Sıkıntılı zamanlarınızda ilişkinizde nasıl davranmalısınız?

Maskülenite sakin, rahat, acele etmeden, neşeli, eğlenceli ve esprili davranmaya neden olur ve bir erkeğin kadını ile etkileşiminde de en iyi davranış şekli, bu tür maskülen davranışlardır.

Ama erkek kadını ile beraberken yeterli sıklıkta duygusal kontrolünü kaybediyorsa, kadın erkeğin gücünden ve sağlamlığından şüphe duymaya ve bunun hemen ardından da kendini güvende hissetmemeye başlar.

Bunun uzantısı olarak örneğin kadın erkeğine problemlerini anlatıp, erkeğine sığınabilir, ama erkek (kadınlar aksini iddia etseler de) bu lükse sahip değillerdir ya da en azından bu lükse kısıtlı bir süre için sahiplerdir. Kadının erkeğe olan sevgi ve saygısına ve ilişkinin uzunluğuna bağlı olarak bir erkek, ilişkisine zarar vermeden en fazla 6 – 9 ay finansal ya da psikolojik olarak düşük modda kalabilir. Şimdi siz söylemeden yazayım, bunun tabii ki birçok istisnası var belki istisna dediğimiz durum daha çok da olabilir ama buna bel bağlamayın. O durumlarda çekim yine etkileniyor ama başka sosyal, ahlaki güçler devreye giriyor.

Çifte standart mı? Evet belki ama doğanın çifte standardı bu. Ben size kadın erkek ilişkilerinde neyin çekim yarattığını, neyin çekim yaratmadığını anlatıyorum.

Bu tabii ki kötü günleriniz olmayacak ya da örneğin kötü finansal durumunuzu saklamak için gücünüzü aşan harcamalar yapmalısınız anlamına gelmiyor. Finansal durumunuz kötü olabilir, kötü günler geçiriyor olabilirsiniz ama burada önemli olan sizin “ben bunları aşacak bir yolu kısa süre içerisinde bulacağım” ruh halinde olmanız. İşsiz kaldıysanız, kadınınız hissetmesin diye çalışırken harcadığınız parayı harcamayın tabii ki ama işsizliğin üzerinizdeki psikolojik baskısını kadınınızla paylaşmayın ve bunu aşacağım modunda olun.

Tabii ki kötü günleriniz olacak, sinirleneceksiniz, üzüleceksiniz ve bu durumda duygularınızı paylaşmak isteyeceksiniz. Birçok erkek bu durumda “kardeşim 3 aylık kız arkadaşımsa anladım ama 3 senelik ve çocuğumun anası kadınla da mı paylaşamayacağım?” diyebiliyor. Kusura bakmayın ama sadece 3 aylık kız arkadaşına yaslanamayacağını protesto edenleri ciddiye almıyorum ama uzun süreli ilişkide ve evli adamların bu sorusu aslında güzel bir soru. Bu konuyu daha önce işlemiştik. Derdini karınla paylaş, hem derdinle hem karınla uğraş yazısına bakabilirsiniz.

Benim tavsiyem mümkün olduğu kadar desteği karınızda aramamanız ama burada bir örnek üzerinden olaya daha detaylı bakalım ve beni dinlemeyecek olanların neler yapabileceğini de konuşalım. Yalnız burada bir ebeveynin kanser olması gibi çok ciddi bir problemden ziyade, erkeğin kendini kötü hissettiği ve bu durumda kadını kendisine dayanmak istediğinde ne yapması gerektiğini konuşacağız.

Temel olarak her erkeğin kötü hissettiği günler ya da birkaç aylık bir süreç olabilir. Bu dönemde erkeğin kendisinin desteğe ihtiyacı olabilir.  Normalde sinirli ve ters bir kadınla eğlenen ustalık ile başa çıkabilecek bir erkek, şu an iyi bir modda olmadığını sakin ve sevecen bir şekilde söyleyip düşünmek için biraz kendine çekilmesi gerektiğini belirtmeli.

