Vaka çalışması – İyi başlayan ama sonra tersleyen kadın

Sanalda tanıstığım kızdan iyi bir oyunla aynı gün tlf numarası aldım whatsapp a gectik. whtsp da hızlı bir çekim yaratarak 4-5 gün içinde buluşma ayarladım..Buluşmada aldığım ililere güvenerek ,ikinci mekana geçerken cesur bir hamle yaptım ve beline sarıldım kız da bana karsılık verdi ve belime sarıldı..sonrasında 3-4 saat içinde sırasıyla el ele tutusma,öpüsme ve arabada yiyişme birbirini izledi … Sonrasında aksam eve gidince seninle çok iyi hissediyorum diye bir mesaj atttı.

Sorunun mesajlaşma dizisi şurada.

Sona kadar tamam ama Haydar 36, kız 26 yaşında. İlk hata arabada yiyişme kısmı. Ortamı olmayan genç bir erkek tamam da 36 yaşında bir erkek liseliler gibi arabada yiyişme yapmaz. Mekanına götürüp seks yapmalıydın. Sonunda seks olmasa bile mekanına götürüp sekse yürümeliydin. Bu eksi hanene yazılır. Eğer kız öpüşmeye rağmen gelmiyorsa burada hata yapmış olmazsın ama yine de ilgi seviyesi göründüğü kadar yüksek değil sonucu çıkarabilirsin.

daha sonra klasik sabah,günaydın,gece,iyi uykular mesajları başladı. ama ben ikinci buluşma ayarlamam gerektiğini bildiğimden 4-5 gün sonra tekrar buluşma teklif ettim bana 10 gün sonraya gün verdi,çok yoğunum dedi..

Olabilir. Kız arkadaşın değil sonuçta. Kızı nadas bırakıp diğerleriyle ulaşacaktın. 10 gün sonra aklına gelirse mesaj atıp buluşurdun.

Ayrıca ikinci buluşmayı ilk buluşmadan hemen sonraki mesajlaşmanızda ayarlayacaktın. Sen zararsız mesaj arkadaşı modunda fazla kalmışsın. Bu da büyük eksi. Özellikle 2 – 3 gün böyle devam ettiysen. İkinci buluşmaya ilk buluşmadan sonraki ilk mesajlaşmada girin.

içimden, bu kadar ilgili görünen kız neden buluşmak istemiyor dedim,sasırdım..

Bu olmadı. Sen ilişki moduna girmişsin.

şöyle dedim,10 gün uzun zaman,üzerine düşünürsek daha erken bir tarih ayarlayabiliriz.. çok yoğunum,böyle bir imkan yok dedi..

Burda bir kere denemekte problem yok ama orada bırakman lazım.

tabi bende nedendir bilmem ,10 gün boyunca bulusmak için hiç zamanı olmayacagına inanmadım..ve bende acıkcası soguma başladı..

Evet kaybetme korkusu başlamış. Bunun doğal sonucu kaybetme korkusu ile kızın peşine düşmek ve kızı gerçekten soğutup kaçırtmaktır. Sonradan yazılanlar da senin soğumaktan çok korktuğunu gösteriyor zaten.

iyi o zaman,zamanın olunca beni bir ara,bunu telefonda konusalım dedim.

Bu da problem olmayan bir mesaj. Gerçi “tamam sonra görüşürüz” der aklıma gelirse kıza ulaşırdım ya da ulaşmazdım. Beni ara demene gerek yoktu. Senin 10 gün sonra aramanda sorun yoktu. Mesajlaşmanda bir problem yok ama zihin yapına yayılan kaybetme korkusu kötü.

görüldü yapıp bıraktı..

Sen de orada bırak o zaman. 10 gün sonra görüşürsünüz.

Bir gün sonra nasılsın,neler yapıyorsun dedim.

