Hiç boşta kalmam diyen ama 8 sene bir kıza takılıp kalan adam – Vaka Çalışması

Merhaba öncelikle kanalı yaklaşık 1.5 yıldır takip ediyorum. Eğer videolu cevaplayabilirseniz yani cevabınızı gorebilirsem çok sevinirim.

Yaklaşık 8 yıl liseden başlayan herseyin ilklerini yaşadığım değer verdigim bir kadın ile vakit geçirdim.

Vakit geçirdim mi? Hayırdır İnşallah.

Baskın ve zor bir karakterdi.

Beraber oldum dememişsin, vakit geçirdim demişsin ama eğer bir dönem kız arkadaşın olduysa, baskın ve zor karakterli kızlarla ilişkiden kaçının derim. Daha kolay anlaştığınız ve feminen karakterli bir kızı tercih edin. Her dediğinize “sen ne istersen beyim?” diyen bir kadından bahsetmiyorum, baskın ve daha önemlisi zor olmaması yeterli.

Ama aslında toksik kıskanç ve borderline olduğunu sizi ve sizin gibi kanallardan öğrenerek anladım.

Bunu anladığın anda bu kızı tamamen, bir daha hiç görüşmeyeceğiniz şekilde hayatından çıkaracaksın. Çıkarmadın mı, ne anlatırsan anlat, hak ediyorsun, sana bunların yapılmasını sen istiyorsun, sen teşvik ediyorsun ve sana verilecek tek cevap var: bu kızı tamamen hayatından çıkar. Başka her cevap vakit kaybı.

Çevremde ilişkimi yaşarken onlarca kadından teklif aldım. Maddi durumu iyi ortalamanın üstünde okul ve sosyal hayatta dikkat çeken biri oldum.

Bu tür büyüklenmeler maalesef “birazdan nasıl ezikliğin dibinin dibinden bir erkek oldum onu anlatacağım, ama ben öyle ezik deelim” demek. Böyle büyüklenmelerden sonra maalesef gülünç derecede zayıflık hikayeleri geliyor. Öyle ki yıllardır bu tür şeyler okuduğumda gerisine bakmadan “nasıl ezik şeyler yaptın bakalım” diyorum.

Başarı ve tek eşli evlilik düşünen biri olarak onetis diyerek defalarca ayrıl barış yaşayarak 8 sene geçirdim.

Sen başarılı ve tek eşli evlilik düşünmüyorsun, bu kızdan kopamıyorsun. Başarılı ve tek eşlilik isteğini bu kızdan kopamama zayıflığını kutsal bir davranış olarak kendine yutturmak için bir bahane olarak kullanıyorsun.

Ayrıca bir ilişkide iki kereden fazla ayrılık olmasına izin vermeyin. İki kere ayrıldınız mı bitecekti. Bitmediyse, senin suçun.

Yaşadığım üzücü bir kayıptan dolayı 3 sene önce ayrıldım ve onlarca kadınla konuşup birlikte oldum.

Başarılı ve tek eşli ilişki isteğine ne oldu? Onlarca kadınla birlikte olman büyük dert değil ama bunu hayatın bir rengi olarak mı yaptın yoksa başarılı ve tek eşli ilişki yürütemiyor olmanla başa çıkma mekanizması olarak mı?

Sonrasında tekrar barıştım.

Anladığım kadarıyla onlarca kadınla yattın ama biriyle bile normal, sağlıklı bir ilişkiye girmeyi başaramadın.

Fakat telefonumda eskilerden birini gördü ve onunla bir seyler yaşadığımı öğrendi. Ve beni aldattın furyasiyla ki toksik bir kadın olduğu için feryat figan ayrıldı.

Ayrılması iyi olmuş. Ayrıca eskilerden biri ile hala görüşüyorsan terk edilmeyi de hak etmişsin, toksik bir durum yok.

1.5 sene ayrı kaldık ve ben tekrar kapısına gittim.

Az önceki büyüklenmeler tahmin ettiğim gibi, sonrasındaki eziklikleri dengelemeye yönelik 🙂 Here we go …

Ve o da bu hatayı affederek zor da olsa 3 4 ay peşinde kosarak ( sonrasında defalarca başıma kakarak) 1 sene geçirdim.

Anladığım kadarıyla eskiden konuştuğun kızla görüşmeni yakaladı. Kızdan önceki bir konuşmayı değil. Bu durumda bir ilişki, özellikle de sizinkisi gibi aşırı boktan bir ilişki bir daha toparlayamaz.

Ta ki şu ana kadar. Kendisiyle 2 hafta önce ayrıldım. Sebepsiz şekilde. Benle ilgilenmiyorsun tarzı seylerle ve öfke kontrolü olmadan sürekli engel atarak benden ayrıldı.

Terk edildin yani. Beklenen son. Sizden asla olmayacağını ne zaman kabul edeceksin acep? Bari şimdi et.