Eğer kadın aynı şekilde anlayış ile karşılık vermezse, erkek “bir yürüyüşe çıkacağını” ya da “bir arkadaşını ziyaret edeceğini” ve kafasını boşaltıp gelip konuşacağını söyleyerek kadının yanından ayrılmalı. Bu durumda şöyle bir açıklama yapabilir:

“Bebeğim şu aralar biraz zor günler geçiriyorum ama problem toparlayamayacağım bir şey değil. Senin de iyi bir ruh halinde olmadığını görebiliyorum ama şu an uğraşmam gereken bazı şeyler var. Biraz zaman ver ve sonra seni rahatsız eden şeyleri konuşalım.”

Bakın burada ilişkiye ara vermiyorsunuz ya da zamana ihtiyacım var konuşması yapmıyorsunuz. Alt tarafı onu rahatsız eden konuyu konuşmayı, bir iki gün erteliyorsunuz. Fakat sizin sakin ve sevecen tavrınıza rağmen sizi anlamıyorsa (özellikle tersi durumda siz anlayışlı biriyseniz), daha da karın ağrısı oluyorsa, burada partnerinizin bir size olan sevgi ve saygısı ile ilgili bir fikir de edinebilirsiniz. Gerçi o an öyle davranır sonra özür dilerse duygusal kontrolsüzlüğüne verebilirsiniz ama kalıcı bir arıza çıkarıyorsa, sorununuzu hallettikten sonra bu kadının gözündeki yerinize de bir bakmanız gerekebilir.

Ama merak etmeyin, çoğu normal kadın burada size anlayışlı davranır. Tabii ki siz sürekli olarak problemlerinize gömülüp onunla konuşmayı erteliyorsanız o başka.

Merhaba, ben 32 yaşında evli bir erkeğim. Eşim 28 yaşında. Çocuğumuz yok ama istiyoruz. Eşimle iyi bir ilişkimiz var. Fakat özellikle adet döneminde sinirli ve ters olabiliyor ama bazen dediğim ve yaptığım bir şeyi yanlış anlayarak sinirli ve ters davranabiliyor.

Çoğu zaman böyle bir durumdayken beni çekmeye çalıştığı tartışma tuzağına düşmüyorum. Genellikle sevecen, esprili ve eğlenceli bir davranışla kısa sürede onun da modunu değiştirebiliyorum. Ya da modu kısa sürede deği

Aynı zamanda sınırlarımı çizmesini de biliyorum. Zaten bana saygısızlık eden bir kadın değil.

Benim sorunum, yorgun, hasta ve iş gibi sebeplerle stresli olduğum günler. Bu çok sık olmuyor ama sonuçta ara ara oluyor. Böyle günlerde, karım da eğer bir şekilde ters ise, tartışma tuzağına çekilmeme konusunda sorun yaşıyorum.

Böyle bir durumda, kibarca ortamdan uzaklaşıp kendi odana, yürüyüşe, vs. çekileceksin ve karın da buna saygı duymayı öğrenmeli. Özellikle de zaten ters tarafından kaltıysan ve daha da sinirlenmeye başladığını hissettiysen bunu yapmalısın. Konuşmaktan ve problemlerden kaçmıyorsun, o ruh halindeyken değil birkaç saat sonra daha sakin bir durumda konuşmak istiyorsun. Ama karın özellikle ters olduğu bir gün, saçma sapan bir nedenden tartışma çıkarıyorsa, o zaman böyle saçma sapan bir şeyi konuşmaktan kaçmış oluyorsun tabii ki 🙂 Bu da kötü bir şey değil.

Yalnız özellikle size ilgisi yüksek bir kadın, sürekli olarak sizin dikkatinizi ister ve böyle bir zaman isteğinden hoşlanacağını düşünmeyin. Özellikle normal halinizde esprili ve sevecen bir şekilde sorunları çözmenize alışmışsa, gereğinden fazla hoşnutsuz da olabilir. Böyle bir durumda “biliyorsun ihtiyacın olduğunda yanındayım ama şimdi üzerinde çalışmam gereken problemlerim var, sonra konuşalım” deyin.

