Erkek Adam Türkçe Podcast – Joker, Mahmut Abi ve Nevzat Saraycıklı söyleşi

Nevzat Saraycıklı sayesinde, sonunda Joker ile bir yayın yaptık. Bundan sonra da umarım yapmaya devam edeceğiz. Bu yayın doğaçlama oldu ama bir dahaki yayınlarda belli konuları işleyeceğiz. İşlenmesini istediğiniz konular varsa, yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sorular ve dakikaları da videonun altında.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

23
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Just JustMahmut AbiGamermertoNix Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

İçerisi şampiyonlar ligi gibi (gözler karanlık rüyayı aramadı değil 😬)

donjuan
Guest
donjuan

mahmut abi erken boşalma üzerine sitede bişey bulamadım bu konuyu da ayrıntılı inceler misiniz hem makale olarak hem de jokerle sohbet olursa tartışma konusu olsun önemli bi konu sonuçta

Holyfun
Guest
Holyfun

Abi adam ürolog değil bence bir doktora görün

Pan
Guest
Pan

Joker de kırmızı tarafa geçmiş, hoş gelmiş.

dr. trimlove trimbreakingau
Guest
dr. trimlove trimbreakingau

Hayat pahalılaştıkça artık kız kabul etmeyince sevinir hale geldik.

123hop
Guest
123hop

Joker… abicim… niye böyle yapıyorsun?

Senden başka bir konuk daha var, hadi mahmut abiyi konuşturmadın o hep konuşuyor da psikoloğun sözünü sürekli kesmişsiniz adam koca yayının %5inde belki konuştu.

Ben bile dinlerken çok rahatsız oldum.

40 yaşında insanların bunları çözmüş olması lazım.

BenLark
Guest
BenLark

Mahmut abi ve Nevzat hoca bu tip seyleri asmis stoic insanlar daha olgunlar bence , ustalik boyle bir seydir..Robert Greene okuyanlar anlamistir

UstaNofapci
Guest
UstaNofapci

Ortamda en cok konusan insan en alfadir, jokerde bu durumu bildigi icin en cok kendisi konusmustur. Nevzat hoca %5 konustuysa, %5 alfa sayilir. Sanirim mahmut abi de beni onaylayacaktir ?

Jeremy
Guest
Jeremy

Entry-nick uyumu. Uzun süreli nofapın zararlarına güzel bir örnek olmuş, kafalar pırıl pırıl

UstaNofapci
Guest
UstaNofapci

Trol yaptik arkadas kimse anlamamiş

Ricardo
Guest
Ricardo

Abi sorum sacma olucak biraz ama, ben bazi seylere fazla mi duygusal yatirim yapiyorum acaba.mesela disari cikip kizlara yurumek yerine, surekli kizlarla yasamak istedigim seyleri hayal ediyorum ama sanki o spesifik seyleri kafamda tasarlamazsam olmayacakmis gibi hissediyorum.sizler nasil yapiyorsunuz bilmek isterim.misal fuckbuddy istiyorsam sanki her adimi kafamda dizayn etme zorunlulugu hissediyorum.bi yerden sonra dopaminden dolayi da harekete gecmeye hevesim olmuyor.yani kimle ne yasamak istiyorsam once hayal etmem mecburmus gibi.ama bikac senedir devam eden bu aliskanligim boyunca da hicbisey degismedi :d.kisacasi karsi cinsle iliskilerde fazla dusunmemem gerekiyor sanirim ama galiba bendeki takinti.tipki porno izleyip reelde kizlarla konusmaya hevesin kalmamasi gibi.sanki zaten… Read more »

Ricardo
Guest
Ricardo

Bunun kaynagini hatirliyorum.bikac sene once bi kizla yakinlasma amacindaydim ve tipki hayal ettigim gibi olmustu.galiba ondan sonra basladi bu huy.kizlarla aramda olmasini istedigim seyleri birebir dizayn etme ihtiyaci hissediyorum ve yoruyor beni.ama yapmazsam da olmayacakmis gibi.ama zaten olmuyor.komple kafada kurma islerini biraksam mi abi?

