Flörtleşilen kızın sevgili yapması

Bir takipçi ekşi sözlükteki bir girişe dikkatimi çekti. Linki aşağıda ama ben sonra silebilir diye tüm metni aldım:

yaklaşık 2 aydır görüşüyoruz. neredeyse her hafta sonunu birlikte geçiriyoruz, yani öyle ki örneğin cumartesi öğlen birde buluşup gecenin 2’sine kadar, ertesi gün pazar yine aynı şekilde görüşmeye devam ediyoruz.

2 ayda sürekli görüşüyorsun ama aranızda eğer bir ilerleme yoksa, kıza biz arkadaşız, benim kesinlikle cinsel bir tarafım yok diyorsun. Yürüme işi genellikle erkekten geldiği için, sen yürümeyince arkadaşa evriliyorsunuz.

ikimizde birbirimizle görüşeceğimiz anı iple çekiyoruz.

Bu konuda kesin bir şey söyleyemem zira sen “ben arkadaşım” sinyalleri vermeden önce belki senden cidden hoşlanıyordu ama muhtemelen kendi fantezini kıza da yansıtıyorsun.

hafta içi işten çok fırsatımız olmadığından dolayı 1 ya da 2 kez akşamları görüşebiliyoruz. ikimizde de mükemmel bir çekim var. bazen çaktırmadan birbirimize dokunmaya çalışıyoruz, elele tutuşuyoruz, kolkola giriyoruz, buluşma ve ayrılık anları özellikle daha bir çekim alanına giriyoruz, hadi ben gidiyorum ya da merhaba bahaneleriyle sarılma öpüşme çabaları karşılıklı. ama henüz o ince çizgiyi geçmeye ikimiz de cesaret edemedik.

Sen cesaret edemedin. Kızlarda genellikle o cesaret olmaz, erkeklerde olur. Şimdi bu arkadaş burada tamamen hayal aleminde olabilir zira kızlar erkek kankaları ile sarılıp, dokunup, kol kola girip ve hatta bazen el ele tutuşup yürüyebiliyorlar ama el ele tutuşmanın özel bir anlamı olmasından, kızın en azından başında da olsa ilgili olduğunu varsayacağım.

2 ay, kızın yörüngesinde atak yapmak için uygun anı beklemişsin ama sende cesaret olmayınca uygun an diye bir şey yoktur zaten.

Burada dikkat çekmek istediğim bir nokta da, kızdan ve kendinden bahsederken, tamamen aynı doğaya sahip iki kişiden bahsediyor gibi konuşuyor. Kadınlar ve erkekler eşittir özellikle yasalar önünde ve fırsat eşitliği olarak tamam. Ama bunu popüler kültür ve feminizm, kadınlar ve erkekler aynıdır gibi pazarlıyor ve birçok erkek bu propagandayı yiyor. Bu çocuk burada ben yürümedim demiyor bile. Karşılıklı yürümedik diyor.

Tekrar ediyorum, kızlar çekingendir genellikle. Cesaret erkekte olmalı. 2 ay tavşan tavşan yörüngede beklemek yerine, yürüyüp nihayete erdirmeliydi. Yapmamış.

onun da sebepleri var elbette ama onları sonra anlatırım.

15 gün önce iş seyehati için çok uzak bir ülkeye gitti. 12 saatlik falan bir uçuş yaptı. 10 gün orada kaldı ve önceki hafta döndü. jetlag vs falan derken, bir de yakın bir akrabamın cenazesi oldu o nedenlerle ancak dün görüşebildik.

gelelim sonrasına.

ilk muhabbeti “oo yüzün çok neşeli sevgili mi yaptın len sen” oldu. ben de “senden dolayı, 15 gündür yüzünü görmüyorum özledim” diye cevap verdim ama bir garip geldi yaklaşımı. işkillendim. neyse…

Evet, kızın muhabbeti kanka muhabbeti. Oğlumuz fark etmemiş ama kız bir yerde oğlumuzdan mesajı almış. Bu çocuk gibi davranan erkekler aslında 2 ay arkadaş arkadaş takılarak kızı sonunda “evet ya arkadaşız” demesine neden olabilirler. Gerçi 2 ay sürmemiştir o.

El ele deyince kızın baştan ilgisi var diye tahmin ediyorum ama çocuğun el ele dediği şey iki üç saniyelik bir şey de olabilir.

oturduk starbucks’ta her zamanki gibi, biraz sohbetten sonra “ee sende var mı bir şeyler sen bana sordun şimdi sıra bende” dedim. başladı anlatmaya. işte biriyle tanıştırmışlar, çok zenginmiş, evlenip oraya yerleşme ihtimali varmış, patronuna da anlatmış vs vs.. artık çalışmaktan yorulmuş, 40 yaşından sonra daha sakin bir hayat istiyormuş falan.

