Efendi Beyin gündüz düşleri

Oyun – Kadınlarla Tanışma kitabından alınmıştır.

Kadın erkek ilişkilerinde başarısız erkeklerin sıklıkla yaptığı ve ne kadar önemli olduğunu anlayamadıkları hatalardan biri, bir kadınla tanıştıktan ve o kadının kendisine karşı olumlu tepkiler vermesinden sonra, o kadınla bir daha buluşuncaya kadar, o kadınla ilgili gündüz düşlerine dalmalarıdır. Gerçi birçok erkek, bunu yapmak için kadınla tanışmaya bile ihtiyaç duymaz. Uzaktan bakışmak da yeter.  Erkek, kadınla sarıldığını, seviştiğini, pastane köşelerinde muhallebi yediklerini, Çamlıca sırtlarında birbirlerine doğru kollarını açarak koşup sarıldıklarını, gelecekteki çocuklarını, vs. hayal etmeye başlar.

Bunu yapan erkek, bu kadına durduğu yerde büyük bir duygusal yatırım yapar. Kadın kafasında bir tahta oturur ve kendisi de ona ister istemez aşağıdan bakmaya başlar. Sonunda kadınla buluştuğunda ise, çiftleşme dansı yapacak bir kadın ve bir erkek yerine, bir “tanrıça” ve onu ıslak gündüz düşleri ile idealize etmiş zavallı bir ölümlü insanoğlu vardır.

Bir kadını kafanızda göklere çıkarırsanız, size tepeden bakmak zorunda kalır.

Gündüz düşlerine dalmanız, sizin kadınlarla başarınıza büyük köstek olur. Bu, kadınla ilgili hareketlerinizin, şiddetli duygularınızın eline geçmesine neden olur ve sizin kadın karşısında kaygılı, korkak ve zayıf davranmanızı sağlar. Kafanızda gündüz düşleri ile idealize ettiğiniz kadının veya sanal “ilişkinizin” önünde çok fazla nazik davranmaya çalışırsınız ve bu nadide çiçeği kaçırmamak için yapacağınız bu aşırı temkinli hareketler, aranızda gelişebilecek tüm pozitif cinsel gerilimi katleder.

Şunu asla unutmayın: Kadınlar özgüvenli, güçlü, pozitif cinsel gerilimden ve kendileri ile gerektiğinde aynı fikirde olmamaktan çekinmeyen, elde etmek için emek harcamaları gerektiğini bildikleri erkekleri çekici bulurlar. Karşılarında aşırı nazik davranan, yanlış bir şey yapmaktan ve söylemekten çekinen, hiçbir şey yapmasalar bile kadın için ölüp biten erkekleri ise zayıf yani itici bulurlar. Bu kadınların suçu değil! Zira böyle erkekler gerçekten zayıf ve iticidirler. Düşünün bir: Pencereden dışarı bakıp hoşlandığı kızla ilgili hayaller kuran erkek deyince aklınıza James Bond mu geliyor yoksa herhangi bir Hollywood romantik komedi şapşalı mı?

Oyun ile yürüdüğünüz kadınlar hakkında gündüz düşleri kurma dürtüsüne karşı koyun. Zaten başlangıçta acemilik nedeniyle birçok şeyi yanlış yapacaksınız ama en azından kendi başınıza iken, kendi kendinizi zayıflatmayın.

Tahmin edebileceğiniz gibi, gündüz düşleri, içine kapanık insanların başvurduğu bir başa çıkma mekanizması. İçine kapanık insanlar, bilinçli olmasa bile gerçek dünyadan ve imajlarının sarsılmasından korkarlar. Bu nedenle de gerçek dünyada sosyal ve romantik ilişkilerin risklerini (reddedilmek) göze almaktansa, gündüz düşlerine dalarlar. Ya da gerçek dünyada bekledikleri olumsuz sonuçlarla (hoşlandıkları kişi tarafından reddedilmek) karşılaşma ihtimalini, gerçekliğe paralel bir gündüz düşü aleminde başarı ile dengelemeye çalışırlar. Fakat gündüz düşlerinin tam olarak da gerçek dünyada başarısızlık getirmesi, bu insanları daha da fazla gündüz düşü görmeye iter.

