Birden ortadan kaybolan erkek

Aşağıdaki soruyu bir kadın sormuş ve kıyıda köşede kalmasın diye mesajlaşmayı buraya taşıdım:

Bir erkek neden helalleşmeden gider? Neden sessiz sedasız gider? 1 senedir beraberdik ya, başkasına gideceksen bile gel adam akıllı “ben başkasına aşık oldum gidiyorum hakkını helal et” de! Ya da “ben yapamıyorum ve gitmek istiyorum” de ama sessiz sedasız gitmesi insanı çok kötü yapıyor.

Bir erkek seninle yüzleşemeyecek kadar korkak / duygusal olarak zayıf olduğu için de birden bire ortadan kaybolabilir, seninle paralel yürüttüğü bir kızla devam etmeye karar verip ikinizin bunu öğrenmemesi için de ortadan kaybolabilir. İkinci durumda eğer diğer kızın senden haberi yoktur ve senin durumu çakıp o işi bitirmeni istemez. Kadınlarla da görüşüyorum ve bazen bazı ayrıntıları duyunca şu tahmini yapıyorum ve genellikle maalesef doğru çıkıyor:  adam evli! Adam evli, kızın haberi yok ve bir sene beraber yürütüp iş ciddiye bindiğinde boşanmayı falan da göze alamayıp kayboluyor.
Bunların hepsi tahmin maalesef nedenini tam olarak bilemezsin. Ama buna İngilizcede ghosting denir ve bu insanlara asla neden diye sorup onları yüceltmemelisiniz. “Nedeni senin gibi aşağılık birini ilgilendirir” deyip gitmelisiniz.
Birden kaybolan insanlar aynı zamanda karşılarındakinin ne hissettiğini de pek düşünmezler ve zaten bu nedenle iyi ilişki materyali değillerdir.

Evet bana veda etmeden baska bir kıza gitti. Bana döneceğinden eminim ama döndüğünde nasıl bir strateji izlemem gerektigini bilmiyorum. Fevri mi davranıp yüzüne her şeyi vurmalı mıyım yoksa çok sakin bir sekilde mi davranmalıyım bilmiyorum. Ama onun sinirleriyle oynamak istiyorum.

Seninle ayrılmadan başkasını bulup kaçana “daldan dala atlayan maymun” denir. Kitapta da yazdığı gibi (a) aldatanı ve (b) daldan dala atlayan maymunu geri döndüğünde asla hayatınıza almayın:

Bazen eski sevgilinizin yeni sevgilisi, sizinle ilişkisi bitmeden gözüne kestirdiği, flörtleştiği ve hatta belki de sizi terk etmeden sizi aldattığı biri olabilir. Bunu bilmeniz zor ve paranoya yapmamanız lazım ama eğer durumun bu olduğunu biliyorsanız, size tavsiyem maalesef yine yapabileceğiniz en iyi şey onu geçmişinizde bırakıp yeni limanlara açılmanızdır. Bu tip bir insan uzun süreli ilişki materyali değildir ve eğer sizi duygusal / fiziksel olarak aldattıktan sonra onu yeniden kabul ederseniz, ona sizi yeniden aldatması için izin vermiş olursunuz. Kendinize saygınızı korumanız ve ilerde aynı kalp ağrısını hissetmemeniz için bu insana olan arzunuz ve onu tekrar elde etme isteğiniz orada bitmelidir.

Geri döndüğünde yüzüne her şeyi vurursan utanacağını sanıyorsan yanılıyorsun. “Nasıl koymuşum hala kuyruk acısıyla kıvranıyor” diye ego tatmini bile yapabilir. En iyi senaryo senin daha iyisini bulup bu adam geri geldiğinde bunu gerçekten o kadar umursamaman ki nezaketen biraz umursuyor gibi davranmaya kendini zorlamak zorunda kalman. Ne demişler:

Aşkın zıttı nefret değil kaygısızlıktır.

Hayatında biri olmasa bile bunu yapabilecek seviyede unutman en iyisi. (a) Ona ulaşmazsan, ondan haber almazsan ve yeni hayatına geri dönüşsüz açılırsan bu ruh haline istemesen de gelirsin. Ve bunu yaparsan hem sen çok iyi bir durumda olursun hem de ona en sağlam bu koyar. Bu koyuş senin umrunda olmayacak ve belki zevk bile almayacaksın ama neyi tercih edersin? İçinde seni düşkün duruma düşüren umudu onun siniriyle oynamak istiyorum ateşi ile canlı tutup acı çekmek mi, yoksa daha yüksek duruma geçip daha doyurucu bir hayata sahip olmak mı?