Burada kadın okuyuculara bir bilgi vermek istiyorum. Kadınların bazen  anlamadığı şey, erkeklerin sorunları olduğunda kadınlardan farklı olarak yalnız kalmaya, kendi “mağaralarına” çekilmeye ihtiyaç duydukları.  Ya da sorunlarını kendi erkek arkadaşlarıyla paylaşmaya ihtiyaç duydukları. Kadınlar sorunlarını erkekleriyle paylaşmak, erkeklerine yaslanmak isterler. Bu onlar için sevgi göstergesidir. Erkekleri ile paylaşmamaları ise her zaman olmasa da erkeklerine olan sevgi ve güven azlığına denk gelir. Bu nedenle kadınlar erkeklerin sorunlarını paylaşmamalarını sevgi ve saygı azlığı olarak algılayıp paniğe kapılabilirler.  Erkeklerin bu durumda olabildiğince sakin kalıp, kadına sevecen ama kararlı bir şekilde bunun böyle olmadığını hissettirmeleri gerekebilir. Kadınlar ve erkekler sorunlarını farklı şekillerde çözerler ve aslında cinsel kutupluluğun güzelliği olan bu farkı ortadan kaldırmaya çalışmak, kadının ya da erkeğin ilişkisini baltalamasına yol açar.

Bu duruma tersinden bakarsak, bir sorunu varsa kadınınız size dayanmak ister ve hatta sizin bunu kısmen sırtlamanızı da ister. Bunda bir sorun yok. Ama erkek olarak aynı şeyi beklemeyin. Yani kadınınız sizin sorunlarınızı sırtlayamayabilir.

Kırmızı hap camiasında erkeklere, kadınların duygusal tamponu olmamaları gerektiği söylenir ki doğrudur. Ama bu genellikle beraber olmadığınız kadın için söylenir. Beraber olduğunuz kadının da duygusal tamponu olmamalısınız ama aynı zamanda onun bilge çınar ağacı da olmalısınız. Bunun dengesi maalesef KH materyalinde yok. Bir başka yazıda bunun dengesine de değinelim. Zira bazı arkadaşlar “ne ya bunla mı uğraşacağım” modunda olabilirler ama uzun süreli ilişki ve evlilik sürekli “evet kocişim, sen ne dersen kocişim” modunda olmaz ve bu durumlarda sizin liderliği ele almanız gerekir.

Kendi sıkıntılı dönemlerimde, karım ufak bir şeyden öfkelendiğinde, odağımı kaybedebiliyorum. Böyle durumlarda karımı tolere etmekte zorlanıyorum ve ondan destek görmediğimi hissediyorum.

Burada saplıklı sınırları, yukarıda anlattığımız gibi çizeceksin.

Böyle durumlarda aptal tartışmalara girebiliyoruz.

Kadınlar küçük şeyleri alıp büyük problem haline getirmeye meyilli olabilirler. Erkek, en azından erkek adam ise, “büyük problemleri” alıp küçültmeye meyillidir.

Kadınlar neden böyleler, neden problemleri büyütürler diye protesto edebilirsiniz ama bunun evrimsel bir adaptasyon olduğunu çocuğunuz olunca fark edebiliyorsunuz.  Kadınların psikolojik donanımlarının önemli bir kısmı hamilelik ve annelik etrafında şekillenmiş vaziyette ve kadının en ufak kaygıyı, tehlike hissini büyütmesi, çoğu zaman yanlış alarm olsa da, bebeğin hayatta kalma ihtimalini arttıran bir şey. Fakat erkek de, kadın panik haline giderken sağlam ve soğuk kanlı duracak şekilde evrimleşmiş.

Bu nedenle kadınlar daha çok oranda nevrotik (negatif duygulara eğilimli), erkekler daha az oranda nevrotik oluyorlar (bu, erkeğinden daha soğukkanlı kadın, kadınından daha panik erkek olmaz demek değil ama genel dağılımda kadınların nevrotiklik ortalaması erkeklerin ortalamasından yüksek).

Bunu kendisine söyledim. Bazen modunun değiştiğini ve bunu yönetebileceğimi ama bazen başka dertlerle uğraşırken onun nazını çekmeye istekli olamayabileceğimi söyledim. Bunu anlıyor gibi görünüyor ve hatta haklı olduğumu söylüyor.

Evet ama kadınların bazen gücünüzü test edeceklerini unutmayın. Zira siz onun erkeğisiniz, erkek her şeyi çözebilir ama arada hala güçlü mü diye test etmek gerekir. Kadınların bilinçaltı mekanizmaları bu şekilde çalışır. Erkek yükünü taşımak istemiyorsanız, kadınlarla olmayıverin.

