Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır?

Bir okur mesaj oyunu nasıl olmalı diye sormuş:

Bir erkeğin mesaj oyununda dikkat etmesi gereken genel detaylar neler abi, bir mesaj oyunu nasıl olmalı? İlk mesajdan buluşmaya giden süreçte mesajlaşma nasıl kullanılmalı? Mesajlaşmada ne tarz konular konuşulmalı?

Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır, sevgiliyle nasıl mesajlaşılır, mesajdan buluşmaya nasıl geçilir konusunu bu sitede birçok yerde ve en son Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabında uzun uzun ve ayrıntılı anlattım. Burada genel hatları ile toparlayayım:

Öncelikle mesajlaştığınız her kızla hatta çoğu kızla buluşmayacaksınız. Sayıları bilin ve kendinize işkence etmeyin. Sosyal medya ya da Tinder gibi uygulamalarda olsun, sokak oyununda olsun, aldığınız telefon numaralarının çoğundan iş çıkmayacak. Hayatın gerçeği bu. Kabul edin. Bir kıza çok takılmayın.

Mesajlaşma uzatılmamalı. Uzatılırsa kızın mektup arkadaşına dönersiniz. Uzun süre buluşmadan mesajlaşmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan ve çok sık yapılan bir hatadır. Ama abi kızla aynı şehirde değiliz gibi bahaneler bahane değildir. O zaman kendine aynı şehirde olduğun bir kız bulacaksın.

Mesajlaşma aşamasında mutlaka tabak çevirin. Kızlar çeviriyorlar, sizin de çevirmeniz sizin için önemli. Tüm dikkatinizi muhtemelen sizden başka birkaç erkekle daha yazışan tek kız odaklamanız, yazma sıklığı ve umursama konularında paniğe kapılıp muhtaç duruma düşme şansınızı arttırır.

Mesajlaşma kadın oyunudur. Ne kadar kısa tutarsanız o kadar iyi. Günde toplam 20 dakikadan fazla mesajlaşmayın.

Mesajlaşmaları ilk bir iki kere erkek başlatır ama sonra kızın erkekten 2 kat fazla mesaj başlatması beklenir. Mesela 2 kere sen başlattıysan ondan sonra 2 kere o 1 kere sen başlatacaksın. Kızdan daha sık veya onunla eşit miktarda mesaj başlatmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan bir hatadır.

Burada geldik bir erkeğin kadın – erkek etkileşiminde elindeki en önemli silahına. Gerektiğinde çekip gidebilme gücü. Bakın kız hapşırdınız mı çok yaşa demedi diye çekip gitmekten bahsetmiyorum, gerektiğinde diyorum! Kız size mesaj atmıyor mu? Atana kadar kızı unutun. Siz en son mesajı attınız, o bir daha mesaj atmadı ve bitti. Biterse bitsin. Paniğe kapılıp kızın peşine düşmeyin.

Fazla umursamayı bırakın. Umursamayı bıraktığınızda sonuç almaya başlayacaksınız.

Mesajlaşmada kızla aynı hız taktiği izleyeceksin. Ondan uzun ve ondan kısa yazmayacaksın. Ondan daha sık veya daha az sıklıkta yazmayacaksın. Böylece ilgisi olmayan kıza zaman harcamaz, ilgisi olan kızı ilgisizlikten kaçırmazsın.

Zalım görüldü attı, mavi tıklarını gönlüme sapladı saçmalıklarını bırakın. Konuşmayı yürütmeye ve buluşmaya odaklanın.

Günde toplam 20 dkdan fazla mesajlaşılmamalı.

Sitedeki mesaj oyunu yazılarını okuyun. En çok yapılan hataları görebilirsiniz.

İrrasyonel bir kendine güven ile yaklaşıp “hayal kırıklığına” uğramak taktik açıdan rasyonel bir temkin ile yaklaşıp hayal kırıklığının etkisini azaltmaktan daha başarılı bir stratejidir. Bir kız size telefonunu verdi ise sizinle mesajlaşmak istiyor varsayımı ile hareket edin. Örneğin 1 gün mesaj atmazsa bile mesaj atacak zira benimle buluşmak istiyor diye düşünün. Evet çoğunlukla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama “ya zaten bu da istemiyor” temkinliliği genellikle bayık bir mesajlaşmaya, her yerinizden saçılan kendine güvensizliğe, kızın mesajlaşma sıklığına ters tepki göstermenize veya spesifik bir kızın peşine düşmenize neden olur.

Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var. Yani 3 saat mesajlaşsanız, ilk buluşma 3 saat olsa ondan sonra kaldı 2! Şimdi bu matematik formül değil tabii kızın size ilgisine bağlı olarak 5 saat de olabilir 15 saate. Ama belli bir hızla ve sonuç odaklı hareket etmezseniz, o etkileşimden bir fiziksel yakınlık çıkma şansı hızlıca azalır.

Günümüzde erkekler daha bir kez buluşmadan 2 – 3 mesajlaşma ve konuşma ile 8 saati sanalda harcayıp bitiriyorlar. Siktir lan oradan sen ne biliyon sanki demeyin, bunu çok gördüm 🙂 Telefon aldıktan sonra sabah 2lere kadar mesaj / konuşma (ekstra olarak hatuna hayatınızda bir baltaya ya da güzele sap olmak açısından bir halt olmadığını da kanıtlıyorsunuz) ve sonra da kız neden soğudu neden arkadaş kalalım dedi, neden ortadan kayboldu!

Bu kadar şey yazdık ama erkeklerin mesajlaşmada yaşadıkları tüm sorunların ana kaynağı kadınlaşmış olmaları maalesef. İki mesaj arasında kız kendisini hatırlatana kadar kızı doğal olarak unutuyor olmanız lazım. 13 yaşında boyband hayranı kız çocuğu gibi sürekli onu düşünmek gerçekten yetişkin bir erkeğin yapabileceği bir lüks değil. Sizin bir sürü şeyle meşgul olmanız lazım (bir sürü kızla olmasa bile).  İlk mesajlaşmaları ve yürümeyi yapmanız ne kadar doğalsa, kadının aranızdaki “ilişkiyi” inşaa etmek için sizi bir iki tık daha fazla dürtüyor olması da o kadar doğaldır. Çoğu kadın için bu, eğer içinde arzu yüksekse dert değildir. Eğer bu olmuyorsa bunun iki nedeni vardır:

1) Kadının size olan arzusu yeterli değildir. Bu kızı çok fazla aramak, arzusunu arttırmaz. Tam tersine azaltır. Bu kızı bırakmakla çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

2) Günümüz feminen öncelikli propagandasından erkekler kadar kızlar da etkileniyorlar. Kız, erkek arayacak, sürekli arayacak propagandası ile kendi ilişkilerini sabote eden bir kız olabilir. Erkeğin fazla arayıp muhtaç duruma düşerek ilişkisini sabote etmesi gibi. Bu kızı bırakmakla da çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

362
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
91 Comment threads
271 Thread replies
22 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
AcemiMustiMrATAIlomejPart time Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Cyberpunk2077
Guest
Cyberpunk2077

Tekrar merhabalar, yaklaşık 1 ay önce yakın arkadaşlarımdan birinin nikahına katıldım. Nikah şahidi kızla ufak bi elektrik yakaladık,biraz sohbet ettik, fakat yanında (eski) erkek arkadaşı olduğunu tahmin ettiğim bir eleman vardı, kısıtlı bir zamanım olmadığı için herhangi bir yürüme olayına girmedim. Derken geçtiğimiz hafta bu nikah şahidi kızımızın arkadaşı, benim arkadaşımın eşi yani gelin hanım*swh , bana bir mesaj oyunuyla kızın numarasını pasladı. (işte bendeki fotoğraflar silinmiş sen gönderiver gibisinden) bende eğlenceli bi açılışla bi mesaj attım, kısa bi muhabbet ettik, kızın yaşadığım şehire taşınacağını, ay sonu geleceğini öğrendim. geldiğinde görüşürüz diyip mesajlaşmayı bitirdim . aklıma takılan şu, dışarıda bi… Read more »