Gerçek dünyada yaşayabileceğiniz sonuçlardan korkarak girdiğiniz gündüz düşü aleminden çıkmak ve bu aleme girmemek için, gerçek dünya korkularınızın üstüne gitmeli, gündüz düşüne harcayacağınız zamanı gerçek dünyada harcamaya çalışmalısınız. Örneğin yüzünüze gülen ilk kadın ile ilgili gündüz düşlerine dalacağınıza, tabak çevirebilirsiniz.

Ama tabii ki, kadının sizinle ilgili gündüz düşleri görmesi, sizin yararınıza olacaktır. Onun düşüncelerini kontrol edemezseniz bile, onun sizinle ilgili gündüz düşleri görmesini teşvik edebilirsiniz. Bunun için, her şeyinizi direkt ortaya dökmek yerine biraz gizemli olmanız gerekir. Örneğin, bu konudaki en sağlam davranışlardan biri, her sorduğu soruya dümdüz cevap vermemektir. Bunu abartmayın ama. Hiçbir sorusuna dümdüz cevap vermezseniz, güvenilmez, sulu ve ergen görünürsünüz.

Dümdüz cevap vermemeye birkaç örnek vereyim:

  • “Ne içmeyi sevdiğimi sana beraber içtiğimiz gün göstereceğim.”
  • “Sence mesleğim ne? Bende ne tipi var?”
  • “Sence yaşım kaç? … 35 mi dedin? İyi rakammış, oldukça genç bir yaş. Tamam sen beni 35 bil.”

Kendinizle ilgili herşeyi ele vermemeniz, kadının hayal gücünü etkileyecektir. Bu da onun sizinle ilgili gündüz düşü kurmasına neden olabilir.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

68
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
23 Comment threads
45 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
GaliusAhmetGökoSadikJest Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Neo
Guest
Neo

Oneitis olduğum kızla konuştuğum zamanlar onu düşleyerek çok fazla nöral ağ kurduğuma eminim. Hâlâ da arada kuruyorum. Gerçek hayatta onunla yüzleşip sizi de bilmediğimden friendzone’a girmiştim. Kurtulmak için ne yapabilirim?

Fatih Çinar
Guest
Fatih Çinar

Dünyada milyarlarca kız var . Ülkende milyonlarca, şehrinde de milyonlarca ilçende 100 binlerce bunların 4/1’i yaşıtın olsa yine çok fazla… Bu şekilde düşününce gerçekten oneites olmak aşırı aptalca geldi bir kez daha. Bunlar da senin için kesinlikle evetçi kızlar , belkici ve hayırcı kızlar var ve yine bir sürü potansiyelin var tek bir kıza odaklanma kısacası. Neden bu kadar uzun yazdım ki aq

Kaptan
Guest
Kaptan

Örneklerde olduğu gibi o soruyu başta savıp sonra tekrar sorduğunda yine mi cevap vermemek gerekiyor?

bro
Guest
bro

Selamlar erkek adam camiası ve Mahmut abi!
Yazıyı okudum ve tahmin edile bileceği üzere hepsini zamanımda yaptım!💪

Genç Erkekler kadınlara cinsel enerji göstermekten çekiniyorlar bende başta olmak üzere. Ben aşıyorum yavaştan.

Bu süreci hızlandırmak için paralı asker veya eskort işe yararmı?
Eğitim gibi düşündüm ben.