Sizleri, friendzone’a düşen kardeşimiz için saygı duruşuna davet ediyorum.

2 ay flörtleşmek ne demek?

.

.

.

Oturabilirsiniz.

Hikaye burada bana kurgu gibi geldi ama yazarın diğer girişlerine baktım, troll gibi durmuyor.

ama o arada parmaklarını koparırcasına parmağındaki yüzüklerle oynamaya başladı. bir eliyle sürekli saçını düzeltme çabası kahkül falan işte. sevgili gibiyiz, işte ben de bilmiyorum. ocakta gelecek diyerek konuyu kapattı.

iyice emin olmak ve tepkisini almak içini;

-ee dedim peki siz şimdi sevgili misiniz yoksa sevgili gibi mi? anlamadım ben dedim, sevgili gibi, gidişatına bakacağım dedi ama yemedim, yer gibi yaptım. hakkında hayırlısı dedim konuyu kapattım.

Kız o adamla ne bilemem ama seninle kanka olduğu kesin. Senin flört sandığın şey belki başından beridir ama muhtemelen büyük çoğunluğunda arkadaşlıktı.

bu arada da kendisinin doğum günüydü, yurtdışında olduğu için kutlayamadık ve bu hafta kutlamak üzere sözleştik. kutlamak derken pastanede çay kahve pasta değil, akşam yemeği ve ardından bir eğlence mekanında geceyi kapatmaktan sözediyorum. he bir de ordan bana bir hediye almıştı onu verecek falan, oradayken fotoğrafını da atmıştı ve üzerine biraz geyik çevirmiştik, işte çok pahalı sana bir daha 2022’de hediye yok falan gibi takıldı. güldük eğlendik kapattık.

ee şimdi ben ne yapayım? stepne gibi hissettim amk kendimi. görüşmeye devam edip akışına mı bırakayım yoksa uzaklaşayım mı? karar veremiyorum bir türlü. resmen bu gece sabah 5’e kadar oturdum uyuyamadım, hem sinirden ve hem de kafamdaki soru işaret ve işaretçilerinden dolayı.

Next. Burada bırakması lazım. Bu iş burdan zor toparlanır, toparlamak için çaba harcamaya da gerek yok.

son not: kendisiyle gerçekten çok keyifli ve bir o kadar da kaliteli vakit geçiriyorum. zevklerimiz örtüşüyor, sohbetlerimiz akıcı, 12 saat birlikteysek neredeyse hiç susmadan geçirebiliyoruz bu 12 saati.

Ve gittikçe de daha kanka oluyor. Bu ne kadar mantıklı görünürse görünsün, hemen her zaman yörüngesinde döneyim belki beni sever gibi bir muhtaçlığın bahanesi olacaktır (yok ama muhabbet çok iyi).

velhasıl derin düşünceler içindeyim dostlar.

Aylarca mesajlaşıp, buluşup yürümemenin doğal sonucu. Yürüseydi ya kızla olurdu ya da başından ne olduğunu anlar ve bu kadar duygusal yatırım yapmazdı.

Ekşi sözlükteki giriş:

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

103
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
29 Comment threads
74 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
EmremustafaSinecanDefincigizemm Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Bro
Guest
Bro

Buna benzer birsey yasamistim. Avm de benden hoslandigini sandigim bir kizla geziyorduk basladi bu erkek arkadasindan bana anlatmaya. Aninda “Hadi benden bu kadar hoscakaaal!” deyip uzaklastim. Sonrasinda bana mesaj atti iste cok terbiyesizsin felan diye. Ertesi gunu okulda gorusunce ise bana bakarak gulumsuyordu. Bense gidip yaptigim seyin ne kadar yanlis oldugunu anlatmistim (SIKEYIM!) Halbuki yaptigim gotlekligi sahiplenip arkasinda durmam beni cekici erkek konumuna tasirdi. Ozur dileyerek Gotlekten pofuduk minnoş pembe tavsancik erkege indirgedim kendimį. Rollo abinin de dedigi gibi “Eger gotleklik yaptiysan, gotlekligine sahip cik.” Simdi ben kendi ornegimde yuruyup ilgimi zaten belli etmistim. Bu kiz ise ilgime ragmen beni… Read more »

