Ayrılık Acısını Hızlı Atlatma Yöntemi

Not: Yazı ilişkileri kız arkadaşları tarafından bitirilmiş erkekler düşünülerek yazılmıştır. Erkek tarafı terk etmişse bu yazıyı üstünüze alınmayın. 

Erkeğin ayrılık / aşk acısını atlatması beceri isteyen bir süreçtir. Her ilişki bir gün biter, bitmeyen ilişki yok gibidir. Ve o gün geldiğinde erkekler alışkanlıklar, aradaki bağ, güzel anılar, partnerine yüklediği anlamlar yüzünden hayat kalitesini altüst eden acılılar  yaşayabiliyorlar. Daha kötüsü bu acılı süreç uzun olabiliyor. Bu uzun, acı çekilen dönemde erkeklerin hayattaki motivasyonları azalıyor ve tamamen atıl-verimsiz bir dönem geçirmelerine neden oluyor.

Gençlik yıllarda en boş geçirilen, insanın kendisine bile faydasının olmadığı zamanlar karşılıksız aşk beslenildiği ya da ayrılık acısı yaşanıldığı zamanlardır. Sadece gençlikte de değil, bir erkek ne kadar tecrübeli olursa olsun aşağıdaki şeyleri uygulamazsa kendini ayrılık acısı çekerken bulabilir.

Burada erkeklerin ayrılık acısı çekmelerine neden olan hatalarından bahsedeceğim. Bu hataları yapmaktan kaçınırsanız istenmeyen ayrılıkları az hasarla atlatabilirsiniz.

İşte erkeğin uzun, acılı bir ayrılık / aşk acısı yaşamasına neden olan hatalar:

1-Pratiği bırakıp kendini silahsızlaştırmak:

Bence ayrılık acısını en hızlı atlatmanın yolu kendini pratikten mahrum etmemek. Yazımın başında belirtmiş olduğum “her ilişki bir gün bitmeye mahkumdur” sözünü hatırlamalısın.

Erkek ve kadınların partner bulma süreçleri birbirinden çok farklıdır. Kızlar partner bulma sürecinde pasif kalabilme lüksüne ve rahatlığına sahiptir. Erkekler ise aktif ve çabalama hali içinde olmak zorundadırlar.

Yani senin ilişki sırasında kızlarla iletişim pratiğini kesmemen lazım (kadınlar da erkeklerle olan iletişimlerini kesmiyorlar). Bu pratiği azaltabilirsin ama kendini diğer, normal kızlardan izole etme. Bu durum iyi çocukların (efendi erkeklerin) hemen “ilişkiye saygısızlık” diyerek itiraz edebilecekleri bir durumdur. Ancak dikkat edersen aldatın, gidip diğer kızlara yazın demiyorum. Bunu yapmayın. Ancak kendinizi aktif tutun. 2 çocuk babası, işten eve gelip tüm gün Tv izleyen bir erkek gibi davranmayın. Çünkü oyunun bu kısmında kadın ve erkek eşit değil ! Bu durumda aynı davranmak eşitliğe değil, dengenin kadın tarafına ezici bir şekilde kaymasına neden oluyor. Senin kızla burada eşit olabilmen için, onun pasif kalarak sevgili bulamabilmesiyle mücadele edebilmen için aktif olman gerekiyor.

İlişkiye saygı göstermek adı altında başka kızlarla iletişimi kesen, hatta var olan normal (flört amaçlı değil) kız arkadaşlarıyla bile ilişkisini kesmiş erkek Atatürk’ün Gençliğe hitabesindeki “Tüm tersanelerine girilmiş, ordusu dağıtılmış” devlete benzer. Ordun silahsızlandırılmış ve dağıtılmıştır. Ve ortada savunmasız kalakalırsınız. Ayrılık olasılığında kızla duygusal noktada pazarlık gücünüzü kaybedersiniz ! Pazarlık gücünden kastım şu: İlişki sonrası size lazım olacak alternatiflerinizi yok ettiğiniz için başta ayrılık / aşk acısı olmak üzere her türlü darbeye açık hale gelirsiniz. Acı çekeceğinizi bildiğiniz için de kızdan ayrılmaya cesaret edemezsiniz, kızın anlamsız taleplerine daha fazla evet demek zorunda kalırsınız.

