Birden ortadan kaybolan erkek

Aşağıdaki soruyu bir kadın sormuş ve kıyıda köşede kalmasın diye mesajlaşmayı buraya taşıdım:

Bir erkek neden helalleşmeden gider? Neden sessiz sedasız gider? 1 senedir beraberdik ya, başkasına gideceksen bile gel adam akıllı “ben başkasına aşık oldum gidiyorum hakkını helal et” de! Ya da “ben yapamıyorum ve gitmek istiyorum” de ama sessiz sedasız gitmesi insanı çok kötü yapıyor.

Bir erkek seninle yüzleşemeyecek kadar korkak / duygusal olarak zayıf olduğu için de birden bire ortadan kaybolabilir, seninle paralel yürüttüğü bir kızla devam etmeye karar verip ikinizin bunu öğrenmemesi için de ortadan kaybolabilir. İkinci durumda eğer diğer kızın senden haberi yoktur ve senin durumu çakıp o işi bitirmeni istemez. Kadınlarla da görüşüyorum ve bazen bazı ayrıntıları duyunca şu tahmini yapıyorum ve genellikle maalesef doğru çıkıyor:  adam evli! Adam evli, kızın haberi yok ve bir sene beraber yürütüp iş ciddiye bindiğinde boşanmayı falan da göze alamayıp kayboluyor.
Bunların hepsi tahmin maalesef nedenini tam olarak bilemezsin. Ama buna İngilizcede ghosting denir ve bu insanlara asla neden diye sorup onları yüceltmemelisiniz. “Nedeni senin gibi aşağılık birini ilgilendirir” deyip gitmelisiniz.
Birden kaybolan insanlar aynı zamanda karşılarındakinin ne hissettiğini de pek düşünmezler ve zaten bu nedenle iyi ilişki materyali değillerdir.

Evet bana veda etmeden baska bir kıza gitti. Bana döneceğinden eminim ama döndüğünde nasıl bir strateji izlemem gerektigini bilmiyorum. Fevri mi davranıp yüzüne her şeyi vurmalı mıyım yoksa çok sakin bir sekilde mi davranmalıyım bilmiyorum. Ama onun sinirleriyle oynamak istiyorum.

Seninle ayrılmadan başkasını bulup kaçana “daldan dala atlayan maymun” denir. Kitapta da yazdığı gibi (a) aldatanı ve (b) daldan dala atlayan maymunu geri döndüğünde asla hayatınıza almayın:

Bazen eski sevgilinizin yeni sevgilisi, sizinle ilişkisi bitmeden gözüne kestirdiği, flörtleştiği ve hatta belki de sizi terk etmeden sizi aldattığı biri olabilir. Bunu bilmeniz zor ve paranoya yapmamanız lazım ama eğer durumun bu olduğunu biliyorsanız, size tavsiyem maalesef yine yapabileceğiniz en iyi şey onu geçmişinizde bırakıp yeni limanlara açılmanızdır. Bu tip bir insan uzun süreli ilişki materyali değildir ve eğer sizi duygusal / fiziksel olarak aldattıktan sonra onu yeniden kabul ederseniz, ona sizi yeniden aldatması için izin vermiş olursunuz. Kendinize saygınızı korumanız ve ilerde aynı kalp ağrısını hissetmemeniz için bu insana olan arzunuz ve onu tekrar elde etme isteğiniz orada bitmelidir.

Geri döndüğünde yüzüne her şeyi vurursan utanacağını sanıyorsan yanılıyorsun. “Nasıl koymuşum hala kuyruk acısıyla kıvranıyor” diye ego tatmini bile yapabilir. En iyi senaryo senin daha iyisini bulup bu adam geri geldiğinde bunu gerçekten o kadar umursamaman ki nezaketen biraz umursuyor gibi davranmaya kendini zorlamak zorunda kalman. Ne demişler:

Aşkın zıttı nefret değil kaygısızlıktır.

Hayatında biri olmasa bile bunu yapabilecek seviyede unutman en iyisi. (a) Ona ulaşmazsan, ondan haber almazsan ve yeni hayatına geri dönüşsüz açılırsan bu ruh haline istemesen de gelirsin. Ve bunu yaparsan hem sen çok iyi bir durumda olursun hem de ona en sağlam bu koyar. Bu koyuş senin umrunda olmayacak ve belki zevk bile almayacaksın ama neyi tercih edersin? İçinde seni düşkün duruma düşüren umudu onun siniriyle oynamak istiyorum ateşi ile canlı tutup acı çekmek mi, yoksa daha yüksek duruma geçip daha doyurucu bir hayata sahip olmak mı?

