Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır?

Bir okur mesaj oyunu nasıl olmalı diye sormuş:

Bir erkeğin mesaj oyununda dikkat etmesi gereken genel detaylar neler abi, bir mesaj oyunu nasıl olmalı? İlk mesajdan buluşmaya giden süreçte mesajlaşma nasıl kullanılmalı? Mesajlaşmada ne tarz konular konuşulmalı?

Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır, sevgiliyle nasıl mesajlaşılır, mesajdan buluşmaya nasıl geçilir konusunu bu sitede birçok yerde ve en son Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabında uzun uzun ve ayrıntılı anlattım. Burada genel hatları ile toparlayayım:

Öncelikle mesajlaştığınız her kızla hatta çoğu kızla buluşmayacaksınız. Sayıları bilin ve kendinize işkence etmeyin. Sosyal medya ya da Tinder gibi uygulamalarda olsun, sokak oyununda olsun, aldığınız telefon numaralarının çoğundan iş çıkmayacak. Hayatın gerçeği bu. Kabul edin. Bir kıza çok takılmayın.

Mesajlaşma uzatılmamalı. Uzatılırsa kızın mektup arkadaşına dönersiniz. Uzun süre buluşmadan mesajlaşmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan ve çok sık yapılan bir hatadır. Ama abi kızla aynı şehirde değiliz gibi bahaneler bahane değildir. O zaman kendine aynı şehirde olduğun bir kız bulacaksın.

Mesajlaşma aşamasında mutlaka tabak çevirin. Kızlar çeviriyorlar, sizin de çevirmeniz sizin için önemli. Tüm dikkatinizi muhtemelen sizden başka birkaç erkekle daha yazışan tek kız odaklamanız, yazma sıklığı ve umursama konularında paniğe kapılıp muhtaç duruma düşme şansınızı arttırır.

Mesajlaşma kadın oyunudur. Ne kadar kısa tutarsanız o kadar iyi. Günde toplam 20 dakikadan fazla mesajlaşmayın.

Mesajlaşmaları ilk bir iki kere erkek başlatır ama sonra kızın erkekten 2 kat fazla mesaj başlatması beklenir. Mesela 2 kere sen başlattıysan ondan sonra 2 kere o 1 kere sen başlatacaksın. Kızdan daha sık veya onunla eşit miktarda mesaj başlatmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan bir hatadır.

Burada geldik bir erkeğin kadın – erkek etkileşiminde elindeki en önemli silahına. Gerektiğinde çekip gidebilme gücü. Bakın kız hapşırdınız mı çok yaşa demedi diye çekip gitmekten bahsetmiyorum, gerektiğinde diyorum! Kız size mesaj atmıyor mu? Atana kadar kızı unutun. Siz en son mesajı attınız, o bir daha mesaj atmadı ve bitti. Biterse bitsin. Paniğe kapılıp kızın peşine düşmeyin.

Fazla umursamayı bırakın. Umursamayı bıraktığınızda sonuç almaya başlayacaksınız.

Mesajlaşmada kızla aynı hız taktiği izleyeceksin. Ondan uzun ve ondan kısa yazmayacaksın. Ondan daha sık veya daha az sıklıkta yazmayacaksın. Böylece ilgisi olmayan kıza zaman harcamaz, ilgisi olan kızı ilgisizlikten kaçırmazsın.

Zalım görüldü attı, mavi tıklarını gönlüme sapladı saçmalıklarını bırakın. Konuşmayı yürütmeye ve buluşmaya odaklanın.

Günde toplam 20 dkdan fazla mesajlaşılmamalı.

Sitedeki mesaj oyunu yazılarını okuyun. En çok yapılan hataları görebilirsiniz.

