

Pook başını salladı. Şu aşağıdakiler bilmem gereken birkaç sert gerçek :

Kadınlar kendilerine sadık bir kaybedenle olmaktansa başarılı bir erkeği paylaşmayı tercih ederler.

Birçok kadın aşk için evlenmez.

Birçok boşanma erkeğin kadını sevdiği ama kadının erkekten iğrendiği bir durumda olur.

Uzun süreli evliliklerde bile Don Juan olmanız gereklidir.

Masum tatlı kız genellikle en azgınıdır ve muhtemelen masum da değildir.

Birçok kadın tipinize, kariyerinize ve onlara verebileceğinize, karakterinizden ve ahlakınızdan daha fazla önem verir.

Kadınlar erkeklerin hayal edebileceğinden çok daha fazla cinselliğe sahiptir.

Kadınlar dahiliğe değil güce ve hayal gücüne çekim duyarlar.

Kadınların tek amacı birlikteliktir, zevk ya da çocuk yapmak için. Senin felsefeni takmaz.

Kadınlar seks esnasında seks objesi gibi davranılmayı isterler ve bunu takdir ederler.

Kadınlar sosyal bağlantılara önem verirler, onlara bu öğretilir. Sen onun egosu olursun.

Sonraki Bölüm : Onuncu Ders

Pook’un Kitabının Tamamı (PDF 385 Sayfa)

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

29
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Yarı KırmızıÖzgürridetuneSupnibbasAt Nalı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Undefeated
Guest
Undefeated

“Birçok kadın tipinize, kariyerinize ve onlara verebileceğinize, karakterinizden ve ahlakınızdan daha fazla önem verir.”

“Kadınlar erkeklerin hayal edebileceğinden çok daha fazla cinselliğe sahiptir.”

Mahmut abi bu 2 cümleyle ilgili düşüncelerin neler?

Erkek
Guest
Erkek

“Birçok kadın tipinize, kariyerinize ve onlara verebileceğinize, karakterinizden ve ahlakınızdan daha fazla önem verir.”
Burada resmen hipergamiden bahsetmiş.

“Kadınlar erkeklerin hayal edebileceğinden çok daha fazla cinselliğe sahiptir.”
Hiç azımsanamayacak kadar kadının tecavüz fantazisi var.(Sadece seksi bulduğu erkekler için geçerli)
Seks yaptığın kadını orospu gibi sik ne demek istediğimi anlayacaksın. Kısacası fantazi dolular.

Undefeated
Guest
Undefeated

Bana göre birçok kadın karakterinize(alfa-duygusal güç) onlara verebileceğinizden(kaynak) daha fazla önem verir. Ha öbür türlü kadınlar da var ama karaktere bakan kadın daha fazla.

Kadınların çok cinselliğe böyle aşırı birşekilde bağlandığını düşünmüyorum. Şaplak vs olaylarına katılıyorum lakin kadınların gücü yönetme isteği,cinsel dürtülerinin çok çok önünde..

Erkek
Guest
Erkek

“Bana göre birçok kadın karakterinize(alfa-duygusal güç) onlara verebileceğinizden(kaynak) daha fazla önem verir. Ha öbür türlü kadınlar da var ama karaktere bakan kadın daha fazla.” 18 yaşında bir kız tip fiziğe ve popülerliğe, para/kaynak/güçlü maskülen karakterden daha çok çekilir. 28-40 yaş aralığında ki kadınlar onlara verebileceğiniz(kaynak/güvenlik) daha önemlidir, halen güçlü maskülen karakter çekici seksi gelir ama bunu aramazlar. Kısacası gençlik yılları parti yılları. Evlenecek yaşa geldiklerinde ise güvenlik ve kaynak sağlayacak erkek ararlar. Aslında kadınları yaş kategorisine ayırarak bu grup böyle erkeklerden bu grup böyle erkeklerden bunu bekler demek saçma oluyor. Daha iyi anlayabilmen için böyle örneklendirdim. Eğer paran, statün, tip,… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

