Flörtleşilen kızın sevgili yapması

Bir takipçi ekşi sözlükteki bir girişe dikkatimi çekti. Linki aşağıda ama ben sonra silebilir diye tüm metni aldım:

yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz. neredeyse her hafta sonunu birlikte geçiriyoruz, yani öyle ki örneğin cumartesi öğlen birde buluşup gecenin 2’sine kadar, ertesi gün pazar yine aynı şekilde görüşmeye devam ediyoruz.

2 ayda sürekli görüşüyorsun ama aranızda eğer bir ilerleme yoksa, kıza biz arkadaşız, benim kesinlikle cinsel bir tarafım yok diyorsun. Yürüme işi genellikle erkekten geldiği için, sen yürümeyince arkadaşa evriliyorsunuz.

ikimizde birbirimizle görüşeceğimiz anı iple çekiyoruz.

Bu konuda kesin bir şey söyleyemem zira sen “ben arkadaşım” sinyalleri vermeden önce belki senden cidden hoşlanıyordu ama muhtemelen kendi fantezini kıza da yansıtıyorsun.

hafta içi işten çok fırsatımız olmadığından dolayı 1 ya da 2 kez akşamları görüşebiliyoruz. ikimizde de mükemmel bir çekim var. bazen çaktırmadan birbirimize dokunmaya çalışıyoruz, elele tutuşuyoruz, kolkola giriyoruz, buluşma ve ayrılık anları özellikle daha bir çekim alanına giriyoruz, hadi ben gidiyorum ya da merhaba bahaneleriyle sarılma öpüşme çabaları karşılıklı. ama henüz o ince çizgiyi geçmeye ikimiz de cesaret edemedik.

Sen cesaret edemedin. Kızlarda genellikle o cesaret olmaz, erkeklerde olur. Şimdi bu arkadaş burada tamamen hayal aleminde olabilir zira kızlar erkek kankaları ile sarılıp, dokunup, kol kola girip ve hatta bazen el ele tutuşup yürüyebiliyorlar ama el ele tutuşmanın özel bir anlamı olmasından, kızın en azından başında da olsa ilgili olduğunu varsayacağım.

2 ay, kızın yörüngesinde atak yapmak için uygun anı beklemişsin ama sende cesaret olmayınca uygun an diye bir şey yoktur zaten.

Burada dikkat çekmek istediğim bir nokta da, kızdan ve kendinden bahsederken, tamamen aynı doğaya sahip iki kişiden bahsediyor gibi konuşuyor. Kadınlar ve erkekler eşittir özellikle yasalar önünde ve fırsat eşitliği olarak tamam. Ama bunu popüler kültür ve feminizm, kadınlar ve erkekler aynıdır gibi pazarlıyor ve birçok erkek bu propagandayı yiyor. Bu çocuk burada ben yürümedim demiyor bile. Karşılıklı yürümedik diyor.

Tekrar ediyorum, kızlar çekingendir genellikle. Cesaret erkekte olmalı. 2 ay tavşan tavşan yörüngede beklemek yerine, yürüyüp nihayete erdirmeliydi. Yapmamış.

onun da sebepleri var elbette ama onları sonra anlatırım.

15 gün önce iş seyehati için çok uzak bir ülkeye gitti. 12 saatlik falan bir uçuş yaptı. 10 gün orada kaldı ve önceki hafta döndü. jetlag vs falan derken, bir de yakın bir akrabamın cenazesi oldu o nedenlerle ancak dün görüşebildik.

gelelim sonrasına.

ilk muhabbeti “oo yüzün çok neşeli sevgili mi yaptın len sen” oldu. ben de “senden dolayı, 15 gündür yüzünü görmüyorum özledim” diye cevap verdim ama bir garip geldi yaklaşımı. işkillendim. neyse…

Evet, kızın muhabbeti kanka muhabbeti. Oğlumuz fark etmemiş ama kız bir yerde oğlumuzdan mesajı almış. Bu çocuk gibi davranan erkekler aslında 2 ay arkadaş arkadaş takılarak kızı sonunda “evet ya arkadaşız” demesine neden olabilirler. Gerçi 2 ay sürmemiştir o.

El ele deyince kızın baştan ilgisi var diye tahmin ediyorum ama çocuğun el ele dediği şey iki üç saniyelik bir şey de olabilir.

oturduk starbucks’ta her zamanki gibi, biraz sohbetten sonra “ee sende var mı bir şeyler sen bana sordun şimdi sıra bende” dedim. başladı anlatmaya. işte biriyle tanıştırmışlar, çok zenginmiş, evlenip oraya yerleşme ihtimali varmış, patronuna da anlatmış vs vs.. artık çalışmaktan yorulmuş, 40 yaşından sonra daha sakin bir hayat istiyormuş falan.

