Efendi Beyin gündüz düşleri

Oyun – Kadınlarla Tanışma kitabından alınmıştır.

Kadın erkek ilişkilerinde başarısız erkeklerin sıklıkla yaptığı ve ne kadar önemli olduğunu anlayamadıkları hatalardan biri, bir kadınla tanıştıktan ve o kadının kendisine karşı olumlu tepkiler vermesinden sonra, o kadınla bir daha buluşuncaya kadar, o kadınla ilgili gündüz düşlerine dalmalarıdır. Gerçi birçok erkek, bunu yapmak için kadınla tanışmaya bile ihtiyaç duymaz. Uzaktan bakışmak da yeter.  Erkek, kadınla sarıldığını, seviştiğini, pastane köşelerinde muhallebi yediklerini, Çamlıca sırtlarında birbirlerine doğru kollarını açarak koşup sarıldıklarını, gelecekteki çocuklarını, vs. hayal etmeye başlar.

Bunu yapan erkek, bu kadına durduğu yerde büyük bir duygusal yatırım yapar. Kadın kafasında bir tahta oturur ve kendisi de ona ister istemez aşağıdan bakmaya başlar. Sonunda kadınla buluştuğunda ise, çiftleşme dansı yapacak bir kadın ve bir erkek yerine, bir “tanrıça” ve onu ıslak gündüz düşleri ile idealize etmiş zavallı bir ölümlü insanoğlu vardır.

Bir kadını kafanızda göklere çıkarırsanız, size tepeden bakmak zorunda kalır.

Gündüz düşlerine dalmanız, sizin kadınlarla başarınıza büyük köstek olur. Bu, kadınla ilgili hareketlerinizin, şiddetli duygularınızın eline geçmesine neden olur ve sizin kadın karşısında kaygılı, korkak ve zayıf davranmanızı sağlar. Kafanızda gündüz düşleri ile idealize ettiğiniz kadının veya sanal “ilişkinizin” önünde çok fazla nazik davranmaya çalışırsınız ve bu nadide çiçeği kaçırmamak için yapacağınız bu aşırı temkinli hareketler, aranızda gelişebilecek tüm pozitif cinsel gerilimi katleder.

Şunu asla unutmayın: Kadınlar özgüvenli, güçlü, pozitif cinsel gerilimden ve kendileri ile gerektiğinde aynı fikirde olmamaktan çekinmeyen, elde etmek için emek harcamaları gerektiğini bildikleri erkekleri çekici bulurlar. Karşılarında aşırı nazik davranan, yanlış bir şey yapmaktan ve söylemekten çekinen, hiçbir şey yapmasalar bile kadın için ölüp biten erkekleri ise zayıf yani itici bulurlar. Bu kadınların suçu değil! Zira böyle erkekler gerçekten zayıf ve iticidirler. Düşünün bir: Pencereden dışarı bakıp hoşlandığı kızla ilgili hayaller kuran erkek deyince aklınıza James Bond mu geliyor yoksa herhangi bir Hollywood romantik komedi şapşalı mı?

Oyun ile yürüdüğünüz kadınlar hakkında gündüz düşleri kurma dürtüsüne karşı koyun. Zaten başlangıçta acemilik nedeniyle birçok şeyi yanlış yapacaksınız ama en azından kendi başınıza iken, kendi kendinizi zayıflatmayın.

Tahmin edebileceğiniz gibi, gündüz düşleri, içine kapanık insanların başvurduğu bir başa çıkma mekanizması. İçine kapanık insanlar, bilinçli olmasa bile gerçek dünyadan ve imajlarının sarsılmasından korkarlar. Bu nedenle de gerçek dünyada sosyal ve romantik ilişkilerin risklerini (reddedilmek) göze almaktansa, gündüz düşlerine dalarlar. Ya da gerçek dünyada bekledikleri olumsuz sonuçlarla (hoşlandıkları kişi tarafından reddedilmek) karşılaşma ihtimalini, gerçekliğe paralel bir gündüz düşü aleminde başarı ile dengelemeye çalışırlar. Fakat gündüz düşlerinin tam olarak da gerçek dünyada başarısızlık getirmesi, bu insanları daha da fazla gündüz düşü görmeye iter.

Gerçek dünyada yaşayabileceğiniz sonuçlardan korkarak girdiğiniz gündüz düşü aleminden çıkmak ve bu aleme girmemek için, gerçek dünya korkularınızın üstüne gitmeli, gündüz düşüne harcayacağınız zamanı gerçek dünyada harcamaya çalışmalısınız. Örneğin yüzünüze gülen ilk kadın ile ilgili gündüz düşlerine dalacağınıza, tabak çevirebilirsiniz.

Ama tabii ki, kadının sizinle ilgili gündüz düşleri görmesi, sizin yararınıza olacaktır. Onun düşüncelerini kontrol edemezseniz bile, onun sizinle ilgili gündüz düşleri görmesini teşvik edebilirsiniz. Bunun için, her şeyinizi direkt ortaya dökmek yerine biraz gizemli olmanız gerekir. Örneğin, bu konudaki en sağlam davranışlardan biri, her sorduğu soruya dümdüz cevap vermemektir. Bunu abartmayın ama. Hiçbir sorusuna dümdüz cevap vermezseniz, güvenilmez, sulu ve ergen görünürsünüz.

