Kendi Kırmızı Hap Vaka Analizim

Bu yazıda kendi kırmızı hap vaka analimizi yapacağım 🙂

2 yıldır beraber olduğum Ukraynalı kız arkadaşım (Son yıllarda her yaz tatile Antalya’ya giderim ve oradaki yabancı hatunlarla daygame’den tanışırım, bu kızla da o şekilde tanıştım) ilerleyen yaşından kaynaklanan evlenme telaşı içindeydi. Bir yandan da daha iyi bir hayat için Türkiye’ye taşınmak ve burada çalışmak istiyordu. Kendisine evlenme konusunda pek yardımcı olmadığım için sonunda bana “ara vermek” 🙂 istediğini söyledi. Bu beklentilerini karşılayamadığım ve artık bana dert olmaya başladığı için ayrılmak benim için de güzel bir seçenekti ve buna itiraz etmedim. Zaten itiraz etmiş olsam da sonuç değişmezdi.

Onunla bir daha hiçbir şekilde iletişime geçmedim. 6 ay kadar sonra bana ulaştı. Bana neden haber verdiğini bilmediğini ama Antalya’ya taşınıyor olduğunu ve orada iş arayacağını söyledi. Benimle güzel giden ilişkisini mahvettiğini de ekledi.

Yaşı gereği olan bu telaşının (kadınların duvara toslama evresi) yanında ona gelecek vadetmeyen bana daha fazla zaman ayırmak istememesini anlayışla karşılaşmıştım zaten. Şimdi tam olarak neler dediğini hatırlamıyorum ama kız aslında benden bayağı kavgalı ve saldırganlaşarak ayrılmıştı. Ben de bu ilişki miadını doldurduğu için ona ulaşmamıştım bile. Aslına bakarsanız bu kadar kavgalı giden bir kızın bana ulaşmasına şaşırmıştım. Demek ki “no contact” yapınca bu durumdayken bile ulaşabiliyorlarmış. Neyse, Antalya’da ev tuttuğunu ve olurda görüşme şansımız olursa çok sevineceğinden bahsediyordu.

Ben de o sıralar motosikletle yarım Türkiye turu yapmak üzereydim ve rotam Antalya’dan da geçiyordu. Yanına uğrayacağımı söyledim. 1 ay sonra yanına gidene kadar zaten konuşmadık. Arada “ne zaman geliyorsun?” diye soruyordu. Sonunda oturduğu eve gittim, ben yakınlaşmak istedim ama aramızda bir şey olmadı. Artık arkadaş olduğumuzu söyledi. Ben biraz zorlayınca yeni bir ilişkiden çıktığını söyledi. Tabi böylesine gözden çıkardığım bir kız da olsa, hatırı sayılır bir geçmişim olan bir kızın başka bir erkekle olduğunu duymak beni biraz sarstı. Çıkıp gittim. Antalya’ya tatil için gitmiştim, yeni yabancı kızlarla tanışmak için bu her sene benim için kaçırılmayacak bir fırsattı. Bu tatili zaten eski sevgilimle harcamak istemiyordum. Ona gitme amacım da bir skordu sadece.

Neyse… Kıza benden sonra başka bir erkekle beraber olduğu için artık onunla bir ilişkiye başlamamızın imkansız olduğunu ve bunu kabul etmeyeceğimi söyledim. Kız “bu durumu anlamıyorum, seni bekleyemezdim ki tabi ki kendime bir ilişki arayacaktım. Ne önemi var ki başka biriyle beraber olmuş olmamın ?” gibi konuştu.