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

155
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
42 Comment threads
113 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
72 Comment authors
Khal DragoAEASelimAliceJohn Le Carre Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sordid
Guest
Sordid

Ghosting konusunu yeri gelmişken sormak istedim. Vaktiyle ghosting yaparak ortadan kaybolan bir kadın bir süre sonra özür dileyerek geri dönmek isterse nasıl davranmalı? Bu arada bu hatun ciddi ve uzun süreli ilişki yaşama düşüncesiyle döndüğünü söylüyor. Sadece seks yapmak, eğlenmek amacıyla beraber olmalı mı yoksa hiç bulaşmayıp boş vermek mi daha iyidir?

Deadshot
Guest
Deadshot

Kadın göreceli yanlış bir şey yaptığından 3-4 gün ortadan kaybol iletişimi kes diye yazılar hatırlıyorum siteden yanlış mı hatırlıyorum ?

Führer
Guest
Führer

Site hafiften hatun kişilere de mi hitap etmeye başladı bana mı öyle geliyor. Kadınların da okuduğunu biliyordum ama yazı yazmıyorduk.
Mahmut abi hayırdır site “erkekler hamamına” dönmesin diye hanım okuyucuları da mı tatmin etmeye çalışıyorsun :d

Napolyon
Guest
Napolyon

Ustad….Durur mu yapistirmis cevabi

“Erkekleri tatmin ettigime inaniyorsun da buna neden inanmiyorsun” demis

Demiş

Bro
Guest
Bro

Saka yaptigin belli ama yapmiyorsanda Mahmut abi bize ihanet sirt cevirmez

Miano
Guest
Miano

Gençler şunu kavrayamamışsınız. Yazılardan alabidiğinizi alın. Ona göre kendinizi yontun. Neye, kime, ne zaman yazıldığını çokta takmayın. Odağı kendinize çevirin.

Darkwolf
Guest
Darkwolf

@miano sonuna kadar katılıyorum. Tabii belli.kafa yapısındaki.adamlara boşa anlatıyoruz da.Kendi eksikliklerini ancak karşı tarafa nefret hınçla psikolojideki.bir.çeşit.”yansıtma” ile gidermeye çalışıyorlar. Şahsen ben ne kadar çok eksikliğim olduğunu gördüm şu sitede önerdiğim birçok arkadaş da aynı. Alacağını alıp kendini geliştirmek, değiştirmek zor geliyor galiba.

DarıldımbeeAbii
Guest
DarıldımbeeAbii

abi bu ne ya o kadar çizgiden falan bahsettin şimdiyse kadınları memnun etme arayışına girmişsin. Yanlış anlayacaklarsa yallah twittera burası onlar için değil

Nedensiz
Guest
Nedensiz

Ne kadar saçmalıyorsunuz , korkak bir insan tipini tanıtmış , yazı da zerre kadınsılık yok erkek gibi bir kadına cevap verilmiş .

14. lois
Guest
14. lois

Sende mi be mamut abi! yarın sitenin adını da değişirsin artık.

incellenmektesiniz
Guest
incellenmektesiniz

Mahmut abi yanlış anlama ama bize redpill’i anlatmıyor muydun? Neden kadınlara erkekleri anlatmaya giriştin ki? Zaten youtube da yeterince bu işi yapanlar var sen bize redpilli anlat abi boşver.

ZügürtAga
Guest
ZügürtAga

Ortalık karışacak vaziyet alın

Bir Arkadaşa Bakıp Çıkıcam
Guest
Bir Arkadaşa Bakıp Çıkıcam

Borsa tahminleri bekliyoruz kanka xdd

Bro
Guest
Bro

Gayet yararli ve ders alinabilecek bir yazi bence digerleri asiri tepki gosteriyor

Murat K.
Guest
Murat K.

e artık olayı sadece yabancı kaynaklar üzerinden takip edeceğiz demek, e-kitaplar ve danışmanlık hizmeti derken şimdi olay kadınların mesajlarını yanıtlamaya kadar geldi.. madem işiniz gücünüz para oldu e o zaman hayırlı işler mahmut bey.

yıllardır severek takip ettiğim bir sitenin böyle bir yol izlemesine anlam veremedim, çizginizin dışına çıkıyorsunuz. site gideri şu bu derken vip üyelik adı altında insanların birbirleri ile interaktif olarak irtibata geçeceği özel alanlar koysaydınız kabul edilebilirdi.

neyse

Rıza Küçükdurmaz
Guest
Rıza Küçükdurmaz

>site gideri şu bu derken vip üyelik adı altında insanların birbirleri ile interaktif olarak irtibata geçeceği özel alanlar koysaydınız kabul edilebilirdi.

