Vaka Çalışması; İlgi Budalası Kız ve Uydu Erkek | Friendzone?

Merhaba millet ben Mr Deer, daha önceki yazılarımdan ve videolarım dan beni birçoğunuz fazlası ile tanıyorsunuz. Bu sefer konu bir ilgili bir ilgisiz davranan kız ve bunu yaşayan erkeğin içerisinde olduğu durumlar ‘Uydu Erkek ve Friendzone‘ . Bu konu hem danışanlarımda hem de çevremdeki insanlarda sıkça karşılaştığım bir durum ve yakın zamanda bir okurumun bana e-posta ile ulaşması ile artık bu konu hakkında bir video yapmalıyım diye düşündüm. Videoda hem okurumun sorununu inceliyoruz hem de bu durumdaki dostlarımızın neler yapabilecekleri üzerinden konuşuyoruz. Konu ile alakalı blog içerisindeki diğer yazıları da okumayı unutmayın!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

20
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
13 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
NEWBİEMahmut abi selamJerichoSalihWizard Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Erkoman
Guest
Erkoman

Mahmut abi, instagramdan “selamun aleykum hanımefendi nasılsın” açılışı iyi midir?

drcagdas
Guest
drcagdas

Ve aleyna aleyküm selam cevabını alırsan buluşmaya çağır yoksa next

dikistutmaz
Guest
dikistutmaz

Mahmut Abim 🙂 olayi kisaca ozet geciyorum dusundugum hatalarimi yaptim acab fikrin onemli 🙂 metroda daygame yaparken 22 yasinda ben 27 yasindayim hatunla tanistim, numarasini aldim ertesi gun bulusmaya cagirdim. kahve ictik hatunun hikayesi kisaca soyle. yeni sevgilisinden ayrilmis. ve bakireligini buna vermis. elemanda bunu terketmis. anlattigina gore eliyle oynarken kizligini kaybetmis (eliyle oynama kismina cok inanaamadim eleman korkup kacti diye tahmin ediyorum. bunun bakireligi bozunca konumuza donersek. bulustugumuz ilk gun bunu optum, ilk once ne yapiyorsun yeni iliskiden ciktim vs dedi yarim saat sonra atesli opmeye o basladi :)) 2.gun telefon seksi(karsi olsamda hatun cok azinca bisey yapamiyorum) 3.gunde… Read more »

14.Luis
Guest
14.Luis

kardesim yatakta iken mi yaziyorsun bunlari bu nasil kopuk hikaye aq ahahahahah

Mahmut Abi
Admin

hatunun hikayesi kisaca soyle. yeni sevgilisinden ayrilmis. ve bakireligini buna vermis. elemanda bunu terketmis. anlattigina gore … Daha ilk buluşmada eğlenceli ve birbirinizde hoş bir iz bırakan muhabbet yerine bu konulara girilmesi senin konuşmayı yönetmeyi bilmediğini ya da beceremediğini gösterir. Ha bu konulara sen sürüyorsan o tam bir aptallık. bulustugumuz ilk gun bunu optum, ilk once ne yapiyorsun yeni iliskiden ciktim vs dedi yarim saat sonra atesli opmeye o basladi :)) Neyse en azından burayı kotarmışsın. 2.gun telefon seksi(karsi olsamda hatun cok azinca bisey yapamiyorum) Çok erken. Telefon seksi gerçek seks ihtimalini azaltır. 3.gunde ben bunu eve getirdim. geldi yatakta… Read more »

niçee
Guest
niçee

öncelikle merhabalar Erkek Adam ailesi; friendzone damıyım , uydumuyum yoksa başka birşeymiyim işim içinden çıkamadım , LÜTFEN YARDIM EDİN…. bundan 1 eene önce tanışıtığımız kızın ilk tanıltığımızda aktif ilgili olduğu daha sonra benim fazla ilgimden ötürü , geri çekilip uyumlu olduğumuzu düşünmüyorum dediği bi tanışmamız olmultu .. daha sonea 1 er hafta arayla napıyon seni özledim . dediğim kızında “ahmet dedm ya uyumsusuz” diye cevapladı bi kaç kere daha tekrarlan konuşma olmultu .. neyse üzerinden 1 yıllık başka ilişki yaşadım ve sonrasında eski geçen sene takıldığım kızı tekrar ekledim. konuşmaya başladık..tekrar .. ve arkadaş niyetiyle yazmadığımı falan söyledim .. baya… Read more »

niçee
Guest
niçee

???????

Mahmut Abi
Admin

bugün bi kızdan 2. defa duyuyorum bunu dedim … Zaten olabilitesi azmış bununla ciddi azaltmıştın. Gerçekten 2 – 3 kızla görüşen çapkın sence böyle bir şey der mi sence? Gerçekten çapkın adam yakalanmamaya bakar. Bunu ancak gece gündüz eline asılan adam söyler.

Bu muhabbeti nasıl ilişkiye götürürüm diye bir olay yok. 2 kere buluşmaya davet edersin, gelmezse ilgisiz olduğunu anlar ve nextlersin.

niçee
Guest
niçee

bende şimdi .. ayşe beni arasana sesini duyayım yazdım …

aramazsa nextliycem .. ki muhtemelen bir bahanesi olacak yine ..

niçee
Guest
niçee

bana dediki “yarın gündüz arıyayım akşamları müsait değilim .. annemlerden dolayı .. gerçi sen gündüzleri diğer kızlara ayırıyosundur ama”

bende peki dedim … biraz muhabbet ettik .. sonra uyudum …

sabah günaydın yazdım … daha instagramda online bile olmamış mq kızı …

Mahmut Abi
Admin

Hah böyle peşinden koşmaya devam edip kendini daha zayıf ve ezik yapnaya devam et kesin seni sever.