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

155
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
42 Comment threads
113 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
72 Comment authors
Khal DragoAEASelimAliceJohn Le Carre Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kurtuluş İslamdadır!
Guest
Kurtuluş İslamdadır!

Kadın erkek kavgasının toplumu getirdiği yere bakın arkadaşlar boşverin bunları feminizm de türevleride batı kökenlidir. Onlara karşı bizi avantajlı konuma getiren bir şeydir feminizm çünkü aileyi yıkar. İncellik ve diğer mizojinist düşünceleride feminizm beslemiştir. MGTOW da yıkılan aile kurumuna erkeklerin tepkisidir. Bir TRP erkek olmakla ilgili söylediği şeyler bakımından diğerlerinden ayrılıyor zannederim ki o da bir geçmişe dönüş şeklinde işliyor. Yani doğrusu eski insanların davranışlarını özümseme şeklinde. Ben size bunlardan çok daha farkı ve bir o kadar bizden bir şeyden bahsetmek istiyorum (yayınlanan bazı yorumlara bakarak adminin bunu yayınlamasını umuyorum. Saygılar) İslam! Evet arkadaşlar sitede gördüğümüz ve okuduğumuz bir çok… Read more »

İsimsiz İzleyici
Guest
İsimsiz İzleyici

Diego dur Allah’ını seversen zaten ortalık karışık. 😀

Siyahsaçlı ama MaviGözlüde
Guest
Siyahsaçlı ama MaviGözlüde

Aynen katılıyorum kardeşim. Ben yurtdışında büyüdüm ve türk olmamdan ailemin müslüman olmasından utanarak büyüdüm. Ancak aklım ermeye başladığında durumun farkına vardım. Başka birisi olmak istedim kirmizi hapi araştırdım okudum öğrendim. Ancak aklım ermeye başladığında durumun farkına vardım. İslamın emrettiği yaratılışa uygun davranmakla ilişkili tamamen erkeksen erkek gibi kadınsan kadın gibi davranmalısın. İngilizler bunun farkında Londra merkez camiisinde sadece öğle ile ikindi arası 4 kadının müslüman olduğuna şahit oldum. Ne yazik ki Türkiye resmen ABD’nin arka bahçesi olmuş durumda ve Türkiyede kendi sonunu hazırlayacak olan androjen bir toplum yaratılmaya çalışılıyor.

CEM ASLAN
Guest
CEM ASLAN

KADINLAR NE İSTER??? Mel Gibson’un meşhur filmi. İzleyeli çok uzun zaman oldu fakat filmdeki gibi; kadınların ne istediğini, ne düşündüğünü anlayabilen biri olmayı ne kadar çok istediğimi haalaa hatırlıyorum. Ve bu siteyi takip eden erkeklerin en az %50sinin, bu siteyi, googleda “kadınlar ne ister” ya da benzeri bir cümle yazarak arama yapmasının neticesinde keşfettiğine eminim. 200-300 yazı ve 1000 lerce yorum arasında, kadınların ne düşündüğü ile ilgili 1-2 yazı ve belki 10-15 yorum var. “Kadınlar ne ister”i “kadınlar ne düşünür”ü “kadınlar ne tür erkeklerden hoşlanır ve aklından çıkartamaz”ı -her ne kadar sitenin birincil amacı olmasa da- kısmen de olsa kadınlardan… Read more »

ayşe
Guest
ayşe

hocam isim de vermişssin, facebooktan mı buluyoruz seni?

CEM ASLAN
Guest
CEM ASLAN

Olabilir…

mr deer
Guest
mr deer

oha meriçlik işe yaramış

CEM ASLAN
Guest
CEM ASLAN

Okuduğunu anlama noktasında sorunlarının olduğunu belli etmeseydin iyiydi…

Selim
Guest
Selim

Düşürmüs bi tane obez.

