Kırmızı Hap sohbetleri – Sevgili yaşamı

Öğrenen adam : Abi şimdi shit test oldugunu dusundugum 2 hareket var:

1- film izlerken falan kendi eliyle bir sey yedirmeye calisma. 2- cok istekli olmasina ve bazen seksi kendi baslatmasina ragmen, acaba bugun yapmasak mi? ya da hep seks yapiyoruz yaa demesi. bunlar sence de shit test mi?

Mahmut Hoca : OHA. Kırmızı hap paranoyası ve kırmızı hap mankafalılığı bir arada! Bunların neresi shit test !?!?!?!?

Öğrenen adam : nasil yani?

Mahmut Hoca : Birincisi bir kadında olması gereken şey ama sen beta oğlana dönüp kıza anneciğim sebi çok seviyorum moduna girmeyeceksin. 2. kız sekse hayır demiyor ne alaka shit test?

Öğrenen adam : nasil yani? “OHA. Kırmızı hap paranoyası ve kırmızı hap mankafalılığı bir arada!” burayi anlamadim.

Mahmut Hoca : fazla analiz, shit test olmayan yerde shit test arama vs …

Öğrenen adam : yoksa nazar degmesin baya iyi gidiyor. kiz durmadan opuyor, sariliyor, cok ozluyor, gel diyorum taksiye atlayip geliyor.

Mahmut Hoca : cicim ayları 3 ay falan işte fena değil. kırmızı hapı içselleştirmen lazım. sürekli şu şu mu diyeceğine hiç düşünmeyeceksin ama bir şwy olursa içgüdü gibi otomatik olacak.

Bir süre sonra artık oyun oynamayacaksın, oyunun kendisi olacaksın!

Öğrenen adam : kesinlikle. peki sonrasinda kari koca gibi belli bir duzene girecek, ortalama ilgi, seks olacak, rölantide mi gidecez?

Mahmut Hoca : benim hiç anlamadığım şekilde gidiyorsun sen. bence de asıl dikkat etmen gereken bu.

Öğrenen adam : gitmeyi öğreniyorum.

Mahmut Hoca : daha 1 haftalık kızla uzun süre planı yapmak … 18 yaşında ilk kız arkadaştan sonra bıraktım onu. 20 senedir yapmadığım şeyler, bana bir erkeğin 1. haftada bu konuları düşünmesi çok acayip geliyor. Böyle düşünmeyi nasıl becerdiğin benim için daha şaşırtıcı.

Öğrenen adam : bak dediğin gibi, içgüdüler söylüyor doğru olanı, olmayanı. hatta shit testleri de boyle geciyorsun. sen diyorsun ki, tadini cikar, keyfine bak, duruma gore yön ver olaylara. benim anladigim bu.

Mahmut Hoca : aynen öyle ama tek dikkat etmen gereken azar azar olaya girmek. bir de sizin çok acayip bir analiz felci probleminiz var : sana kısa vadede dokunmayacak olan yılanı düşünmeyeceksin. sonrasında rutine girecek falan sana ne daha şu aşamada?

Öğrenen adam : senden cok sey ogrendim, konustuklarimizdan. bu hatunu da bu sayede tavladim bak. sen kanser olsan da, beni sallamiyorsun desen de process ilerliyor. kaybetme korkusu= mavi hap kalintilari.

Mahmut Hoca : yes. 20li yaşlarındaki gençler bunu daha yoğun yaşıyor. sen sadece fazla sıkıcı, el altında ve ilişki pıtırcığı olma yeter. gerisinin tadını çıkar.

Öğrenen adam : tabak cevirmeyi ogrendim ya artik nimet gozuyle bakmiyorum kadinlara. tüh gitti vs demiyorum.

Mahmut Hoca : evet sende bazı tabular da yıkılıyor. sana göre daha önce ilk geceden veren yolluydu şimdi kız arkadaş yaptın. yani alakası yok (ya da olmayabilir).

ilk geceden olmazdı diye tutturduydun bak ortamı hazırlarsan oluyormuş.