Cyberpunk2077
Guest
Cyberpunk2077

Arada geçen süre zarfında kız gelmeden önce kendisi 1-2 mesaj atınca konuştuk vs. derken dün buluştuk, yanaktan öpücükle fizikseli de yakaladık, neden ağzından öpmedin derseniz benim hatam lojistik sebebiyle diyelim. sorumu sormadan önce şunu söyleyeyim, kızla konuşacak konu bulamamak için özellikle uğraşmak gerekiyor galiba susmak bilmiyorlar gerçekten, anlattıklarından bir kaç soru cümlesi çıkartıp muhabbete yön verince akıyo gidiyo yani ne bileyim :d neyse kız dedi ki, + o kadar çok konuştum ki çenem ağrıdı ya kusura bakma bla bla? (!) -aa ne kusuru canım bir dahaki sefere kulak tıkaçlarımla gelicem , diyip takıldım hafiften. shit test miydi ? daha önce… Read more »

Serdar
Guest
Serdar

Hocam merhaba, 2 hafta önce internettten bulduğum bi kızla dışarıya bişeyler içmeye çıkmıştım, bi kaç şey içtik baya bi muhabbet ettik mekandan kalktıktan sonra yürürken ben bir şey söylemeden rotayı arabaya doğru yönelttim o da bir şey söylemeden geldi ve arabayla evine bıraktım kapısının önüne kadar hamle yapmaya zaten niyetim yoktu çünkü ciddi bir şey düşünebileceğim bir kızdı eğitimli çalışan ve iyi aile terbiyesi aldığı belli bir kız o yüzden bi gece için harcamak istemedim. Ertesi gün mesaj attım onu tekrar görmek istediğimi ve o da ister mi öğrenmek için o da ben çok dışarı çıkmıyorum ama çıkmak istersem haber… Read more »

Wolverine
Guest
Wolverine

Mahmut abi merhaba dün bir tane hb 10/9 luk kızla tanıştım avm de çok güzel sohbet ettik kız eğlenceli ve rahat bir kız daha sonra numarasını aldım tekrar buluşmak için bugün mesaj attım selamm napıyorsun diye fakat kız görüldü yapmış sebebini anlayamadım bir mesaj daha gönderiym mi yoksa bir şey yazmıyim mi ? eğer istemese numarasını vermezdi kafam karıştı mahmut abi yardımcı olursan sevinirim

Dr No Gratitude
Guest
Dr No Gratitude

Kardeş bence sosyal medyadan kızın görebileceği veya kızın arkadaşından duyabileceği şekilde ve aklının gideceği şeyler (bir kaç paylaşım falan) yap seni kaçırmak istemesin, özellikle tam kızın aklında olduğun vakitte yapman lazım, yeterince güzel izlenim bırakmamışsın kızın gözünde..
Eğer iletişime geçerse hemen buluşma, işin olduğunu söyle ve ileriki günlerde buluşma ayarla..
Gitsin oje sürsün boş vaktinde ahahaha

Thor
Guest
Thor

Mahmut abi İnstagramdan tanıştığım kızlara ucu açık sorular sorup verdikleri cevaplar üzerine espriler yapıp yeni sorular oluşturmak etkilimidir görüldü yememek için 🙂

Kaan
Guest
Kaan

Tamda böyle bir yazı arıyordum çok iyi denk geldi. Fikrine ihtiyacım var mahmut abi. Abi 3-4 gün önce instadan aynı şehirde oturduğum yakındaki bir kıza mesaj attım. bence açılışım iyiydi ilk gün sohbet ettik biraz. Güldürdüm o da güldürdü beni ve sonuç olarak numarsını aldım. Çok az whatsapptan konuştuk sonra konuşma bitti. Sonraki gün yazmadım. Bir sonraki gün yazdığımda,ilk yazdığımdaki gibi istekli değil tek kelimelik cevaplar atıyordu. Heyecan kaçmış ben de öyle hissettim. Benim amacım tabi buluşma ayarlamaktı en kısa sürede de. Abi ilgisi azalmış kızın. Bu şekildeyken buluşma ayarlanmaz. Birbimiriz hakkında çok az şey biliyoruz mesajlaşarak bozmakta istemiyorum. Çok… Read more »

cyborgiko
Guest
cyborgiko

Abi selam bir kızla aynı şirkette çalışıyoruz ancak farklı departmanlarda kızı haftada ancak 1 2 kez görebiliyorum uzaktan selamlasiyoruz.facebooktan ekledim ve mesaj attım biraz sohbet ettim sonra kahve içelim dedim yaparız bir gün falan dedi sonra 1 hafta geçti yine konuştuk Facebooktan yine belli belirsiz cevaplar verdi kahveyle ilgili sence ne yapmalıyım cevap yazarsan sevinirim.

met
Guest
met

Efsane teknikler veriyorsunuz. Düşüncelerinizin bir kaçını okumuş oldum. Ve şuana kadar yaşadıklarım her şeyi açıklıyor. Her kimseniz gerçekten teşekkür ederim. İşe yararsa eğer size geri dönüşte bulunurum.

met
Guest
met

Şunu da belirtmek isterim, amacım teknikler ya da taktikler almak değil. Bakış açımı değiştirmek. Hafif de olsa da bunun için çabalıyorum.