Sana görüldü atmış hemen birgün bekleyemeden mesaj atmışsın. Daha da kötüsü beni ararsın diyen kıza hemen mesaj atıyorsun. “Kafeslemezsem / peşine düşmezsem kaybederim” korkusu ile kaybetme sürecine girmişsin.

hiç iyi..deyip kestirip attı.

Kız bu noktada sana o kadar ilgili değil artık. Belki buluşmada sikişme olmadığından, belki sonrasındaki mesajlaşmalarda fazla peşine düşmenden sandığından daha az ilgili. Böyle bir kızı nadasa bırakman lazımdı.

Bir problem mi var dedim

Burada zaten harakiri yapmışsın. Kaybetme korkusu nasıl da insanı ele geçirip saçma şeyler söyletiyor. Bir problemi varsa sana ne? Kız arkadaşın değil bir şey değil. Bunu kız arkadaşına bile sorma diyorum burada bunu sorarak olayı bitirmişsin. Geçmiş olsun.

Bu sünepeliğin ise olayı bitirmiş. Ben yapışkan ve muhtaç bir erkeğim en küçük negatifte de hemen sorun olduğunu düşünüp sormak zorunda kalan zayıf biriyim diye bağırıyorsun. Kız da haliyle “aman bu da zayıf, yapışkan, tercih edilmeyen biri çıktı hemen kurtulmam lazım” diyor:

bir problem yok dedi, seninle olmuyor ,çok yoğun çalışıyorum,boyle seylere gelemem,bir de bunun için özür mü dileyeyım dedi.

“heryerden sildim.bir daha da aramadım.”

Silindiğini fark edince senin gibi atarlı bir arızaya çok bulaşmadan kurtulduğuna şükredecektir. Gerçi kız da kaba atar yapmış yani bir daha görüşmezdiniz zaten.

Kız karın ağrısı mı?

Hayır. Sen karın ağrısısın. Duygusal dengesiz (nevrotik) davranmışsın. En küçük negatifi kocaman bir problem yapmışsın. Türkiye’de çok olan ve bir kızın bulaşmasa iyi edeceği adam tipinde davranmışsın. “Abi ama ben öyle değilim” diyorsan öyle biriymiş gibi davranmayacaktın. Bunu filmler yazısında yazmıştım. Senin davranış şeklin kızları sadece soğutmaz aynı zamanda korkutur. Doymuş, dengeli bir erkek “ok görüşürüz sonra” der ve o kızı bir daha 10 gün mesajlamazdı. Hadi mesajladı diyelim kız kısa cevap verince “problem mi var diye sormazdı. Senin sergilediğin davranış duyarlı erkek görünümlü yapışkan erkek modu.

ya da buluşmayı erkene almak istediğim için, beni baskıcı tiplerle karıstırıp,bir anda kaygı duyuyor, suçluyor ve kötü hissedip uzaklasıyor mu?

Kız seni baskıcı tiplerle karıştırmıyor. Sen zayıf, duygusal olarak dengesiz, tercih edilmeyen ve yapışkan bir erkek gibi davranıyorsun – belki de öylesin – ve kız hem soğuyor hem de korkuyor. Burada kızın bir suçu ya da arızası yok. Belki sana o kadar ilgi duymamış, belki de gerçekten yoğun. Ama kızın davranışında bir arıza yok.

yani saglıklı iletişimden bihaber bir kezban mı?

Maalesef “sağlıklı iletişimden bir haber kezbanın” kendin olduğunu anlamadan bunu birçok kızla yaşarsın daha.

ya da stresli bir anında bana mı patladı?

Kızın patladığı falan yok. Elini versen kolunu kaptıracağın ve uzak durulası erkek gibi davranmışsın ve kız da yapması gerekeni yapmış.

Bu yorumlarım üzerine mesajlaşma devam etti.

Bu olayda ben şuna dikkat çekmek istiyorum Mahmut abi; Buluşmayı biraz daha öne alalım önerisi çok absurd,tuhaf bir öneri degil.

