Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır?

Bir okur mesaj oyunu nasıl olmalı diye sormuş:

Bir erkeğin mesaj oyununda dikkat etmesi gereken genel detaylar neler abi, bir mesaj oyunu nasıl olmalı? İlk mesajdan buluşmaya giden süreçte mesajlaşma nasıl kullanılmalı? Mesajlaşmada ne tarz konular konuşulmalı?

Hoşlanılan kıza nasıl mesaj atılır, sevgiliyle nasıl mesajlaşılır, mesajdan buluşmaya nasıl geçilir konusunu bu sitede birçok yerde ve en son Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabında uzun uzun ve ayrıntılı anlattım. Burada genel hatları ile toparlayayım:

Öncelikle mesajlaştığınız her kızla hatta çoğu kızla buluşmayacaksınız. Sayıları bilin ve kendinize işkence etmeyin. Sosyal medya ya da Tinder gibi uygulamalarda olsun, sokak oyununda olsun, aldığınız telefon numaralarının çoğundan iş çıkmayacak. Hayatın gerçeği bu. Kabul edin. Bir kıza çok takılmayın.

Mesajlaşma uzatılmamalı. Uzatılırsa kızın mektup arkadaşına dönersiniz. Uzun süre buluşmadan mesajlaşmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan ve çok sık yapılan bir hatadır. Ama abi kızla aynı şehirde değiliz gibi bahaneler bahane değildir. O zaman kendine aynı şehirde olduğun bir kız bulacaksın.

Mesajlaşma aşamasında mutlaka tabak çevirin. Kızlar çeviriyorlar, sizin de çevirmeniz sizin için önemli. Tüm dikkatinizi muhtemelen sizden başka birkaç erkekle daha yazışan tek kız odaklamanız, yazma sıklığı ve umursama konularında paniğe kapılıp muhtaç duruma düşme şansınızı arttırır.

Mesajlaşma kadın oyunudur. Ne kadar kısa tutarsanız o kadar iyi. Günde toplam 20 dakikadan fazla mesajlaşmayın.

Mesajlaşmaları ilk bir iki kere erkek başlatır ama sonra kızın erkekten 2 kat fazla mesaj başlatması beklenir. Mesela 2 kere sen başlattıysan ondan sonra 2 kere o 1 kere sen başlatacaksın. Kızdan daha sık veya onunla eşit miktarda mesaj başlatmanın kendisi tek başına olacak işi oldurmayan bir hatadır.

Burada geldik bir erkeğin kadın – erkek etkileşiminde elindeki en önemli silahına. Gerektiğinde çekip gidebilme gücü. Bakın kız hapşırdınız mı çok yaşa demedi diye çekip gitmekten bahsetmiyorum, gerektiğinde diyorum! Kız size mesaj atmıyor mu? Atana kadar kızı unutun. Siz en son mesajı attınız, o bir daha mesaj atmadı ve bitti. Biterse bitsin. Paniğe kapılıp kızın peşine düşmeyin.

Fazla umursamayı bırakın. Umursamayı bıraktığınızda sonuç almaya başlayacaksınız.

Mesajlaşmada kızla aynı hız taktiği izleyeceksin. Ondan uzun ve ondan kısa yazmayacaksın. Ondan daha sık veya daha az sıklıkta yazmayacaksın. Böylece ilgisi olmayan kıza zaman harcamaz, ilgisi olan kızı ilgisizlikten kaçırmazsın.

Zalım görüldü attı, mavi tıklarını gönlüme sapladı saçmalıklarını bırakın. Konuşmayı yürütmeye ve buluşmaya odaklanın.

Günde toplam 20 dkdan fazla mesajlaşılmamalı.

Sitedeki mesaj oyunu yazılarını okuyun. En çok yapılan hataları görebilirsiniz.

İrrasyonel bir kendine güven ile yaklaşıp “hayal kırıklığına” uğramak taktik açıdan rasyonel bir temkin ile yaklaşıp hayal kırıklığının etkisini azaltmaktan daha başarılı bir stratejidir. Bir kız size telefonunu verdi ise sizinle mesajlaşmak istiyor varsayımı ile hareket edin. Örneğin 1 gün mesaj atmazsa bile mesaj atacak zira benimle buluşmak istiyor diye düşünün. Evet çoğunlukla hayal kırıklığına uğrayacaksınız ama “ya zaten bu da istemiyor” temkinliliği genellikle bayık bir mesajlaşmaya, her yerinizden saçılan kendine güvensizliğe, kızın mesajlaşma sıklığına ters tepki göstermenize veya spesifik bir kızın peşine düşmenize neden olur.

Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var. Yani 3 saat mesajlaşsanız, ilk buluşma 3 saat olsa ondan sonra kaldı 2! Şimdi bu matematik formül değil tabii kızın size ilgisine bağlı olarak 5 saat de olabilir 15 saate. Ama belli bir hızla ve sonuç odaklı hareket etmezseniz, o etkileşimden bir fiziksel yakınlık çıkma şansı hızlıca azalır.

Günümüzde erkekler daha bir kez buluşmadan 2 – 3 mesajlaşma ve konuşma ile 8 saati sanalda harcayıp bitiriyorlar. Siktir lan oradan sen ne biliyon sanki demeyin, bunu çok gördüm 🙂 Telefon aldıktan sonra sabah 2lere kadar mesaj / konuşma (ekstra olarak hatuna hayatınızda bir baltaya ya da güzele sap olmak açısından bir halt olmadığını da kanıtlıyorsunuz) ve sonra da kız neden soğudu neden arkadaş kalalım dedi, neden ortadan kayboldu!

Bu kadar şey yazdık ama erkeklerin mesajlaşmada yaşadıkları tüm sorunların ana kaynağı kadınlaşmış olmaları maalesef. İki mesaj arasında kız kendisini hatırlatana kadar kızı doğal olarak unutuyor olmanız lazım. 13 yaşında boyband hayranı kız çocuğu gibi sürekli onu düşünmek gerçekten yetişkin bir erkeğin yapabileceği bir lüks değil. Sizin bir sürü şeyle meşgul olmanız lazım (bir sürü kızla olmasa bile).  İlk mesajlaşmaları ve yürümeyi yapmanız ne kadar doğalsa, kadının aranızdaki “ilişkiyi” inşaa etmek için sizi bir iki tık daha fazla dürtüyor olması da o kadar doğaldır. Çoğu kadın için bu, eğer içinde arzu yüksekse dert değildir. Eğer bu olmuyorsa bunun iki nedeni vardır:

1) Kadının size olan arzusu yeterli değildir. Bu kızı çok fazla aramak, arzusunu arttırmaz. Tam tersine azaltır. Bu kızı bırakmakla çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

2) Günümüz feminen öncelikli propagandasından erkekler kadar kızlar da etkileniyorlar. Kız, erkek arayacak, sürekli arayacak propagandası ile kendi ilişkilerini sabote eden bir kız olabilir. Erkeğin fazla arayıp muhtaç duruma düşerek ilişkisini sabote etmesi gibi. Bu kızı bırakmakla da çok fazla bir şey kaybetmezsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

362
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
91 Comment threads
271 Thread replies
22 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
91 Comment authors
AcemiMustiMrATAIlomejPart time Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
bb
Guest
bb

selamlar,
tanıdıgım ve sevdıgım bir arkadasım var. kendisi kız ve gerçekten kardeşimdir dostumdur. Ama eski söylemlerimiz vs yüzünden hakkımda bok attıgı oluyor.
örneğin: instadan bi kızı gordum baktım bununla ortak. eklesem laf yapar dıye dusundum sonra ekleyıp geri cektım(merak ettım ne olacak diye, ardından ekledıgım kız benım arkadasa yazmıs bu kım dıye. o da demıs arkadasım ama sana yurumek ıstıyor kabul etme demıs ahaha
ben su an o kızı tekrardan eklesem acaba düşürür müyüm yoksa kendimi mi düşürürüm.
biraz karışık ve anlamsız gibi yazı oldu ama kusura bakmayın.

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Kendini bu kadar kastıkça hiç bir şey ‘düşüremezsin’. Canın istediyse ekle işte, geri çekmenin falan gereği nedir? Ve kızdan arkadaş olmaz, olmamalı olayına çok katılmıyorum ama bu kız senin iyi arkadaşın falan değil bilgin olsun.

Bb
Guest
Bb

Bu konu kapsamında iyi değil sadece evet 😀 yok kasmam aslında atar geçerim bu ortak diye merak ettim ögrendim.

Göko
Guest
Göko

Kanka bu mala cevap vermene gwrek yok en son yorumlarda bunu gördüm yine böyle sanaldan şunu şunu desem yapaam nası olur kafasında şimdi burda gördüm geçen sene de aynıymış kızlarla kanka olup 7/24 instagramdan yazışmaya devam ediyo değişmemiş

Dr No Gratitude
Guest
Dr No Gratitude

Bu konu üzerinden konu açarsın arkadaşım böyle böyle demiş seni merak ediyorum buluşalım mı diyerek görüşebilirsin ama hiç alttan almaman lazım, fiziksel olarak beğendiğin tescillenmiş oldu ve sen konuyu avantajlı olduğun noktaya çekmelisin ya da başka seçeneklerin varsa hiç yazma, o kızın aklına takılırsın ve ileriki zamanda beklemediğin anda o yazar ve bir şans verirsin.