Sizleri, friendzone’a düşen kardeşimiz için saygı duruşuna davet ediyorum.

2 ay flörtleşmek ne demek?

.

.

.

Oturabilirsiniz.

Hikaye burada bana kurgu gibi geldi ama yazarın diğer girişlerine baktım, troll gibi durmuyor.

ama o arada parmaklarını koparırcasına parmağındaki yüzüklerle oynamaya başladı. bir eliyle sürekli saçını düzeltme çabası kahkül falan işte. sevgili gibiyiz, işte ben de bilmiyorum. ocakta gelecek diyerek konuyu kapattı.

iyice emin olmak ve tepkisini almak içini;

-ee dedim peki siz şimdi sevgili misiniz yoksa sevgili gibi mi? anlamadım ben dedim, sevgili gibi, gidişatına bakacağım dedi ama yemedim, yer gibi yaptım. hakkında hayırlısı dedim konuyu kapattım.

Kız o adamla ne bilemem ama seninle kanka olduğu kesin. Senin flört sandığın şey belki başından beridir ama muhtemelen büyük çoğunluğunda arkadaşlıktı.

bu arada da kendisinin doğum günüydü, yurtdışında olduğu için kutlayamadık ve bu hafta kutlamak üzere sözleştik. kutlamak derken pastanede çay kahve pasta değil, akşam yemeği ve ardından bir eğlence mekanında geceyi kapatmaktan sözediyorum. he bir de ordan bana bir hediye almıştı onu verecek falan, oradayken fotoğrafını da atmıştı ve üzerine biraz geyik çevirmiştik, işte çok pahalı sana bir daha 2022’de hediye yok falan gibi takıldı. güldük eğlendik kapattık.

ee şimdi ben ne yapayım? stepne gibi hissettim amk kendimi. görüşmeye devam edip akışına mı bırakayım yoksa uzaklaşayım mı? karar veremiyorum bir türlü. resmen bu gece sabah 5’e kadar oturdum uyuyamadım, hem sinirden ve hem de kafamdaki soru işaret ve işaretçilerinden dolayı.

Next. Burada bırakması lazım. Bu iş burdan zor toparlanır, toparlamak için çaba harcamaya da gerek yok.

son not: kendisiyle gerçekten çok keyifli ve bir o kadar da kaliteli vakit geçiriyorum. zevklerimiz örtüşüyor, sohbetlerimiz akıcı, 12 saat birlikteysek neredeyse hiç susmadan geçirebiliyoruz bu 12 saati.

Ve gittikçe de daha kanka oluyor. Bu ne kadar mantıklı görünürse görünsün, hemen her zaman yörüngesinde döneyim belki beni sever gibi bir muhtaçlığın bahanesi olacaktır (yok ama muhabbet çok iyi).

velhasıl derin düşünceler içindeyim dostlar.

Aylarca mesajlaşıp, buluşup yürümemenin doğal sonucu. Yürüseydi ya kızla olurdu ya da başından ne olduğunu anlar ve bu kadar duygusal yatırım yapmazdı.

Ekşi sözlükteki giriş:

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

103
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
29 Comment threads
74 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
EmremustafaSinecanDefincigizemm Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Gökhan
Guest
Gökhan

Merhabalar bir konu hakkında fikrinizi duymak isterim.Ben üniversiteden bir kızla yaklaşık 4 ay flört takıldım 4 ay içinde sanırsam 10-12 kere baş başa buluştuk bir kere de eve çağırdım bacaklara dokunma, omuza baş koyma oldu en fazla, yatağa gitmedi.Her buluşma da dokunmalar sarılmalar çok oluyordu ama ben dudaktan öpemedim bir türlü, son buluştuğumuzda da kız istanbula gidecekti, gitmeden öncesinde cafede buluştuk dokunmalar oldu güldük eğlendik dışarda yürürken elimi hep omzuna attım yakındık son buluşma sonrasında 1 hafta mesajlaşmadık ben tekrar buluşmak için mesaj attım kız ‘o gün erkek arkadaşıyla bulaşacağını, yeni bir durum olduğunu söyledi’ sevgili yapmış ben o kadar… Read more »

ORTA İNSAN
Guest
ORTA İNSAN

Mahmut abi
Eskiden arkadaş olduğum, kızlarla ilişkilerimi anlattığım bir kız vardı. Aradan 3 yıl geçti ve hiç görüşmedik bu süreçte. Bu aralar bana karşı ilgili. Sence yürümeli miyim? Bu konuda ne düşünüyorsun?