Ve bende iyi sen bilirsin mantığıyla yaklaşarak çünkü nasıl olsa yazar diyerek aramadım. Gece yarısı beni arayarak “whatsapa bak ” diyerek benim 4.5 sene önce çiçek gönderdiğim kizi gönderilen siteden görerek bana bunu nasıl yaparsın o zaman ben vardım diyerek tekrar suçlu hissetirerek ayrıldı.

O zaman o varsa haklı. Bu arada, sen iyi bir ilişkilik adam değilsin muhtemelen. Muhtemelen de bu yüzden uzun süreli ilişki için anca, toksik, deli dediğin bir kızı çekebiliyorsun.

Ve anında instagram açarak başkalarını takip etti.

Tencere kapak.

Bu 1 sene boyunca aldatmayan yalan söylemeyen evlenme peşine düşen emek veren bir erkek olarak bu bahanelerle ayrılması bana koydu.

Eğer daha önce kızla beraberken arkasından iş çevirdiysen gayet haklı bahaneler.

Ve bana yalnızım ben o zaman geldiğinde de yalnızlığıma geldin tarzı cümle kurdu ve beni manupile ederek suçlu hissettirerek başka erkeklere kendini göstermesi tam tersi bende güven kaybına neden oldu.

Tamam, uzak durman lazım o zaman.

Ve çok sinirlendim. Telefonla arayarak annesine gerekeni anlattım.

Bundan sonra bu kızda azıcık gurur, özdeğer varsa, seni tamamen hayatından atmalı ve kendisine ulaşmana kesinlikle izin vermemeli.

Sonra kendisi beni aradı ve ” rahatsız etme uzaklaştırma alicam” tarzı ütopik saçma sapan şeyler söyledi.

Bence yapması lazım.

Bende bağırarak bana kahpelik yaptın seni affetmeyecegim dedim.

Bir de hakaret davası yersin, tadından yiyemezsin.

O da halen instagramdan beni sinir edecek paylaşım ve takiplere devam ediyor.

O kadar umrunda değilsin muhtemelen. Senin için yapmıyor olma ihtimali yüksek. Kız seni bırakıp hayatını yaşamakla meşgul, sen ise onu ezik bir şekilde stalklamaya devam ediyorsun ve her şeyi üstüne alınmaya çalışıyorsun.

Şuan bu onetis durumunu bitirmek üzereyim.

Stalklamayı bitiremediğin sürece, bu kızı hayatından atmadığın sürece bitiremeyeceksin.

Biraz tavsiye ve göremediğim şeyleri görmek istiyorum. Ki ben ilişki konusunda vur geç mantığında biriyim ve boş kalan bir adam degilim.

Hikayen çok bayat ve sıkıcı. Sırf son cümlen için yer verdim. Vur geç mantığında adamlar genellikle ilişkilik kadınlarla olamazlar. Kullandığın kelimeler tesadüfi değil. Kadınlar tarafından ilgi gören, birden fazla kadınla olabilen biriyim değil de “vur geç” diyorsun. Fazla kuyruk acısı dolu. Liseden beridir bir kere bile düzgün, duygusal olarak doyumlu bir ilişki yaşayamamış birisin. Boş kalan birisin maalesef. Hem de aşırı boş kalan birisin. Kadınlarla başarı, “vurarım  geçerim” ile olmuyor. Kadınlarla olabilmek tabii ki artı sağlar ama senin durumunda bu, sağlıksız bir başa çıkma mekanizması ve aynı zamanda senin ilişkilik bir adam olmanı tamamen engelliyor. 24-25 yaşındasın ve yetişkin hayatının çoğunu tek bir kızın peşinde koşarak geçirmişsin. Bunun acısını bastırmak için böyle “siker geçerim hacı” büyüklenmelerindesin. Ama hayatının bu aptal ilişkisini tamamen kapamadan, kadınlarla başarısız bir erkeksin ve kapamadığın sürece de öyle kalacaksın. İstersen 10 bin kadınla yat. Burada kitabını da yayınladığımız Pook’un dildo vatandaşından başka bir şey olmazsın.

Ama hayalimi ve emegimi son 1 sene düzelerek sadık kaldığım ilişkiyi bitirmesi acaba benden intikam almak mı amacı ?

Hayır, seni geçmişte bırakmak ve sensiz bir yaşama yürümek. Onun için en iyisi bu. Senin için de en iyisi, onun seni bıraktığını, pek umrunda olmadığını kabul edip, onu geride bırakmak.

Dönüşünüzü bekliyorum.

Dediğim gibi gerçekten saçmasapan bir hikaye ama, bir erkeğin vur kaç ile uzun yıllar doyamayacağına, tam tersine bunun bir doyumlu hayat yerine, zayıflıklarındna kaçma ve görememe aracına döneceğine iyi bir örneksin. Ayrıca vurarım kaçarım kafan yüzünden muhtemelen bundan sonra da böyle bir kız bulacaksın. Başkası seninle uzun süreli olmayacak. Tabii bu kafanı değiştirmezsen.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

23
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
9 Comment threads
14 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
guestNoNameCertixisgodBarney StinsonBarney Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Fakat telefonumda eskilerden birini gördü ve onunla bir seyler yaşadığımı öğrendi. Ve beni aldattın furyasiyla ki toksik bir kadın olduğu için feryat figan ayrıldı.