Benim sorum, bu durumları nasıl yönetebileceğim.

Bence bunu konuştuğunda haklı olduğun cevabını alıyorsan çok da kötü bir iş çıkarmıyorsun.  Ama yukarıda belirttiğim gibi, kendine çekilme kısmını tartışmaya çekilmeden önce yap. Bir de böyle günlerce kaçamazsınız yani bu kendine çekilme saatlik olarak toleransınızın tükenmeye başladığı zamanlarda kullanılmalı. Her kötü hissettiğinizde değil.

Ölçülü bir şekilde kendinize çekilmenize rağmen kadınınız hala tartışma çıkarmaya, sizi kaçmakla suçlamaya çalışıyorsa, orada olay sizin ne kadar erkek adam olduğunuzdan çok, nasıl bir kadın seçtiğinizle alakalı olabilir.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

40
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
27 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
VitoCringerSammyBollonMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Böyle yazılara ve nasihatlere aile içi geçim için gerçekten ihtiyaç var. Sık sık hatırlatılması gereken konular. Eline tecrübene sağlık. Sıkıntılı olduğum zamanlar da, ev de teskin olamayacağımı anladığım da hanımın sevdiği televizyon programlarından birini açıyorum bende aptal kutusuna bakar gibi uzanıp seyrediyorum. Ya da eve geç geliyorum. Birinci evliliğimde herhangi bir şey yapmama gerek olmuyordu. Konuşmuyorsam kafamı şişirecek herhangi bir konu açmıyordu. Daha rahattım. Rahatlıyordum. Bu bana arkadaş çevremde ve mekanlar için gevşeklik vermiş. Bunu ikinci evliliğimde anladım. Mutlaka dernek gibi, dergah gibi, v.s. mekanlar, saat kaç olursa olsun rahatsızlık duymayacak bir veya iki arkadaş olmalı. Ve evde kendi sıkıntılarınızı… Read more »

avalatore
Guest
avalatore

abi iyi guzel ben de motor kazasi yapmistim 20 dikis atilmisti kolum alcidaydi falan ama bunu gizlemenin manasi yok ki , sonucta senin partnerin ve hayat arkadasin degil mi o , bence bu tip seyleri paylaşmalısiniz , bazen erkek adam olayini cok uzaga goturebiliyoruz

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Evet saklamak gerekmiyor. Ama illa söylemekte gerekmiyor. Geçmiş olsun mutlaka tam kapalı kask takın.
Kafada 20 dikiş kasksız olduğunu gösteriyor. Dikişler ve alçı zaten meydanda. Adam olalım da erkekliği orta yola çekeriz herhalde.
Kaskı unutma.

Troosi
Guest
Troosi

Merhaba Mahmut abi. Hayatımdaki ilk ilişkideyım. Kız şuan yurtdışında o yuzden sanal konuşabiliyoruz ve regl döneminde. Gunum çok dolu geçtiği için surekli yazamiyorum o da bundan şikayetçi oluyor laf sokmalar falan. iş dışında 3-4 tane aktivitem var etkinliklere gidiyorum vs. ama bunları kıza pek açıklamiyorum.Gece kız yazmış ben işle uğraşiyordum cevap almayınca ‘neyse seni yazmanı bekleyemem ara sıra konuşuruz sen öyle gizemli takılmaya devam et’ yazmış. Ben de hep meşgul olduğumu açıklamaya çalıştım en son tamam sana iyi eğlenceler o zaman dedi ondan bu yana 2 gundur konuşmuyoruz. Ne yapmamı önerirsin ya da ne yapsam döğru olurdu bu durumda? Geçiştirmeye… Read more »

Can
Guest
Can

Tam da bu konuyla ilgili görüşme alayım da şu konuyu da aradan çıkartayım derken gelen yazıya bak 🙂 Ben görüşme alsam görüşme sırasında bunların yarısını sormak aklıma gelmezdi. Yine nokta kuruluk kalmadan halletmişsin abi. Emeğine sağlık.

