Partner (Sevgili) ile Tartışma | İlgi Yönetimi | Dırdır Eden Kadın (video)

Merhaba millet, Ben Mr. Deer. Kadınlar genel olarak dırdır eder, söylenir. Bu o kadar bilindik bir şey ki mizahta bile kullanılır. Kadınların söylediklerini direk ciddiye almak ve duygusal tepki vermenin hatalı bir davranış olduğundan daha önce çok kez bahsettik. Aslında kadınları duymazdan gelmeyi bir çok insan biliyor ama çoğu insan saygısızlık ve küçük görme karşısında ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlar. Bilmedikleri diğer bir şeyde ilgi yönetimi, olaydan sonra ilgiyi azaltmak. Başımdan geçenlerle birlikte bunlardan bahsettiğim bir video hazırladım. Bir önceki postumda ilişki içerisindeki olmadığımız kadınlarla tartışma konusunu ela almıştım. onun içinde; link

 

Blog içi İlgili yazılar:  İlgi Yönetimi İlgi Yönetimi 2 | Solipsizm, Duygu Ve Tartışmalar

 

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

11
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
3 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
hamletMustafaBennMahmut AbiKutsalErkek Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
KutsalErkek
Guest
KutsalErkek

Mahmut abi merhaba merak ettiğim bir konu var. Boşanan erkeklere hiç evlenmemiş kızların bakış açısı nasıldır. Yani daha mı istekli olurlar bu ilişkiye başlama konusunda yoksa tam tersi aşırı isteksiz mi olur. Yada hiç birşey değiştirmez mi bu durum?

Mahmut Abi
Admin

Bazıları yanından geçmez, bazıları takmazlar. Özellikle çocuğun varsa daha fazla sayıda kız seni istemez. Ama boşanmış kadına olduğu kadar sorun değil.

Benim kız arkadaşım benim boşanmış ve çocuklu olmamı takmadı ama ondan önce kadınlara yürürken bu bilgiden sonra kadınlar sıklıkla ortadan kayboluyordu.

KutsalErkek
Guest
KutsalErkek

Bu bilgiyi onlarla hangi aşamada paylaşmalı. Yakınlaşmadan önce mi sonra mı?

Mahmut Abi
Admin

Hemen atlamasan iyi edersin ama yeri gelince de saklamana gerek yok. Özellikle çocuğun olduğunu öğrenince hattan düşenler çok komik oluyor 😀

Benn
Guest
Benn

Sana bunu yapan kadınlar bize neler yapmaz Mahmut Abi ? 😂

Mustafa
Guest
Mustafa

Merhaba mahmut abi eğer kız arkadaşımız sürekli “Eğer ben soğuk davranırsam sende bana soğuk davranıyorsun” “Somurttuğumda bana coax yapmıyorsun” “iş yerindeki kızlar hakkında aşırı düşünüyorum beni rahatlatmıyorsun” “Evlilik hakkında konuşunca birden konuyu değiştiriyorsun heyecanlanmıyorsun” “Sanki sürekli ben konuşmak istiyorum” gibi dırdırlar ediyorsa ne yapmamızı önerirsin? Sonuncu hariç onun bu dediklerini yaparsam beta olurum diye düşünüyorum. Şuan hem üniversitem var hem çalışıyorum yaşım 20 yani kızla günde 2-3 saat konuşabiliyorum. Zaten kıza para da gönderiyorum arkadaşlarının erkek arkadaşlarıda gönderiyormuş benimki ezik kalmasın diye. son günlerde “Sen işteyken stresten uzak kalıyorum mental olarak rahatlıyorum ama içimde bi boşluk oluyor ben buna alışmak… Read more »

Mahmut Abi
Admin

eğer kız arkadaşımız sürekli “Eğer ben soğuk davranırsam sende bana soğuk davranıyorsun” Kızın çerçevesine giriyorsun. Muhtemelen ilgini çekmeyi trip atmak sanıyorsun. “iş yerindeki kızlar hakkında aşırı düşünüyorum beni rahatlatmıyorsun” Hiçbir şey anlamadım. “Evlilik hakkında konuşunca birden konuyu değiştiriyorsun heyecanlanmıyorsun” Kaç aydır berabersiniz ki? “Sanki sürekli ben konuşmak istiyorum” gibi dırdırlar ediyorsa ne yapmamızı önerirsin? Öncelikle kız soğuduğunda kızın çerçevesine girmeyi ya da kız gibi trip atmayı bırak. Kızın derdi varsa arada dinle, rahatlat. Evliliği ise 1.5 senedir falan çıkıyorsanız konuş (istemesen de onu konuş). Sonuncu hariç onun bu dediklerini yaparsam beta olurum diye düşünüyorum. Beta olmayayım diye kırmızı hap mankafası… Read more »

Mustafa
Guest
Mustafa

Sağol mahmut abi, peki kız bize soğuk ve tripli davranırsa ne yapmamız gerekir? Bu davranışımı “kötü davranırsa hemen cezalandırın ama iyileşirse yavaş ödüllendirin” sözünüzden yola çıkarak yaptım “iş yerindeki kızlar hakkında aşırı düşünüyorum beni rahatlatmıyorsun” part time işte çalışıyorum, oradaki iş arkadaşlarım olan kızlar bana biraz takılıyor (diğer erkeklerede takılıyorlar ama az, iş yerinde 20 kız varsa 5-6 erkek var bir de) kız arkadaşım bana “o kızlardan uzak dur sana birşey derlerse soğuk cevap ver vs.. diyor” bazende onu hiç rahatlatmadığımdan bahsediyor. Uzun süreli ilişkiler kitap tavsiyen için teşekkür ederim mahmut abi, 1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum. Mahmut abi ek… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir kız 12 yaşındayken 1 yıl yaşadığı çocukça bir “ilişkiyi” (romantizm aşk filan yok sadece adı ilişki, sözde o çocuk erkek arkadaşıymış) önemser mi? Hayır.

Veya bu ilişkiden alfa dul olma ihtimali var mı? Zor.

Ve bu çocuk kızı kovalamış mücadele etmiş, ve bugünlerde kız “ayrılalım” dediğinde benim mücadele etmemi istiyor, sevseydin mücadele ederdin filan diyor. 12 yaşında bu işlere girmesi, cinsellik olmasa bile tatsız bir olay.

bana “o kızlardan uzak dur sana birşey derlerse soğuk cevap ver vs.. diyor” bazende onu hiç rahatlatmadığımdan bahsediyor. İş yerindeki kızların sana takıldığını nereden biliyor? Sen mi çeneni tutamayıp ötüyorsun?

hamlet
Guest
hamlet

Mahmut abi selamlar burası sayesinde red pilli öğrendim sindirme aşamasındayım tabak çevirirken karakterini beğendiğim bi kızla sevgili oldum herhangi bişey yaşamadığım 1 tabaklada sohbetimiz devam etti sevgilim sürekli bu konuda beni darlıyo napmalıyım sence

Mahmut Abi
Admin

Sevgilin olduğunda diğer kızlarla muhabbetini kes.