O.gz
Guest
O.gz

Abi benim sorum bu konuya benzer ama tamamen aynı değil. Gece hayatında veya kalabalık bir arkadaş grubuyla içkili gece ortamlarında elimden çok fazla kız kaçtı ve hepsi de çok arzuladığım kızlarda. Süreç genellikle şöyle ilerliyor: kızla öncesinde muhabbet müthiş ilerliyor ama bir süre sonra kız bir anda ya başka bir erkeğe kaçıyor veya benden uzaklaşıyor. Mesela bir kere baya bir kahkahalarla muhabbet ettiğim kız(en azından ilk başta benden hoşlandığından emindim) bir anda beni görmezden gelmeye başladı ve başka bir erkeğe gitti gece de aralarında bir şeyler oldu. Büyük ihtimalle zamanında hamle yapmadığın için, öpmediğin için vs. Diyeceksin ama öpmek için… Read more »

Adil
Guest
Adil

Her flörtüz zanneden düşüyor derde
Bu friendzon un yazarı nerde
Bir beta inandı çok sevdi diye
Terk etmek kanun mu oneitis kitabında

Astropower
Guest
Astropower

Mahmut abi, senin fikirlerine ihtiyacım var yardım edersen çok sevinirim. Ne yaparsam yapayım şu arkadaşlık ile sevgililik arasındaki ince çizgiyi kavrayamadım. Mahmut abi sadece banamı böyle oluyor bilmiyorum ama nedense ben hangi kızdan hoşlansam hep sevgilisi oluyor kızın sevgilisini bilmeden yürüyorum bana sevgilisi olduğundan falanda bahsetmiyor hoşuna da gidiyor kızın, kız sevgilisi olduğunu sonralardan söylüyor bana. sonraki gün kız bana aşırı derecede soğuk davranıyor ben yokmuşum gibi davranıyor kız beni görmezden geliyor bende beni takmadığı için hiç iletişime geçmiyorum ama aradan 3-4 hafta geçiyor hiç konuşmuyor kız ben muhabbet açarsam falanda benle sitemli bir şekilde konuşuyor neden böylesin diyede sormadım… Read more »

HY7
Guest
HY7

Mahmut abi selam, yaklaşık 1.5 aydır aralıklarla konuştuğum bir kız vardı. Buluşma pek fazla olmadı. İlk buluşmada, ailesinin muhafazakar olduğundan ve yaşının büyük olmamasından dolayı, dışarı çıkmasına pek müsade etmediğini söyledi. Bende buradan ekmek çıkmaz kafası ile 😃kıza olan ilgimi düşürdüm. Kızla haftada bir falan konuşuyordum. Aslında burada hata yaptığımı düşünmeye başlamadım değil. Biraz ısrarcı olabilirdim gibi düşünmeye başladım. Ve kızla tekrar iletişimi sağladım. İletişimimiz güzeldi. Ancak geçenlerde tartıştık. Yapmamasını söylediğim bir davranışı tekrar etmesi üzerine esprili bir dille kendisine yaptırım uygulayacağımı söyledim. Tekrar yapması üzerine, bana saygısızlık yaptığını söyledim. Ve konuşmayı orda sonlandırdım. Hemen ardından özür diledi. Ama çok… Read more »

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut abi 1 hafta önce ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştığım asyalı bir kız vardı,3 gün önce ilk kez buluşup kahve içtik ve kıza arkadaş gibi davranmıyordum ama dün öğrendim ki kendi ülkesinden ama türkiyenin başka şehrinde yaşayan bir çocukla sevgili olmuş 😀 burada benim hatam neydi,ne düşünüyorsun?

Astropower
Guest
Astropower

Mahmut abi internetten bir kızla tanıştım. Kızın bulunduğu şehir bana çok uzakta. Kızla karşılıklı muhabbet etmeye başladık. Kız sürekli benle kamera açarak görüşüyor ve sürekli bir bahaneyle kalçasıyla poz veriyor gülümsüyor bana sürekli sonra dudağını falan büzüştürüyor bende işte dudaklarına iltifat ettim teşekkür etti bana söyleyecek neg bulamadım o an yanlış anlar falan diyede düşündüm biraz. Abi bide ben aynı şekilde paralel olarak diğer kızlarada konuşuyordum ama yürümüyordum öyle arkadaşça falan konuşuyorduk sonra bu kız işte biyerden bulmuşmu ne yapmış anlamadım işte konuştuğum kızlardan birini bulmuş bana sitemli bir şekilde kızarak “sen onla konuş iyi yapmışsın aferin sana” falan dedi… Read more »

