Erkekadam sitesi 3 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak, Duyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam üç sene ve 781 yazı olmuş.

Üçüncü yıl vesilesi ile, bu yazının yorumlarında siteyi nasıl keşfettiğinizi ve hayatınızda (olduysa) nasıl değişiklikler yarattığını paylaşmanızı istiyoruz. Hadi klavye başına.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

63
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
54 Comment threads
9 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
54 Comment authors
derlerDarkwolfSedat AcarMahmut AbiAbdül Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Raging bull
Guest
Raging bull

Öncelikle Teşekkürler bütün emekleriniz için. Ve buradaki pek çok erkeğe erkek gibi yaşamayı hatırlattığınız için.lise 3’e kadar uzaktan alfa olarak takıldıktan sonra lise 3 de kızın birisiyle yakın ilişki kurmaya çalıştım ve başaramadım bir sıkıntı vardı işler yürümüyordu başta her şey iyiyken benim o kadar iyi/ilgili davranışıma rağmen her şey daha kötü oluyordu belli ki bazı şeyler yanlıştı. Sağda solda sık sık duyduğumuz “kızlar neden piç erkekleri sever” diye google a arattım. Hani belki akıl verecek bir şey çıkar umuduyla. Sağda solda sitelerde gezerken birisinin bir foruma link attığını gördüm sanırım. Linke tıkladım kırmızı arka plan üzerine beyaz yazılarla red… Read more »

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Bir derdin varsa, varsın. Bir derdin varsa, bir “dünya” kurarsın. Bir derdin yoksa, yoksun ve yalnızca bir “rakamsın”. Derdin kadarsın… Bir yazarın tweet ndan alıntı. Üstat ne güzel demiş : “Yarınlar, bugünlerinden vazgeçebilenlerin eseridir. Bugünlerinden vazgeçemeyenler bugünün esiri, yarının kölesidir.” Bu bloğa gelenler kendilerine göre bir dertleri olduğundan gelmiş/bulmuş. Bizimde bir derdimiz varmış demekki, burayı bulalı 2 sene olmuş. İyi de oldu bir çok şeyi tekrar düşünmemi sağladı. Bazen sağlama yaptırdı. Aslında bana hitap eden tarafları olsada çoğunlukta genç erkeklerin ilgisi daha fazla öyle olmasıda günümüz koşullarına göre daha normal. Bloğu takip etmeyi bırakmadım. Çünkü oğlumun yaşı 28 buradakilerin bazıları… Read more »

Küçük Erkek
Guest
Küçük Erkek

Herkes gibi kaybederek geldim bu siteye 🙂 Sana ve sitende yazan yazarlara büyükçe teşekkürleri borç bilirim Mahmut Abi. İyi ki varsınız

LordMan
Guest
LordMan

Merhaba 3 yıllık tüm yazıların olduğu bir pdf veya word dosyası var mı acaba ?

Abdül
Guest
Abdül

başlangıç için kırmızı hap fişten çekilmeyi oku .

Abdül
Guest
Abdül

19 yaşındayım ilişki değil kızlarla konuşmayan , konuşamayan biriyim ( 1 ay geçti gelişme var ) internete girdim kızlarla nasıl konuşulur yazdım ekşi sözlük , kızlar ne diyor fln filn gereksiz siteler derken o da ne bir ışık gördüm , karanlığımı aydınlatmak için ışığa doğru gittim bir adam gördüm poseydona benziyordu ( bu kişi Mahmut abi 😀 ) neyse anlayacağınız ne aldatıldım ne de aşk acısı çektim ( okuyan beta varsa aşk diye bir şey yok aq ) böylece bulduk bu siteyi . ( beta kardeşlerim için başlangıç önerisi ) Kırmızı hap fişten çekilme kitabını da okudum ondan sonrada aktı… Read more »

baciziplatan
Guest
baciziplatan
Guest
baciziplatan

Ahahahsah 🙂 Mizah anlayışını seviyorum Mahmut Abi

Sedat Acar
Guest
Sedat Acar

youtubedan alfa erkek nasıl olunur yazdım ordan bir çocuk 5 adımda içinizdeki alfayı uyandırın(kötü çocuk olun) diye video paylaşmışonun video kanalını izlerken nofap hakkında paylaşım yapmış neverfap akademi buldum neverfap akademide insan bağımlılığı yazısından burayı buldum.bu sitenin yararları hayata olduğu gibi bakıyorum

Darkwolf
Guest
Darkwolf

Abi tanıdık tanımadık kişiler oluyor bu tür konulardan muzdarip. YouTube vs platformlarda sizi önermemin bir sakıncası var mı? Site ismini vermem vs sorun oluşturur mu? Sana danışmadan başına buyruk iş yapmayayım dedim.

derler
Guest
derler

Mahmut abi sitedeki çoğu yorumu yanıtlamaya çalışıyorsun. Şuan seni siteyi ayakta tutmaya çalışan motivasyon ne? Girişimcilik için ileride kaynak olsun diye mi?