Fatih Çinar
Guest
Fatih Çinar

Garıya gitmek pişmanlıktır . Garıya gitme! Boşa para kaybı

Broccoli
Guest
Broccoli

O zaman ilk ‘sefer’inde sıçıp batırmak işin kanunu herhalde

kirmizi hapi yedim
Guest
kirmizi hapi yedim

tecrube dedigin sey yasamadan, para versen de alamayacagin tek sey kardesim. sicacaksin gerekirse…

Anonim
Guest

Mahmut abi kutuphanede yanima oturan kıza oyunumu oynayip numarasını aldım ve ertesi gün mesaj attım kutuphanede bulustuk , oranın cafesinde cay ictik muhabbet ettik yavastan kinolara basladim ekini tuttum ,beline dokundum vs sonrasında masadayken bulusma teklifi ettim o da tamam dedi kabul etti gene haberlesiriz bulusma gunune kadar dedi,sonra kutuphaneye gectik sessiz bi yere yan yana ders calisirken yapamadigim soruyu sordum ve yaoinca bi surprizim var diyip yanagindan optum sesini cikarmadi hafif guldu sadece sonra eve gitmek icin hazirlaninca ugurladim sarilip dudagindan opucektim izin vermedi ve bana bastan soyliykm suan boyle bi sey dusunmuyorum dedi bende ne o hızlı mı… Read more »

Öğreniyor
Guest
Öğreniyor

Mahmut abi yazının başında belirttiğin durum aslında duygusallık… Şimdi benim bizim toplumla alakalı bir çıkarımım var bilmem katılır mısın? Bizim ülkede ki mevcut müzik kültüründen(arabesk, melankoli ve sürekli aşk teması) tut güncel dizilere kadar(mafya dizilerine bakıyorsun adam herkesi yok ediyor ama bunlara rağmen zaafı ve göstere göstere düşmanlarına koz verdiği kısım hayatında ki kadın, bir tek ona minnoş falan) hadi bunları bırak gerçek hayatta bile adam boşanıyor ama sindiremiyor kafayı o kadın ile bozmuş bilmem ne, sırf kadın için birbirine savaş açan genç yaşlı herifler, yani sence zaten bizim ülke insan yapısı aşırı arabesk ve duygusal değil mi? Erkeklerin çoğu… Read more »

Axe
Guest
Axe

Bu yazıda da bahsedilen ve red pill öğretilerinin bel kemiğini oluşturan “değerini yükselt, arzu edilen ol” mantalitesini set açmak ile özdeşleştiremiyorum. Ortak alanlarda (part, okul, spor salonu vs…) bir nebze ama örneğin bir gündüz oyununda hem tanışmak için gidip hem de arzu terazisinde ağır basan taraf olmayı nasıl sürdüreceğiz? Bu bir futbol maçına kendi kalene gol atarak başlamaya benziyor. Elbette iyi bir oyunla skor dengelenebilir ancak bu yeteneğin yanı sıra şans ve zaman da isteyen bir ihtimal. Ayrıyeten açılan setlerde yatağa gitme olasılığı, gidememeye kıyasla oldukça düşük. Bir adet başarılı set için belki yüzlerce kez deneme yapmamız gerekiyor. Bu düşük… Read more »

Just Just
Guest
Just Just

Aferin delikanlı, kendini baltalamaya devam,,

UnBroken
Guest
UnBroken

Hocam peki öylesine sık sık düşler kurmak da zararlımı.Mesela,bir sahnedeymiş ya da bir TV programındaymış gibi,ve ya başarılı nir insan olub bir meclisde tüm bakışlarına üzerine toplamak gibi.Tabii o düşlerde de kadınlar var ama spesifik kadın yok.