Öğrenen adam : hakkaten. ben bu konustuklarimizi genclere ve acemilere anlatiyorum. bazen tipatip senin cumlelerinle. önce bir affalliyorlar sonra evet abi haklisin diyorlar. beta zihniyeti buna cesaret dahi edemez.

Mahmut Hoca : kadınlar çok zor ve gizemli değiller.

Öğrenen adam : anlamasini bilene çook açıklar ve aslında ipucu veriyorlar çaktırmadan.

Mahmut Hoca : ilk geceden nasil olur diyen adamlarin en büyük derdi ilk geceden olduracak şekilde davranmamalari. istemiyorlar bile. şimdi senin durumunda bir erkeği mavi hapa götürecek şeylerden biri mesela kız var ya artık gymi aksatmak olur mesela.

Öğrenen adam : tam dusundugum sey. cerceveyi sikmek ya da aşk böcüğü olmak. cicim aylarında insan sürekli bulusup vakit gecirmek istiyor ama. tamam, paralize olmuş gibi degil ama yine de durmadan opusup koklasiyoruz, bulusmak istiyoruz. zamanla oturur kendilinden diye dusunuyorum. mesela 2. hafta daha az bulusuruz, belki hic opusmez, sohbet ederiz.

Mahmut Hoca : ona sınır koyacaksın ama aslında sınıra gerek yok. sen gymi, işi ve erkek arkadaş grubu olan, kendi en iyisini kovalayan bir erkeksen kızla maksimum 3 kere falan buluşabilirsin zaten.

Öğrenen adam : sevgili olup sevistikten sonra hatunla birlikte vakit gecirmeyi diyorum.

Mahmut Hoca : sen sevgili olunca da evlilik planına başlarsın artık.

Öğrenen adam : Asla. o da istemiyor ama istese de en az 2 sene birliktelik ve cok iyi tanima olmadan asla. yazin çalışacağım işi biliyorsun mesela. onu soyledim, cok hosuna gitti.

Mahmut Hoca : Allahım sana geliyorum 🙁 Bunu daha birinci haftadan konuştunuz mu? Sabri Bey ne yapıyorsunuz?

Öğrenen adam : neyi? evliligi mi?

Mahmut Hoca : Evet.

Öğrenen adam : 😀 dugunu nerde yapcaz, evimiz nasil olacak, pembe panjurlu mu, pencereler cift kanatli mi :)) yok abi ya, oyle bi konu acildi. ben 30 dan once evlenmem dedi. ben de 30 dan sonra zaten evlenme, bosver dedim 🙂 bizim evliligimizden konusmadik yani, genel anlamda evlenme yasindan falan konu acildi bir iki soz soyledik.

Mahmut Hoca : öyle konu açılmaz … 4 aydan fazla sürmeyecek ilişki yaratmak için iyi kasıyorsun … böyle konulara girme.

Öğrenen adam : guzel bir anekdot bu. normalde aklima gelmezdi benim. kirmizi hapa entegre olmak pratikte zormus ama. bazen kendimi serseri, pic erkek gibi hissediyorum :p

Abi peki  1- sevgiliyle gorusme sıklığı ne olmalı? 2- sevgili ne zaman arkadaşlarla tanıştırılmalı?

Mahmut Hoca : 1. Haftada 2 kere iyi bir oran gibi. 2. 40i çıktıktan sonra. En iyisi 3 ay sonra. Ama bunu mekanik yapmaya gerek yok. Bir kızla haftada 3 geceden fazla birlikte zaman geçirebiliyorsan bu senin boş ve sıkıcı hayata sahip bir adam olduğuna işaret. İşin, hobin, biraderlerin, serbest zamanın, vs … varken nasıl daha sık buluşacaksın ki? yani bu sayıyı özel olarak kısıtlamak zorunda kalıyorsan senin zaten sıkıcı bir hayatın vardır.

Öğrenen adam : himm bizim tam 3. ama full gün degil tabi. 4-5 saat, gece kalmaksızın.

Mahmut Hoca : Bundan yukarı çıkmasın. tabii arada tatile çıkarsın 1 hafta berabersin ondan bahsetmiyorum.

Öğrenen adam : tabi canim, ben senin ” seks disinda baska seyler de sunabilmeli” sözünü yeni yeni idrak ediyorum. aslında birçok şeyi öyle çünkü seksi kolayca sunmuyordu bundan öncekiler.