Kızlar özellikle ilişki sırasında ilişkiye saygı adı altında sizi silahsızlandırmak isterler, böylece onların taleplerine daha fazla cevap verecek psikolojide olursunuz, elinizin güçlü olmasını istemezler. Ama bir yandan kızların çoğu aynı şeye kendi hayatlarında dikkat etmezler. Sadece dikkat ediyormuş gibi görünürler. Sizin arkanızdan işler çevirdiklerini söylemiyorum. Kızın çevresinde normal arkadaşı sıfatında birçok kişi vardır, arkadaş sıfatında olmasa bile tanıdığı olarak çevresinde birçok erkek vardır. Bu erkeklerin arasında mutlaka kızdan işaret bekleyen, pasif konumda bekletilen partner adayları vardır.  Bu erkekler pasif konumda beklerler ve izin verildiğinde oyuna girerler. Ama sorarsanız “hayır sadece arkadaşım” derler ki bu bir yalan da değildir. Pek çok erkek için zaten arkadaş gibi olup kızın çevresinde bir süre takılmak, uygun şartlar altında onunla sevgili olmanın, sevişmenin ilk adımıdır. Kızlarda bu oyunu bilirler.

İlişkide silahsızlandırılmış bir erkek, ilişki bittiğinde doğal olarak acı çekeceğinden korktuğu için ayrılmaya cesaret edemez. Ve o noktaya gelip ayrılma yaşandığında ise olması gerekenden çok daha uzun acılı bir süreç onu bekliyor olacaktır.

Normalde o erkek için yeni kızlarla tanışmak, flört etmek kolay bir şey olsa bile buna tekrar alışana kadar acı çekmesi uzayacaktır. Çünkü biz erkekler ayrılık acısını en çok farklı güzel kızlar görünce unuturuz.

Tüm tersanelerine girilmiş, ordusu silahsızlandırılmış erkek kızdan ayrılır ayrılmaz oyuna tekrar dahil olmaz. Çünkü erkeğin etkili şekilde partner bulma süreci bir alışkanlık ve ivme kazanma meselesidir. Burada demek istediğim erkek flört ve kızlara yazma işine bir süre ara verdiğinde bu becerisi sandığınızdan çok daha hızlı şekilde geriler. Çünkü erkeğin bu tanışma, flört konusunu alışkanlık haline getirmesi gereken ve arkasına rüzgarı alıp bir ivme kazanarak başarılı olacağı bir süreçtir. (İvmeden kastım şu: Mesela 1-2 ay boyunca bol bol kızlara yazdınız ve elinizdeki sonuç 0’dı diyelim, ancak 3.aydan sonra sadece tek bir sonuç gelmez, birbiri ardına sonuçlar gelmeye başlar gibi. Çünkü ivme kazanılmıştır. Arkaya alınan rüzgarla hareket edilir. Hızlandıkça daha hızlı gidilir.)

Bu yüzden flört yeteneklerini evcilleştirme, kızı aldatma ancak performanstan da düşme. Bu adil bir durum. Sonuçta partnerini aldatmıyorsun. O da muhtemelen seni aldatmıyordur ama şundan eminim ki senden ayrılınca onay vereceği olası partnerleri çevresinde tutmaya devam ediyor.

2-İlişkinin rahatlığına alışmak:

Ortalama bir erkek olmayı vasatlık kabul eden bir erkek için yeni partnerler bulmak, flört oyununda aktif olmak mesai isteyen bir süreçtir. Belli bir mesai harcayıp kendi kalite standartlarını karşılayan bir partner bulunduğunda ise dinlenme moduna geçip kendimizi güvenli limana atarız. Bir süre sonra ilişkinin rahatlığına iyice alışırız.

Mesela erkeklerin terk edildikleri ilişkilerine üzülmeleri de aslında kendilerini güçsüz hissedip güvenli limana dönme çabası değil midir ? Çünkü kendilerini flörtün ve yaşamın dalgalı denizleri için yeterince güçlü, çalışkan hissetmiyorlardır. Üstelik araştırmalara gösteriyor ki uzun ilişki ve evlilik testosteronu düşürüyor. Düşen testosteron erkeğin mücadele ruhundaki azalma demektir. Bu da erkeğin gömülerek oturduğu rahat bir koltukta atalet hissetmesi gibi ilişkiye yapışmasını sağlayacaktır.

