Ortamın Alfası Olmak | Gerçek Liderlik?

Merhaba millet ben Mr Deer, daha önceki yazılarımdan ve videolarım dan beni birçoğunuz fazlası ile tanıyorsunuz. Bu bu video, sıkça sorulan Ortamlarda nasıl alfa olabilirim? ve Ortamdaki insanları nasıl domine ederim? Sorularına ithafen hazırlanmıştır. Gerçek Alfanın (Lider) ne olduğunu ve ortamalar da insanları gereksiz domine etmeye çalışan insanlara karşı ne yapılmalı konularını tartışırken yeni girilen ortamda ezik gözükmemek için ne yapılmalı? Sorusuna da bir iki tüyo ekliyoruz. İyi Seyirler!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MuhammetyeşilzeytinL1n Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
L1n
Guest
L1n

Cidden anlamadığım tek olay bu sanırım. Patronculuk konusuna iyi değinmişsin ve zaten gereken eleştirileri yapmışsın.Yalnız arkadaş ortamında ya da herhangi bir ortamda lider olma isteği neden? O ortamda lider olunca eline geçebilecek olan şeyler neler? Ego tatmini dışında hiçbir şey.Aksine liderlerin bir çoğu kendisi lider olma gayesiyle tutuşmaz.Çevresindeki insanlar ona bu yükü verir.Bu olay bilinçaltında kendiliğinden gerçekleşir.O kişi muhtemel en yetkin,en güçlü kişi olduğundan ötürü seçilir. Yalnız benim RP camiasında anlamadığım en önemli olaylardan biri de bu.Ortamlara girince eziliyorum,nasıl ezilmem? sorusu çok mantıklı bir soru mesela.. Lakin nasıl lider olurum? sorusu çok absürt.3-4 tane insana neden liderlik yapasın? Senin buradan… Read more »

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Bu “lider olmayanlar” sanıyor ki liderler her gün helva yiyor. Ortamı nassı domine ederim nassı lider olurum gibi ossuruk sorular da bundan dolayı. Bunları soranlar genellikle elini taşın altına koymadan dominant ve lider sıfatlarının ekmeğini yemek isteyen, sihirli formül ya da kısayol arayan tipler.

L1n
Guest
L1n

Doğru ve bu tipler daha sonrasında hiçbir yetkinliği,bilgisi olmadan insanlara despotça yaklaşıyor ve grubun diğer üyeleri de bunlara ağzının payını veriyor. Ben şahsen böyle tiplere hiç taviz vermiyorum. Bütün gün yat,asalak bir insan gibi yaşa sonra gel insanlara üstten yaklaş 😀 Sikerler beyler,bu işler öyle kolay değil. Eğer lider olmak istiyorsan ki bu bir amaç uğruna liderlik olmalı, bunun için de baya bilgili ve tecrübeli olmalısın. Disiplinsiz boş beleş yaşayarak oluşan bu gaye sizi narsist birine dönüştürür.Kompleksli(zaafı olan) insana dönüşürsünüz.Üstelik diğerlerinin onayını arayan bir insan konumuna girersiniz. Lider olarak kabul edilen insanların hepsi çerçevesini çok güzel bir şekilde pazarlayabilir.Bu çerçevenin… Read more »

Muhammet
Guest
Muhammet

Noktalama işaretlerine dikkat edilmemiş. Cümlelerde anlatım bozukluğu var . Yapman gereken tek şey 1 paragraf yazı yazmak onu da yazamamışsın. Neden izleyim ki senin videonu ?