Misafir28
Guest
Misafir28

Zalım görüldü attı, mavi tıklarını gönlüme sapladı saçmalıklarını bırakın…Son gorulme takibi…bakin beyler bunu buraya altın olsa yazarım. Bunu Yapmayın. Bunu yapmayın bunu yapmayın.

BB
Guest
BB

Peki buluştuğumuz flörtümüz mesaj atmazsa? Günlerce buluştun opustun vs sonra mesaj atmasa ? Bekleme suresi ne olmalı ?

Beter
Guest

Merhaba abi bi kız var instagramdan yazdım tanıştık konuştuk sonra bi ara yazmamaya basladim o da yazmadı bende nextledim ama simdi 1 1.5 haftadır kız bütün tivitlerimi beğeniyor.sence tekrar yazmali mıyım?

şirinbaba
Guest
şirinbaba

merhaba, kızlarla mesajlaşmada ya da arkadaşlarımla, instagram zaten kullanmıyorum. ama bir yanım whatsapp da kullanmamam gerektiğini söylüyor, sms ve aramayı çok daha fazla seviyorum çünkü daha oldschool. whatsappta son görülmeyi kapatsan bile çevrimiçi olduğun gözüküyor. yine aynı zamanda mesaj için sms’i kullanırsam diğer erkeklerle yazıştığı platformdan tamamen ayrılıcam ve ona yazan erkeklerin konuşma balonları arasında kaybolmıycam.
sonuç olarak whatsappı da tamamen silme olayı bana bir şey kaybettirir mi mahmut?

miller
Guest
miller

Abi selam, çocuk diyebileceğimiz yaşlarda dershanede tanıştığımız (6 yılı vardır bunun) o zamanlar çok samimi olduğum hatta çocuk aklıyla flörtleştik diyebileceğim bir kız var. Kızda aman aman bir güzellik yok ama kafa yapısı olarak uyuşuyoruz beni de bu çekiyor. Küçük bir şehirde yaşadığımız için de gerek o sevgilileriyle gezerken gerek ben gezerken selamlaşmadan öteye pek gitmedi. Arada bir benim eski kız arkadaşım, ben, bu kız “naber nasıl gidiyor” muhabbetleri ettik ayaküstü denk gelince. Bahsettiğim kız erkek arkadaşından ayrılalı 1 ay civarı, ben kız arkadaşımdan ayrılalı 4 ay oldu kendime sosyallik katma arayışındayken biraz da tabak çevirirken şu sıralar tam da… Read more »

Dex
Guest
Dex

Bu arada bilmeyen arkadaşlar için bu yürüyüş ve koşu olayı etkili bir yöntem. Bu yürüyüş ve koşu ile ilgili ünlü bir fizyoloğun yazısını okumuştum. Çiftlerin ya da partnerlerin beraber yürüyüş ya da koşu yapması (özellikle koşu daha etkili) libidoyu arttırmakla doğru orantılı olduğu ve cinsel hayatı daha aktif hale getirdiğini söylüyordu. Senin konuna gelecek olursak da düzenli olarak yürüyüş ya da koşuya çıktıklarını bildiğim kızlara benim de bu şekilde yaklaştığım durumlar oldu. Şunu söyleyebilirim, çok yüksek ihtimalle sen yazmadığın sürece kız gelip sana ”Hadi şu gün yürüyelim.” demeyecek. Yani en başta gidip topu kıza atman hatalı bir davranış. 1-2 gün… Read more »

miller
Guest
miller

Bu hafta içi cumartesiye kadar şehir dışında olduğumdan dolayı hafta içi bir buluşma ayarlayamayacağım ama cuma akşamından yazıp pazar gününe bir yürüyüş ayarlamak mantıklı sanırım. Plan da yapmamış olur büyük ihtimalle pazar günü için. Direkt bir saat vermeli miyim çünkü aklımdan geçen akşamüstü olması ama garantiye almak için pazar gününe sabah veya akşam direkt iki seçenek mi sunayım?