Erkek ilişkide kendini tembelliğe teslim eder “Şuan kollarımda güzel bir kız var, neden kendimi yorayım ki” diye düşünür. Artık o kızla ilişkisi tükenmiş olsa bile rahatlığını bozmaz ama bu rahatlık büyük bir bedelle gelir. İlişkinin rahatlığına fazla alışmak sonunda acıya neden olabilir.

3-Düşünülmemesi gereken şeyleri düşünmek:

İlişki bittiğinde kafanda o ilişkiye dair sana acı veren şeylerden kurtulmak istiyorsan şu 2 şeyi yapma (aramızda acıdan zevk alan kişiler varsa bu maddeleri dikkate almayabilir) :

  1. Kızın ne düşündüğü düşünme
  2. Kızın kimlerle görüşebileceği düşünme

Kızın o anki durumunuz hakkında ne düşündüğünü düşünmek sürekli olarak kafanda durum değerlendirmesi yapmana neden olur. Bunun yerine kendini dünyaya aç ve farklı şeyler yap.

Beynimiz her zaman en kötü ihtimali düşünmeye programlı olduğu için de diğer düşünmemen gereken şey kızın başka erkeklerle görüşme ihtimalidir. İlişki yaşadığı kızı başka bir erkekle görmek erkeğin canını çok yakan bir şeydir. Zamanında uzunca bir süre beraber yaşadığı kız arkadaşı evinden gitsin ve ilişki bitsin diye dua eden arkadaşımın çok şükür ilişkisi bittikten sonra kızı Beşiktaş’ta yeni sevgilisiyle beraber görünce 1 ay kadar berbat bir ruh halinde kaldığını biliyorum. Çünkü erkek ne kadar tecrübeli de olsa kendini pasifleştirdiği zaman böyle şeyler yaşayabiliyor. Bu tıpkı beraber anılar yaşadığın ve daha iyisini almak için sattığın araban başkasına geçince buruk hissetmek gibi bir şey. Yenisini alınca eskiyi unutuyorsun.

Kız arkadaşından ayrılan erkekler için belki de ayrılıktan daha büyük darbe kız arkadaşlarının başkasıyla beraber olduğunu bilmek, görmek oluyor. Bunu görmeye gerek yok. Acıdan zevk almıyorsan, bu riski en aza indirmek için senin de biran önce rahatlıktan pratiğe dönmen, çıkıp hayatına bakman gerekiyor. Gene bu riski azaltmak için sosyal medyadan kızı takipten çıkmayı unutma.

Yazar: Secret

Flört oyununda uzmanlaşmak ve sürekli olarak nasıl yeni, güzel kızlarla tanışacağını öğrenmek istiyorsan buradan eğitim setime ulaşabilirsin. Senin için aşağıya bana gelen yüzlerce okuyucu yorumundan bir tanesini bırakıyorum:

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

227
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
54 Comment threads
173 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
71 Comment authors
BonoDrDrunkenAbadakiChukySeoul Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kaptan
Guest
Kaptan

Bir kadının ilişki içinde iken tabak çevirmiyorsa bu onun etik ve ahlâkî değerlerinin hipergamisinin önüne geçtiğini gösterir ama genel olarak kadınlar ilişki içinde dahi olsa çevrelerinde uydu bulundururlar arada bir yem atarak uydularını beslerler, ne zaman hayatımda ki tek kadın sensin moduna girdim her şey boka sardı çünkü kadının rekabet tutkusu kalmamıştı galiba kadınlar kendinizi ona adayınca sizin tercih edilmeyen biri olduğunuzu düşünüyor çarpık işleyen bir algıları var her zaman kadında rekabet duygusunu canlı tutmanız lazım biraz bencillik her zaman iyidir

Tyler
Guest
Tyler

O kadar haklısín ki kadınlar rekabeti sevmekten kasít erkeğinin begenilmesini ister o kadar kişi beğeniyor ama benim imajı vermek için ne zaman kadininiza odaklanıp gözünüz hiçbir şey görmezse flört işlerinde paslanmaya çevrenin azaldığına şahit oluyorsunuz

Trenboloncu
Guest
Trenboloncu

Abi selamlar. Benim şöyle bir sıkıntım var birlikte olduğum 3 aylık bir sevgilim var fakat ilişki başında gözüme güzel gözüksede artık dış görünüş olarak beğenmiyorum. Ve ayrılmak istiyorum. Fakat biraz vicdan yapıyorum sanırım. Bana çok bağlı. Bu konuda ne yapmalıyım?