merto
Guest
merto

Tekrar ediyorum, kızlar çekingendir genellikle. Cesaret erkekte olmalı. 2 ay tavşan tavşan yörüngede beklemek yerine, yürüyüp nihayete erdirmeliydi. Yapmamış. Üstad yazı güzel ben şu alıntıladığım metinden bir soru sorayım, doğru kesinlikle kızlar genelde çekingen ancak kişisel tecrübelerim ile de şöyle bir gözlemim var bu aslında erkeğin çekiciliği ve kendini ne kadar geliştirdiği ile ne kadar değerli bir tip olduğu ile de biraz alakalı değil mi yani aslında bir erkek kendini gerçekten sürekli geliştirdiğinde ve yüksek bir cazibeye ulaştığında kızlarda da çekingenlik kalmayabiliyor misal direkt instagramda sana alev atan kızlar, direkt sana mesaj atıp yürüyen kızlar, misal ilk buluşmada ay düşüyorum… Read more »

Kadir
Guest
Kadir

Çok önemli bir yazı herseyi unutun ama şunu sakın unutmayın av avcının ayağına gelmez ilk adımı atan %95 erkektir o yüzden çekinmeyin uygun zamanda uygun anda hamleyi yapın tabi aylarca beklemeden, bana göre en geç 15 gün içinde niyetini açıkça belli et tabi oyunu kuralına göre oynayarak..

görkem
Guest
görkem

Ben sohbeti eğlencesini sevdiysem konuşması güzelse karıda at gibiyse baştan niyetimi belli ediyorum tabi bu belli etmenin yürümenin ayarını tutturmak epey zaman alıyo öyle gidiyo işte fazla kadın olması çevrende önemli

Enes Talha Karagöz
Guest
Enes Talha Karagöz

Niyetini her zaman baştan belli etmen gerekli ama kızın yanına gidipte çıkar vur masaya demiyorum.

Virtù
Guest
Virtù

Mağara devrinde kadının davranışını oku,
günümüz koşullarına göre yorumla. İşte bu şekilde çok daha iyi anlarsınız ilişkileri. Kadınlara karar alma sorumluluğunu pek
bırakmayın, üzülürsünüz. Erkek dediğin vurduğu yerde ses getirir. Dünyada 4 milyar kadın var, sadece 1 tanesi için kendinizi heder etmeyin.
Atmayacak tüfek yok, sıkmasını bilene.
Vermeyecek hatun yok, s*kmesini bilene.
Vesselam.

ReiconN
Guest
ReiconN

Bir kızla 1 aydır konuşuyoruz 2 defa da buluştuk. Hatta ben ilk buluşmada bu kızı öptüm. Birlikte çok iyi vakit geçiriyorduk. Ama beni arkadaş olmaya itiyor. Normalde ben arkadaşça bir şey hissetmiyorum. Eğer sen de daha fazlasını istiyorsan beni ara diyip çekilirdim. Ancak geçenlerde birlikte şehir dışına gittik. 2. Buluşmadan sonra birlikte bir projede iş arkadaşı olduk. Birlikte başarılıyız da. Ancak 1 haftadır biriyle konuştuğunu öğrendim. Kendisinden ciddi anlamda hoşlanıyorum. Şimdi ona duygularımı belli edersem de aramızdaki bütün sosyal ilişkinin mahvolmasından korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor.

Jack
Guest
Jack

Merhaba abi.Abi üniversiteden bir kızla son 2-3 haftadır konuşuyorum.İlk önce arkadaş olarak yaklaşmışdım amma artık hoşlandığımı hiss ediyorum.Kızla ilk konuşmalarımızda ilişki ile ilgili fikirlerini öyrenmeye çalışdım.Bir ara aşk acısı ile ilgili storyler atıyordu.Ben de aşk acısı çektiğini mi soruşdum.Bir kaç şey anlattı.Abi şöyle ki,kızın 1-2 yıl önce ilişkisi olmuş.Kız da son zamanlarda bir birimize karşı soğuktuk diye bitirdik dedi.Hem de kız eski hatıralarına göre yeni ilişkiye hazır olmadığını söyledi.Ben de o zamanlar arkadaş gibi söhbet etdiğim için karşılık olarak dedim ki unutamıyorsan geri dön.O da bana “biten bir şeyi yeniden inşa etmenin bir anlamı yok” dedi.Ondan sonra daha çok konuşduk… Read more »