Evet gayet normal bir öneri ama kabul edilmediği yerde bırakacaktın.

Daha önce başka bir kadın böyle bir önerime,tamam o zaman salı ögleden sonraya alalım demişti.

O başka bir kadın, bu başka bir kadın. Bu yavaştan alan belki de gerçekten yoğun bir kadın. Ya da mesajlaşmalar sana ilgisini azalttı.

Bu olayda kız hiç anlamadan dinlemeden,iletişimin altın kuralı olan sağlıklı geri bildirim vermeyi,olayı anlamayı seçmiyor..

Kız sana gayet geribildirim veriyor. Maalesef bu sözler kadın – erkek ilişki dinamiğinden o kadar da anlamadığını gösteriyor. Kız sana açık açık “yavaş” demiş. Sen yok “hızlı olsun” demişsin (olabilir). Kız sana yine “yavaş” demiş. Kadınlar erkekler gibi iletişime geçmezler. Bunu daha önce yazdık. En temel şeylerden biri bu. Kadın sağlıksız iletişime geçmiyor, kadın gibi iletişime geçiyor. Maalesef sen bunu anlamadığın için sağlıksız yaftası takıyorsun.

iletişimin zehirli olanını yani,suçlama,duvar örme,kaçmayı tercih ediyor.

Kız fazla terslemiş burası kaba. Ama kız senin bir şeyin değil sen onun bir şeyi değilsin. Bazı kızlar laftan anlamayan erkekleri doğal olarak muhtaç, yapışkan ve tercih edilmeyen diye yaftaladılar mı onlara karşı kabalaşabilirler. Burada da o olmuş.

Tabi bu kız özelinde,şöyle düsünebilirdim, yapışkan,arızalı erkek çok, bu kız geçmişte bu tip deneyimleri yaşamış ve bu kıza yaklaşırken bu kızın kaygılarını önemseyip önce güven olusturup,sonra adım atmalıydım.

Hayır kızın kaygılarını falan düşünecek kişi sen değilsin ve ayrıca her kız bu tip adamdan korkar. Sen zaten güven oluşturayım bahanesi ile peşine düşmen yüzünden olmamış.

Seninle buluşmaya daha istekli ve önce buluşmayı kabul eden kıza bu yapışkanlığı gösterme fırsatın olmamış, buna olmuş. Ayrıca bunun kaldığın bir shit test olma ihtimalini de unutma.

Senin yapman gereken basit. Erkek adam gibi davranmak. Erkek adam kız 10 gün sonra diyorsa ve önce buluşmayı kabul etmiyorsa orada doğal olarak bırakır zira erkek normalde kızdan daha az ilişki modundadır. İyi bu arada başkasına bakarım bu zaten kenarda bekliyor, vs. Ha sonra beklemez, 10 gün sonra ararsın hayır der vs. o ayrı.

kızın tepkisinin oldukca sağlıksız olduğunu gorunce koy götüne rahvan gitsin seçeneği daha cazip geldi!

Kız kaba davranmış ve orada zaten aranızdaki etkileşim bitmiş ama dediğim gibi senin yaptığın yapışkan ve ilişki kafeslemesi erkek moduna tepki o. Her kız aynı içsel reaksiyonu verir ama bazı kızlar kibar davranabilmeye devam eder bazıları edemez.

Senin de çoğu erkek gibi derdin suçu karşındakine atmak ya da onun hatalarına odaklanmak. Bunu yaptığınız sürece anca o bahsettiğin sınırlı bir grup kızla bir şansın olur bu tür daha rahat kızlarla sıfır çekip onlara kezban demeye devam edersin.

Çoğu erkeğin sonra çıkıp da tüm kızlar hemen ilişki istiyor deme sebebi de kısmen bu. Bu tip daha rahat başlayan kızları hemen kaçırttıklarından beraber olabildikleri tek hatun tipi aynen kendileri gibi yapışkan hatunlar. İnsanların hep aynı tip insanlarla ilişkiye girme sebepleri de kısmen bu.