kemal
Guest

“Kadınlar sorunlarını erkekleriyle paylaşmak, erkeklerine yaslanmak isterler. Bu onlar için sevgi göstergesidir. Erkekleri ile paylaşmamaları ise her zaman olmasa da erkeklerine olan sevgi ve güven azlığına denk gelir. Bu nedenle kadınlar erkeklerin sorunlarını paylaşmamalarını sevgi ve saygı azlığı olarak algılayıp paniğe kapılabilirler.” Mahmut abi ben bu paragrafata yazılan problemi yaşıyorum kendi ilişkimde. Ben derdimi pek karımla paylaşmazdım zaten ve anlatmayınca o da pek üstelemezdi ama zamanla o da kendi dertlerini bana anlatmamaya başladı. İşimle alakalı kötü bir dönemden geçiyordum ptronum sıkıntılı bir adamdı ve bana mobbing yapıyordu bu birkaç ay sürdü. En çok o dönemde yara aldık sanırım. Çünkü karım… Read more »

elif
Guest
elif

Bir dönem eşimle bu noktaya geldik. Onun kafasının çok yoğun olduğu bir dönemdi ve söylediklerimin çok az bir kısmını dinleyip cevap veriyor, kendisi de hiçbir şey anlatmıyordu. Zaten duyuusal olarak kendimi pek kolay açan bir yapım hiçbir zaman yoktu. Bu durumda ben de ister istemez kendi kabuğuma çekildim. Bir süre sonra iletişimimiz iyice azalınca benim girişimimle konuyu masaya yatırıp konuştuk. İkimizin de iş ile ilgili sancılı süreçlerinin çakışmasının etkilerinden arınmak için, yaklaşık bir 6 ay aldı ama epeyce kurtulduk. Kendimize günlük yarım saat tüm dijital ekranlardan uzak, sadece birbirimizle iletişime ayıracağımız zaman yarattık. Zamanla bu süre uzadı ve giderek daha… Read more »

Johean
Guest
Johean

Kırmızı hap camiasında erkeklere, kadınların duygusal tamponu olmamaları gerektiği söylenir ki doğrudur. Ama bu genellikle beraber olmadığınız kadın için söylenir.Beraber olduğunuz kadının da duygusal tamponu olmamalısınız. Abi bu duygusal tampon olmak ya da olmamaktan kasıt nedir tam olarak ?

Cenk
Guest
Cenk

Mahmut abi, Ben de özellikle 1 yıldır “seni dayanak hissetmiyorum, bir sorunum olduğunda yanımda yoksun, yalnız hissediyorum, benim için, yüzümü güldürmek için ne yaptın, ufacık bi sürpriz bile yapmadın, senleyken kendimden nefret ediyorum, ölümüm senden olacak, kendimi öldürme noktasına geldim vs” gibi şikayetler alıyordum. Şu sonuncusu son 1 haftadır özellikle çok yoğundu. Sonuç olarak anlaşmalı boşanma aşamasındayız hatta bitti sayılır pazartesi imza atılacak ve tamamen bitecek. Bitirmek istemediğimle alakalı net ve sakin bir konuşmayı yapmıştım ancak yine de duruşmaya gittik. Ne yapmam gerekiyor, evlilikte kadına bunları hissettirme sebebim ne olabilir ? Erkekler olarak “asla benden gitmez” gibi bir şeye mi… Read more »

ekremkus42
Guest
ekremkus42

Her tartışmada konuyu geçmişe getirip, sen şöyle yaptın sen benle ilgilenmedin, sen arkadaşlarımla buluşmalarıma gelmek istemedin, benim yanımda yeterince olmadın vs vs. diyen bir kadına ne cevap verilir ? yani geçmişle alakalı yapılacak bir şey yok ama kadın beni hala bunlarla suçluyor ve beni sen böyle yaptın diyor. bazı dediklerinde haklı ama yani sürekli bunu diyen kadına ne cevap verilir gerçekten ?