Dümdüz cevap vermemeye birkaç örnek vereyim:

  • “Ne içmeyi sevdiğimi sana beraber içtiğimiz gün göstereceğim.”
  • “Sence mesleğim ne? Bende ne tipi var?”
  • “Sence yaşım kaç? … 35 mi dedin? İyi rakammış, oldukça genç bir yaş. Tamam sen beni 35 bil.”

Kendinizle ilgili herşeyi ele vermemeniz, kadının hayal gücünü etkileyecektir. Bu da onun sizinle ilgili gündüz düşü kurmasına neden olabilir.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

68
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
23 Comment threads
45 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
GaliusAhmetGökoSadikJest Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
celeste
Guest
celeste

yazı için teşekkürler, bunu çok sık yaşıyorum abi ya umarım bir gün kendimi engelleyebilirim

padlite
Guest
padlite

Gerçekten güzel bir yazı geceleri uyumadan hep set açtığım kadınlar aklıma gelip acaba farklı bir şey desem diye hayal edip dateye çıkmayı falan hayal ederdim ancak bu yazıdan sonra imajımın bozulmasından korkmucam ve hayal kurduğum vakit kendimi engellicem

Bad Sector
Guest
Bad Sector

Mahmut abi selam, şimdi benim bir çocukluk arkadaşım var 21 yaşında, adamın hiç sevgilisi olmamış, hiç cinsel ilişki deneyimi yok hatta hiçbir kızla buluşmamış bile. Şu aralar psikolojik sıkıntılar ile boğuşuyor, üniversite ortalaması felaket, spora gidiyor bir ay sonra bırakıyor, hayata dair hiçbir ideali ve amacı yok. Gününün çoğunu bilgisayar oyunları ve pornoyla geçiriyor, bir de tek tük erkek arkadaşlarıyla görüşüyor. Hayatımın kadınını bulabilirim, evlenebilirim ve mutlu olabilirim diyor. Ben bu arkadaşa Kırmızı Hap’ı önermeyi düşünüyorum ancak KH’yı bu kadar tecrübesiz birine önermem ne kadar doğru bilemedim.

Bulon
Guest
Bulon

Onetisten nasıl çıkarım kız beynimi dağlıyor. İletişimim yok zaten.

Jest
Guest
Jest

Abi benim böyle bir ev arkadaşım var,bir yil once bunun sınıfında güzel olan bir kız bununla muhabbet ederken(arkadaşça) saçlarını mi kestirdin demiş,oda evet felan deyip muhabbeti kapatmışlar,daha sonra belli bir zaman geçince bu olayı anlattı bende ona kanka kendince kafanda kuruyor olabilirsin dedim, yakın zamanda hatunla aynı ortama düştük bu ev arkadaşım yoktu piyasada, kızın bana ilgisi olduğunu anladım,hatta laf arasında ev arkadaşımi sorduğumda tanımadığını söyledi, şimdi ben bi hatun için ev arkadaşımi kaybedicek değilim tabi ki ev arkadaşımi seçerim ama buna benzer bir kaç olay daha yaşandı, mesela;beraber ilkkez aynı ortamda bulunduğumuz da bir hatun bana yanladı,arada bu ev… Read more »

Göko
Guest
Göko

Öpme konusunu fazla kafaya takıyolar bence çoğunu öpmeden eve götürüp evde öpmeye başlıyorum bu kadar karmaşık değil sanki bu olaylar

Ahmet
Guest
Ahmet

Bir anda hayatımızın aşkını bulduk sanıp hayaller kuruyoruz 🙂 2 hafta geçiyor kız fotoğraflar atıyor. Kızla mesajlaşıyoruz arıyor konuşuyoruz. Telefonu kapattıktan sonra. Fotoğraflarına bakıp bakıp hayal kuruyor. Ne kafalar yaşamışız Mahmut abi. Beynimizi zihnimizi kızla doldurup taşırıyormuşuz sonra da gelsin oneitis. Neyse ki yıllar önce siteyle tanıştık da neyin ne olduğunu öğrendik.

Galius
Guest
Galius

Bu siteyi bilmedigim dönemde bütün mavi hapli davranışlarını yaptığım lise 2 de bir oneitisim oldu. 3 4 hafta çıktık ve tabiki ayrıldı. Lise 3 de bunu yaşadım ve şuan sinava hazırlanıyorum. oyun,masturbasyon ve gündüz düşünü tetiklediği için müziği bırakalı 1 ay oldu. günlerim ders çalışarak geçiyor. sitede önerildiği için üniversiteye geçene kadar bu ilişki işlerini dondurdum. Bu süreçte Benle konuşmak isteyen 10 15 tane kiz oldu ama hepsini hem sinavdan dolayi hem de tam olarak beğenmediğim için reddettim. yani şuan oneitisi unutabilmek için başka kizlara yönelme seçeneğim yok. dediğim gibi gündü düşlerinden uzak duruyorum, ama bazen kızı rüyamda görebiliyorum. ya… Read more »