Nix
Guest
Nix

Bunlar benim fikirlerim, yüksek ihtimalle kızlara yürümekten korkuyorsun, bu da senin bahanen oluyor. Evde oturup hayal kurarak hiçbir zaman kendini tatmin edemezsin, seni tatmin edecek bir şey varsa o da hoşlandığın biriyle cinsel – duygusal yakınlık kurmak. Ben hapla tanıştığımda 2 sene yerimden kıpırdayamadım, tamam GYM’e gittim kendimi geliştirdim ama kızlara yürüyecek cesareti bir türlü bulamadım. En sonunda canıma tak etti ve yürümeye başladım, sonuç alınca da sevgilim olduğu dönem dışında yürümeyi bırakamadım zaten. Yani şimdi harekete geçmezsen öyle ya da böyle canına tak edecek ve harekete geçmek zorunda kalacaksın ama bunu ne kadar ertelersen geçireceğin keyifli zamanlardan o kadar… Read more »

KyloRen
Guest
KyloRen

Mahmut abim canım abim öncelikle bizi cidden erkek ettiğin için çok tşk <3 Şimdi abi 2 yıl önce ki (Ağır Mavi haplı ben) ilk Oneitis olduğum kız ile yolda karşılaştık hafif sohbet üzerine eve döndüm telefon numarasını aldım neden bilmiyorum ama aldım içimden öyle geldi . Mahmut abi içimden bir ses buluşma ayarlama mı söylüyor bir diğer ses ise ağır mavi haplı iken yaptığım hareketler yüzünden buluşmamamı söylüyor hafif de utandım… Abi sence ne yapmalıyım hislerimi kontrol altında tutamıyorum sanırım buluşacağım. Mahmut abi çok utanıyorum ve gülüyorum bu normal mi. Bu arada kızla 1 yıl çıktık ve ben en ağır… Read more »

merto
Guest
merto

Mahmut abi ben sosyal medyada içerik üreten biriyim ve genelde bu amaçlı kullanıyorum özellikle instagramı yani kitlelere ulaşmayı seviyorum ve zaten yıllarca büyük bir youtube kanalı yönettim, son zamanlarda kendi yaptığım yemek videolarımı reels falan atıyorum instagramımda ve gayette izleniyor ancak bu yemek yapma becerisini bu şekilde hesabımızda videolar ile paylaşmak sence maskülen imaj açısından zararlı bir durum mu ki ben sosyal medya oyununa daha yatkın bir adamım ve kadınlar konusunda esas ekmeğimi oradan çıkarıyorum ? Fikrini merak ettim, bazı bu işleri öğreten erkekler bu yemek yapabilen hatta güzel yemek yapabilen adam olmanın yansıtabiliyor isen bir cazibe olduğunu söylüyor ancak… Read more »

Just Just
Guest
Just Just

Evet dediğin gibi Feminen algılanma olasılığı var, ancak yemek yapma ve sunum sürecindeki hareketlerin, duruşun , konuşmaların çok daha belirleyici olacakır,,

Gamer
Guest
Gamer

Mahmut abi, yüksek ilgili bir kız ile buluşmalara başladık diyelim ancak Instagramımız da aktif ve etrafımızda başka kızlarda var(oyunun ve sosyalliğin avantajları) durumlar gayet güzel ancak aktif Instagram hikayesi de kullanan bir adam olarak toplu bir ortamda yan yana şekilde belden sarılmalı şekilde kadınlar ile olan bir fotoğraf paylaşmak özel bir kutlama etkinlik ortamı dahi olsa mevcutta görüştüğümüz kadınlarda direnç mi yaratır sence yoksa bu tip paylaşımlar bolluğu simgeleyen çekicilik mi yaratır ? Bu özellikle sosyal medyada kadınlar ile olan fotoğraflar paylaşıp paylaşma konusunda oyun ve redpill camiasında görüşler bölünmüş gibi, yorumunu merak ettim çünkü ben sizden de çok şey… Read more »

Just Just
Guest
Just Just

Joker umarım sadece bana antipatik geliyordur ,,ayrıca onun adına önünde kendini geliştirmesi için daha uzun bir yolu olmasına üzüldüm,,