Dex
Guest
Dex

Mahmut abi yürümekte olduğum kız var mesaj atmıştım dün gece bana cevap vermemişti sonraki gün beni başka kızlarla konusurken gördüğünü hissettim hemen beni aradı mesajını görmedim dedi gülücük emojileri falan attı telefonda sohbet ettik sonra benim işlerim var diyip başka kızla konuşmaya devam ettim. Kız bana sonra soğuk yapmaya başladı. Bende birşey mi oldu dedim “başka kızlarla konusuyon bana ilgi vermiyorsun” dedi. Ben fazla ilgimi arttırmadım ama sohbet acıyordum sonuçta kız sevgilim değildi. Bu kızın yürüdüğüm başka kızları görmesi iyi mi? kötü mü? ben bu işin dozunu pek ayarlamayı bilmiyorum. Sonra bi hediye menzusu açıldı: Eve kargo geldi kızlada telefonda… Read more »

Buğra
Guest
Buğra

Mahmut abi merhaba friendzone olayıyla hep dalga geçerdim düşeceğimi düşünmezdim ama bu sefer ne oldu nasıl oldu bilmiyorum. Fikrini almam lazım. Sürekli gittiğim bir kafede arkadaş ortamından tanışmıştık sadece 2 kere muhabbetimiz olmuştu o da onun adımlarıyla çünkü ilk başta fazla ilgimi çekmiyordu sonra instagramdan ben takip isteği attım kabul edip geri döndü takipleşmemizden 1 hafta sonra atkadaşımla beraber fotoğrafımı attığım hikayemi yanıtladı daha cevap bile vermeden ben emrenin hikayesi sanmıştım kusura bakma dedi ve muhabbete başladık ben şehir dışında olduğumdan dolayı görüşmeden 4 gün kadar instagramdan sohbet ettik ve bu konuşmalar içerisinde niyetimi belli edecek iltifatlar ettim. 4. Gün… Read more »

namS
Guest
namS

Burda yürümekten kastiğimiz şey tam olarak nedir? Elini tutmak, cinsel çekimi arttırıp dudağından öpmek ve eğer gidişat iyi ise sekse götürmek mi? Çünkü hoşlandığını söylemek olmadığına eminim.

ahmet
Guest
ahmet

abi merhaba 2.5 ay önce 1 hafta kadar flört ettiğim kız buluşmayı son anda ekip o zaman eski sevgilisiyle barıştı ve ben iletişimimi kestim. bu 2 ayda da başka kızlarla da görüşmeye devam ettim. 2 gün önce bi yerde denk geldik ve ben buluşmaya davet ettim ve bugün buluştuk. şöyle bi konuşma gerçekleşti. 1)sende hiç ciddi ilişki yürütebilecek bir izlenim alamadım çevrende çok kız vardır senin falan dedi telefondan bi şey gösterirken de tabaklarımdan biri -naber ne zaman buluşacağız yazdı ve bildirimini gördü -vöh sende erkek oruspusu desen tam olurdu dedim güldük burada sence nasıl yapmışım yada daha iyi ne… Read more »

mustafa
Guest
mustafa

Selam abi yasadıgım durumdan bahsetmek istiyorum. 1 2 haftadır yeni tanıstıgım kızla okulda konusuyoruz. surekli goz goze geliyoruz ve gulumsemeler vesayre. gecenlerde bi konudan bashederken erkek arkadası oldugunu soyledi. bende bugun konuyu direkt acarak nasıl gidiyor erkek arkadasınla dedim iyi diyerek cevap verdi. ardından kac aydır cıktıklarını sordum o cevap vermeden masada oturan kız arkadası 5 ay dedi ve ardından kendisi 2-3 diye duzeltti. tam bulusma teklif etmeye gececekken bu durum geri cekilmeme ve kafamda soru işaretlerine neden oldu hala goz goze geliyoruz ve gulumsemeler devam ediyor bende karsılıklı olarak gulumsuyorum bu konuşmalardan sonra bir gündür kendimi geri çektim. ilgisininde… Read more »

Emre
Guest
Emre

Abi şimdi kıza yürüyoruz birkaç date çıktık sevgililiğe geçmek için ne yapıcaz onu anlayamadım 3/4 ay seviyorum felan demek yok diye bişeyde vardı açılmakda hata nasıl sevgililiğe geçicez ve ne zaman geçicez çünkü bu geçiş olmazsa uzun süre friendzona atılmıyormuyuz?