Mahmut Hoca : hocam senin lugatının değişmesi lazım. seks sundu … seks verdi … bırak bunları at kafandan. seksi beraber yapıyorsunuz siken de sensin. Ayaktaysan otur sana çok sarsıcı bir bilgi vereceğim … sıkı dur … kadınlar seksi severler.

Öğrenen adam : hem de ne sevme. cok romantige kacmamak lazim dimi?

Mahmut Hoca : evet ama bir erkek fazla romantikliğe zayıflıklarından kaçar. zayıflıkları bırakmak lazım. Zayıflıklar ordayken kaçmamaya çalışmak yorucu.

Mahmut Hoca : en basit kuralı içselleştir sorun olmaz. Ben bu kızı ilişkiye yatırım yaptığı sürece seviyorum yoksa sevgi biter. sevgin koşullu olmalı. Şunu unutma :

Bir ilişki, ilişki içindeki iki kişinin ayrıldığı zaman değil bu kişilerden biri ilişkiye yatırım yapmayı bıraktığı zaman biter. Birinin yapmadığı yatırımı veya ilişkiyi, diğerinin ekstra yatırım yapması kurtarmaz.

Özellikle romantik ilişkilerde sevginiz karşınızdaki ilişkiye yatırım yapmayı bıraktığı zaman bitmelidir. Sevginiz karşılıksız devam ediyorsa, tanımı gereği değersizdir.

Öğrenen adam : tabi ki abi, ilgisiz olsa, seks yapmasa yani ozel durumlar haric. ya da bahaneler bulsa orada biter ama su an boyle seyler yok.

Mahmut Hoca : şimdi konuşmak kolay. senin kafan böyle olacak. diğer kızlar bana seksi zor sundu kafasından çıkman da lazım. bu kız vaha her yer çöl ise istediğin kadar karşı koy mavi hapa düşersin.

Öğrenen adam : benim merak ettigim bir sey daha var, sen genelde nasil ayrildin ya da hangi safhada ayrildin?

Mahmut Hoca : her safhada ayrıldım. eskiden daha çok terk edilirdim ama son zamanlarda benim bitirmem gerekti.

Öğrenen adam : seni eglenilecek erkek olarak mi gorduklerinden?

Mahmut Hoca : sadece kız arkadaşlardan bahsediyorum. diğerleri ile ayrılacak bir ilişki yok.

Öğrenen adam : bu kafaya gelmem zor oldu ama bundan sonra mavi hapa kolay kolay donmem abi.

Mahmut Hoca : dönersin. khda kalmak performans yükü. ondan içselleştirmeye bak. 1 2 senen daha var senin ama dön çık ne olacak? Hayatın tadı tuzu bunlar.

Öğrenen adam : otomatik pilota baglayip yasamak lazim.  abi kendime 1,5 sene zaman verdim.

Mahmut Hoca : sonunda saçma sapan kısıtların safsatasını gördün.  1 ay önce ben ilk gece seks ya da ilk gece seks yapan illa yollu değildir dediğimde bana gülüyordun muhtemelen.

Öğrenen adam : gulmuyordum ama bu adam zengin, karizmatik, bunlarin ekmegini yiyor duyordum.

Mahmut Hoca : alakası yok. var mıymış? bu zengin karizma falan mavi haplının ego mastürbasyonu. beni erkek olarak reddetti diye kabullenmek çok ağır.

Öğrenen adam : ya ayda 8 bin maas alan evi arabasi olan bir iş arkadaşım var. adam seks icin 12 ay bekledi. oradan zaten anladim senin desire dedigin seyi.

Mahmut Hoca : ikinci ve çok önemli bir başka dersi daha alman lazım. seni 9 kadın reddetti 1 kadın aldı. bunu çok demoralize edici buluyordun. bak şimdi söyle. sikinde mi? umrunda değil muhtemelen içinde bir burukluk bile yoktur. zira umrunda olcak bir bok yok orada.

Öğrenen adam : hiic sikimde degil hatta ilk gunden kapiyi zorlasam sikerdim o öğrenci kizi da.

