Erkek Adam Türkçe Podcast: Erkek Adam Grupları 1. Yılı (Ağırsağlam Furkan, Karanlık Rüya ve Mahmut Abi)

Erkek Adam Discord grubunun yayınlarının birinci yılında özel bir yayın yaptık. Günün konuşu, Hayat Okulu kanalında oldukça iyi bir Red Pill videosu hazırlayan Ağırsağlam Furkan.

Erkek Adam discord linki. Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Aşağıda podcasti Youtube kanalımızda üç parça halinde bulabilirsiniz. Videoları beğendiyseniz, daha fazla kişiye ulaşması ve daha fazla video hazırlanması için bizi videoları beğenerek ve paylaşarak teşvik edebilirsiniz. Kanal için notifikasyonları açmayı da unutmayın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

11
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
blallalalaEdinburghKarete KidMahmut Abivalar morghulis Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Konq
Guest
Konq

Bana kattığın her şey için, bana ve diğer arkadaşlara iyi bir abi ekolü olduğun için sana ve hank abiye çok teşekkür ediyorum Mahmut Abi. Sayende 20li yaşlarımın başında o boşluğa düşme hissi, anlamsızlık ve ilişkiler konusundaki sorunlarımı hallediyorum. Degişiyorum ve gelişiyorum. İyi ki varsın Mahmut Abi…

Rasyonel erkek
Guest
Rasyonel erkek

Bundan önce ki yazimda cok cozumsuzmus gibi duran sikayetlerim vardi ama herseyin bir cozumu var ogrettikleriniz icin tesekkur ederim mahmut abi ve diger yardim sever arkadaslara.

valar morghulis
Guest
valar morghulis

Mahmut Abi ikinci bölümde sınavlarla ilgili yaş ne kadar ilerlerse iş hayatında bir o kadar gerilere düşeceğimiz tarzında bir şeyler söylemişsin. Bu bendeki korkuyu bir tık daha yukarı çıkarttı diyebilirim. Bu korku her ne kadar kötü gözükse de sorumluluk bakımından kesinlikle gelecekte olacağım iyi şeylerin motivasyonuna kıyasla daha kamçılayıcı. Bu bilinci kavrayabilmeme vesile olduğun için çok teşekkür ederim fakat yayında seni dinledikten sonra sana sormak istediğim bir soru var. Bu yüzden kısaca durumu anlatmak istiyorum, eminim benimle benzer durumda olan okurlar da vardır. Ben ağustosta 25 yaşına girecek biriyim. Daha önce mükemmeliyetçi olmam kaynaklı ve okuduğum bölümün değer kaybetmesinden dolayı… Read more »

Karete Kid
Guest
Karete Kid

17 yaşımdayım, lise son sınıfım üniversite sınavına gireceğim, bu seneye kadar lise yıllarımda hep çalıştım, ortalamamı yüksek tuttum. Kendini geliştiren mavi haplıydım. Bu sene patladım, hiç arkadaş biriktirmemişim, duygusal dayanıklılığım yokmuş, karantinalarla, evde çalışmalarla geçen bir sene oldu. Sınava 3 ay var çalışmayı bırakmadım ama hiç önceki senelerde hedeflediğim gibi değilim. Mezuna kalmayı düşünüyorum. Seneye istediğim bölüme gitmeye kararlıyım. Ne tavsiye edersiniz?

Edinburgh
Guest
Edinburgh

Mahmut abi(sana abi diyorum zira benden 20 yaş büyüksün) sana bir teşekkürü borç bilirim,erkek adam olmak için çıktığım yolculukta internet siteniz bana çok çok yardımcı oldu.Gerçekten teşekkürler.

blallalala
Guest
blallalala

Buraya yazmasi en uygun olur dedim. Mahmut abi site tasarımında highvaluedaygame den esinlendin mi yoksa özgün diyebilir miyiz? Merakımdan soruyorum