Nasıl Eş Seçeriz? | Evrimsel Psikoloji & Temel İçgüdü

Merhaba millet ben Mr Deer, daha önceki yazılarımdan ve videolarım dan beni birçoğunuz fazlası ile tanıyorsunuz. kadın- erkek ilişkilerinde eş seçiminden ve evrimsel psikolojinin seçimlerimize etkisinden konuşacağız. Atalarımızın hayatı, birlikte olmak istediğimiz insanı seçme konusunda bizi nasıl yönlendiriyor? Kadınlar erkeklerde neyi çekici bulur? Erkekler neden kadınların dış görünüşüne önem verir? Bu soruların cevabı ve daha fazlası bu videoda, İyi seyirler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

22
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
18 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
haylaz_prensHazretleriOkangbasaranacemineilstrauss Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ferdiii
Guest
ferdiii

Burda kısa boydan kastın nedir hacimlenmek lazım demişsin ayrıca tip bu kadar önemli mi?

ferhat
Guest
ferhat

Selamlar, Uzun süredir bu konuları yoğun bir şekilde okuyorum( 5 yıla yakın) . Hatta erkek adam sitesini ilk gördüğümde 50 60 makale vardı ya da yoktu, dante , neym falan vardı, Mahmut abi ye soru falan sorar , onun cevapları üzerine kendimi düzeltmeye çalışırdım . O zamandan bu zamana çok şey öğrendim onlarca pick up artist in kitapları ve video setleri vs bir ton materyal tükettim ve öğrendiklerimi sokakta da denedim , Londra daygame , mystery’ nin oyun stili, doğal oyun, asshole game , cocky funny ve ödül olma çercevesi vs bir ton stili denedim. Bunun yanında bir sürü psikoloji,… Read more »

Sonkarıbükücü
Guest
Sonkarıbükücü

Reis sen naptın yeminle makale yazdın yorumlara 😀
Önerebileceğin kitaplar var mı ? Evrimsel psikoloji-sosyoloji- ilişkiler hakkında vs.

Seninle daha uzun konusmak isterim bu konularda bir irtibat adresi atarsan sevinirim öylesine actigin gmail adreside olur 😀

Mahmut Abi
Admin

Yarısını okudum ama zaten burada yazdığımız şeyleri yazmışsın. Sen anı yaşa diyorsun biz eğlenmene ve buluşmaların zevkli geçmesine odaklan diyoruz.

Niye gelip de işler böyle yürümüyor yazmışsın? Muhtemelen 60 – 70 makaleden sonrasını okumamışsın.

Bro
Guest
Bro

Muhtemelen videoyu kast ediyor. sanirim videoda sitedkine ters dusen birsey var

ferhat
Guest
ferhat

Anı yaşa maddesi çok açıklayıcı olmamış, orda asıl demek istediğim şey ” Mindfullnes ( farkındalık) ” ve farkındalık ” anda kalmak” demek basit tabirle, şimdi şu var, biz keşiş değiliz ama bunun amacı şu, “Otantik olmak” ve otantik olmanın en kolay yolu ise anda kalmaktır . Yani asıl amaç otantik olmak, basitçe hiçbir şey düşünmezsen sadece önündekine tepki verirsin ve kadın senin konuşmandan , alt iletişimine kadar yani en genel davranışından en ince davranışına kadar hiçbir Uyumusuzluk sezmez, uyumsuzluk hissederse eğer kendini dolandırılmaya çalışıyormuş gibi hissedicek ve gerçekten senden tiksinicek , kızı sikmeye dair kafanda düşünceler geçiyor veya içinden onun… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Gerçeği deneyimliyorsan sorun yok. Hatırladığım kadarıyla 22 yaşındasın ve geçen seneye kadar 60 – 70’te sıfır çekiyordun şimdi bunları gerçek kadınlarla ilişki şeklinde deneyimlerden anlatıyorsan sana bir şekilde yaramış. Fakat o metrodaki kız olayına bakarak söylüyorum. Metroda gördüm seni, çok hoşuma gittin zaten standart soğuk yaklaşma açılışıdır onu başında yapacaktın. Ayrıca soğuk yaklaşmada kız takip edilmez başın birgün belaya girer. Videoyla anlaşamadın sanırım ama oyun kasma işi değil zaten onu söyleyip duruyoruz. Buluşmaların renkli olsun veya eğlenmene bak nasıl dışardan görünüm? Gerçekten kendini eğlendirmekten bahsediyorum bu tamamen içsel bir şey. Rol yok, dışardan görünümle alakası yok. Neyse bir nedenden dolayı… Read more »