Mahmut Hoca : kadın merkezli düşüncenin şeysi o sıkıntı … 9 kadın bana olmaz oyu verdi 1i olur dedi sayılmaz mantığı. oysa yok öyle bir şey.

Öğrenen adam : hicbir sey yok ama bazen acaba tesaduftu ya da bu kiz cok mu safti diyorum. sonra diyorum ki sacmalama amk ne kadar saf hatun mu var.

Mahmut Hoca : bu kızın senin mavi halini siktir edeceğine 100 kağıda bahse girerim. aynı senin mavi halini.

Öğrenen adam : kesinlikle ederdi.

Mahmut Hoca : sen arkadaşım mavi tavşan olsa idin o gece. eve çağırmasan ya da öyle bir atak yapmasan. ya da duruşun ezik olsa. bam!

Öğrenen adam : %90 bidaha bulusmazdi. işin tuhafi, o hoşlanmayi ve desireı gudusel olarak hissetmesi. otomatik yapmasi.bence ilk bulusmada onlar da atak bekliyorlar. hatta o ataga kalkmazsan bu beta deyip geciyor.

Mahmut Hoca : ya işte kırmızı hapı her kadınla olduracak ilahi bir kudret sanan alfacı dangalaklar dolu piyasa. kırmızı hap iyi oyun oynayıp olacak hatunla akışa girip olmayacağı hemen geride bırakmaktır. dominantlık bu işte. liderlik demek. götlük değil. kız oraya beraber olma ihtimaline geliyor. ama erkek arkadaşlığa yönlendirirse oraya gidiyor. Hani adamı beğenmezse hiç gitmez de, beğenirse de kendi başına gitmesi zor.

kız beni friendzonea attı abi diyen dangalaklardan bıktım. oğlum siz gittiniz oraya hiçbir kız seni senin yönlendirmen olmadan oraya atamaz.

Öğrenen adam : bulusmaya cidden seks ihtimalini bilip geliyor dimi?

Mahmut Hoca : sence neye geliyor oraya? saf mı bu hatunlar? bir kız seninle buluşuyorsa orada aklında cinsellik ihtimali her zaman var.

Öğrenen adam : gerci buluscagi adam belki farkli diye geliyor. ne bilsin garibim.

Mahmut Hoca : seks kapısını nasıl tuttuğu ayrı sevip sevmediği ayrı. eski haline bak. hangi kız ne yapsın? 😀

Öğrenen adam : bazen bakiyorum karı kılikli tiplerle uzuuun sure cikiyorlar.

Mahmut Hoca : maskülenitenin çoğu duygusaldır kılık kas falan değil. ikincisi de kızlar süper yaratıklar değil. oğlanların çoğu beta iken ne yapsınlar yalnız mı kalsınlar? sanki kız kuyruğunu sallasa istediği adam hazır diye bir olay var. bu ülkede bizim zengin diye tabir edebileceğimiz adam oranı yüzde 1dir. ama bu mgtowcu insellere sor tüm kızlar onlarla ya da onların peşinde. mümkün değil … sayısal olarak … ama kim takar?

Öğrenen adam : tabi ki. kaldi ki o %1 de niye 6/10’luk karilarin pesinden koşsun. bak univde 1 sene olmasina ragmen bircok hatunun sevgilisi yok. olan birkac kisi de kisa sureli saf tiplerle el ele tutusuyor. yani benim gözlemim öyle. mgtowculara sorsan paran yoksa karılar selam bile vermiyorlar.

Mahmut Hoca : hahaha bir de o var. hatunların yüzde 80i tepe yüzde 20 ile hoplaşıyor safsatası. Sanki tepe 20 de hb6 altına kucaklarını açmış bekliyorlar ya.

Öğrenen adam : erkeklerin %80’e sekse dogaustu mucizevi bir sey olarak bakiyor.

Mahmut Hoca : seks baklava gibi bir şey halbuki.

Öğrenen adam : kolaymış be. amk yillarca tek tabanca gezmişiz mal gibi.

felsefe sosyoloji psikolojiye yardirmisiz ama olsun. karisizlikta insan cok gelistiriyor kendini.