İrrasyonel bir kendine güven ile yaklaşıp “hayal kırıklığına” uğramak taktik açıdan rasyonel bir temkin ile yaklaşıp hayal kırıklığının etkisini azaltmaktan daha başarılı bir stratejidir. Bir kız size telefonunu verdi ise sizinle mesajlaşmak istiyor varsayımı ile hareket edin. Örneğin 1 gün mesaj atmazsa bile mesaj atacak zira benimle buluşmak istiyor diye düşünün. Evet çoğunlukla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama “ya zaten bu da istemiyor” temkinliliği genellikle bayık bir mesajlaşmaya, her yerinizden saçılan kendine güvensizliğe, kızın mesajlaşma sıklığına ters tepki göstermenize veya spesifik bir kızın peşine düşmenize neden olur.

Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var. Yani 3 saat mesajlaşsanız, ilk buluşma 3 saat olsa ondan sonra kaldı 2! Şimdi bu matematik formül değil tabii kızın size ilgisine bağlı olarak 5 saat de olabilir 15 saate. Ama belli bir hızla ve sonuç odaklı hareket etmezseniz, o etkileşimden bir fiziksel yakınlık çıkma şansı hızlıca azalır.

Günümüzde erkekler daha bir kez buluşmadan 2 – 3 mesajlaşma ve konuşma ile 8 saati sanalda harcayıp bitiriyorlar. Siktir lan oradan sen ne biliyon sanki demeyin, bunu çok gördüm 🙂 Telefon aldıktan sonra sabah 2lere kadar mesaj / konuşma (ekstra olarak hatuna hayatınızda bir baltaya ya da güzele sap olmak açısından bir halt olmadığını da kanıtlıyorsunuz) ve sonra da kız neden soğudu neden arkadaş kalalım dedi, neden ortadan kayboldu!

Bu kadar şey yazdık ama erkeklerin mesajlaşmada yaşadıkları tüm sorunların ana kaynağı kadınlaşmış olmaları maalesef. İki mesaj arasında kız kendisini hatırlatana kadar kızı doğal olarak unutuyor olmanız lazım. 13 yaşında boyband hayranı kız çocuğu gibi sürekli onu düşünmek gerçekten yetişkin bir erkeğin yapabileceği bir lüks değil. Sizin bir sürü şeyle meşgul olmanız lazım (bir sürü kızla olmasa bile).  İlk mesajlaşmaları ve yürümeyi yapmanız ne kadar doğalsa, kadının aranızdaki “ilişkiyi” inşaa etmek için sizi bir iki tık daha fazla dürtüyor olması da o kadar doğaldır. Çoğu kadın için bu, eğer içinde arzu yüksekse dert değildir. Eğer bu olmuyorsa bunun iki nedeni vardır:

1) Kadının size olan arzusu yeterli değildir. Bu kızı çok fazla aramak, arzusunu arttırmaz. Tam tersine azaltır. Bu kızı bırakmakla çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

2) Günümüz feminen öncelikli propagandasından erkekler kadar kızlar da etkileniyorlar. Kız, erkek arayacak, sürekli arayacak propagandası ile kendi ilişkilerini sabote eden bir kız olabilir. Erkeğin fazla arayıp muhtaç duruma düşerek ilişkisini sabote etmesi gibi. Bu kızı bırakmakla da çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

362
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
91 Comment threads
271 Thread replies
22 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
AcemiMustiMrATAIlomejPart time Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Nekropsi
Guest
Nekropsi

Abi mesaj atıp atmama tereddütü hakkında ne düşünüyorsun, bazıları tereddütteysen atma diyor, bazıları tereddütteysen at içinde kalmasın diyor, senin fikrin ne?

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi, kızın numarasını aldım fakat önünüzdeki 1 hafta boyunca ikimiz de sınavlarımızdan dolayı kütüphanede çalışıyor olacağız. Buluşmak için vaktim yok. Nasıl davranmalıyım? 1 hafta sonra ilk mesajı atıp buluşma ayarlasam geç kalmış olur muyum? Bu tarz 1-2 hafta müsait olamama durumlarında ne yapılmalı?

