Erkek Adam Türçe Podcast: İyi, kötü, efendi – Gerçekten iyi misin?

6 Şubat 2021 tarihli erkekadam discord poscastında Karanlık Rüya ve Freddie, iyi çocuk, kötü çocuk ve efendi erkek kavramları hakkında konuştu.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

18
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
9 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
SordidDex9/10 ErkekasdTestesteron Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ErkoMan
Guest
ErkoMan

Mahmut abi, son zamanlarda kızlarla konuşurken aklıma hepsinin tabak çevirdiği geliyor ve bu da sağlıklı bir iletişim kuramama sebep oluyor. Sanki benim olanaklarından dolayı varlığım da yokluğum da kızlar için hiçbir fark yaratmayacakmış gibi hissediyorum bu da kızlarla konuşurken beni geriyor. Bi önerin, yapabileceğim birşey var mı?

İyi adam
Guest
İyi adam

Mahmut abi ben 28 yaşındayım iyi bir işim maaşım var vücut kaslı sosyal becerilerim yüksek ve yakışıklıyım da. kırmızı hapı yuttum ve öğüttüm de ama kızlar iyi biri olduğumu anladığı an da bahsettiğiniz gibi sana olan tüm ilgisini kaybediyor. Yalnız benim iyiliğim kızlara değil abi beni kreş öğretmenime de sorsan iyi bir insandı der üniversite hocama da yan komşumuza da ailem böyle yetiştirdi ve yaradılıştan böyle bir insanım. İyi insan derken ezik değil kesinlikle yöneticiyim ben sosyal becerilerim ve hitabetim de çok güçlüdür. Şunu fark ettim bütün olay hb ile ilgili hb7 ve üzeri kızların yine de ilk tercihi olmuyorum… Read more »

Yarımkaseçorba
Guest
Yarımkaseçorba

Mahmut Abi, 1 senelik kız arkadaşım beni içgüdüsel olarak erkekadam etmek için elinden geleni yapıyor, inanılmaz. Her betalığımda burda neler yazıyorsa karşılaşıyorum, yav çok delikanlı hareket gibi gelmeye başladı aslında 😀 son muhabbetimizde saçma bir derdini dinledim sabırla, beraber kalacağımız randevuyu erteledi, önemli bir sınav gerginliğinden dolayı(doğru) sonrasında, heee dedim şimdi de Meriç olduk herhalde vay anasını. Yavaş yavaş söküyorum sanırım, hem de tabak mabak çevirmeden. Kız arkadaşımdan memnunum fakat kendimden pek değilim gibi.

Bilmeyenadam
Guest
Bilmeyenadam

Mahmut Abi selamlar, 1.5 yıllık ilişkide artık bazı sorunlar yani güç kaybı yaşamaya başladım. Net bir şekilde hissediyorum. Bu ilişkiden önce tabak çeviren, saygı gören piç denebilecek bir adamdım. Bu ilişkinin başlarında da bunu az da olsa devam ettirdim alışkanlık itibariyle. Ancak 1 yıl olduktan sonra artık bir emek var ve herşey yolunda eksik bir şeyim yok diyerek tabak çevirme olayını kestim, genel olarak ihtimali olan insanları da sosyal medyadan falan çıkardım, doğru mu bilmiyorum? Kız arkadaşım sinirli agresif bir insandı bazen topluluk içinde agresif hareketler sergilese de yanından uzaklaşmıyordum. Bunun hata olduğunu düşünüyorum. 2 ay önce oyundan tanıştığı bir… Read more »

Ali
Guest
Ali

Eskiden yazıların altında rastgele başka yazılara çıkan bir bölüm olurdu. Kaldırdınız. Lütfen bu özelliği geri getirin.

Hell
Guest
Hell

Merhaba askerlik anilarinizdan bahsedecektiniz sanirim maskulenite,yetistirilis ile ilgili guzel ornekler vardir diye dusunuyorum.Kisa donemlerin ,uzun donemlere ezilmesi vs

Selamlar

Castiel
Guest

Mahmut abi sağlayıcı erkek kısmına şöyle değinmek istedim erkeklerin veya kızların ortamında çoğu kişi tarafından sevilen biri olmak için veya itici gozükmemek adına düşüncelerimizi ve hareketlerimizi ortama gore sınırlandırmak sağlayıcı bir rol olur mu.Yoksa erkek adam diğerlerinin kendi hakkında ne düşünceğini fazla takmaz mı takmadığı zaman diğer erkeklerle arkadaşlık ilişkisi zarar mı görür yoksa saygı mı görür ?

Dex
Guest
Dex

Her girdiğin ortamda kendini sevdirmek için davranışlarına ayar çekmeye çalışırsan ortada palyaçoya dönersin. Örneğin; sen ağırbaşlı birisindir ve ortamda dikkat çekmek için hiperaktif bir tutum sergilersin, işte o zaman rol yaptığın için davranışların ve sözlerinde sıçma ihtimalin daha fazla. Öte yandan itici gözükmemek bambaşka dünya. Sonuçta hiçbirimiz, kimsenin ne düşündüğü umrumda değil diyip aklımıza ne eserse onu konusup öyle davranmıyoruz. Artık belli bir yaşa geldiysen nerde ne konuşacağını da biliyor olman lazım. Az önceki örnek üzerinden konuşmam gerekirse sen hiperaktif biriysen ve girdiğin ortam ağırbaşlı insan kaynıyorsa onların ne düşündüğünü önemsemezsin orası doğru. Eğer seninle eğlenemiyorlarsa salarsın. İki uçta sallanmak… Read more »

asd
Guest

mahmut abi fazla hırs insanı kötü gösterir mi? karşı taraflardan düşmanca tepki almaya sebep olabilir m?

Sordid
Guest
Sordid

Nice Guy nedir görmek isteyenler The Graduate adlı filmi izleyebilirler. Dustin Hoffman başrolde. Yönetmeni Mike Nichols.Film kadın erkek ilişki dinamiklerine dair iyi gözlemler içeriyor. Hem de iyi bir film izlemiş olursunuz. https://www.imdb.com/title/tt0061722/