Kırmızı Hapta kızların sizle ilişkilerine “ara vermek” istediklerini söyleyerek başka erkeklerle beraber olup, umduklarını bulamayınca tekrar size dönmek istemeleri çokça işlenen bir konudur. Ama bir erkeğin bu noktada doğru seçimi yapması için kırmızı hap okumasına gerek yok. İçgüdüsel olarak onu kabul etmemeniz gerektiğini biliyorsunuz çünkü bu durumu mideniz kaldırmıyor. Artık başka birinin olmuş eski sevgilinizi kabul etmek kendinize aşırı bir saygısızlık olarak geliyor. Ben de bu durumu söyledim, tabi ki salağa yattı. Güya bu durumda nasıl bir yanlışlık olduğunu anlayamıyordu. Kız başka limanlara açılmıştı ama aradığını bulamamıştı. Şimdi ayrıldığı liman ona daha mantıklı geliyordu. Alternatifsiz bir erkek bu durumda onu kabul ederdi tabi. Bir erkek için onu tekrar kabul etmenin gurur kırıcılığını yaşamaktansa elime kadın eli değmemesi daha güzel bir seçenek.

Antalya’ya geliş amacım tatil yapmanın yanı sıra rus ve ukraynalı kızlarla tanışmak demiştim. Artık hangisi denk gelirse :)… Bu kızla görüşmemizden 1 gün sonra daygame (gündüz oyunu) sayesinde bir otelde animatör olarak çalışan Kiev’li bir kızla tanıştım. Avm’de gezerken kızı gördüm, biraz muhabbetten sonra Starbucks’ta kahve içmeye davet etim ve kabul etti. Akşamına bu kızla canlı müzik dinlemeye gitmek falan derken bayağı eğlendik. Tabi samimi fotolarımız da oldu. Fotoğraflardan birinde Antalya’daki tarihi Hadrian kapısının önünde kızla ayakta ve yan yana poz verirken, ben kızın belinden tuttum, kızda bir dizini kırıp bacağını kaldıraraktan benim vücuduma yapıştırdı. Dansçı olduğu için bu tarz hareketlerde kıvraktı 🙂 Tabi bu fotoğrafı hemen instagrama attım.

Normalde benden ayrılınca eski kız arkadaşımı instagramdan engellemiştim ancak dün gene onunla instagramda ekleşmiştik. Beklediğim üzere bu fotoğrafı görür görmez bana mesaj attı. Bana tekrar bir ilişki için şans vermek istemiş güya, ama şimdi gerçek yüzümü görmüş. Yeni kız arkadaşımla mutluluklar diliyormuş falan. Böyle diyordu.

Bu kız onun benden sonra başka bir adamla olmasının onunla bir ilişki kurmamı net olarak engelleyecek olması durumunu bir türlü anlamıyordu. Yani hayal dünyasında geziyordu. Ya da anlamamazlıktan geliyordu! Ne de olsa birçok kadın bir erkeği ne kadar betalaştırabileceklerini görmek için bu tarz şeyleri hobi olarak dibine kadar denerler.

Neyse bu yeni ve güzel dansçı Ukraynalıyla takılınca eski kız arkadaşımın başka bir adamla beraber olması fikrinin rahatsız ediciliğinden ışık hızında uzaklaştım. Onun bana geri dönerek ilişkiyi altın tepside gibi sunma durumuna da güzel bir cevap vermiş oldum.

Kırmızı hapı bilmesem, kızlarla tanışmayı (daygame) bilmesem ve kadınlarla tecrübesiz bir erkek olsam kabus bir senaryo yaşamam çok olasıydı. Oysa oldukça sarsıcı olabilecek bu olayı çok hızlı atlatmayı başarmıştım.

Öncelikle bu kız beni bırakıp gittiğinde alternatif yaratabileceğime güvenim olmasaydı ona daha fazla yapışırdım. Sonrasında no contact yapamayarak onu arar ve reddedilirdim. Ve bana ulaşmasına fırsat vermemiş olurdum. En önemlisi başka bir adamla takılıp, umduğunu bulamayarak bana geri gelmek istediğinde bunu kabul etmek durumunda kalabilirdim. Başka kızlarla hızlı bir şekilde tanışarak kafamı bana değer veren başka kızlara odaklayamazdım ve tatilim zehir olurdu. Mutlu tatil anıları biriktiremeden eve dönerdim.