Wizard
Guest
Wizard

İlişki Sihirbazı – Micheal Webb kitabını okumanı tavsiye ederim doğru düşünmeni sağlar. Uygularsan da eskisinden daha başarılı olursun.

İngilizcen iyiyse Dating Wizard Micheal Webb diye aratır okursun.

Türkçesi, sitede mevcut bir hamburger parasına kendine yatırım yapar doğru yolu bulursun.

——————

Senin yerinde olsam konuşmayı sonlandırırım. Kız aramayana kadar unuturum. Başka kızlarla konuşurum.

Salih
Guest
Salih

İş arkadaşım olan bir kadından hoşlandığım için işlerinde ona yardım etmiştim.Bir süre sonra duygularımı söyleyince “fazla iyi birisin” diyerek reddetti.Bir süre aramız bozuktu.”Arkadaş olarak devam edelim mi” gibisinden konuştum(amacım sadece aramızı düzeltmekti, ilişki düşüncem yoktu) o da “seninle ilgili bir problemim yok” dedi.Sığ da olsa konuşmaya başladık.Bir süre sonra yine bana işini yaptırmaya kalktı fakat ben ona yardım etmiyorum(işinde yükselmesini sağlayacak türden işler ve onu kendime rakip olarak görüyorum).Bu süreci doğru yönetiyor muyum?Yaptığım şey ahlaki mi?

Mahmut Abi
Admin

Abartmadan yardım etmende problem yok. Hiçbir kadına duygularınızı söylemeyin. Sadece yürüyün. Duygularımı söyledim kafasıyla çok büyük oranda reddedilirsiniz.

Jericho
Guest
Jericho

Mahmut abim 2 defa buluşmayı reddedip geri teklif etmediği için nextlediğim, 5 gündür mesaj atmadığım kız bana tatil videoları gönderip benimle beraber gitmek istediğini söylüyor.Ve aşırı ilgili mesajlaşıyor.Fakat ondan sonra ilgisizleşiyor ben ise bu süreçte fazla ilgi vermiyorum yetersizde bırakmadığımı düşünüyorum ama buluşma konusundan bahsetmiyor beni görmek için hiçbir çaba sarfetmiyor.Hatta tekrardan yazmamaya başlıyor.Uydusu yapmaya çalıştığını düşünüyorum arada ilgi verip yörüngede kalmamı istiyor.Çok küçük bir yerde yaşadığım için tabağım veya bir alternatifim yok ondan dolayı bu karıyı daha fazla düşünmeye başladım.Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Mahmut Abi
Admin

Küçük bir yerde yaşayıp tabaksız olmak, bir kızın yörüngesinde dönen zavallı bir uydu / yedek lastik olmana bahane değil. Kız birgün verir umuduyla kapısında kırıntı beklemek yerine kıza “güzelim buluşmayacaksak boşa yazışmanın bir anlamı yok” de ve kız hala buluşmadan mesajlaşmaya çalışıyorsa cevapsız bırak, başından at.

Mahmut abi selam
Guest
Mahmut abi selam

Mahmut abi selam, sevgili olduğum kızın yakın erkek arkadaşı var ve erkek sürekli buluşmak istiyor ve kızı ilgiye boğuyor. Ben kıza bu durumdan rahatsız olduğumu falan söyledim ama fazla bir şeyi değiştirmedi. Kızdan yakın erkek arkadaşıyla irtibatını kesmesini mi söylemeliyim yoksa ne yapmalıyım?
1e1 görüşmelerini mi engellemeliyim?
Yoksa çok sık buluşmamasını mı söyleyeyim?

Mahmut Abi
Admin

Bu kadar yakın erkek arkadaşı olan kızla sevgili olmamanız lazım ya da çok az ciddiye almanız lazım. Bir şey söylemene gerek yok, kızı bırak.

NEWBİE
Guest
NEWBİE

Hocam oneitis oldum. 3 yıldır Friendzone kaldım bir kızla. Ben buna kaç yıldır akademik ödevlerine kadar, hediyelerine kadar, gezmesine kadar, zor gününde kurtarmama kadar… Her şeyi ama her şeyi yaptım.Ya son üç haftada yine birisiyle konuşmuş. Ve ayrılmış. Hala daha “bitmemiş aşk ” temalı şeyler paylaşıyor. (Bu arada hiçbir zaman bana sevgili falan anlatmaz. Haberim de olmaz.Bunu da sıkıştırınca öğrendim.)Yarım kaldığını yani o kişi dönse yine devam edeceğini söylüyor. Hala hevesi kalmış gibi şeyler paylaşıyor. Ama bunları benim görmediğimi sanıyor yani ben göreyim diye yapmıyor. Ben yıllardır tek bir sevgi sözcüğü duymak için neler yaptım, o kolayca bunu birine vermiş.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Her şeyi ama her şeyi yaptım. Kızın seni erkek olarak istememesi, isteyeceği varsa bile istememesi için çok büyük emek harcamışsın. Alnına “ben o kadar tercih edilmeyen, o kadar sevilemeyecek bir erkeğim ki, tek çarem bir kadının hizmetçisi olmak” yazsan daha az itici olurdun herhalde. Ben yıllardır tek bir sevgi sözcüğü duymak için neler yaptım, o kolayca bunu birine vermiş. Sen yıllarca bir sevgi sözcüğü duymanı engelleyecek her ezikliği yaptıktan sonra sana mı verecekti? Senin yaptıklarına rağmen sevgi sözcüğü duymadın sanıyorsun ama yaptıkların yüzünden duymadın. Bunu kendime yediremiyorum hocam. Yediremiyorsan niye yapıyorsun? O tür ezikliklere meme olmadığını en azından şimdi anlamışsındır.… Read more »