Namesiz
Guest
Namesiz

Geçen günlerde ayrıldığım işyerinden çok istediğim bi kızla şöyle bi konuşma oldu instagramdan .. yazarken falan heyecanlandım tabi . Ama sonuç yine hüsran ya benmi beceriksizim anlamıyorum . Şimdi napılması gerekiyor . Kız kayıp mı edildi ? Yardımcı olursanız sevinirim 🙂 E:Selam (: Nasıl gidiyor ? X: iyi mahmut senin nasıl gidiyor? E: Güzel sağol . işten çıktım haberin vardır (: X:evet neden . Numaram yokmu sende neden burdan yazdın . Yeni işmi buldun E:Ya aslında ben geçen haftanın başında çıkacaktım İk ile konuştum Akıl falan verdi he he dedim bari ay sonu gelsin. Hayır bi kaç planım var ama… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Mesajlaşmaya yeni başlamıştık, 2 kere ben mesaj attım o cevapladı. 3. Mesajımda önceki mesajda bahsettiği bir başarısızlığı hakkında “yapamadın o zaman”gibi bir şey yazdım. Açıklayıp konuşması için. Cevap vermedi. Çok kaba bir şey mi yazdım?

samet
Guest
samet

Abi siteyi yeni keşfettim benimde gönlümde olan birisi var kız yoğun çalışıyor ve ayrı şehirlerdeyiz buluşma imkanı düşük ben bu kıza 3-4 sene önce ufak bi yürümüştüm o zamanlar ergenliğin verdiği tavırlamı desem beni bi tersledi ben bunu kaldıramadım kafama yazdım hiçte çıkaramadım arada kızlar geldi geçti ama gönül eğlendirdik şimdi tekrar yazdım kıza ve ufak ufak konuşmaya başladık çok da sıkmak istemiyorum ters tepmesin diye zaten dediğim gibi yoğun çalışıyor öyle ağzım laf yapan biriside değilim ne yapacam bilmiyorum tam olarak ufak yol göstersen? nasıl davranmalıyım

Namesiz
Guest
Namesiz

Mahmut abi selamlar . Dün konuşmuştuk . Kızın xx yerde çekildiği fotoya . Aa burası xx değilmi şeklinde yazdım .. “Evet tanıdık geldi galiba” dedi ve sohbet başladı . Tabi hiç ilgi belli edicek ve şakalaşıcak fırsat olmadı ama sohbette kızında soru sorduğu anlar oldu . Nereleri gezdin nerde okudun vs .. Bunları konuştuktan sonra Kızın son mesajı şuydu 🙂 “Evet akrabayız hiç konuşmadık bugüne kadar .akrabalık bağlarımız çok kuvvetli olduğu için 😂” Bende cevap olarak : “az olsa böyle olmazdı fazla kuvvetli . 🙂 Hadi iyi geceler sana 🙂” Oda “İyi geceler” yazdı. İlk benim iyi geceler dememin sebebi… Read more »

Mustafa
Guest
Mustafa

[7/12 14:44] y : Merhaba x ben y N’aber nasılsın?
[7/12 15:24] x : Iyi ise gidiyorum
[7/12 15:25] x : Bisey mi oldu
[7/12 18:13] y : Telaşlanmana gerek yok! İşten ayrılmadım. X kız oluyor. Bir şey mi oldu gibi soğuk bir ifadeye karşılık olarak kafa bulmak için yazdığım yazıyı 3-4 gün sonra yüzyüze denk geldiğinde ” O mesaj ne idi öyle” diye sordu. Telaşlandığını düşünerek yazdım dedim gülümseyerek. Cevaben ” Bir şey olmuş olsa en önce bana söylemezsin herhalde” diye bir cümle kurdu. Başka yorum yapmadım. Son söylediği shit test sınıfına girer mi?

CtrlAltF4
Guest
CtrlAltF4

Mahmut abi selam, kızın biriyle instadan görüştük eski tanıdığım biriydi buluşmayı teklif ettim müsait olamadı sonra bana geri döndü ama benim de sınavlar başladığı için sınavlardan sonra buluşuruz dedik. Onunla buluşmayı konuşmamızdan sınavlarımın bitmesine yaklaşık 2 hafta olduğu için konuşmamızdan 5 gün sonra hatırlatma mesajı attım. Senin bunu tavsiye ettiğini düşünüp. Onun sınavları bitmişti nasıl geçtiğini sordum ama hatalı davranmışım gibi hissettim. Gerek var mıydı mesaj atmaya? Bir de abi mesela 1 ay müsait olmasam her hafta hatırlatma mesajı atmam mı gerekiyor?