Sonuçta benim de başıma kırmızı hap camiasında yaygın olarak yaşanan bir olay geldi. Ve kadınların başka limanlara açılıp tekrar eski sevgilisine geri dönüp erkeği betalaştırması gibi şeyleri kestirebiliyordum. Aslına bakarsanız bu olayı ilk elden kırmızı hapta okumamıştım, başıma geldikten sonra bu konseptten Dr.Redpill’in youtube kanalında bahsettiğini duydum. Bu yalnızca içgüdüsel olarak reddettiğim bir durumdu. Duygusal olarak yıkılmamak ve başka kızlarla tanışma becerimin yüksek olması da beni güçlü kıldı.

Diğer tanıştığım Kiev’li kızla olan macerayı bir sonraki yazımda anlatacağım.

Yazar: Secret

Hemen her sene Antalya’da dünyanın en güzel kızlarıyla tanışıyorum. Gerçekten öyleler. 5 yıldızlı otellere ya da gece kulüplerine gitmeme gerek kalmıyor. Tek yapmam gereken güneş yanığı olmamaya dikkat etmek 🙂 Tabi ki bunları daygame sayesinde yapıyorum. Daygame konusunda bildiklerimi mezara götürmek istemediğim için bu konuyla ilgilenenler için detaylı bir eğitim seti hazırladım. Şimdiye kadar çok beğenildi. İsterseniz buradan inceleyebilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

34
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
15 Comment threads
19 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
acemiBalıkçıKazanovaHellraiserSecretdeğilse Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ttt
Guest
ttt

güzel vaka yazısı

Nanza
Guest
Nanza

Instagramda sevgilin bile olmayan bir kız ile fotoğraf paylaşıp hem diğer alternatiflerine bunu duyurmak hem de eski kız arkadaşına nispet yapmak ne kadar doğru?

Çoğu yazıda bunun kadın manipülasyonuna tekrar kadın manipülasyonu ile karşılık vermek olduğu ve ters teptiği yazıyordu.

Bu arada ben de şu an tam olarak eski kız arkadaşımın yeni insanlarla olduğunu bildiğim o sarsıcı evrenin tam göbeğinde duruyorum…

Carry
Guest
Carry

Merhaba, bir sorum olacaktı: Alfa olarak doğan biri aşırı törpülenmeye ile beta olabilir ve alfa özellikleri taşıyabilir mi ?

Barney
Guest
Barney

Alfa ve beta gibi iki uç tip yoktur. Alfa davranışları baskın erkek ve beta davranışları baskın erkek vardır. Ve davranışlar zamanla törpülenebilir de, keskinleştirilebilir de.

Hkn
Guest
Hkn

Ben yürüdüğüm halde beni reddedip başka erkeğe giden, Ben içgüdüsel olarak başka erkeğe giden kadından istem dışı soğumam nedeniyle bu ilişkiyi geri dönüşsüz kesme süreci kızın o çocuğu bırakıp bana salça olmasına neden oldu artık geri dönüşsüz sildiğim için kızın bunu anlamaması,salağa yatması sadece bir oyun.Geri dönen kadın büyük olasılıkla erkeğin cpd sini yanlış hesaplayacak kadar aptal bir kadındır ya da narsisttir.Geri dönmek kadının lehine,erkeğin alehinedir.Çünkü bir erkek geri dönen kadınla çiftleşme ihtimali olsa, Çocuğun kendinden olma ihtimali şüphelidir bu yüzden evrimsel olarak erkekler içgüdüsel olarak giden kadından soğurlar,soğumaları gerekir. Geri dönen kadın ise binlerce avantaja sahiptir(Tekrardan kaynak sağlama,ilgi,dişil seçiciliği… Read more »