Eğer bu kızı istiyorsam yapmam gereken şu mu olmalıydı;ikinci buluşmayı teklif ettim kızda 10 gün sonra müsait olabilirim diye ucu açık bir cevap verdi..normal mesajlaşmaya devam edip,güven olusturup,bağ kurup bir hafta 10 gün sonra bir daha mı denemeliydim?

Normal mesajlaşmaya devam edip, güven oluşturup, bağ kurup mantığına girdiğinden zaten kuş uçmuş. 10 gün sonra buluşmaya vakti olan kızı orada bırakacaksın, 10 gün sonra aklına gelirse mesaj atacaksın. Arada aklına gelirse belki 5 – 7 gün sonra.

Senin “güven olusturup,bağ kurup” dediğin şey kaybetme korkusunun yaldızlanmış halidir.

Yoksa tamam o zaman,müsait olduğunda haber ver deyip,o mesaj atana kadar diğer kızlara mı dönmeliydim.

Evet.

Orta Avrupa’da bir Slav ülkesinde yaşıyorum.covid ten dolayı sanal çok hareketli..(konuştuğum diğer kızlar var)bu kızı yavaş davrandığı için, tamamen eleme hakkımın olduğunu düşünüyorum.

Evet. Elinin altında daha hızlı yeterince kız varsa ele. Kenarda da kalabilir. Tabak çevirirken yavaştan alan kızların elenmesi normaldir.

Peki neden gelip burda bu tip sorular soruyorum,kızın neden sogudugunu anlamak istedim. Sanırım cevap şu, arızalı ve yapışkan erkek sayısı her toplumda bir hayli fazla,yanlış atılan bir adım kızda kaygı yaratıyor,bu kaygı kötü hissetmesini sağlıyor,hissettiği duyguyu takip edip ,anlam oluşturan kadın soğuyor..ve kaçıyor..

Hocam senin ekstra adımların bariz ödül kaybetme korkusu ile atılmış. Kız da “beta 9,807 yani NEXT” deyip geçmiş. Kıza sen beni ara deyip hemen ertesi kendini tutamayıp araman bunun için yeterli ama sen bir de problem mi var diye sorup sıvamışsın.

Ama tabii kız mesela gerçekten yoğundur ve senin buna verdiğin tepki soğutur. Ya da kızla ilk buluşmadan sonra mesajlaşman soğutucudur. Mesela daha çok sen mesaj atmışsındır. Bazı erkekler “abi çok güzeldi, sürekli mesajlaşmalar, günaydınlar, iyi geceler” diyor ama peki o hiç mesaj başlatıyor mu sorusuna cevap “yok hep ben atıyorum / genelde ben başlatıyorum” oluyor. Durum buysa sen mesajla peşine düşerek soğutmuş oluyorsun zaten.

muhtaç gözukmenin kızı soğutacağını biliyorum tabiki,ama belki de biterse bitsin diye çok umursamadan bu hataları yaptım!

Kendine yalan söylememeni tavsiye ederim. Yoksa bu şeyi yapıp durmaya devam edersin. İlk mesajına dön ve yeniden oku. Umursamayan adam orada bırakırdı, neyin var diye sormazdı, ve en önemlisi bir hışımla kızın numarasını silmezdi. Kezban gibi gururu incinmiş ergen kelimesi kullanmışsın kıza. Bu “umursamadığım için özellikle kaybeden beta gibi davrandım” bahanesini burada bin kere duydum. Kendin inanmak istiyorsan sen bilirsin ama bence yazıya dökme zira komik duruyor.

bir erkekle kadın arasındaki etkileşimde kadının kendi adına uyması gereken adımlar var, karşı taraf pek bu adımlara sadık kalmadı..ikinci buluşmaya istekli olmadï..eee…

Kadın algın en azından burada masal dünyasında. Bir kere buluşup yiyiştiğin kız hangi masalsı aşk hikayesi adımına sadık kalacak? Uyması gereken adımlar mı? Nasıl bir senaryo var kafanda? Masal bunlar geç bunları. Kız seni o kadar istemiyorsa istediğini yapar.