Mahmut Abi
Admin

Bu konuda yapacağın şey ayrılmak ama kıza asla gözüne güzel görünmediğini söylememek.

trenboloncu
Guest
trenboloncu

Mahmut abi benim kendime ait işyerim var işyerinde müşteriyle ilgilenirken bir baktım telefonumu kurcalıyor bu sebeple kavga ettik ama olay olalı 1 ay oldu bunu bahane etsem sence saçma mı olur. Kızı da çok üzmeden olayı bitirmek istiyorum.

Mahmut Abi
Admin

Genelde sorun sende değil bende, eskisi gibi hissetmiyorum gibi şeylerle bırakman en acısızı.

Helly
Guest
Helly

Başında güzel gözüküp 3 ay gibi bi sürede güzel gelmemesi nasıl oluyor ki bir anda çok kilo falan mı aldı? Yoksa başta yüksek libido etkisiyle alkol etkisinde gibi güzel gördün de beraber olunca etkisi geçti ?

Mercurry
Guest
Mercurry

Abi iyi günler , bu sene ünilerin kapanması yüzünden aile şehrime dönmüştüm geldiğimden beri 7 8 farklı kızla takılmışımdır ama son 2 ay bir kıza istemeden de olsa biraz duygusal yatırım yapmış oldum herşey iyi gidiyordu ama üniler açılınca 4 5 ay görüşemiceğimizden bahsetti , ben de ayrılık vaktinin geldiğini anladım ve terketmem gerektiğini önüme bakmam gerektiğini hissedip terkettim ama bu sefer gerçekten üzüldüm, 21 yaşındayım uyum sağladığım birini bu sebepten terkettiğim için suçluluk hissediyorum duymalı mıyım

Mahmut Abi
Admin

son 2 ay bir kıza istemeden de olsa biraz duygusal yatırım yapmış oldum İstemeden de olsa diye bir şey yok. Sen iradesiz bir varlık değilsin. Ha iraden pratikte olmayabilir ama senin suçun.

21 yaşındayım uyum sağladığım birini bu sebepten terkettiğim için suçluluk hissediyorum duymalı mıyım Hayır.

Persona Non Grata
Guest
Persona Non Grata

Selam, Eski sevgilimle (27, ben 25) iki ay önce ayrıldık. (İlişki 8 aylık ve çok ciddi bir yoldaydı) Ayrılıktan 5 gün sonrası onun başlattığı ve son kalan bağı da yönelik olan iletişim haricinde hiç iletişim kurmadık ben de yaklaşık 3 hafta önce kendisini her yerden arkadaşlıktan çıkardım. Aynı iş yerinde çalışıyoruz ama hibrit çalışma olduğu için çok sık karşılaşmıyorduk fakat şimdi iki haftalık eğitim olduğu için her gün denk geliyoruz. Eğitim öncesi de aklıma geliyor ve zaman zaman özlüyordum fakat şimdi bu durum çok şiddetlendi, hayatında yeni biri olması ihtimali beni ürkütüyor. Gidip konuşup tekrardan başlamak istiyorum ama kafam çok… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kimin ayrıldığına bağlı. Yani anlaşarak ayrıldık desen bile kimin ilgisi bitmişti. Onun değil mi?

Persona Non Grata
Guest
Persona Non Grata

Evet o ayrıldı benden.

Mahmut Abi
Admin

O zaman kız sana gelmiyorsa, gidip konuştuğunda başlamayı pek bekleme.

Persona Non Grata
Guest
Persona Non Grata

Hiç denememiş olmanın yarattığı bilinmezlik ve acaba hissi de kötü ama ondan bir sinyal almadım hiç.

Sadece geçen hafta tivitırdan takip atıp geri çekti.

Mahmut Abi
Admin

Ondan gayet açık seçik negatif sinyal geliyor aslında sen ümit kırıntısı arıyorsun.

Persona Non Grata
Guest
Persona Non Grata

Eylemsizlik en büyük eylem diyorsun yani abi.

Peki aradan iki ay geçtikten sonra geri dönme ihtimali hala var mıdır?

Mahmut Abi
Admin

Sana adım atmadığı sürece pratik olarak yok. Genel olarak var.