Bu hizmet herhangi bir vip üyelik, ücret vs. gerektirmeden sunuluyor zaten.

CEM ASLAN
Guest
CEM ASLAN

Murat K. Sitede okunabilecek ve okunup doğru bir şekilde uygulandığında ERKEK ADAM olunabilecek, yüzlerce ücretsiz yazı var. Ben 40 yaşındayım ve evliyim. 14 yaşımdan beri oneitist olduğum kadını (kadının peşinden koşup hayatımı mahfetmedim ama aklımdanda çıkartamadım) bu site sayesinde geçmişte bırakmayı başardım. Ayrıca, yıllarca bana ilgisini açıkça gösteren ve çok basit elde edebileceğim onlarca kadını, bu sitedeki bilgilerden bihaber olduğum için saçma salak (siteyi okuduktan sonra saçma salak olduklarını farkettim) davranarak kaçırdım. Bu sitedeki bilgiler inan bana paha biçilmez. Mahmut Abi Allah’a benim kadar inansa cennete gider emin ol. Geçen bir arkadaşım benden, bu siteden satın aldığım 3 kitabı istedi.… Read more »

Sena
Guest
Sena

Adminden bağımsız olarak söylüyorum kimse ermiş değildir. Öyle sandıklarımız bile. Filozof denilen adamların bile bir çoğu düşündüğümüz gibi değil. Yani admini ülkünüzde size liderlik eden bir önder olarak görmeniz saçma geldi. Paralı hizmet de verir kadınlara da yazar. Ne var bunda?

İncel
Guest
İncel

Bunları gidip feminazilerin twitlerinin altına yazsana! Mahmut abi önder değil ve redpill mamut abinin söylediklerinden ibaret değil. o sadece çeviri yapıyor ve yılların çalışma ve tespitlerini türkçe olarak sunuyor.

Sena
Guest
Sena

Ben hala neye atarlandığınızı anlamadım sayın incel bey. Admini kadınlardan mı kıskanıyorsunuz yoksa? 😂 Önceki yorumda dedim ki adam paralı hizmet de verir kadınlara da yazar siteyi istediği gibi kullanır. Adam sizin önderiniz ya da kahramanınız değil. Site de kendisinin. Kötü bir şey demedim yani. Neden bunu feminazilerin tweetlerinin altına yazayım anlamadım. Sizin buradaki yazanları okuma amacınız sağlıklı normal ve kullanılmadığınız ilişkiler yaşayıp kendinizi geliştirmek değil mi? Ee o zaman bu atar niye? Alacağınızı alın. Bunları hayatınıza uygular mısınız uygulanmaz mısınız ne kadar ve nasıl uygularsınız sizin bileceğiniz iş. Sonuçta sizin buraya gelmeden önce bir kişiliğiniz vardı zaten. Her neyse… Read more »

L1n
Guest
L1n

Sena hadi kızım , git sosyal medyadan selfie at. Erkeklerin işine karışma.

Chester
Guest
Chester

Sena, ağlak blackpill’cilerden daha erkek çıktı. Sitenin büyüsü galiba; aklı başında olanı erkek adam yapıyor 😉

ZeusunYegeni
Guest
ZeusunYegeni

İnseller erkek feminazilerdir panpa ayrıca o kadar uğraşma adamların fikirleri değişmez.

Khal Drago
Guest
Khal Drago

Sen burda erkekleri test ediyorsun.Ayrıca redpill öğretisi ile parelel yazıp,bakın ben gerçekleri yazıyorum ama siz de Mahmut abinin söylediklerine amma da bağlı kalıyorsunuz.Aslında bu erkeklerin gözünün açılmasının verdiği bir öfke.Muhtemelen maskülen bir erkek tarafından terkedildin.Sebebini öğrenmek için de buralara geldin zira sen bütün erkekleri soya oğlan görüyordun siteyi görünce içinde kızgınlık oluştu ve sitedeki erkeklerin kafasına şüphe sokmaya çalışıyorsun.Şundan eminim ki buradaki blackpilli erkekler bile dışardaki %90 dan daha fazla maskülen.Yani bizim eleştirdiğimiz blackpill erkekleri bile aslında maskülen özellikler barındırıyor.Mahmut abi kahraman veya Önder olarak görmüyoruz kendi kişiliklerimizi kaybettiğimiz de yok ancak şöyle bir gerçek var:Çok iyi bir rehber..Siteden para… Read more »

