Podcast – Harikasın Orhan Abi ile Sohbet

Bu yayında, Harikasın kanalının sahibi Orhan Abi ile konuştuk.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

34
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
29 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
FokbalıgınamSSelxBennnlana Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Toprak Balcı
Guest
Toprak Balcı

mahmut abi bir konuda kafam baya karıştı. orhan abinin bir videosunu izledim ve mesajınızı yanıtsız bırakan kıza bir daha hiçbir şey yapmayın, ikinci kez yazmayın diyor net bir şekilde. nedeni de şuymuş: eğer kızın içinde bir istek kalmışsa sizin yazmadığınızı görip zaten size bir gün yazacak eğer içinde istek yoksa ikinci kez yazmanız onun içinde istek uyandırmayacak AMA aynı zamanda bilinçaltınızda kendinize verdiğiniz değeri azaltacak, sonraki konuşacağınız kızlarda daha da değersiz görmenizi sağlayacak kendinizi diyor. yani ikinci kez yazmayarak kendi benliğinize yatırım yaparsınız diyor. ama burada ikinci hatta bazen 1 ay sonra üçüncü kez yazabileceğimizi söylüyorsun birçok durumda. mesajı cevapsız… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

Orhan abi, hap gibi gayet anlaşılır, olayı iyi özetleyen videolar yüklüyor.
Ama hiç kaynak vermiyor,ne bir yazar ismi,ne bir bilimsel makale,ne de bir pua aristi ismi..
Bir videosu vardı ilk buluşmada kesinlikle kadına dokunmayın diyordu..halbuki kino yapmak redpill felsefesinde,pua camiasında tavsiye edilen bir durum..

alex
Guest
alex

bildiğim kadarıyla orhan abi tecrübelerini paylaşıyor. Yani bu işi okuyarak değil tecrübe ederek elde etmiş.

ali_dalmacyali
Guest
ali_dalmacyali

abi yaklaşık 6 aydır eski 3 kız arkadaşımla ilgili rüya görüyorum. eski arkadaş grubumuzun icindeki bi erkekle küsmemiz ve hepsinin bana soğuk davranmaya başladıklarını hissetmem sonucu hepsine atarlanarak ve engelleyerek çıkmam üzerinden 1 sene geçti. hic iletisime geçmedik wp insta vs. kullanmıyorum. ama son 6 aydır bu arkadas grubundaki kızlar rüyamda ve genellikle rezil olduğum durumlarda karşılaşıyoruz rüyalarımda. 1.kız ve 2.kızdan çekim duysam (bunu arkadaşken ikisine karşı da belli ettim belki de bundan istifade soguk attılar.) 3.kızdan çekim duymuyorumdum. ve rüyadaki talihsiz olaylar sonucu 3.kız dalga geçerken 1 ve 2 destekleyici şeyler söylerlerdi. sorun son zamanlarda bu ilk iki kıza… Read more »

Levent
Guest
Levent

Geçmişimdeki hatalarım yüzünde 3 yılım berbat bir “apartman üniversitede” çöp oldu .Hatamın farkına varıp nispeten daha iyi bir okula yerleşmek nasip oldu. Okula yerleştiğim günden beri eğlenceye neredeyse hiç yer vermeden kişisel gelişimime yer veriyorum(çok zaman kaybettiğimi düşünüyorum) ,toplum içerisinde hayalini kurduğum sosyoekonomik konuma ulaşmak için . Lakin başvurduğum stajlarda kabul alamıyorum , çevremdeki arkadaşlarım ise “tanıdık” aracılığıyla bir yerlere yerleşiyorlar. Hayalini kurduğum noktaya çalışarak gelinemeyeceğini ,çalışmalarımın boşuna olduğunu, sadece tanıdıkların insanları bir yerlere getirdiğini, düşünmeye başladım. Kaygılarım beni ele geçirmeye başladı , gün içinde aşırı düşünmeye/öfkelenmeye/hayattan kaçmanın yollarını aramaya başladım öneriniz nedir?

Dominant
Guest
Dominant

Bu hastalıklı düşünce yapısından kurtul.Çevremde senin gibi düşünen çok insan var.Hepsi de kadınsı düşünmeye meyilli,içinde bulunduğu durumdan her zaman söylenen tipler.Eğer bir yerlerde bir sorun varsa o sorunu nasıl çözebileceğini düşün,nasıl bahane bulacağını veya nasıl sızlanacağını değil.

Toprak Balcı
Guest
Toprak Balcı

merhaba, soruyu orhan abinin bir konudaki kesin tavsiyesine bağlayacağım için bu başlığa yazıyorum. geçen gün gittiğim kafede çalışan kız çok içten gülümsediği için gidip tanıştım. ayaküstü biraz muhabbetten sonra eskiden aynı okulda olduğumuz anlaşıldı ve instagram adresini aldım. iki gün fazla uzun olmayacak şekilde ama neseli bir şekilde yazıştık, buluşma teklifimi kabul etti ve geldi. ilk buluşmada bir çok şey yaptık ve kahve içerken arabada ilk hamlemi savuşturmasına rağmen ikincide uzun uzun öpüştük. gayet rahattı kucağımda yatıyordu. ortam uygun olmadığı için daha ileri gitmedim. dönüşte evlerine biraz mesafe varken araçtan inip yürümeye başladık, yürürken elini tuttum (hata biliyorum, bir daha… Read more »