“18 yaşında bir kız tip fiziğe ve popülerliğe, para/kaynak/güçlü maskülen karakterden daha çok çekilir.” 18 Yaşında tip’e fiziğe popülerliğe de önem verirler ama ortada alfa varsa bu söylediklerin hikaye kalır. 18 Yaşında ki kızların büyük erkeklerle çıkma isteğine,yada sevgililerine bakabilirsin. Ben 19 yaşındayım özel okulda da okudum zengin,popüler,tipli erkekler sürünüyordu. Tipime fiziğime nezaman güvensem herzaman kızlarla sıkıntı yaşadım tipin verdiği ve fiziğin verdiği özgüven çok önemli ama bir kıza duygusal gücünü ispatlamadığın zaman bunlar hikaye. Ha zengin erkeklerle çıkan kızlar yokmuydu vardı ama adamlar kıza para yedirmiyordu yani maskülenlerdi. Eğer paran, statün, tip, fizik yoksa zaten güçlü maskülen karaktere ve… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Artık ALFALARI çekebilecek potansiyelde olamadıkları yada olamayacakları için ellerindekinin en iyisiyle yetinmeye çalışırlar.

Beta öder aradıklarından değil ararsalar da alfalarda ararlar bu özelliği de bi nebze de kaynak misali.

Mahmut Abi
Admin

Ay akşamdan ışıktır … ALFALAR ALFALAR …

Supnibbas
Guest
Supnibbas

19 yasindaki abimiz olayı cozmus.
“Bilmediginiz konular hakkında yorum yaparken” burada tecrube ve bilgi kapasitesiyle sizi madara edebilecek 19 yasinda abileriniz oldugunu hatirlayip ayaginizi denk alin.
Abi nacizane bir sorum var mazur gorur, sinirlenmezsen.

“28-40 yaş aralığındaki kadınlar onlara verebileceğiniz(kaynak/güvenlik) daha önemlidir, halen güçlü maskülen karakter çekici seksi gelir ama bunu aramazlar”

Bunu yazan cahil arkadas arada bir yerde “daha” diye bir kelime kullanmis. Onun anlamini bize aciklasan da biz cuhela takiminin kafasini bi berraklastiriversen nasil olur?

Undefeated
Guest
Undefeated

Supnibbas

Eyvallah kurban koçu,aslanım benim

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut abi komik evet ama harbi çıldırmalık.Kardeşim güçlü karakterli değilsen domine edilirsin güçlü karakter yoksa gerisi boş. Tip seni daha güçlü biri mi yapıyor yada fizik? Yada para? Onların hepsi kaybedilir şeyler. Kızlar gözle görülemeyen şeylere deli olurlar. Bunu rapor olarak yazacaktım. Geçen hastane’ye gittim ve orada yeni atanmış pratisyen doktor vardı. Kızla konuşmaya başladık ve kayıttan ismime bakıp beni instagramdan eklemiş. Üstelik kızın uzman doktor nişanlısı var! İnstagram da fotolar atmışlar!! Burada ben alfayım şöyleyim böyleyim demiyorum.İstersen dünyalar kadar mala sahip ol. Karakterin kadarsın. Okadar mala sahip olup’ta kadınların bittiği erkek yokmu var ama o adamlardan herşeyi al ,yine… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Kaynaklara çok takılıyorsunuz bu sitede ki çoğu kişi öyle. Zengin olup bir sürü şeye sahip olup mutsuz adamlarla dolu etraf. Çünkü içsel oyunları yetersiz.Kendilerini somut şeylere adamışlar. O adamlardan onları al,dünyada ki en güçsüz adamlar olurlar. Ama içsel oyunu güçlü adamdan herşeyi al adam belki çok fakir olur ama asla küçümseyemezsin.Hala o karizma,o duygusal güç durduğu için kendini küçültmez ve yeri gelir tekrar kazanır.İnsanların ona saygısı gene değişmez.

Özgür
Guest
Özgür

“Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın” katılıyorum buna undef.

insan
Guest
insan

Son 7 paragraf neydi öyle 😁😶

Mahmut Abi
Admin

Pat diye tam alakalı olmasa da neden bu konuya giriyor bilmiyorum. Forumda bunlar tek tek yorum şeklinde ve bir şekilde eklemlenmiş.