Jaguar
Guest
Jaguar

“işte biriyle tanıştırmışlar, çok zenginmiş, evlenip oraya yerleşme ihtimali varmış, patronuna da anlatmış vs vs.. artık çalışmaktan yorulmuş, 40 yaşından sonra daha sakin bir hayat istiyormuş falan.” Onu bunu bilmem de bu hikayedeki karı bu dediklerini gerçekleştirirse vay o evleneceği betanın haline, 40 yaşına yakın bir para avcısı karıyla evlenip sömürttürecek kendini. Baksana karının dediklerine, bunu başarırsa o adamın nimetlerinden faydalanıp sonrasında boşanıp nafakaya bağlayabilir veya ilişki devam ederken alfa erkeklerle kaçamaklara devam eder, klasik. Zengin bi adammış artık çalışmaktan yorulmuş sakin bi hayat istiyormuş, siktir amk yer mi anadolu çocuğu. Tam bi maddi sağlayıcı olarak bakıyor adama, bassın parayı… Read more »

Bora ama öğrenmeyi seven
Guest
Bora ama öğrenmeyi seven

Buna benzer bil olay yaşadım bende geçen gün bir kızla buluştum buluştuktan sonra bana eski sevgililerini anlatmaya başladı bende bozmamak için sustum hiç bir şey demedim 20 dakika sonra falan babamın benle bir işi varmış deyip bir şekil de kurtuldum şimdi ne yapmalıyım devam edim mi abi kızla sohbete ben bu kızla yatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve sohbetim nasıl temeller üzerine kurulu olmalı

Rascal
Guest

Ah be abi

mxxt
Guest
mxxt

Konuyu değiştirip işi ilerletmeye çalışmak yerine, bozulmasın diye 20 dakika boyunca kızın eski sevgili muhabbetini mi dinledin?

Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Peki feminizm erkeklere “kadın ve erkek aynıdır.” propagandasını aşılayarak neyi amaçlıyor,feminizmin bundan kazancı nedir ?

Urascimenli
Guest
Urascimenli

Ne zaman yanaşıcan kıza süt oğlanı halen napsam diyor feministler öpsün seni süt oğlanı .ddd

Ary
Guest
Ary

Ders çıkarılması gereken bir alıntının altında Tomassi vari bir alfa olarak alıntı sahibini aşağıladın, en haplı sensin kardeş.

Miletli Thales
Guest
Miletli Thales

Mahmut abi selamlar en uygun flört süresi kaç gündür ?
Ve burada okuduğum pozitif cinsel gerilim elini tutmak ve Sex gibi şeyler flört süreci içinde mi gerçekleştirilmelidir yoksa flört süresinden sonra mı ve bu süre maksimum kaç gündür.?

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

https://eksisozluk.com/entry/132023759

Abi, ekşisözlük sirki yeni bir gösteri sunuyor. Belki göz atmak istersin diye düşündüm 🙂

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Mahmut abi merhaba

Hatırlıyorsan sana bir kaç gün önce bi soru sormuştum. Kız bana seni öpmek istedim falan diyordu. Bi kere de karıya kıza doy senle ciddi bir yola gireriz belki falan demişti. Bugün ikinci buluşmayı ayarlamak için yazdığımda sevgili yaptığını falan söyledi. Ben de hayırlı olsun kim bu şanssız erkek diye dalga geçtim biraz sonra muhabbeti kestim. Sen bana ne önerirsin? Elimden geldiğince başka kadınlarla tanışacagim artık ama bi yandan da pişmanım keşke senle ciddi bir yola gireriz dediğinde o ayağa girseydim. Çünkü istiyordum bisiler yaşamayı. Ama ben direkt gönüllü gibi görünmek istemedim.

Diaz
Guest
Diaz

ilgili bı kızla öpüşe nasıl gidebilirim tamamen benden gelecek adımı bekliyor ama bu konuda tecrübesizim

Gokhan
Guest
Gokhan

Merhabalar Mahmut abi ismim Gökhan 22 yaşındayım bir konu hakkında senin fikrini duymak isterim.Ben 6 aydır kırmızı hapı kendimle içselleştirmeye çalışıyorum. Şuan üniversite okuyorum, ingilizce kasıyorum, kitap felan vesaire 4 senedir spor yapıyorum son 1 senedir de ağırlık kaldırıyorum kendimi geliştiriyorum sorum şu olacak ben üniden bir kızla yaklaşık 4 ay flört takıldık 4 ay içinde sanırsam 10 kere baş başa buluştuk bir kere de eve çağırdım bacaklara dokunma, omuza baş koyma oldu en fazla yatağa gitmedi.Her buluşmada dokunmalar sarılmalar çok oluyordu ama ben dudaktan öpemedim bir türlü neyse abi son buluştuğumuzda kız istanbula gidecekti, gitmeden öncesinde cafede buluştuk dokunmalar… Read more »