Polonyalikisaforvet
Guest
Polonyalikisaforvet

1.70 boyla rus ukraynalı mi bulucam bu yazılar çok ütopik geliyor bana its over

Mahmut Abi
Admin

Bilmeyenler için, its over bir incel klasiği. Metinlerin sonuna koyuyorlar.

polak
Guest
polak

ben hala metnin baaşına cevap arıyorum s.et sonunu

Mahmut Abi
Admin

Buna ben şahidim. Alanya’ya otelde çalışan kuzeni ziyarete her gittiğimde (1.70 boy), her gün başka hatun getiriyordu eve. Bu, sen de bulacaksın anlamına gelmiyor ama bulunabiliyor demek ki.

Siz its over yazarken, abiler Doğu’nun bağrından gelip, kızlar kızlar gelen mi modunda Fashion TV modeline yakın kızlarla olup sonra kışın geri dönüyorlardı. Tabii şu son 2 yılda nasıl bilemem.

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

ben neredeyse 10 yıldır her yaz marmarise giderim. Oradaki arkadaşlarım her yaz yeni yeni karıları ile tanışıyorlar. Ütopik değil gayet normal bir durum bu turistik yerlerde. Ha bide özellikle rus, ukrayna karıları genel olarak türk erkeklerine daha bi sıcakkanlılar orası ayrı konu. Yani tamamen senin daygame yeteneğin ile ilgili bir durum.
Hatta bir arkadaşım marmaris sahil güvenlikte asker, daha geçen iki tane ukraynalı hatunla video attı :DD

görkem
Guest
görkem

öyle çok boy moy takmıyo turistler fethiyede yaşıyorum yazları gemiciyim tur teknesinde eğlendir yeter ki senin biraz eğlenen biri olman yeterli zaten eğlenöeye yatmaya geliyolar 1-2 haftalık ne bekliyosun yatmadan dönmez %98i

acemi
Guest
acemi

ben hiç fethiye vb yerlere gitmedim bu yaz için nasıl iş bulabilirim gemide ya da otelde netten mi başvuralım

jvitamini
Guest
jvitamini

Boy 1.72 yalansız rus bi ara bulundu ve gereken yapıldı. Gözünle görebildiğin en güzel kızı düşün belki ondan da güzeldi. Geçti gitti ama olmayacak iş değil. Şimdiki sevgilimse benden 4 cm uzun yani çok dramatize etmeye gerek yok. Zaten küçüksün kompleks yaptıkça daha da küçük bi adam oluyosun yanlış anlama kendimden biliyorum.

Hellraiser
Guest
Hellraiser

Dibine kadar haklı yazı bundan 2-3 sene önce 1.70 arkadaşım kızları götürürken ben izliyodum benim boy 1.93 tabiki faydası var ama sadece ilk buluşma için benim elim ayağım birbirine dolanırdı devamını hiç getiremezdim iyi ki bu siteyi buldum

Mami
Guest

Yazı güzelde sondaki hey sizde day game ögrenmek ve dünya mankenleriyle tanışmak seks yapmak istiyorsanız hemen benim setimi alın gibi pazarlama komik durmuş al üstü gidip kızla eğlenceli sohbet ediyorsun zaten milyon tane makale var bu neyin pazarlamasi oluyor ahah

Mahmut Abi
Admin

Set iyi ama. Tavsiye ederim.

Centilmen Kulübü
Guest
Centilmen Kulübü

Pazarlama kapitalizmin mihenk taşlarından biridir.

