Erkek Adam Türkçe Podcast – İlk buluşmada neler yapılır / neler yapılmaz?

30 Mayıs 2020 tarihli “İlk buluşmada neler yapılır / neler yapılmaz?” yayını.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Yayında ismi geçen yazılar:

Yayını Youtube’da izlemek için.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

88
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
30 Comment threads
58 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
DolarGibiErkekTorresIronmanYodaTorata90 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sam
Guest
Sam

Abi şöyle bir sorum var. Daha doğrusu ne yapacağımı şaşırdım. Benim ağzımda bir tane dişimin yerini kaydırmak için plastik dişlik var. Bunu istediğim zaman çıkartamıyorum. Normal dişliklere göre biraz farklı. Her neyse, geçen hafta birisiyle buluştum. Öncesinde ağzımda dişlik olduğunu söylememiştim. Kafede otururken kız sadece çay istedi ben hiçbir şey yiyip içemediğim için öylece durdum. Sonra bir daha buluştuk yine aynı problem oldu. Yine o bir şeyler yiyip içti, ben izler durumda kaldım. İlk buluşmada durumu izah etmiştim ama ikinci buluşmada buna anlayış gösterip, kendisi de bir şeyler yemez içmez diye düşünmüştüm. Ama kız gitti önümde bildiğin sabah kahvaltısı yaptı.… Read more »

Ö vitamini
Guest
Ö vitamini

Mahmut abi iyi günler.Arkadas tavsiyesiyle bir kızla tanıştım.Kız, arkadaşımın sevgilisinin en yakin arkadaslarindan oluyor.Beni göstermişler, beğenmiş sonra Instagram’da sohbet başlattik.Bu arada kızın Hb’si 8 falan.2 günde buluşmayı ayarladım ve 3. günü buluştuk.Önce mekâna gidip içtik canlı müzik falan derken çok eğlenceli sohbetler döndü.Tabi ben kino olayına dikkat ettim dokunmalar falan hatta ellerim üşüyor falan deyince bayagi temasa geçtik.Mekan çıkışı arkadaşımın sevgilisini de alip,arkadaşımın ofisine gitmeye anlaştık.Arkadaşımın sevgilisini almaya giderken arabayi musait yere cekmemi istedi ve arabada 10-15 dk kissclose yaptık.Sonra arkadasimin sevgilisini de alip arkadasimin yanina gectik.Ofiste de 1 saat boyunca sohbet muhabbet kissclose karışık takıldıktan sonra iş ilerledi kucagima… Read more »

Kazanova
Guest
Kazanova

Mahmut abi, kulüpten tanıştığım Bi kızla dün akşam buluştuk güzel vakit geçirdik eğlendik fiziksel temas olarak 1 kez el ele tutuşma ve en son parkta sarılarak oturduk 1 saat kadar da muhabbet ettikten(ilişkiler, karşılıklı burçlarımızın uyumu VS) sonra ayrıldık şimdi burda 2 sorum var
1. Kızla el ele tutuşma isteklerimi bazılarını geri çevirdi ben de ileri gidemedim bu benden hoşlanmadığı anlamını gelir mi?
2.kız dün geceden beri yazmadı 24 saat geçti yazmalı mıyım beklemeli miyim?

Wolverine
Guest
Wolverine

Mahmut abi kızla ikinci buluşmam olacak daha çok nelerden bahsetmeliyim sohbet konusu olarak halim tavrım nasıl olsun?Kızla uzun süreli ilişki istiyorum sonrasında ne yapmalıyım?

Demiryumruk
Guest
Demiryumruk

Çok kısa sorum var hocam
1)ilk buluşma kahveleri ben odedim, ikincide ve sonrasında alman odemek isterim. Adisyonu ortak kesiyorlar o yuzden self servis yerlere mi gitmeliyim ve kız hesaba ortak olmazsa napayım (zengin degilim) odeyen beta olmak istemiyorum. Kızın elini cebine atmaması nasil
2) ben alkol kullanmıyorum(ilaç kullanıyorum) . Ickili yere gitmeli miyim kız isterse gidip alkolsüz meyve suyu vs icmek sırıtır mi

Rocknroll
Guest
Rocknroll

Mahmut abi konuştuğum kız hafta içi buluşma ayarlayalım dedi ama saati gündüz ayarlamamı istedi. Şimdi sorun şu ki ben de kız da oruçlu yani yiyişmeye gidemeyeceğim, yanaktan öpebilirim ama bir yazında bunun arkadaşça bir hareket olduğunu okumuştum. Kızla okulda görüşüyoruz dokunma işinde bir sorun yok buluşmada rahatça dokunabilirim ama dudaktan öpmeye gidemem. Sence bu buluşmada nasıl bir yol izlemeliyim ?