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

abi kız ile buluşmayı ayarladım ama bilerek saat vermedim. Aradan 3 gün geçti, yarın ki buluşma için mesaj attım. kısa bir hal hatır sorma faslından sonra, ”yarın kaçta buluşalım ?” dedim. kız cevap vermedi, e haliyle buluşma iptal oldu. bende bir daha yazmadım.aradan bir hafta geçti. sence bir kez daha kızı dürteyim mi?

Mustang
Guest
Mustang

Abi merhabalar il dışında okuyorum eve geleceğim gün bi kızla sokakta tanıştım sonra birlikte kahve içtik yaklaşık 2-3 saat birlikte geçirdik en son aşamada kızak baya samimi olduk el el dokunma sonrasında tutma filan
Şu an bende o da evimizeyiz sence ne sıklıkla iletişim kurmalı ve ne şekilde olmalı ?

Computerce
Guest
Computerce

Gym’de bir kiz ile tanistim. Meslektas cikti. Olasi is firsatlari icin haberlesme bahanesi ile telefon numarasini aldim (benim telimi sormadı). Yurtdisina cikacagimi ve yurtdisi donusu haberlesip bir kahve icerek konusabilecegimizi soyledim. tanistigimizin ertesi gunu kiza mesaj attim.
Ben : “Merhaba ****, ben ****. Dün seninle tanışmak güzeldi”
Kız : “Sizinle de **** Bey, numaranizi kaydediyorum”

Sizinle ve bey kelimeleri kibarliktan dolayi mi, shit test mi yoksa pesinen duvar örmek midir?

jvitamini
Guest
jvitamini

Telefon numarası almak için herhangi bir bahaneye ihtiyacımız var mıdır?

BB
Guest
BB

merhaba, Geçtiğimiz ay bir ortamda (kalabalık bir grubuz) bir kız gözüme hoş geldi o gece sohbet ettik tanıştık vs. sonra bir kaç gün geçtikten sonra insagramdan ekledim ve 1 gün boyunca mesajlastık. ama mesajlara çok geç dönüyordu ve ilgisiz olduğunu hissediyordum. bu sebeple bir daha hiç yazmamıştım. sonra geçen hafta grupta yine denk geldik ve ona da diğer insanlar kadar ilgi verdim özel bir ilgi göstermedım. aksam da hiç bir sebep yokken yanağımdan öperek ayrıldı. ben de bir şans vermek istedim ve buluşma ayarlamak için mesaj attım. o sırada 1-2 gün boyunca da sık sık olmasa da süreklilik içeren bir… Read more »

göko
Guest
göko

şöyle bi olay oldu, kızla 3 4 gün konustuk oruç felan tutuyo aşırı açık fotoları yok instada takipçisi 400 felan kız 1 2 fotoğraf attı bana iç çamaşırlı erotik istemedim üstelik sonra ertesi gün bulusalım dediğimde cevaplamadı yani ağır bi orospu olduğunu düşünmem normal mi 2 3 gün sonra hiçbişey yokmus gibi yazmalı mıyım saygılar

AxE
Guest
AxE

Abi kıza el falı bakma bahanesiyle buluşma teklif ettim.(yer saat mekan her şeyiyle) “Şehir dışındayım kfkffk ,elimin fotosunu atayım burdan bak, hala bedavaya getirmeye çalışıyorum çaktırma kflfflfl” (kahve ısmarla bakayım demiştim) diyor. Alternatif buluşma teklif etmiyor. Sence beni mi kekliyor? ben de birkaç gün sonra üni için başka bir şehre gidicem. Üzgünüm şansına küs o zaman mı demeliyim? Ne demeliyim?