Emir
Guest
Emir

Mahmut abi bu kadınla hayal kurma olayının bende de olduğunu fark ettim normal kızlarla ya da hatta başkasına göre güzel olan kızlarla otoriter iletişim kurarken spesifik hoşlandığım olursa daha kasıntı oluyorum ana neden bu olablr mi kızlarla sıkıntılarımın. 23 yaşındayım bu arada

İkincisi bu genel hayal kurma olayı
bende de var. Gerçek hayatta öyle çok aktif erkek olmasam da ortalamaya göre iletişim becerilerim özgüvenim iyidir ama yine de hayal kurma olayı bende var sürekli zengin güçlü biri ve istediğim hayat tarzını hayal olarak kuruyorum müzik dinlerken mesela sen olsan ne yapardın? Çözümü meşgul olmak mıdır

Fatih Çinar
Guest
Fatih Çinar

Burada yazılan her şeyi gerçek hayatta görmek… Hem kendimizde hem de çevremizde… Bunlar tesadüf olamaz!

nitinol
Guest
nitinol

Mahmut abi selamlar uzun süredir yazılarınızı okuyorum ve çok yardımcı oldu. Öncelikle üniye bu yıl basladım ve iliskimden biraz bahsetmek istiyorum yaklasık 2 ayı geçen sınıftan aynı dersleri aldığımız ve sınıfın en güzel kızı diyebileceğim zeka yönünden benimle yarışır düzeyde bir hatun kişisi. Sevgili olmadan öpüsme yiyisme asamalarını geçtikten sonra dediğin gibi o soruyu sordu ve artık adını koyalım biz neyiz gibisinden konuştu ben de alaya alarak ebubekir sıddık koyalım gibi saçma cevaplarla geçiştirsemde sevgili olmuş bulunduk burda hata yaptığımı düşünüyorum ama neyse ilişkide her zaman bir verip üç aldım normalde tabak çeviriyordum fakat zor günlerimde yanımda olup çoğu dersi… Read more »

Pan
Guest
Pan

Mahmut hocam evlilikte tabak çevirmeyi doğru bulmadığını biliyorum. İlişki içinde mi böyle düşünüyorsun?

Zion
Guest
Zion

Mahmut abi, düzelmek için ve bir daha ki kadınlarda bu hatalara düşmemek için soruyorum Yeni tanışılmış bir kız ile 2,3 gündür internet ortamında konuşulan bir kız ile örneğin şöyle bir diyalog oldu ben:B kız:K K:evlenmeden evden çıkmak yok B: Bana bu kadar çabuk evlenme teklifi edeceğini tahmin etmiyordum K: o kadar acelem yok benim daha düşünmeye düşünmeye ihtiyacın var B:Benim mi düşünmeye ihtiyacım var? K:hahaha Evet niye? B:evet sana katılıyorum daha nasıl pasta yaptığını bile bilmiyorum bizim aileye gelin gelmek o kadar kolay değil K:hmm sınav felan mı geçicem B:Valla bizim aileye gelin gelecek kız önce yemek sınavlarından geçmesi gerekiyor… Read more »

thelastdance
Guest
thelastdance

Abi peki hedefledigimiz hatunlardan biriyle aynı bölümdeyiz diyelim istedigimiz zaman gorusme imkanimiz var, surekli gorusmek gizemi bozacagindan dezavantaj yaratir mi

lucifer
Guest
lucifer

ilişkiye başlayacağımız kıza sevgilin var mı diye soru sormamız doğru mu? ben şu ana kadar 4 kız ile konuştum üçünün sevgilisi vardı diğeri ise sevgili aramıyorum bu işlerle aram olmaz demişti ben de peki dedim ve nextledim.
sevgilin var mı diye sorarak hem niyetimizi belli ediyoruz, hem de sevgilisi varsa boşa zaman kaybını baştan engellemiş oluyoruz bence gayet mantıklı ama doğru mu sana sormak istedim.

Aang
Guest
Aang

Çok güzel yazı. Kızla buluşucağım zaman işte şuraya götürürüm, şöyle konuşurum, kızla yiyişirim gibi hayaller kuruyordum. Buluştuğumda bunlar olmayınca kendimi ezikliyordum ve buluşma istediğim gibi geçmediği için mutsuz hissediyordum. 1 yıldan beridir takip ediyorum çok şey kattınız. Bu yazıda kendimi görünce yorum yazmak istedim. Freud okuyorum bunları görmeme yardımcı olur mu ?