Persona Non Grata
Guest
Persona Non Grata

No contacti hiç bozmadım ama evlilikten döndük ihtimaller çok yüksek değildir muhtemelen

Chuky
Guest
Chuky

Abi ayrılmak üzereyiz, belki bitirdi kafasında sürekli sert cevaplar vermesi terslemesi beni rahatsız ediyordu ama bunu bir şekilde kavga mevzusu yapmadım dün şakasına yaptığı bir paylaşım çok cringe dedim diye sanene felan gibisinden yükselince ipler koptu bende baya baya sınırlı şekilde konuştum garipsedi ve hep böyle yapıyor sinirlendiğim zaman ne yaptım ki dercesine tavırlarla daha çok sinir ediyor ve bu kız benim nişanlım 9 aylık hazirana düğün tarihi aldık salonlar hazır. Neyse dün gece kapattık Instagram’dan çıkartmış sadece beni ailem hala duruyor takibinde. Birlikteki resimleride kaldırmış. Ya bitti ya bitecek. Ya tarih yazicaz ya tarih olacağız Mahmut abi.

Mahmut Abi
Admin

Nişandan önce “ya tarih yazicaz ya tarih olacağız” dediğin kızla sonra yeniden bir araya gelip “tarih yazmaya kalkacak” kadar embesil değilsin umarım. Bu kızla evlenilmez artık.

Chuky
Guest
Chuky

Yani abi bu şekilde tepkileri var böyle bencilce davranışları, ama şöyle ki kız sürekli arayıp soran ve üstüme düşen birisi ben genel muhabbeti çok katmadım kusura bakma, yani tarih yazıcaz mevzusu işin espirisi sadece ufak bir şekilde hakkımı savunmam ve beni rahatsız eden şeylerin birikip patlamasına bu kadar tepki veren birisine ne yapabilirim diye sordum aslında abi. Arada aileler var ve geçmişe dayanan bir aile bağı yani toparlamak kısmen öncelik gibi. İyi geceler.

Mahmut Abi
Admin

Hemen çocuk yapma bari. Boşanmaya gittiğinizde çocuk olmazsa kısmen daha rahat.

Abadaki
Guest
Abadaki

Her zaman daha iyisi vardır, daha iyileri karşımıza çıkar ya da başka kişilere de aynı duyguları hissedebiliriz vs. bütün bunları bilmemize rağmen neden acı çekiyoruz?
İlişkim bittikten sonra 1 ay içinde sürekli başkalarıyla buluştum ama konuşulan konularda aa bizde bunu konuşuyorduk, şimdi ona bu fotoğrafı atmam lazımdı vs. diye sürekli aklıma o kişi geliyor.
Karşımdaki kişileri yara bandı olarak kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Gerçi tam olarak iletişimi keseli 1 hafta oldu. Zamanla hafifler ama bu ilk hisler çok canımı yakıyor.

Mahmut Abi
Admin

bütün bunları bilmemize rağmen neden acı çekiyoruz? Bütün bunları rasyonel aklınız biliyor, ama duygusal devreleriniz ise kaybettim, kaybı yaşıyorum git bana hemen onu getir diyor. İlişkim bittikten sonra 1 ay içinde sürekli başkalarıyla buluştum ama konuşulan konularda aa bizde bunu konuşuyorduk, şimdi ona bu fotoğrafı atmam lazımdı vs. diye sürekli aklıma o kişi geliyor. İlişki bitiminden 1-2 ay sonrasına kadar başkaları ile buluşmanıza gerek yok, muhtemelen canınız başkasını hiç istemez. Ayrıca başka kızlara yürürken çivi çiviyi söksün diye değil hayatınızı durdurmamak, ileri yürümek için yürüyün. Karşımdaki kişileri yara bandı olarak kullanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Böyle bir şey yapmayın. Zamanla hafifler… Read more »

Abadaki
Guest
Abadaki

Haklısın abi ben genelde hatta son 5 yıldır tamamen instagram üzerinden ilerliyorum. Özellikle bazı kızlar çok düşük zekalı geliyor veya kusurları gözüme batıyor. Dediğin gibi her zaman karsımıza çıkmıyor. Birazda bu yüzden canım sıkıldı. 27 yaşındayım. Ve sanırım düzenli bir ilişki yaşayıp 2-3 sene içerisinde evlenmek istiyorum.