ferhat
Guest
ferhat

Evet 22 yaşındayım , ama gecen sene 60 70 te sıfır ” lay” çektim sadece , yoksa bir kaçtane instagram ve bir de numara almıştım o zamanlarda . O zamandan bu zamana çok şey okudum çok şey denedim ve deneyimledim, Dediğim gibi emeğinize çok saygı duyuyorum, bir çok insanın gözünü açtınız . Ve şu var ki gerçekten redpill ve pua dan koptum ama daha çok doğal oyun veya basitçe “oyun yok çekici kişi var” düşüncesine sahibim , ama erkekadam sitesi bir nevi kafamda bir şeylerin şekillenmesi, yeni bir yol veya başka fikirlerin olduğunu anlamama , yeni şeyler denememe önayak oldu,… Read more »

L1n
Guest
L1n

Neym kokusu alıyorum 😀

14.Luis
Guest
14.Luis

guzel yazmissin.Mrdeerin arada sacmalamis olmasina tokat niteliginde olmus

Hazretleri
Guest
Hazretleri

Makaleleri okuduktan sonra aşşağı tarafda ki yorumlarını da az biraz okusan mahmut abi zaten senin bu dediklerini açıklıyor. Ki yorumları okuduktan sonra birçok yanlış anlamayı da kendi çapımda düzelttim. Elbetteki makalelere bu tür düzenlemelet eklenebilir. Ancak bu makaleyi olağan dışı uzun yapar. Zaten makale sayısı fazla, kimse filozof olmaya da çalışmıyor. En azından bir gidiş yolu var. Düşe kalka öğreniyor herkes. Ama mavi haplı birinin düşe kalka öğrenmesiyle bizim gibi farkındalığı olan bir değil tabi.

haylaz_prens
Guest
haylaz_prens

Hem haklısın hem de haksızsın. Ama haksız olmanın suçlusu sen değilsin, sayın Mr.Deer arkadaşımız. Ben de uzun süredir bu konu ile ilgili bir kaç fikir söylemek istiyordum, senin yorumunu görünce yazayım dedim. Haksız olduğun yer, senin söylediklerinin hemen hemen hepsini Mahmut Abi’nin yazılarında görebilirsin. Dikkat et, sadece Mahmut Abi’nin yazılarında dedim. Çünkü, ne Svbg ne Mr.Deer ne de Centilmen Kulübü + aktif yorum yapıp tavsiye veren arkadaşların yazıları, fikirleri tam olarak Mahmut Abi ile uyuşmuyor ve genelde Mahmut Abi’nin dedikleri daha isabetli oluyor. Yanlış anlaşılmasın, bu arkadaşlar tüm fikirleri değil, sadece bazı bir kaç mantalitesi Mahmut Abi ile uyuşmuyor. Eskiden… Read more »

L1n
Guest
L1n

Fiziksel güç o kadar önemli değil.Toplumda ya da avcı-toplayıcı dönemde farketmez,en büyük güç duygusal güç-özgüvendir.”Network bir erkeğin bel kemiğidir.” derler.Geçmiş dönemde fiziksel olarak güçsüz ama lider biri çok rahat şekilde güçlü birini yere serdirebilirdi.(Suikast,organizasyon) Kaldı ki hacim=güç belirtisi yanlış. Evrimsel olarak atletik vücutlar,iri hipertrofi olan vücutlardan daha fazla çekici bulunmuş ve daha fazla iş yapabilme becerisi olarak kodlanmıştır. Yıl oldu bilmem kaç artık kadınların neye ilgi duyduğunu düşünmek saçma.Bir erkek sosyal olarak kendisini inşa etmeli.Pookta buna değinir. Gym,kulüpler,etkinlikler,arkadaşlar önce bunlara odaklanmalıyız. Zamanı değerli olan bir erkek olunca otomatikman kızlar o zaman aralığında yer almak istiyorlar.Üstelik siz zamanınıza değer veren biri… Read more »

