Kadınlarla Asla Tartışma | Bağıran Kadınlar (video)

Merhaba millet. Ben Mr. Deer. Daha önce mutlaka durup dururken sesini yükselten veya bağıran kadınları görmüşsünüzdür. Özellikle kendine her şeyi hak gören bu sesi ile insanları etkisi altına almaya çalışan kadınların rezillik videoları internette epey dolu. Belki de sizin başınıza da gelmiştir. Benim başıma mutlaka geliyor. Tamam bende bazen eğlencesine özellikle feministlerle alay etmeyi ve tatlı kızları tatlı tatlı kızdırmayı seviyorum. Bazen de hiçbir alakam olmasa da bu çığırtkan kadınları mıknatıs gibi çekiyorum. Bunları ciddiye almak boşa uğraş. Zaten genel olarak kadınlarla tartışmak ve ciddiye almak saçmalık. Çünkü kadınların doğası Solipsist’dir. Kadınlarla mantıklı tartışma mümkün değildir.  Başta bahsettiğim saygısız, çırğırtkan kadınlarla ve genel olarak kadınlarla tartışma konusunu sizler için başıma gelen olaylarla ele aldım, İyi Seyirler.

Konu ile alakalı Sonsuzluk ve Bir Gün ‘ün yazısına da göz atamak için; link

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Thanos'un sol tassagi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Thanos'un sol tassagi
Guest
Thanos'un sol tassagi

Veyahut “eglenceli olun, sıkıcı olmayin” tarzi yazi okuyorum, daha sonra siteyi takip etmeyi biraktigimdan mi yoksa gerizekaliligimdan mi bilmiyorum, normalde yapmayacagim birsey olsa da sirf siteden okudum diye eglenceli olmayi abartiyorum ve sululuk oluyor bir sure sonra mesela.normalde belki dogru yapicam ama “eglenceli olun”aklima oyle bir kaziniyor ki tek misyonum oymus gibi.sanirim siteyi takibi birakmakak gerekiyor.cunku birakinca “sikerim erkek adamini nabicaz dunyayi ki sikicez amk” diyorum ama betalastigimi farkediyorum ayni zamanda.

Thanos'un sol tassagi
Guest
Thanos'un sol tassagi

Abi boyle basliklar atiyorsunuz sonra yanlis anlasiliyor.hakli oldugumuz konularda bile agzimi acip birsey soylemiyorum mesela burda boyle yaziyor diye.ama belki de o an hakliyim ve agzimi acip iki kelime konussam daha iyi olacak?kafam karisiyor.bence “asla ve kat’a bir kadinla tartismayin yoksa adam falan olamazsiniz” gibi keskin basliklar yerine “hakli oldugunuzu dusundugunuz konular disinda bir yere varmayacak konularla ilgili tartismayin” falan derseniz daha iyi olur.diyelim bir kadin “tum erkeklerin icinde gizli homoseksuellik vardir aslinda sen de ibnesin” tarzi bi seyler zirvaladi, napicaz cool olayim mr deer asla tartismayin dedi diye kadina agzinin payini vermeyecek miyiz yani? Ondan sonra o kadin sagda… Read more »

Thanos'un sol tassagi
Guest
Thanos'un sol tassagi

Cok tekduze ve yuzeysel basliklar…