Sophokles
Guest
Sophokles

Selamlar,
İnstadan takipleştiğim güzel bir kız var liseden alt dönemdi ama hiçbir iletişimimiz olmadı, dün antrenmanda üçlük atarken videomu hikaye attım kız yanıt olarak 💯 yazdı. Profiline baktım sabit hikayelerde basketle alakalı bişey vardı onu yanıtlayıp “Tanıdık geldi, hayır stalklamadım” yazdım. Cevap olarak sadece random attı. Yanlış bir mesaj atmış olabilirim ama bu kıza yazıp denemek istiyorum sence nasıl bir giriş yapabilirim Mahmut Abi?

Bu arada geçen hafta bunun döneminden bir kız bana yürüyordu kibarca yol verdim, bu iki kız birbiriyle kanka sanırım çünkü yakın arkadaş hesabından biri diğerini takip etmiş. (Takip eden 40 kişiden biri) Bu sorun mudur?

Teşekkürler.

Dex
Guest
Dex

Sen hala lise öğrencisi misin?

Branden
Guest

Konuşurken kısa ve net cevap verip kestirip atan tiplere nasıl yaklaşılmali.

Hulk
Guest
Hulk

Mahmut abi merhaba reelda daha iyiyim fakat mesajlaşmada biraz kötüyüm bunu nasıl düzeltebilirim mesaj oyunum yüzünden birçok kızı tinderda kaçırdım bol bol tecrübemi etmem gerekiyor yoksa koçluk alsam daha mı mantıklı ?

Oğuz
Guest
Oğuz

Selam Mahmut Abi size bi sualim olacak; ***Kız arkadaşıma mesaj atmadan önce satranç oynar gibi 50 bin tane şeyi düşünmem gerekiyo. Bazen sevgi sözcüğü söylüyor bu manipülasyon mu yoksa içinden mi geldi anlayamıyorum. Mesaj atmadan önce düşünüyorum: Örneğin; *Şimdi mesaj atsam ne olur hemen onu özledim sanıp beni duygusal olarak güçsüz mü sanacak? *Bana canım dedi acaba ben de canım desem yine soğuk mu yapacak? *Canım demesem başka komikle karışık bi şeyle mi hitap etsem? *Bugün meşgulüm bugün pek yazmasam acaba attığı shit testlerden birinden etkilendim sanıp soğuk mu yapıyorum sanacak yoksa peşinde koşmadığım için hipergami düzenlemesinde beni yukarı mı… Read more »

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba instagramda bir kız var reelde karşılaşıyoruz bana çok bakıyo fakat instagramda takip ettim geri dönüş yapmadı direk takip etmeden dm den mesaj atsam garip mi olur ?

Filankes
Guest
Filankes

Merhaba Mahmut abi
Bi tespitim var ve eminin birçok kişi katılıcaktır buna ;
Genelde daha önce hiç ilişkisi olamamış yada utangaç kişilerle mesajlaşma süresinin daha uzun tutmak gerekmez mi ?
(Kısa kısa 20 30 dk periyotlarla 1 -2 hafta gibi) ne dersin ?

BSS
Guest
BSS

Daygame de olduğu gibi direk hoş bir kızsın tanışalım şeklinde sosyal medyadan yürümek ne kadar doğru?

Dex
Guest
Dex

Başarı şansı düşük bir yaklaşım. Attığı herhangi bir story ya da fotoğrafa yorum atarak muhabbet kurmak en iyisi. Dolaylı yoldan kıza yürüdüğünü belli ediyorsun hem de çok saldıray yaklaşmamış olursun. Öncelikle kızla takipleş. Seni geri takip etmeyen kızın sana cevap verme ihtimali de düşük olur.

Tony Montana
Guest
Tony Montana

Merhaba baylar arkadaşımın yönlendirdiği bir kız var bunla konuşacaksan iyi kız dedi ben de takip attım geri takip yaptı o da kızın benden haberi var yazmamı bekliyor ama ne yazacağımı bulamadım genelde yüz yüze konuşuyorum mesaj oyununda kötüyüm ikimiz de 18 yaşındayız kız story paylaşmıyor yardımcı olursanız sevinirim

lrksttp
Guest
lrksttp

@Tony Montana

mrb, zaten arkadaşın aracı olmuş, demek ki kızın bir tık ilgisi var, en azından öyle varsayabiliriz. Madem mesaj oyunununda kötüsün, hiç mesajla uğraşmadan “mrb ben Tony Montana, nasılsın?” diye yaz, sonra da unut. Sana dönerse, hiç uzatmadan görüşmek için bir öneride bulun, bir buluşma teklif et. Eğer pandemiden dolayı hemen buluşamayacaksan görüntülü görüşme yap. Kıza bir bak bakalım, halini tavrını beğenecek misin, eğer hoşuna giderse makul bir zaman için bir buluşma ayarla. Eğer zaten hiç buluşma yapamayacağın kadar uzakta falansa zaten mesaj oyununa da girme, es geç..