Harun
Guest
Harun

Neyse… Kıza benden sonra başka bir erkekle beraber olduğu için artık onunla bir ilişkiye başlamamızın imkansız olduğunu ve bunu kabul etmeyeceğimi söyledim Yakınlaşma olmadı ve evden çekip gittin. Sonra kiza yukaridaki sitem, son olarak da ciyere mundar demiş gibi.. Bence olay burada kopmuş. Ego ve gurur devreye girmiş duyguların da asıl yapman gerekeni yaptırmamış gibi geldi bana Daha esnek olup, acik kapi birakarak, hic sikayet, sitem etmeden stabil bir duruş daha kazançlı olurdu amaaaasi var; Ama bu şeyler okadar sinsi gelisiyorki,hepimizi cok ani ve gizlice yakalıyor malesef. Bence unutup diger kızlara yönelmek çok iyi olmuş. Takilip kalmamak hep şansini denemek… Read more »

ruthlest
Guest
ruthlest

Eski sevgiliyi instadan engellemeli miyiz? Kendisine bıraksak olmuyor mu kötü bir ayrılık yoksa?

kurdogli
Guest
kurdogli

dostum sadece silmen yeterli engellersen sana dönüş yollarını kapatırsın.

görkem
Guest
görkem

Reis arkadaş olarak gördüm attım e hani arkadaşlık etmiyoduk, bi tık eğleniyorum bakın psikolojisiyle atılmış,sürekli kadınlarla gizlemek diye paylaşıldı sürekli buralarda

Bro
Guest
Bro

Bu embesil yatmak istemiyorsa neden “Ne zaman geliyorsun?” diye soruyor? 😀

Bro
Guest
Bro

Cidden merak ettigimden soruyorum

Dexter
Guest
Dexter

Bir kadın bir erkeği elinde tutmakta zorlanacağı düşüncesiyle bırakabilir mi veya kendini çok kaptırıp kişisel hedeflerinden sapacağı düşüncesiyle? Ben boyle durumları kız bizi istemiyor şeklinde yorumluyorum genelde , yani kızın ilgisi bizim gösterdiğimiz ilgiye değecek seviyede degil seklinde fakat istisna da olsa yukarda dedigim gibi bi durumun yaşanması mümkün müdür mahmut abi ?

Mahmut Abi
Admin

Bir kadın bir erkeği elinde tutmakta zorlanacağı düşüncesiyle bırakabilir mi Bir erkeği yeterince seven kadın, o erkeği bırakmaz. Ha, erkek çok aldatıyordur, dolandırıcıdır, vs. o zaman bırakır, yoksa zor.

Urascimenli
Guest
Urascimenli

Türk kızları ile tanışmıyor gibisin hiç çoğu yazıların onu gösteriyor.

Secretdeğilse
Guest
Secretdeğilse

Merhaba Secret, seti alacağım ama 247 lik setin 147 lik setten pek farkını-artısını göremedim. sen hangisini önerirsin? seti daygame’ini merak ettiğim için alacağım. full setteki eski sevgili yazıları, seksi erkek vücudu falan pek gerekli görünmüyor. ne dersin?

Kazanova
Guest
Kazanova

Mahmut abi selam kulüp ortamında tanıştığım 2 kız var kızlardan birinin benden baya hoşlandığını hal ve hareketlerinden anladım kız güzel ama diğer kızdan ben daha çok hoşlandım o da benden ilk kız kadar olmasa da hoşlandığını hissediyorum
Sorum şu
Hangi kızla devam etmek daha mantıklı biri bana baya düştü ama ben diğerinden daha çok hoşlandım (kırmızı hap mentalitesine göre sana daha çok değer veren kıza mı yürünmeli) bu arada ev arkadaşı ikiside

Mahmut Abi
Admin

İkisiyle paralel takıl ve hangisi ile gelişirse onunla et. Daha ikisi ile de hiçbir numaran yokken hangisi diye sorman saçma.

Balıkçı
Guest
Balıkçı

Eski sevgili mazi olmuştur. Denizde balık o kadar fazla ki insanın kaybedecek vakti yok. Avcı güdülerimizi en iyi şekilde kullanıp en büyük ve en lezzetli balıkları avlamalı, afiyetle yemeli ve hayatın tadını çıkarmalı.