Hasan
Guest

Mahmut abi geçen gün numarasını aldığım kızla ertesi günü buluşma ayarladım. Buluşma akşamı keyifli geçti 70-30 konuştuk. Kız sürekli kendi kriterlerini bahsediyordu ben de olağan şeyler olabilir gibinden sözler ettim. Benim hakkımda da sorduysa da biraz geçiştirdim kendi hayatımdan pek söz etmedim. Genel olarak kızın kendi hayatımdan konuştuk. Bir kaç kino yaptı kız ben fakat ben karşılık vermedim. Sürekli gülüyor eğleniyordu. En son dışarıda dayısının gelmesini bekledik trafik olduğu için 15 dakika da dışarıda eğlenceli konuşmamız oldu. Öpüşme olayı olmadı kendisi sarılmaya çalıştı ben de sevmediğimi söyledim. Ertesi gün göndermeli bir fotoğraf ile selam verip çok az konuştuk kızın iş… Read more »

mahmut
Guest
mahmut

abi süpersin

LEE MR
Guest
LEE MR

40 Yaşında bekar bir kadınla tanıştım kamuda çalışıyor 1 kez buluştuk tarttım kadını cinsellik konuşmak pek hoşuna gitmiyormuş bende olgun insanlarız etkilenmek doğamızda var seninle arkadaş olamam dedim ve kurallarımı çizdim evlilik düşünmediğini söyledi bende farklı konular konuşup günü noktaladım telefonlarımız var birbirmizde durumlarıma bakıyor tebrik mesajları gönderdiği olıuyor ama buluşma teklifi gelmedi 1 haftayı geçti ilk buluşmamız ? yaklaşım ne olmalı ben geri duruyorum bir kaç kezde aradım konuştuk?

Merto
Guest
Merto

Mahmut abi merhaba.Kızla akşam 9 da buluşucam kızı nasıl eve davet edebilirim 3. buluşmamız olacak dudaktan öpücük almıştım daha önce.

Kuzey
Guest
Kuzey

Mahmut abi merhaba umarım iyisindir. Kısa öz yazacağım. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Okulda beğendiğim birkaç kızla tanışmıştım. Birisiyle kahve içtim ama ilgisi az olduğunu hissettiğimde soft next yaptım. ders spor futbol sosyallik falan bu şekilde devam ediyorum. Kahve içtiğim kız 2-3 gün önce gece bana napıyorsun nasıl gidiyor diye yazdı. Çok iyiyim sen nasılsın diye devam ettirdim. Sıkılıyorum ve günler boş geçiyor dedi. Daha önceden 2 kız 2 erkek buluşacaktık olmamıştı. Onu yapalım dediğimde pek oralı olmadı. Birkaç mesaj sonrasında sevdiğin türk müzik grubu var mı diye sordum. Çok dedi 6-7 tane saydı. Benim de sevdiğim gruplar vardı aralarında. Bide… Read more »

Torata90
Guest
Torata90

Güzel bir mekanda kahvelerimizi içtik, sohbet keyifli ve olması gerektiği gibiydi. Fal bahanesiyle elini tuttum. Yürürken hava soğuk olduğu için koluma girmesini, bana sarılmasını işaret ettim ve yaptı. Arabaya geçince elimin üşüdüğünü bahane ederek ısıtmasını istedim ve bir 10dk kadar elimi tutmuş oldu. İnmeden önce de öpüşmeye gittim ve ayrıldık. Bıraktıktan 15dk sonra falan da kendisi yazdı. Sizce başarılı bir date midir?

Yoda
Guest

Kız güzelse başarılı, değilse bu yaşadıklarına başarı diyemeyiz bence

Ironman
Guest
Ironman

Abi merhaba. İlk buluşmamız gayet iyi geçti bir gün sonra ikinci buluşmayı teklif ettim ama onun durumundan dolayı buluşamadık. Hemen ertesi gün tekrar teklif etmelimiyim yoksa aradan iki üç gün geçtikten sonra mı teklif etmeliyim. Hangisi daha sağlıklı olur.Teşekkürler

Torres
Guest
Torres

Selamlar hocam kızla ilk buluşmada iyi oyun yaptım eve götüremeyeceğim için el ele tutuşma,öpüşme oldu. 2 buluşmada eve çağırıp kuymak yapacağım dedim:) en son ortamı ayarladım bir gerilim filmi,ışıklar kapalı yakınlaşma,öpüşme oldu sonra yatağa götürdüm uzandım bana doğru eğilerek bir eliyle kafamın arkasını tutarak daha erken dedi bende o zaman bu ihtiyacımı başkasından karşılarım dedim 1 hafta ulaşmak istemedim biraz önce Instagram’da baktım karşılıklı takipten çıkmış bundan sonraki adımım için yorumunuz nedir?