Kdr
Guest
Kdr

Mahmut abi ve arkadaşlar herkese selamlar iyi akşamlar öncelikle. Birazdan yazacaklarımı yazdıktan sonra büyük ihtimalle her kafadan pekte objektif yazılamamış anlık gazla yazılmış yorumlar gelecek. – Tabi öyle olum biz erkek adamız onlar bize gelcek yeaaaaaaaaaah. Gibisinden- Bu yüzden özellikle bu yazımı tecrübeli kişiler özellikle mahmut abi vs cevaplayabilirse çok memnun olurum. Konu hakkında fazla tecrübesi olmayan arkadaşlarda bilgi kirliliği yaratmamak için pek bir şey yazmazlarsa çok sevinirim. Arkadaşlar oldukça fazla makale, yazı okudum ettim eyledim ve sanki hepsi şöyle bir noktada kesişiyor gibi. Biz kızlara yürüdüğümüzde ipler kızın eline geçiyor. Ve gevşekleşiyoruz. Fazla gülmeler, elin ayağın titremesi vs. Benim… Read more »

Mahmut Abi
Admin

İnsan reddedilme korkusunu rasyonelleştirmek için ne tür zihin jimnastiklerine giriyor!

Bize sormanın bir anlamı yok. Bu sitede bu 2 yaşından öteye geçememiş ego kaynaklı soruya çok cevap verdim artik da sıktı. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor kimse ve buna yürüdüğünüz kız da dahil yürüdüğünüzü ve reddedildiğinizi umursamıyor.

Eğer işler böyle sanıyorsan o kızların yürüdüğü adamlardan ol ve kendin deneyimle. En azından alfa dediğin adam olursun. O zaman sana şunları yazdıran inanilmaz kırılgan egon da düzelir ki senin kızlardan ziyade bununla uğraşman lazım.

Dediğim gibi bu saçma soruya bu sitede çok cevap verdim ararsan bulursun.

Kdr
Guest
Kdr

Abi burada mevzu reddedilme korkusu değil onu aşarız o çok basit bir korku. Hele tanımadığın bir kızsa hiç önemli değil. Burada mevzu bundan ziyade verimin düşmesi. Sence de reddedilme polayını biraz küçük görmüyor musun? Tamam sokakta tanımadığımız bir kız neyse hiç önemli değil. Ama tam hatırlamadığım bir PUA terimi vardı kızların seçim mekanizmasıyla alakalı. Nasıl jıza yürğme başarılı olduğunda ortamdaki saygın artıyor ve diğer kızlards senden hoşlanamaya başlıyorsa bunun tam terside geçerli. Reddedildiğin zamanda hem saygı azalıyor hemde diğer kızlarda o bunu reddediyse ben niye alıyorum moduna giriyor. Yani reddedilmenin sana getirebileceği zararlarda var. Tamam hadi her şeyi anladım. Peki… Read more »

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

Gerçekten reddedilme korkun yüzünden saçmalıyorsun Kdr.
Doğada hep erkekler kur yapar, unutma yumurta değerlidir sperm ucuz. Üstelik hayatın boyunca çalışsan bile o % 20 lik popülasyon içine giremeyebilirsin, o yüzden denemeyecek misin yani hep ele mi mahkum olacaksın 🙂
Evet yürüyüp reddedildiğinde çevredeki kızlar arasında hatta erkek arkadaşlar arasında bile saygın azalabiliyor ama bunun seni pek etkilememesi lazım. Duygusal olarak güçlü bir erkek için önemli olan içinden gelen, kendi kendine olan saygısıdır.
Sen olduğun yerde bekle kızların gelmesini, daha çok beklersin 🙂