Dex
Guest
Dex

Tahminimce pazar günü sabah yürüyüşü ya da koşusu yapabilir çünkü sen sorduğun zaman da yürüyüşe sabah çıkmış. Bence pazar sabahı yürüyüşe çıkacağını söyle ve eşlik edip edemeyeceğini sor. Havalar zaten soğudu baya ve pazar günü akşam yürüyüşe mi çıkılır? 🙂 Sabahtan yürüyüş ya da koşu güne zinde başlamak için daha iyidir. Hatta ben olsam sabah yürüyüş akşamına da buluşma ayarlardım. “Pazar sabahı yürüyüşe çıkacağım istersen bana eşlik edebilirsin. Hatta akşamına da birer kahve içebiliriz?” gibi bir şeyler yaz. Eğer kız saat değişikliği yapmak isterse ona göre ayarlama yaparsın. Bu ben de işe yarayan bir yöntemdi. Umarım sende de işe yarar.… Read more »

miller
Guest
miller

Doğru bu havada akşam pek mantıklı değil 🙂 Dershanede çekildiğimiz bir küçüklük fotoğrafına denk geldim hafta içinde bir gün oradan da muhabbet açmayı düşünüyorum. Bakalım neler olacak. 😄

miller
Guest
miller

Tekrar selamlar kıza yürüyüş teklifi edeli 4 gün oldu ama mesajım görülmedi bile 😄 Instagram’ı da kullanıyor ayrıca story vs atıyor en son oradan konuşmuştuk. Şu an iki ihtimal var ya kendi istediği zaman açıp mesajı yürüyüş teklifini eder veya görmemişim falan diye geçiştirir. Diğer çevirdiğim iki tabakla gayet iyi gidiyor hayatım. Yürüyüş teklifiyle dönerse direkt NEXTlemek yerine istediğim tarih zamanda bir buluşma daha ayarlamaya çalışacağım yoksa NEXT.

Melih
Guest
Melih

Bi kız vardı bana ilgisi fln vardı Bi kere aynı ortamda denk geldik instagramımı fln istedi bana ilgisi olduğumu belli etti baya sonra kızla Bi süre konuştuk flört gibi Bi şey olduk kızla eğlenceli msj larşıyorum 2-3 gündür ama shit test gibi Bi şeyler yiyorum sürekli kız Bi soğuk yapıyor Bi gelince seni öpcem fln diyo ben bunu nasıl sevgililiğe götürebilirim ve kızın soğuk yapmaması için nasıl davranmalıyım sürekli eğlenceli msj lar mı atmalıyım yoksa ne yapayım (ilk flört tecrübem).

Eda
Guest

Merhaba, sizi takip eden birine (hatta sizi de o tanıttı) ondan hoşlandığımı ama ondan bir beklentimin olmadığını söyledim. Daha önce (3-4 ay önce) de benden hoşlandığını söylemişti ama söylediği an hoşlanmıyordu yanılmıyorsam ve beni tanıdığı için mutlu olduğunu, ayrıca çok zor iltifat ettiğini de söyledi. Ben ona senden hoşlanıyorum dediğimde yalnızca “tamam” dedi. Ne yapmam gerekiyor bir kız olarak?

Kayzersoze
Guest
Kayzersoze

Selamlar Mahmut abi. Yaklaşık 3-4 haftadır bi kızla takılıyorum pandemi dolayısıyla 3 sefer görüştük ve pek fiziksel temas kuracak ortam olmadı veya da ben yaratamadım ( yaş 21 ) ben bir konuda kadın gibi davrandım. Son buluşmamızda moralim biraz bozuktu ve sırf tartışma olsun diye onun geç mesaj atması hakkında biraz üzerine gittim diyebilirim ama çok aşırı bi tartışma olmadı hatta tartışma oldu diyemem. O buluşmadan sonra konuşmalarımız daha da azaldı fakat ben pek umursamadım olmazsa da next dedim ve saldım sonra kız 2 gün arayla kısa da olsa 2 kez kendisi yazdı. Ben de bundan cesaret alarak işi fiziksele… Read more »