Pan
Guest

“”nedeni senin gibi aşağılık birini ilgilendirir” deyip gitmelisin”

Gitme kısmı tamam da, aşağılık falan ne gerek var? Biz erkeklere tam aksini öğütlerken kadına bunu tavsiye etmek ilginç olmuş. Belki algıda seçicilik yappıyorum ama, yine de ilişki dinamiklerini bilmeden yorum yapmak güç. Tabii buradaki olayın içeriğini bilemiyoruz. Kadınların reddedildiklerinde verdikleri tepkiler erkeklerinkinden beter olabiliyor. Yaşadım oradan biliyorum.

P2Wsitesi
Guest
P2Wsitesi

Ve yine yozlaşmaya başlayan, çöp yoluna giden güzel bir site… Parayı veren düdüğü çalar sitesi olma yolunda

Kaptan
Guest
Kaptan

Bunu ben de yapıyorum ama bar,pub,gece kulübü gibi yerlerden tanışıp akşamına yattığım kadınlara
1 yıl boyunca ilişki içinde bulunup ta erkeğin nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlayamıyorsa ya adam oscarlık bir performans sergilemiş ya da kadın çok saf, bir ihtimal bile bile kendini alevlerin ortasına atıp alevleri suçluyor da olabilir hanım ablamız

Sena
Guest
Sena

Ben şahsen burada erkeklere verilen tavsiyelerin aslında evrensel olduğunu ve hem erkek hem kadında çalıştığını fark ettim. Hepsi değil tabii bazıları. Burada ilişkiler hakkında çoğu şey yazılmış ama bence kendinizi geliştirmek adına psikoloji öğrenin. Manipülasyon teknikleri vs. şeyler. Psikolojiye hakim bir insan tanrıdır benim gözümde. Ha bana göre gerçekten içimdeki duyguları yaşayamadığım taktik yaptığım bir ilişki çöptür. Bu yüzden aşkta yüzüm gülmedi.

İncel
Guest
İncel

Vücut Çalışın sağlıklı olun, toksit ilişkilerden uzak durun, Aşka saçma sapan filmlerdeki gibi yaklaşmayından bahsediyorsan elbette bunlar evrensel ama bu sitedeki tavsiyeler kadınların aksine kendi cinsiyetinden ve bunun getirilerinden bihaber yetiştirilmiş, saçma sapan filmlerle oyunlarla zayıf babasıyla ve babasından nefret eden annesiyle beraber büyümüş erkek gibi davrandığı zaman linç yemiş sloganlarla bastırılmış erkek çocuklarına kadınları ve erkek olmanın ne olduğunu anlatan bir site burası. O evrensel bulduğunu söylediğin fikirleri gidip bir kadın sayfasında söyle burası erkekler için.

Sena
Guest
Sena

Erkekler terk ettikleri kişinin güzelleşmesini ve işinde yükselmesini kısaca genel olarak parlamasını gelişmesini nasıl karşılar ne düşünür?

Forlan
Guest
Forlan

Kadının işinde gelişmesinin , yükselmesinin benim kararım için hiçbir hükmü yok ama güzelleştiyse bir düşündürür . Eğer çok kötü bitmediyse ilişkimiz. Yoklarım bir kez olmazsa tamamen bırakırım

Sena
Guest
Sena

Bu normal soru neden eksi yağmuruna tutuldu?

The Real Tirbüşon
Guest
The Real Tirbüşon

Hani belki beğenmemişlerdir o yüzden olabilir. Olur böyle şeyler bazı insanlar sevilmez onların halinden anla şimdi

AnneTerliğiBükücüsü
Guest
AnneTerliğiBükücüsü

Kadın olduğun için Sena. Gittikçe büyüyen bir kadın düşmanı kitlesi var ve sen onların ortasına düşmüş durumdasın. Ben değilim hatta ben biraz meriçimde eğer bir kahve içmek istersen sana bu cinsiyet düşmanlarının nasıl doğduğunu anlatırım 😈

1 2 3