Ayrılması iyi olmuş. Ayrıca eskilerden biri ile hala görüşüyorsan terk edilmeyi de hak etmişsin, toksik bir durum yok.

VALLAHİ BENİM LE BİR İLGİSİ YOK. ALLAH KURU İFTİRADAN SAKLASIN.

Starscream
Guest
Starscream

“Tabi bu kafanı değiştirmezsen.” Son cümleni düşünüyordum Mahmut abi. Bu kafa değişir mi? Daha doğrusu sormak istediğim şey huylu huyundan vazgeçer mi? “Vurur geçerim” kafasında olan birisi bir ilişki insanına dönüşür mü? Veya tam tersi bir değişim mümkün mü?

Ferhat
Guest
Ferhat

Okadar yazı okudum bu konulardan bağımsız , ama sizin sitenizden okuduğum bir iki yazı beni gerçekten çökertti , lanet ediyorum hayatın gerçeklerine ve basitliğine , içerikler çok dolgun , sanırım ilk ve son aşkım oldu , kimseye bu saatten sonra birşey hissedemem gibi duruyor , hissetmek istiyorum ama o kişi asla olmayacak gibi duruyor , yazılarda çok zıtlık aradım ama yok ki , acı ama gerçek , efendi erkek , düşünen erkek z kibar erkek istenir ama nerede bu isteyenler he ? hipergami , hipogami , redphill olaylarına da ufak bir göz gezdirince iyice sıyırdım , keşke öğrenmeden devam etseydim… Read more »

Palto
Guest
Palto

“Gözlerim neden acıyor?”
“Çünkü onları daha önce hiç kullanmadın”

Sert
Guest
Sert

Sorunlu kadınların düzelme ihtimali var mı? Biz nasıl maskülen benliğimizi geri kazanabiliyorsak onlar da feminen benlikleriyle bağ kurabilip durumu tersine çevirebilirler mi?

THUGLORD
Guest
THUGLORD

Mahmut abi selam dün “kadınlarla ilişki rehberi”kitabını satın aldım ve dünden beri okuyorum, indirimle beraber 72 tl ye denk geldi anlattıklarınız,verdiğiniz bilgiler ve tavsiyelerinizin yanında değil 72 tl 72 milyon tlyi bile hakeden bir kitap size bunun için teşekkür etmek istedim, erkek kardeşlerime ve abilerime kitabi satın almalarını öneriyorum.

andrew tate
Guest
andrew tate

Abi ilişki bir kere bitince bitirin diyordun sanki. Şimdi ikiye yükselmiş

Mahmut
Guest
Mahmut

Belki de bu arkadaşa yeterince kırmızı hapı vermemişler bazen gübrenizi az verirseler sağlıklı bir bitki olamayabilirsiniz diye düşünüyorum

Barney
Guest
Barney

Mahmut Abi merhaba, 26 yaşındayım. 10 gün önce 5 yıllık sevgililik ilişkim bitti. O da 26 yaşında. Kendisi benim için ‘The One’ ve 9/10 bir kadın. O gece ilişkimizin çok monotonlaştığını, eski heyacanının olmadığını belirtti. Kalması için çaba göstermedim. Bağırıp, çağırıp hakaret gibi durumlara zaten hiç girmedim. Belki ilişkinin son döneminde veya belli dönemlerinde tam bir beta erkeğe dönüşmüş olabilirim. Fakat ayrılırken en azından sürünerek değil ayaklarının üzerinde bir erkek olarak terkedildim. No contact aşamasına geçtim ve hiç bir şekilde iletişime geçmedim. Kendisinin yaptığı hatadan (veya tercih) döneceğini tahmin etmekteyim. Bu bir olasılık. Dönmeyebileceğinin de bilincindeyim. Fakat sonraki süreci nasıl… Read more »

Certixisgod
Guest
Certixisgod

3 sene önce eşimden ayrıldım. 40′ lı yaşlarda bu siteyle ve redpill ile tanıştım. Sizi bırakan bir kadının asla ve asla peşinden koşmayın. Kadınlar bizi öyle bizim sevdiğimiz gibi sevmiyor. kadınlar imkanları, menfeatleri ve sadece günü severler. Günü severler derken o günü yaşarlar. A planı iken, B olmuşsun, B planı iken A olmuşsun. Seni elinde avucunda bir mürid ve köle olarak güzel bir acil durum desteği olarak görmesini sağlamışsın.1.5 sene sonra dönerek..1.5 sene az değil, seni sevdiğinden kabul etmedi, intikam almak içinde değil. Sadece seni hala cepte tutabiliyor mu bunu görmek istedi. Cepte tutmak terimi senin ona bağlılığın diğer yandan… Read more »

guest
Guest
guest

mahmut abi evlenince senin paran ikimizin, benim param benim diyen kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? evlenince kendini sağlama almak için birikim yapmak için böyle olmasını istediğini söyledi. aynı meslekteniz.