Onu mu bekliyecegim..benimde çekip gitme hakkım var…

Sen bu olayı ciddi ciddi umursuyorsun. Alt tarafı kızı kenara bırakıp diğerlerine odaklanacaktın ve sonra evet aklına gelirdi gelmezdi ayrı mesele. Kim sana bekle diyor. İstersen git ama senin burada zihin yapın yanlış. Gerçi bunu kabul etmeyeceğin belli oldu ama fazla ilişki önceliklisin. Sen kızı unut aklına gelirse ararsın gelmezse belki o arar görüşürsünüz. Bu nedenle seni kaybedecekse o da onun problemi senin değil.

bu kadar ilgiliyken neden ikinci buluşma teklifime ilgisiz kaldı..kadın ruhunu anlamak istedim!

Başında ilgili olması kızı senin kız arkadaşın yapmaz. Kızın belki işi var, belki tabak çeviriyor, belki başı bağlı, vs. Burada kız erkek olmuş sen kadın “başında ilgisi yüksekken neden böyle yaptı” diye soruyorsun. Kız 10 gün sonra demiş sen de orada tamam demişsin. Bence o aşamada bıraksan 10 gün sonra buluşurdunuz vuruşurdunuz. Sonra zaten ilk mesajınla kızı hızlıca soğutmuşsun.

Kızın ilgisi yüksek diye sanki kız arkadaşınmış gibi sana karşı hiçbir sorumluluğu, uyması gereken adımlar, sadık kalacağı şeyler yok. Çok standart ve sıklıkla karşılaşılan bir kadın tipi sadece. Ekstra bir şey yapmana da gerek yok. Sen aranızdaki şeyin nereye gideceğini pek umursamadan, ilişki moduna girmeden ve bu tür geri adımlarda kaybetme korkusuyla peşine düşmeden hayatına devam et, bu tür terslemelerle karşılaşmazsın.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

85
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
57 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
abcd1234EmreKluci_CZKluci_cz_sabriabi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tajitus
Guest
Tajitus

Mahmut abi aynı işyerindeki bir kızla nasıl no contact yapicam. Kızla (sevgililik değil) samimi biseyler yaşadık ve olay oneitise gidiyordu bende no contact denedim ama kızın gelip neden konuşmuyorsun demesine kadar ama yine de eskisi gibi davranmiyorum. Gel eskisi gibi arkadaş olalım falan dedi.

mert
Guest
mert

Kaç yaşından sonra erkeği kendi mekanı olmalı?

qompa
Guest
qompa

Merhaba Erkek adam ailesi; 1 ay önce instagramdan bi kızla tanıştım. ilk başlarda birbirimizin gizemli davranması 2 tarafıda meraklı birşekilde sürekli tanıma durumuz vardı. çoğu zaman birbirimizle konuşup görüntülü veya normal … sohbet ederdik .. görüntülü sexting yapardık geceleri ve artık buluşacaktık . tatil yapıcaktık yani ayrı şehirler olduğu için . anca fırsat bulduk .. sonunda ailemin yanında konuşurken selam söylemeye kadar gitti iş .. samimiyet artıyordu 1,5 ayın sonunda fakat son günlerde öyle bişey oldu ki !!! kızla sohbete devam ediyoruz ama sanki sohbet etmek bile istemiyorum gibi , cinsellik istemiyorıum gibi ama onuda bırakmak istemiyorum sanki .. örneğin… Read more »