Richard
Guest
Richard

Mahmut Abi fikir özgürlüğü önemlidir ama bunun dozunu ayarlamak lazım yazıların yorumlarında İnsel siyah hap tayfasının yorumlarını onaylamazsan daha iyi olur önceden Tristan vardı şükür o gitti ama şimdi de 14.luis L1N gibi adamlar gelmiş,bu siteyi öfkeli insellerin birbirini gazladığı bir çöplük haline getirme zaten bu herifler yorum yapıp kinlerini kusamaz ve kendileri gibi diğer loser erkeklerin onayını alıp birbirlerini gazlayamaz ise zamanla yol alıp giderler

Kaptan
Guest
Kaptan

Puhahah her yorumu eksilemiş mk inselleri, Mahmut Abi size yumuşak davranıyor belki düzlersiniz diye sanırım ama ben öyle yapmam siz umutsuz vakasınız, hayatınız boyunca hiçbir kadında arzu yaratamadan ölüp gidecekseniz, ezikliğinize bahane olarak ta mgtow’u öne sürüyorsunuz ulan siz zaten kadınlara yaklaşamıyorsunuz ki yaklaşsanız bile bu kafa yapısıyla paso red yiyecek loser topululuğusunuz neymiş kendi yoluna gidiyormuş ahahah ulan senin kendi yoluna gitmen kadınları mutlu eder en azından değersiz bir erkeğin rahatsız edici ilgisinden kurtulmuş olurlar hayır madem kendi yolunuza gidiyorsunuz (kendi yolu dedikleri de porno,Dota,LoL, mastürbasyon) hâlâ ne diye gelip burada kadınlar şöyle böyle diyorsunuz ee siktirin gidin kendi… Read more »

The Real Tirbüşon
Guest
The Real Tirbüşon

Mahmut Abinin sırf verdiği cevap hoşuna gittiği için bu yazıyı yayımladığına yemin edebilirim ayrıca tuttum ben bunu site sahibi olunca yapılacak ufak şımarıklıklar listeme ekliyorum 😀

Yazıksize
Guest
Yazıksize

Ulan normalde 10 yorum olurdu dedim acaba niye çok yorum var bi girdim herkes ağlıyo yok kadın sitesi vb. ulan yazıyı okurken hiç aklıma bile gelmemişti , sadece yazıdan kapabildiğimi alıp gidiyordum.

Bu site sayesinde çok şey öğrendim, öğrenme devam etmekte ama nasıl okulda aptallar varsa ve konuyu nasıl anlayamadıklarını anlamasamda burdada aynı gerizekalıların olduğunu görüyorum. siz küçük beyininizle hiç bu yazılar okumaya çalışmayın birkaç kitap okuyup gelin sonra anlamaya çalışın. resmen kadınlara üzüldüm çünkü bazıları kadınların hayatını sikebilecek kafaya girmiş insanlar var ve bunlar aynı zamanda kendi hayatınıda sikecek. bu kadar agresiflikle biryere varamazsınız.

Yazıksize
Guest
Yazıksize

galiba erkeklerin korkusu kadınlar taktiğimizi öğrencek, taktikler işe yaramayacak vb. vb.
siz adam olmayıp, kendinizi adam gibi hissetmeden ne kadar taktik yaparsanız yapın hem kadın bunları anlar sizi takmaz hemde siz bunları yaparken bok yemiş gibi hissedersiniz.

Darkwolf
Guest
Darkwolf

Arkadaşlar maalesef sorunun kendilerinde olduğunu kabul etmiyor. Sadece neden seçilmedim neden başkasıylalar hep modundalar. Şunu düşünemiyorlar yani bu siteyi okudjklsrı halde ” demek ki benim bir yerlerde eksikliğim, yetersizliğim var ki olmuyor”. Zira bu düşünce zor geliyor çünkü insanı gelişime itiyor,uğraşa itiyor. Tüm suçu kadınlara atıp geri çekilmek daha kolay geliyor. Gördüğün adamların yanında kızlar varsa eksik olmuyorsa adam bir şeyleri doğru yapıyor,eğilip bükülmüyor demek ki arkadaş, hazımsızlık yapılacağına ben kendi işime bakarım diyip kendini düzeltsene. Hayatınızın tek amacı karı kızla yatmak mı? Hayatta her şeyin tamam da bir o mu eksik kaldı? Bu işler biraz da şans kısmet işi.… Read more »

İsimsiz İzleyici
Guest
İsimsiz İzleyici

Arkadaşlar yorumları okudum. Bence çok abartmış bazı arkadaşlar ama bir şekilde eleştirilerini belirtmişler. Bunda yanlış bir şey yok bence ama diğer arkadaşlar bildiğin beğenmiyorsan git siteden demiş. Bence bu doğru değil. ben eleştiren arkadaşlara katılmıyorum ama buna cevap vermektense dışlayan kişilerin davranışlarını da doğru bulmuyorum. Bu fikirde olanlar burdan gitseler yine bu tarz fikirleri olucak ama burada kalırlarsa bunun değişmesi ihtimali var. Tartışırken aradaki o saygının kaybolmaması dileğiyle.