Mahmut Hoca : en büyük bariyer o reddedilme bombardımanı. sen benim iteklememle de olsa sabrettin. 90 yüzde ikincide pes eder.

Öğrenen adam : korku abi. valla biz senle terapi yaptik resmen. ama ben de simdi bu bilgi birikimini genc nesillere aktaracam.

ben de kendimi deniyorum. bu siteye daha önce çekip aldıklarım sayesinde başladım. ilerde belki parayla terapi yaparım.

Mahmut Hoca : bak bunca zamandır yapıyorum bu işi. kafamda netleşti. kırmızı hap dediğin yetişkin erkek aslında. mavi hap dediğin ana kucağına özlem duyan oğlan çocuğu.

Öğrenen adam : oglunla arkadas gibi olcan diye diye nonoş tipler yetiştirdiler.

Mahmut Hoca : eskiden baban olmasa çevre rol modeli. şimdi o da yok. benim peder beyin bazı yaptığı şeyler şimdi anlam ifade ediyor. beni sen ananın dizinde çok rahatladın diye bir yaz tamirci çırağı yapmıştı mesela. lan ne saçma iş demiştim o zaman. ama ne iyi yapmış.

Öğrenen adam : nasıl kodlamışlar bizim dedelere falan dogru davranislari.  cok ilginc ya.

Mahmut Hoca : evrimin kodu o. doğalı o.  bir de hayatları zor abi. Şimdi hayat çok daha kolay, işler çok daha az bel bükücü.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

69
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
42 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
gkmAhbanHapşuuIncel bile olamayan adamFelah Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Cypeusmustpha
Guest
Cypeusmustpha

Mahmut abi selamlar benim sorunum şu sevgilimin arkadaşları benden hoşlanmadı bu da kızı geriyor ne yapmam gerekiyor kız benden onlarla iyi anlaşmamı istiyor bir akıl versen de yol göstersen reis

augustus iv
Guest
augustus iv

Bana shit test gibi geldi. Arkadaşları senden hoşlanmamış olabilir. Kimseye zorla kendini sevdiremezsin. Karşılaştığınızda merhabalaş falan ama gerisini çok da ciddiye alma derim.

Seize
Guest
Seize

Mahmut abi sevgilin olan kızın “gün içinde ne yaptığını bilmiyorum, beni çok az arıyor çok az mesaj atıyorsun, 5 dakika bile ayiramiyor musun” demesi karşılığında eğlenen usta kullanıp “ben aramiyorsam sen beni arayabilirsin, musaitsem konuşuruz” demek maskülen bi davranış olur mu?

emre
Guest
emre

sevgiliyle seks yapmak için de yeni tanıştığımız bir kızı sekse hazırlama süreci gibi bir süreç mi lazım, yani sevgiliyi de mi seks eşiğinden aşırmak gerekir? mesela sevgiliyle seks için önce sevgiliyle buluşulacak, sonra temas artırılacak, sonra sevgili öpülecek ve evde seks yapılacak gibi bir süreç mi lazım her seks için yoksa sevgiliyi eve çağırdım, biraz sohbet ettik, bir iki kez öptüm ve sevişmeye başladık gibi bir süreç mi var?

Sermest
Guest
Sermest

Mahmut abi selam, kız arkadaşım başka şehirde olduğundan aramızda reel bir cinsellik yok olduğu kadarını da artık istemediğini söyledi az önce, kötü hissediyormuş. Bu nedir shit test olma ihtimali var mı tamam diyip geçmeli miyim napmalıyım

Ary
Guest
Ary

Ya Mahmut Abi, hap hakkında hiçbir problemim yok fakat tek problemim fazla analiz. Hani şu “kırmızı hap mankafalılığı” dediğinden. Olması gereken, erkek adam gibi davranmak ve sonrası hakkında fazla düşünmemekken ben erkek adam gibi davranıp sonrasını da düşünüyorum, analiz yapar gibi. Sebebini bilmiyorum, olması gerektiği gibi davran o zaman diyebilirsin ama daha açık bir cevap almak için yazdım. Misal romantiklik mevzusu, hapın romantizm hakkında söylediklerini bilmeden önce de romantizmi aynen o şekilde kullanıyordum fakat arada bir birkaç sorun fark ediyordum kendimde. Analiz yapmak da bu sorunların başında geliyordur belki. Örneğin tam yerinde bir romantiklik patlatıyorum ve o yakıcı etkiyi yaratıyor.… Read more »

