Erkek Adam Türkçe Podcast – Evlilik, boşanma ve hukuk

Avukat Cem Gonceli ile evlilik, boşanma, aldatma, nafaka, evlilik sözleşmesi gibi konuları ve bu konulardaki güncel hukuku konuştuk.

Yayınları Odysee ve Spotify kanallarından da izleyebilirsiniz.

Aşağıda Youtube linki var. Youtube kanalımıza henüz üye değilseniz, kayıt olmayı ve uyarıları (çan işareti) açmayı unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

33
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
6 Comment threads
27 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Anonimderya denizAnonimNoNameözlemm Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
dr. trimlove trimbreakingau
Guest
dr. trimlove trimbreakingau

Mahmut abi, sevgilimle ayrıldık. Ayrılırken seviyorum ama gelecek ve evlilik korkutuyor dedi yani benle bir gelecek evlilik düşünemediği için beni terk etti. Kız zaten sinyalleri veriyordu, evlenme ve hukuk konunuza girmeden ayrılmış olmam bir avantaj gibi görünüyor. Hocam bahsettiği neden kızların sevse dahi evlilik görememesi midir gerçekten? Sevgisi olan kız evlilik göremese de ilişkiye devam etmez miydi? Burada kızın evlilik beklentisi var ama benle görememiş… Kız gerçekten sevseydi evliliği geri plana atar mıydı?

deepblue
Guest
deepblue

mahmut abi cocugu olan bir kadınla(boşanmış) sevgiliyiz.ama genelde bi gün sıcak bir gün soguk davranışları var.sence bu kadınla ciddi düşünmelimiyim.ama baya yorucu bir ilişki

Capella
Guest
Capella

Mahmut abi kendimden 10 yaş büyük bir kadınla evlenmeye karar verdim onu çok güzel ve Zeki bulduğum için ama bazen cinsel mana da eşleşemez miyiz aynı duygu yoğunluğunda olmaz mıyız diye tedirgin oluyorum ne tavsiye edersin?

Becan
Guest
Becan

Mahmut abi selam,

Dün kız arkadaşımla oturuyorken beni evlenelim diye darlamaya başladı yine (her zaman olduğu gibi), Bende cevap vermeden geçiştirecektim ki bana pat diye ‘Sen kendini badboy mu zannediyorsun hahahah değilsin.’ diyiverdi. Bende patlattım kahkahayı geçiştirdim fakat aklıma takıldı. Sence ne demek istedi ? Hiç öyle badboy gibi takılmaya çalıştığımı düşünmüyorum. Beni manipüle edip neyi amaçlıyor olabilir ? Çok kafama takıldı beni aydınlatırsan sevinirim.

Derya deniz
Guest

Mahmut abi selamlar, bir şey sormak istiyordum, hatta sitedeki diğer erkek okuyucular da cevaplayabilirler. Bugün ekşi sözlükte kadının evlenirken kendi soyadını tutabileceği ile ilgili bir haber vardı ve çok gündem oldu. Erkeklerin çoğu çok kötü şeyler yazmışlar ve erkeklerin kadınların kendi soyadını kullanmak istemesi ile ilgili bu kadar kötü düşüncelere sahip olması beni çok üzdü. Çünkü ben de soyadımı tutmak istiyorum evlenirken ve bunun benim eşimi sevip sevmememle hiçbir ilgisi yok. Kendi soyadını kullanmanın kadınlara pratikte çok faydası oluyor çünkü. Kimlik, pasaport, kariyer, çevresindeki tanınırlık, ehliyet vs. tarzı belgeler sebebiyle. Ve çocukluğundan beri sana hitap edilen bir ismin evlenince değişmesi… Read more »

deniz
Guest

Mahmut abi evlilikte kadının erkeğin soyadını alması ne kadar önemli? Yani çoğu erkek eşi soyadını almak istemezse sıkıntı çıkarır mı? Ben kendi soyadımı tutmak istiyorum mesela ama evlenip çocuk falan da yapmak istiyoruım. Bir erkeğe soyadımı tutmak istediğimi söylesem problem çok çıkar mı? Çünkü soyisim değişikliği kadının hayatını zorlaştırıyor maalesef erkekler bunu görmek istemeseler de. Özellikle iş hayatında isim yapmaya başlamış kadınlar için çok kötü bir durum. Allah korusun bir de bu işin boşanması var. Annem boşandığında çok zorlanmıştı oradan biliyorum. Erkekler direkt soyadımı almayacaksa evlenmem diye mi düşünüyor çünkü ekşiye öyle yazmışlar. Zaten soyadını tutmak isteyen kadınlar erkeğin nafaka… Read more »