Şef
Guest
Şef

Pook un kitabı konularından pek birşey anlamıyorum. Hayal ürünü gibi birşey.

trillix
Guest
trillix

manual dediğimiz mahmut

Supnibbas
Guest
Supnibbas

Manual abi bi kiz var…

Mahmut Abi
Admin

Manual değilim ben. makine mühendisiyim.

Özgür
Guest
Özgür

Abi harbi makina muhendisligi mi okudun bounda yoksa ajdar repliğini mi söylüyorsun? Senle ilgili bir ipucu daha mi yakaladik acaba

Mahmut Abi
Admin

Bounda okuduğumu söylemedim.

Furyan
Guest
Furyan

“Kadınlarla Sosyal Durumlar” başlığı açılabilir ve altına herkesin yaptığı yorumlar ve katkılarla bir kitapçık oluşturulabilir.

Mahmut Abi
Admin

1000 tane rutin ezberleyeceğinize 10 tane zihin yapısını içselleştirin. Kadınlarla sosyal durumlar diye günlerce geyik yapmaktan iyidir.

At Nalı
Guest
At Nalı

İçselleştirme nasıl olacak? Doğal olarak davrandıklarımız dışına, bir fikri tam olarak nasıl içselleştirebiliriz? Redpilli anladım fakat içselleştirebildiğimi düşünmüyorum çünkü hala kızlar dışında kendimi gelistirmek konusunda pek çabalamıyorum, atalet içindeyim. Bu hapı, fikirleri nasıl içselleştirecez? Ne kadar okusam da özümseyemiyorum

Mahmut Abi
Admin

1000 sene okusan da özümseyemezsin. Yapana kadar yapıyormuş gibi yapacaksın ama imaj çizmekten bahsetmiyoruz.

Bu iş piyano çalmak gibi. Sürekli piyano pratiği lazım. Piyano kitabı okumakla veya konserler izlemekle olmaz.

Supnibbas
Guest
Supnibbas

Uzun zamandir yazmiyordum barnahlarima kan gelmis. Tam da uzerine dusundugum bir konuydu bu. Cok degil 4-5 ay once bu tarz “hicbir sey yapasim gelmiyor, ataletten kurtulamiyorum” yazanlara nefret kusan cevaplar veriyordum. Ofkelenme sebebim “bu si*tigimin sitesinde disiplinin motivasyondan onemli oldugunu belirten bir suru yazi var. Bu sorulari soranlar ya armut pis agzima dus tayfasi ya gotleriyle okuyorlar ya da sihirli bir degnek bekliyorlar” diye dusunmemdi. Kendisi icin adim atmayan adama Mahmut ne yapabilir ki dusunceleriyle sinirden kuduruyor ve Mahmut’un neden hala bu tarz yorumlara cevap verdigini anlamiyordum(bunun sebebi 1000 adamin hayatini degistirme ideali galiba yoksa katlanip vakit harcamasi mumkun degil)… Read more »

ridetune
Guest
ridetune

Mahmut abi feministler red pill yazılarını twitter’da ifşalıyorlar. Ne yapmalıyız?

Mahmut Abi
Admin

Ifşalıyorlar ne demek red pill yazılarında birbirlerinin üzerine köpük sıkıp yalayanlar mı var ki ifşa diyorsun? Biz pg13 yazıyoruz bizi ilgilendirmez.

Erkek
Guest
Erkek

@ridetune

Burada taktik verilmiyor bir kaç tane zihinsel inancı içselleştirmemiz öğütleniyor. Örneğin
Dominant ol
Disiplinli ol
Ödül ol
Bolluk zihniyetinde ol (tabak çevir, disiplinli ol) Hem iş hem kadın opsiyonların olsun bunlar seni güçlü kılar.
Bunları feministlerin görmesi sorun yaratmaz. Hatta iyi bile.

Yarı Kırmızı
Guest
Yarı Kırmızı

Yani bizim manuel başlayıp otomatiğe mi dönüşmemiz gerekiyor şimdi? 🙂