Bir Arkadaşa Bakıp Çıkıcam
Guest
Bir Arkadaşa Bakıp Çıkıcam

Mahmut abi biraz çekiniyorum abi bunu söylerken ama şu eleştiren arkadaşların yazdıklarını okurken onlara hak veriyorum senin ve karanlıkrüyanın yorumlarını okurken size de hak veriyorum. Bir sen de haklısın hanım durumunda buldum kendimi bir yardım lütfen. Arkadaşların feministlerle pozitif ayrımcılıkla ilgili söyledikleri şeyler mantıklı geliyor sizin cevaplarınızda öyle abi kadin düşmanı mi oldum ben şimdi?

AnneTerliğiBükücüsü
Guest
AnneTerliğiBükücüsü

Mahmut abi pozitif ayrımcılığın dibine vurulmuşken erkeklere hitap eden bir sitede kadın perspektifinden bir yazı yazmak gerçekten daşşa.. pardon yürek ister. Hayranlığımızı kazanıyorsun abi

Catherine Earnshaw
Guest
Catherine Earnshaw

Ben gerçekten redpill sitesinde kadınlara göre içerik olmasından neden rahatsızlık duyduğunuzu anlamıyorum. Redpill elbette erkekler içindir ama kadınlardan da çok uzak bir öğreti değildir ki? Yani bu siteyi ben de 2 yıldır takip ediyorum, hem yazılanları ilgi çekici buluyorum çünkü kadının doğası ile ilgili bir çok detay var, ayrıca karşı cinsin neler hissettiğini yorumlar yoluyla görebiliyorum. Erkekler de çoğu zaman kadınlar ile iletişim içerisinde iken aklından geçenleri olduğu gibi söylemiyor (bu elbette ki normal), ve bu tür sitelerde gerçek fikirlerini görmek ilgi çekici. Bir de daha önce yorumlar yaptığımda “burada ne işin var? Git buradan kadın!” tarzı çığırtkanlıklar yapanların artması… Read more »

frege
Guest
frege

Hahaha ay götüm! Ben sana seni rahatsız eden şeyi söylüyim Erkeklerin gözünün açılması ve kadınların aslında ne olduklarını görmeye başlaması. Seni korkutansa zengin yakışıklı ve başarılı erkeklerin MGTOW akımında olması. Daha sen çok ağlarsın.

FeministSavar
Guest
FeministSavar

Sanki çok umrumuzdaymışsın gibi kendini bize ödül olarak sunma. Neymiş efendim kadınların ne olduklarını anlarsak ve bunu bas bas söylersek oğlan olurmuşuz hatta mgtowa düşüp bir sürü kadınla beraber olur ama Catherine Earnshaw’la beraber olamazmışız. Oğlan olurmuşuz… Zuhahaha iyi güldüm ve kadınların ne kadar solipstik canlılar olduklarını bir daha hatırladım.

isimsizizleyici
Guest
isimsizizleyici

MGTOW’u kötüleyen bir kadın mı? Anlaşılan birilerinin canı yanmış

Borsabükücü
Guest
Borsabükücü

Tebrik ederim üstat güzel bir ‘Kadınlar narsist ve solipstik canlılardır’ y
konulu yazı olmuş.

Şuköşeyazköşesi
Guest
Şuköşeyazköşesi

”MGTOW saçmalığına düşersiniz de, benim gibi düşünen kadınlara daha fazla erkek adam kalır. Sizin gibilerle uğraşmaktan kurtulmuş oluruz.” hahaha yani gençlik günlerinde kucaktan inmeyip 30larınıza gelince efendi erkek arayışına girdiğinizi bilen erkeklerden mi bahsediyorsun? Hala sana erkek kalmamışsa bu senin sorunun. İyi günlerinden çevrende bir iki tane efendi erkeği uydu yapıcaktınki yaşlanınca şarkıdaki gibi elin bomboş kalmasın.