peyniraltisuyu
Guest
peyniraltisuyu

ben de veri olmasi acisindan son gunlerde yasadigim olayi anlatayim; sirasiyla bumble’da eslesme, oradan instagrama gecis. instagramda bulusma ayarlamak icin biseyler soyledim. tam evini tasidigi hafta oldugu icin pek kesin konusmadi. ben de ustelemedim. sadece sali ve persembe musaitim o yuzden yarin (sali) bana haber ver seni alirim dedim. planimin -covidten dolayi- eve getirmek oldugu hafiften belliydi. o, senin evin oralarda gezeriz eger gelirsem demisti. tamam dedim ertesi gun yazmadim, aksam saatlerinde instagramdan mesaj atti, daha telefon numarasini bile almamistim. meger benim evin yakinlarina gelmis. neredesin diyor. dedim boyle boyle suradayim, sokaga ciktim şansa onumden gecen arabanin icinde gordum, hafiften… Read more »

Karahan
Guest
Karahan

Merhaba, ben de saha raporumu paylaşmak ve dönüt almak hatta uygun bulunursa vaka çalışması olsun istiyorum. Büyük bir parktayım. Hedef bakıyorum. Önümde 200 metre kadar ilerde gördüm bir kız, kızıl-kısa saçları dikkatimi çekti ama yüzünü görmedim. Orada açılış yapmadım geçti gitti. Bir saat kadar sonra tekrar çarşıda gördüm, bu sefer yüzünü de gördüm ve saçından aynı kız olduğunu anladım. Bankta arkadaşıyla oturmuş sigara içiyorlardı. Kız 10/10 güzellikte. Orada gitsem mi diye düşündüm ama yalan yok “bu kız senin liginin üstünde” dedim kendime. Bu arada ilk defa 1 haftadır “cold approach” denilen sokaktaki rastgele insanlarla tanışıyorum(daygame de diyebiliriz). Onu orada bıraktım… Read more »

Ylerna
Guest
Ylerna

Meraba Mahmut abi.3 gün önce bi kızla tanıştım aynı üniversitedeyiz.Kız daha benim bulunduğum şehirde değil.Ancak bu yıl bizim üniversiteye kaydolmuş.Bu yüzden yüz yüze görüşme imkanım yok.2 ay önce tanıştığımda pek bir iletişimimiz olmadı ancak yine samimiydik.2 aydan sonra tekrar yazmaya karar verdim.İlk gün 5-6 saat birlikte yazıştık.Ortak yanlarımız çok fazla.Benimle yazışmaktan mutlu olduğunuda söyledi.Anime izlediğini söyledi ve bende birlikte izlemek için ona yazdım.Oda kabul etti ve eğer vakti olursa cuma/cumartesi/pazar yazacağını söyledi.Cuma günü mesaj atmadı,bugün Cts.Eğer pazara kadar yazmazsa pazar günü ona tekrar yazmalı mıyım?Yazacaksamda ne yazabilirim?Eğer yazmıyorsa demek ki birlikte izlemek istemiyor,ona bu konuyu açmadan başka konular hakkında mı… Read more »

barneystinson
Guest
barneystinson

Anlamadığım bir şey var. İkinci buluşmayı kızla bizimle iletişime geçerse ayarlamamız gerekiyor okey ama haftada bir buluşmak gerekmiyor muydu? Böyle yaparsak 3-4 günde 2 buluşma oluyor.

barneystinson
Guest
barneystinson

Mahmut abi bugün kızla buluşucaktım kız illa arkadaşımda gelsin diyor. Arkadaşı çok istiyormuş falan ben kabul etmedim. Kızın ilgisi düşük mü oluyor sence?