Egehamsisi
Guest
Egehamsisi

Sürekli dert anlatıp bir şeylerden şikayet eden erkeği erkekler bile arkadaş olarak sevmiyor. Siteyi 1 yıl önce keşfettim.Sanirım 5 yıl önce keşfetseydim evlenmezdim.Kendimden,okuduklarimdan ve gördüklerimden anladığım hepimiz bir feminenliğe bir maskulenliğe savrulup duruyoruz. İzlediklerimiz çevremizdekiler her şey ama her şey etkiliyor bunu. Yazılarda ve yorumlarda kendimi bulduğum hayret ettiğim çok şey var. Abi kız bana abi dedi abi 3 gün yazdı sonra yazmadı gibi yorumlar olmasa bir şaheser diyebilirim. Çünkü medya bizi efemine yapmaya and içmiş erkek ne demek onu bile unutmuşuz.Bunun sonucu ise mutsuz aileler boşanmalar vs bir sürü hikaye. Ben de bir süredir bazı problemlerle mücadele ediyorum evliliğimde.… Read more »

Dhr glass
Guest
Dhr glass

Merhaba Mahmut abi. Iş yerinden flört ettiğim kîz var. Bana yûruyunce neden olmasin dedim ben de beğeniyorum zaten. Kızla rahat temas ediyoruz opuşme oluyor vs. Sorun bazen kaçiyor benden. Iş arasi molada beraber çikalim diyorum alaycasina reddediyor. Telefonda da konuşmaktan çekiniyor. Çok inatçi trip atan yanı var. Bazen shit testleri laf sokarak veriyor. Ben de pek deneyimli biri olmadiğim için zayif kaldiğimi düşünuyorum bu durumlarda. Nasil daha dominant olabilirim kızın karşisinda? Trip attiği inat yaptiği benden kaçtiği zamanlarda nasil davranmaliyim? Çizgimi belli etmek istiyorum ki bunlari bana yapmasin

sves
Guest
sves

Merhaba abi. Yanıtlarsan çok sevinirim. Ben 26 yaşında, 6 senelik ilişkisi olan bir kadınım. 1,5 senedir de düzgün bana uygun bir işim var. Gel gör ki artık var olan ilişkimin resmî bir adı olsun istiyorum. Aileler vs biliyor artık beklenti içindeler yalnız erkek arkadaşım beni çok üzüyor. Aslında maskülen, elinden birçok şey gelen, beni koruyup kollayan hayatımda her zorlukta yanımda olmuş birisi. Hakkını yiyemem. Öğrenciyken paramı da cebime koymuş birisidir. Eline geçen her şey benimdir bunu da bilirim. Sorunumuz şu ki şu okuldan sonra yani 2 senedir düzgün bir işe girmedi. İş konusunda ben çabasını pek göremiyorum abi. Yüksek lisans… Read more »

Corci
Guest

geçmiş zaman ayrılalım dediğinde bir kafede oturuyorduk tamam ayrılalım dedim arabaya bindik tam evine bırakacağım zaman umarım bu kararından pişman olmazsın dedi durumu kurtarmaya çalıştığını anladım söylemlerinden ben sonrasında yine iletişim kurup ilişkimizi devam ettirdik.Adım atan gönül alan ben oluyorum sabah ilk mesajı ben atıyorum sonradan sonradan kendine geliyor ve sevgi sözcükleri kuruyor hassas kız

Cringer
Guest
Cringer

Peki uzun süreli ilişkimizde bu tarz eğlenen ustalık girişimleri zamanla “sen de hiçbir şeyi ciddiye almıyorsun” söylemiyle karşılanmaya başlamışsa? Yanlış yaptığım bir şeyler mi olmaya başladı yoksa bunu söylemesi de mi bir test?

Vito
Guest
Vito

Merhaba mahmut abi yaklaşık 6 aylık sevgilim var kendisi şuan bayburta üniversiteye gitti ben balikesirdeyim. Üniversiteye gittiğinden beri bende bir isteksizlik var eski sevgilimle ilişkimizde uzaktan ilişkiydi. Kendisi 18 yaşında ben 21 yaşındayım, Gittikten 2 3 hafta sonra biraz soğuk davrandım ilgisiz davrandım çünkü istemiyordum uzaktan bir ilişki kız sordu ayrılmak mı istiyorsun diye hayir dedim ,ayrılamadim kızın bana çok bağlandığını düşünüyorum ayrılamadim o an . Vize sınavlarından sonra 2 hafta geldi buluştuk kızın ailesi çok muhafazakar zar zor buluştuk ,cinsel konudada kendini çok geriye çekiyor doğru dürüst sevişemiyoruz bile . Buluşmamızin üstünden bir kaç hafta geçti ve ben çok… Read more »