Mini mini bir kuş donmuştu
Pencereme konmuştu
….

İntikamtatsızdayenir
Guest
İntikamtatsızdayenir

Umrumda olduğun fikrine nerden kapıldın. Ben gençlik günlerimi servetimle o güzel kadınlarla geçiriceğim belki 30’larımda henüz kirlenmemiş narin bir premsesle evlenirim. Senin gibileri görünce iyi ki aldatılmışım da redpille tanışmışım diyorum. Yazıya bakar mısın resmen kendini ödül olarak görüyor.

Ne Olmuş Sanki Bir Kaç Saat Önce Tanışsak
Guest
Ne Olmuş Sanki Bir Kaç Saat Önce Tanışsak

Redpill’in anladığı kısmıda gym git duş al kendine saygın olsun kısmı Oooo oo senin daha alacak çok yolun var aslan parçası. Daha evrimsel psikolojiyi Hipergamiyi öğreneceksin. Hormonların cinsiyetler ve karakter üzerindeki etkisini de

MapushaneKuşu
Guest
MapushaneKuşu

Alışın buna artık erkekler akadınların ne mal olduğunu biliyor ne onların finansal kölesi olmak istiyor ne de seks karşılığı yönlendirikleri birisi. Hele hele kadınlar yüzünden cezaevlerine hiç düşmek istemiyor. size gardiyan babamı tespitini paylaşayım ‘ Şimdiye kadar gördüğüm mahkumların bir çoğu anneleri ya da eşlerinin dolduruşu yüzünden hapisteydi. İlk zamanlarda bu duruma anlam veremiyordum bir mahkumla diyaloğumuz sırasında gece gündüz senin başında da dırdır etse sende suç işlerdin hocaaa!! … der bir kaç örnekten snra Oğlum sen sen ol sakın kadın lafıyla hareket etmeye bağlardı cümlesini rahmetli. Artık kadınların devri geçiyor arkadaş alışsanız iyi olur.

Kadın Düşmanı
Guest
Kadın Düşmanı

Premses hazretleri sinirlendide bizi kendisiyle tehdit etmeye başladı demek zuhahaa

John Le Carre
Guest
John Le Carre

yahu basit bir yazının altında ne kıyametler kopmuş, yorumlara bakmasam hiç aklıma gelmezdi. adam bir kadına ilişkisi hakkında, daha doğrusu alması gereken bir karar konusunda ne yaparsa daha iyi olur diye bikaç tavsiye vermiş. ooo vay efendim siteyi femistlere peşkeş çektin de vay sende iyice cozurttun da vs vs vs.

ben sanırdım ki bu siteyi tamamen gerçekten aklı başında bişeyler öğrenmek isteyen insanlar okuyor, meğerse çok farklı fikirlerde insanlar varmış. mahmut abinin yazısına verilen abartılı tepkiyi geçtik, sena diye bir kız basit birşeyler yazmış (hepsini okuyamadım ama) yorumları eksi yağmuruna tutulmuş. işi iyice kaskatı bir kadın düşmanlığına taşımışssınız haberiniz olsun kardeşler.

Alice
Guest
Alice

Mahmut abi selam, nasılsın? İnt üzerinden bir adamla tanıştık bu ayın başında. Uyumumuz ve ilgi seviyemiz gayet güzeldi. Fotoğraflarımızı dahi gördük, onayladık. Uzun kapanma bitince görüşeceğiz şeklinde anlaşmıştık. En son çok küçük bir anlaşmazlık yaşadık, hallettik tek mesajda. O günden beridir 5-6 gün oldu, yazışmadık hiç. Dün yazdım, mesajım iletilmedi. İnstagram’dan mesaj attım. Merak ettim, iyi misin? (Hiç paylaşım yapmıyor 4-5 gündür) temalı. Yine cevap yok. Motosiklet kullanıyor başına bi şey gelmiş olabilir mi acaba? Telefonda konuşmadık hiç, sevmiyor. Bir iki kere teklifimi reddetmişti. Arasam yapışkan gibi olur muyum? Arasam açar ve iyiyse salak gibi kalır mıyım? Kaza yapması vs… Read more »

AEA
Guest
AEA

Burası niye savaş alanına dönmüş yahu 🙂