Hipergami ve İlişkilere; Evrimsel Bakış (VİDEO)

Merhaba millet. Ben Mr. Deer. Bu sefer konumuz ‘Hipergami’. Evet çokça üzerinde konuşulan bir konu ama ben düşünülmesi yada fark edilmesi gereken bazı spesifik durumların olduğunu düşünüyorum. Redpill de en sevmediğim durumlardan birinin, net ve köşeli konuşulmak olduğunu belirtmeliyim. O yüzden değişken durumların farkında olunması gerektiğini düşünüyorum ve genelde olaylara farklı ve sert gerçeklerle bakmayı öneriyorum. Redpill sert ve kızgınlık içeren bir düşünce olmamalıdır, fikrindeyim. Ve bu video ‘da; olaya biraz daha evrimsel ve ilkel psikoloji üzerinden bakmayı deneyimlemenizi istedim. Video içerinde,  Terkedilmek, Ruh ikizi, Oneits, Kutsal Aşk, Partner Seçimi, Erkeğin Hipergamisi, Friendzone, Flört döneminin süresinin avantaj ve dezavantajları gibi yakın ve önemli konulara da değindik. Keyifli seyirler..

Not; Şu konuda net olalım, video içerisinde bahsettiğim şeyler ilkel psikoloji temelli ve bu dürtülere sahip olmanın normal olduğuna değiniyorum. Ve ilişkilerde kriter ve istekler bireyin tercihine kalmıştır. Bir kadını değiştirmeye çalışmak; daha doğrusu bunu baskı ile yaptırma çabası boşadır. Kısaca pavyonda yıllarını geçirmiş kadını; istediğin kadar değiştirmeye çalış, deneyimler hayatını belirlemiştir. Önemli olan senin ne istediğindir, uymuyorsa devammm. (next)

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

27
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
23 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
GeceözlemmAbrahamMw3Mahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Lyku
Guest
Lyku

Gece hatunda kalıp, sabah kahvaltıyı kendi evinde yapmak? Bunu nasıl yorumlamak lazım bilemedim

Mahmut Abi
Admin

Tembel hatun.

Robertson
Guest
Robertson

Mahmut abi ve mr.deer selamlar. Genç bir kardeşinizim. sayenizde çok yol kat ettim ve sosyal çevreye açıldıkça hipergami kavramı benim için somutlaştı ve mantığıma tamamen oturdu. Ama sıkıntı şu. Örnek olarak 1 kızı vereceğim ama çoktan ilgisi yetersiz diye nextledim. Birkaç hafta öncesine kadar 8.5/10luk bir kızla konuşuyordum instada 2k takipçisi var. Ben 22 yaşındayım. Çalışsam da az param var. Abi kız çok güzel diye kimler kimler yazıyor yani doktoru var popüleri var mankeni var. Kızla birlikte geçirdiğimiz gün sıcak aramız iyi ama ayrı takılınca soğuyor. Duygusal yatırımım yok. Merak ettiğim şey bunun altında yatan sebep (Hapı hala yutmuş değilim).… Read more »

Abraham
Guest
Abraham

Abi yeni mezun doktorum. Doktor kadınlar arasında hipergami nasıl işler Türkiye’de. Kendilerinden daha üst statüde Prof Doç mu daha çok ilgilerini çeker

Mahmut Abi
Admin

Bana soruyorsan yanlış kişiye soruyorsun. O camiadan değilim.

özlemm
Guest
özlemm

ben yeni beşinci sınıf stajyerim.arkadaslarimin çoğunun sevgilisi ya intern ya da bizim gibi beşinci sinif tipci.arada mühendis,dis hekimi sevgilisi olan falan da var.ama asistan kadınlarda gözlemlediğim genelde kendinden bi üç beş yaş büyük cerrahideki adamlarla evlenme eğilimi.cogu doktor yine doktorla evleniyor yani ama biraz yaş farkı oluyor aralarında.eger tusa girip tercih yapmadiysan kesinlikle plastik kbb falan öneririm çünkü kadınlarin gözdesi onlar genelde.kadin derma asistani,erkek plastik cerrahi ilişkisini o kadar çok gördüm ki anlatamam.

Gece
Guest
Gece

Mahmut abi merhaba ben bir kadın olarak sana bir şey sormak istiyorum. Bi adam var sürekli kızlarla birlikte olan birinden birine atlayan. ( ilişki bitmeden birisini hazırda bekleyen) Aynı zamanda bu adamın maddi durumu iyi ve işi olan şimdi bu adam istek olarak kendisi doğulu olduğu için aileme uygun olsun açık giyinmesin yemek yapsın evlenince çalışmayan vs vs uygun birisini istiyor ama takıldığı konuştuğu kişiler açık saçık dövmeli biri bakire olmayan onlarda ilişkiden ilişkiye atlayan güzel diye söz ettiği kızlardan .Simdi erkek için de bir hipergami durumu var mıdır ? Böyle birinin güvenilmez olduğu ortada ama evlenince değişir düzelir furyasında… Read more »

Mahmut Abi
Admin

“kendisi doğulu olduğu için aileme uygun olsun açık giyinmesin yemek yapsın evlenince çalışmayan vs vs uygun birisini istiyor ama takıldığı konuştuğu kişiler açık saçık dövmeli biri bakire olmayan onlarda ilişkiden ilişkiye atlayan güzel diye söz ettiği kızlardan” Klasik. Simdi erkek için de bir hipergami durumu var mıdır ? Hipergami değil bu. Gönül eğlendirecek kadın – evlenilecek kadın ayrımı yapıp ona göre hareket ediyor. Böyle birinin güvenilmez olduğu ortada ama evlenince değişir düzelir furyasında bu tarz sonradan düzelip iyi olan evlilikler ilişkiler var mı ? Bunlar genelde evlendikten sonra da evlenmeyecekleri kadınlarla kaçamağa devam ederler. Yani karım ayrı onlar ayrı takılırlar.… Read more »

Gece
Guest
Gece

Evet abi doğru. “Alışmış kudurmuştan beterdir adamları” oluyor bunlar. Bu fanteziden uzak durmak için adam bize dönse nasıl korunmalıyız ?( Ghostlayarak mı yoksa yaptıklarını söyleyip bu nedenle olmaz diyerek mi ?) Bir de abi çok fazla erkeklerle konuşmak istemiyorum sağlıklı temiz düşüncede bir evlilik istediğim için şimdi ben nasıl yolda ilerlemeliyim ilişki emek vererek oluyor insan anlayamıyor ilk basta sözleriyle davranıslarıyla örnek görünüp sonradan bu tarz adamlar çıkıyor ya da ben görmek istemiyorum başında. İlk büyük hatasında bırakmalı mıyız ?

Mahmut Abi
Admin

Bu fanteziden uzak durmak için adam bize dönse nasıl korunmalıyız ? Bu adamı geri almayarak.

Ghostlayarak mı yoksa yaptıklarını söyleyip bu nedenle olmaz diyerek mi ?) Bir açıklama yapmana gerek yok.

Bir de abi çok fazla erkeklerle konuşmak istemiyorum sağlıklı temiz düşüncede bir evlilik istediğim için şimdi ben nasıl yolda ilerlemeliyim “Sürekli kızlarla birlikte olan birinden birine atlayan” adamlardan uzak dur.