Metin
Guest
Metin

Uzak mesafe ilişkimiz vardı ara verdikten sonra konuştuğumuzda biz sevgili değiliz bak uzun zamandır ne yazdık ne konuştuk yüz yüze buluştuktan sonra ancak devam edebilirmiyiz bakacaz diyen kıza nasıl yaklaşmalı abi ,bayramdan sonra bi gün belirleyip görüşecez,daha öncesi için görüşelim dediğimde arkadaşlarla plan yaptık ,tatil alış verişine çıkacam, kuaföre randevum var vs, şeyler söyledi

_sabriabi
Guest
_sabriabi

Hayır kızın kaygılarını falan düşünecek kişi sen değilsin ve ayrıca her kız bu tip adamdan korkar. Sen zaten güven oluşturayım bahanesi ile peşine düşmen yüzünden olmamış. abi böyle demişsin ama merak ediyorum flörtümüz bundan bahsediyorsa bu durumdan nasıl sıytılabiliriz? bize güvenmek için yazıyor olamaz mı bi sorunu? mesela geçen gün geldi kız arkadaşıyla bozulmuş arası, bende engelle geç dedim yapmadı. sonra Baha tekrar tartıştım dedi Allah Allah dedim bende ben sana engelle demiştim dedi, iyice psikoloğun belledin beni dedim telefonda. diyor ki sen dedin diye anlattım yoksa atmazdım dedi, bende sustum mecburi. ama olayı çözme mantığı yerine anlama mantığıyla devam… Read more »

Kluci_CZ
Guest
Kluci_CZ

Selamlar; Bu siteyi 1 yıldır takip ediyorum.Yurtdışında yaşıyorum delivery işi yaparken bir kızla tanıştım ve instagramdan yazdım kız modeldi ve çok güzeldi. Herşey olumlu gidiyordu yaşadığım ülkede insanlarda ego sıfır o yüzden delivery yapmam hiçbir şekilde beni küçük düşürmüyor. Biraz mesajlaştıktan sonra buluşmaya davet ettim ama ailesiyle tatile gideceğini ve gelince görüşebileceğimizi söyledi ( bende ne zaman geliceksin diye sormadım fazla ilgili görünmemek için) 2-3 gün aralıklarla yazıp 5-6 kere mesajlaşıp birakıyodum unutmasın diye, hala bir sorun yoktu herşey normaldi. En son tekrar mesajlaşırken hey ne yapıyorsun dedim o da havuzdan ve şezlongdan fotoğraf attı( bana göre iyi bir gösterge).Biraz… Read more »

Emre
Guest
Emre

Kıza evde vakit geçirelim dedim kendi evinde olmaz dedi. Aynı gün birkaç saat sonra farklı bir mekân teklifi ettim ona da bakarız diyip akşam yorgunum buluşmayalım mesajı geldi. ( gece tatil programı da yaptım ) Bu muhtaçlıktan sonra 15 gün boyunca mesajlarda, aramalarda ciddi bir düşüklük başladı. Bazen 15 saat yazmamalar. Mutlu smileler direk yok oldu 🙂 Ben bu süreçte en fazla 3 kez mesaj başlattım. 15 saat sonra cevap verdiğinde 1 saat sonra cevap verdim. 5 saat geciktirince 30 dk sonra dönüş yaptım. Taki 15 gün sonunda dışarıda 2 kez buluştuk Daha sonra 2. Ev buluşmasını teklif ettim ama… Read more »

abcd1234
Guest
abcd1234

Merhaba, 3 sorum olacak, zamanınız için şimdiden teşekkürler, önce özet geçeyim: tinder ile tanıştığım bir kadınla buluştuk (K:40, öğretmen, boşanmış, ben:42). İkinci buluşmada birlikte olduk. Üçüncü buluşma biraz garip oldu; bana mesaj attı, bir-iki mesajlaştık ve buluşma teklif ettim, sonrasında arkadaşıyla olduğunu söyledi ama yarım ağız o beni davet etti, mesajlaşmadaki sohbet bağlamından alakasız olarak “seni hem istiyorum hem istemiyorum” gibi karmaşık bir mesaj yazdı, ben de bunlar “derin konular” deyip sorudan kaçtım ve erken kalkabilirsen ya da arkadaşını satabilirsen (yani bunu kıza daha espirili bi şekilde yazdım) yakınlardayım, buluşur bişeyler içeriz anlamında mesaj attım. “Ok” dedi ve buluştuk. 1-2… Read more »