Podcast – Üniversite sınavı tercihleri

Bu yayında, üniversite sınavı sonucu tercih yapacaklara tavsiyeler verdik.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

97
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
65 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
Beta bile olamayan adamukzMertEmirOnur Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mert
Guest
Mert

Abi selam, sınav bitti aklımda aşağı yukarı nereyi yazacağım belli ama sonuçlar açıklanana kadar ve tercihler yapılıp açıklanana kadar 1-2 ay var, . Bu süreçte kafayı yedim, 19 yaşındayım, ailemin durumu gayet iyi ama ben bu zamana kadar para ve/veya bir girişim bir proje gibi çoktan bir şeyler yapmış olmalıymış gibi üzerimde bir yük hissediyorum. Aklımda güzel şeyler var ama çok stresli hissediyorum, bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Arkadaşlarımla dışarı çıkamıyorum, stresi azaltacak aktiviteler bana vakit kaybıymış gibi geliyor, ne yapmam lazım?

ukz
Guest
ukz

Mahmut abi selamlar iktisat yazmayı düşünüyorum koç sabancı gibi sektörde yeri olan üniversiteler mi daha iyidir yoksa boğaziçi mi fikrin nedir