Tony montana
Guest
Tony montana

Merhaba nasılsın çok Abaza dayılar gibi olmaz mı

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Merhaba nasılsın diye sormak da abazalık olduysa bittik biz 🙂

Pırasa
Guest
Pırasa

Peki mahmut abi sevgili konumuna geçtiğimiz bir kız arkadaşımızla konuşma süresi ve diğer olaylar da aynı mı olmalı onu nasıl ayarlamalıyız?

Alipone
Guest
Alipone

Abi selam geçen gün dersde bir kızla tanıştık.Önünde fotokopi olmadığını görünce bunu bahane ederek yanına oturmamı ister misin dedim(bende fotokopi vardı)güzel olur dedi oturdum ve tanıştık.Hatta kız adımı sordu ve elimi sıktı.Dersden sonra kantinde çay içmeyi teklif ettim kabul etti ve kantinde yarım saat kadar muhabbet ettik çay içtik.Kalktıktan sonra kendisi numaramı istedi ve vedalaştık.1 gün bekledim ve ertesi gün yani dün naber diye mesaj attım çok az konuşup buluşmaya çağırmaktı niyetim ama arkadaşıyla evde oturuyordu çok az konuştuk 1-2 mesajdan sonra kız gece 9 da yazdığım mesaja hala cevap vermedi sabah iletilmiş gözüküyor.Bu kızı buluşmaya çağırmalı mıyım ilgisi düşük… Read more »

Rappagia
Guest
Rappagia

“Bir kızla ilk iletişime geçtikten sonra onunla birlikte olmak ya da en azından öpüşüp sarılmak için toplam 8 saatiniz var.” yazmışsınız fakat başka bir yazıda da numarasını aldıktan sonra 1-2 günden geçmeden mesaj atmayın diye okumuştum. Dün üniversiteden bir kızla tanıştım ve ders süresince muhabbet ettik bir bakıma first date gibiydi çıkışta da numarasını aldım ve ayrıldık. Hemen mesaj atmayın dediğiniz için dün yazmadım ve bu akşamı bekliyordum ama yazıp hemen işi bulusmaya mı getirsem yoksa mesajlaşmayı biraz daha uzatmak mı lazım? Yaşadığım olay üzerinden nasıl ilerlemem gerekir abi?

Uneedname
Guest
Uneedname

Kızların yolladığı mesajlara bazen “ne cevap vermeliyim” diye aşırı düşünüyorum ve kız benden hoşlanmasına rağmen geç cevap verdiğim için ya da aşırı düşünmenin yarattığı kasıntılıktan genelde soğuyor. Bazen de garip bir şekilde mesajlaşma da çok iyi olup buluşmada kasılıp sıçıyorum. Son zamanlarda numarasını aldığım ve yürüdüğüm kızlarla kampüste hep tesadufi tanıştım ve tabii o an zihnimde o kızla ilgili bir beklenti olmadığı için rahat tavırlarımdan ve dalga geçer gibi laf sokmalarımdan etkileniyorlar. Kız halbuki beni o an beğeniyor ama içimde olan kız konularındaki yetersizlik ve özgüvensizlik herşeyi sonradan bombok ediyor. İçinden çıkılamaz bir kısır döngü…

Yilmaz
Guest
Yilmaz

Mahmut abi pazar günü arkadaş ortamında bir kızla tanıştım. Alkolü fazla kaçırıp sarhoş oldu. Ben sarhoş olduğu için herhangi bir harekette bulunmadım ancak kendisi bacağıma yattı, ellerimizi kenetleyip tırnaklarını parmaklarıma sürttü vs. Ben hiçbir harekette bulunmadım. Eve döndüğümde bu hareketleri sarhoş olduğu için yaptığını düşünüp pek üstünde durmadım ancak yine de içimde kalmasın diye ertesi gün mesaj attım. Mesajlaşma çok kısa ve açıkçası pek tatmin edici bi geri dönüş alamama şeklinde ilerledi. Yazdığım bir şeye de cevap vermeyince sildim konuşmayı. Fakat aradan galiba bi 7 saat sonra yazdığım şeye cevap verdi. Ben hemen cevap vermek yerine yattım uyudum, ertesi gün… Read more »