Mahmut Abi
Admin

Haklısın abi ben genelde hatta son 5 yıldır tamamen instagram üzerinden ilerliyorum. Yürüme konusunda sadece instagrama bağımlı olmak adamı kadınlarla başarısız yapar. İstisnaları vardır ama çoğu erkek için durum bu. Dışarıda sosyal ortamlarda kızlara yürümekten kaçamazsınız, kaçarsanız %90’ınız tamamen başarısız olmaya mahkum. Özellikle bazı kızlar çok düşük zekalı geliyor veya kusurları gözüme batıyor. Ee? Bazı kızlar öyle. Ama bazı erkeklerin kafası eski sevgilisi ile o kadar doludur ki, yeni gelen kızlarla bir ilişki yaşayamamak için her türlü bahaneyi uydurur. Kafası eski sevgilisi ile dolu adam, eski sevgilisinden çok daha iyisini görse yine de o kızın daha iyi olduğunun farkına varamaz.… Read more »

Abadaki
Guest
Abadaki

6 ay sürdü. ayrılma sebebi tamamen benim suçumdu.
maalesef pek sosyal ortamım yok iş ortamında yürümek istemiyorum kimseye. onun dışında iş-ev arası gidip geliyorum.

Mahmut Abi
Admin

Çok uzun ilişki değil. Normal güçte bir adam 2 ayda unutur. Kaç ay önce oldu?

Abadaki
Guest
Abadaki

1 ay 1 hafta oldu. ama hatalı olduğum için ara ara yazdım denedim en sonunda komple bitirdim yani artık hayatıma bakacağımı söyledim son bir mesaj atıp bitirdim. komple bitireli 10 günü geçti.

Mahmut Abi
Admin

2 aya geçmesi lazım. Tabii erkek adam gibi tamamen bitirdim sözünün arkasında durabilirsen.

DrDrunken
Guest

Mahmut abi merhaba, kız arkadaşım beni terk etti birlikte dinlediğimiz müzikleri dinlemek bana o anları tekrar yaşatıyor ve acı çektiriyor. Bu acıyı hissedip acı beni güçlendirir diyip devam mı etmeliyim yoksa onu hatırlatacak her şeyden uzak mı durmalıyım

Mahmut Abi
Admin

Hayır tamamen uzak durmalısın.

DrDrunken
Guest

Abi kıza no contact uyguladım bir süre. İki gün önce bi mevzuyu bahane edip aradı yüz yüze buluştuk. Tekrar birlikte olmak istediğimden bahsettim, kız da bilmiyorum düşüneceğim dedi.Dün bu mesaj atıp başta bahsettiğim mevzuyu açtı ama konu hiç tekrar birlikte olalıma gelmedi. Kıza tekrar mesaj atıp düşündün mü fikrin değişirse haber et demem gerekmez mi?

Mahmut Abi
Admin

Bir süre no contact uygulayıp sonra sen ulaştın diye buluştuysanız, sen no contact falan uygulamadın. O sana ulaştı ve buluştuysanız uyguladın.

Ayrılık sonrasında ilk buluşmada eski ilişkiyi konuşmak, yeniden başlama ihtimalini önemli oranda düşürür. Sen ayrılırken demen gereken şeyi ilk buluşmada söylüyorsun. Bağlamı ters yüz etmişsin.

Kızın sende gönlü olsa o sana söylerdi zaten. Böyle bir şey yapma.

Gerçi sana boşa tavsiye veriyorum, zaten ne desem yapmayacaksın. Kafana göre takıl.

Bono
Guest

Altı ay önce beni terk eden sevgilimle uzun zamandır no kontak uyguluyorum Altay civarı geçen gün onun WhatsApp durumuna bakarak no kontak bozdum durumunda ameliyat olduğunu belirtiyordu ben de kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim kendisi de bana teşekkür ederim yazdı. altı aylık bir süreden sonra amacım kendisiyle ilişki anlamda iletişim kurmak değildi açıkçası sadece geçmiş yaşantıya binaen iyi dileklerimi ilettim sonrasında bir düşünceye kapıldım gerek var mıydı diye arafta kaldım açıkçası fikriniz yanlış bir hareketimi yaptım?

Mahmut Abi
Admin

Bu aşamada kızda kötü bir etki yapmaz ama sen bunun sonucunda umutlara ya da hayalkırıklığına kapılırsan o zaman işte yanlış bir hareket.