blabla
Guest
blabla

Mahmut abi başka başlıkta sordum fakat yayınlanmadı sanırım. Sevgilinin sürekli kendimi eksik hissediyorum demesi, başkalarıyla olsan daha mutlu olursun diye düşünmesi ilişkinin bitme noktası anlamına mi geliyor? Benim anladığım kizin ilişkiyi bitirme sorumluluğunu almak istemeyip dolaylı yoldan bana bunu bildirip ilişkiyi bitirmemi istemesi. Yanlış mi yorumluyorum?

Anill
Guest
Anill

MAHMUT HOCAM MERHABA Redpillde cok yeniyim, 3 haftadir takildigim bir kiz var(19 yasindayiz) ilk bulusmada fiziksele goturmeyi basardim 2. Bulusmada evine gittim baya yiyisme vs seks harici her sey oldu(onu da denedim izin vermiyo). 5 kere felan bulustuk 3u evinde 2 si disarida oldu. Son bulusmamizda 4 gunluk ders calisma kampina(tip okuyorum sinavim yaklasti) girecegimi soyledim, beraber neden calismiyoruz felan dedi olmaz dedim. Her neyse iste bugun 3. Gununde attigim mesajlara felan saatler sonra bakiyor, normalde aninda bakardi ama dun aksam 5 dklik hal hatir sormak icin aradigimda gayet neseliydi. Bana attigi mesajlarin azalmasi, yazisma olarak sohbetimizin azalmasi bana olan… Read more »

Felah
Guest
Felah

Kız arkadaşım bazen seni seviyorum bazen de hissetmiyorum dedi. Çok garip buluyorum bu davranışını aynı hislerde bende var buyuk ihtimal sürekli buluştuğumuz için olabilir ne tavsiye edersin abi.Birde mesaj sıklığımız ne kadar olmalı ?

Incel bile olamayan adam
Guest
Incel bile olamayan adam

Abi ogrenen adamin iletisimi nasil bu kadar iyi veya senin ben ne kizla ne de baska biriyle sohbet edemiyorum yani nasil desem sohbet basliyor biryere kadar ilerliyor ama biryerden sonra asiri derecede sacmalamaya basliyorum hatta mesela internette yasim 19 dedigimde sen 8 yasinda falansin diyorlar cocuk gibisin diyorlar hic arkadasim yok asosyal bi tipim bunladi sikayet etmek icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin beni 4 duvarin arasinda 10 sene gecirebilirim biraz oyalanacak seyler verseler lakin kendimi bazen sorunlu hissediyorum eminim duymussun “erkekler gec olgunlasiyor” Laflarini falan bazi adamlar var 30 40 yasinda cocuk gibi ben onlardan olmak istemiyorum bazisi var 15 yasinda… Read more »

Hapşuu
Guest
Hapşuu

Mahmut abi merhaba, 4 yıllık kız arkadaşım annesine “doğum gününde” hediye almadım diye baya sinirlendi.
Halbuki kendine bir kere çiçek almışlığım yok.
Telefonda bağırdı vs .Trip attı. Ben almam dedim. Sonra Annesiyle tatile gitti.
Tatile gidince bir havalara girdi. Geldiğinde ayrılmak istediğini söyledi. Yolun açık olsun dedim. Bir kere denk geldik,çocuk gibi sevindi, pozitif davrandı. Sonra annesiyle konuştu tekrar. Ben ayrılmak istiyoruma getirdi. Dedim sen bilirsin. Yolun açık olsun. Memleketteki annemi arayıp hal hatır soruyormuş hala. Anneme açma dedim.

Tatile gitmeden ve hediye olayından önce gayet saygılıydı.

No contactayım. Acısı ne kadar sürede geçer. Başka yorumun var mı?

Ahban
Guest
Ahban

Kız benle instada hikayede foto paylaştı. O takip etmiyormuş ama Eski sevgilisi bunu takip ediyormuş hikayeye yorum atmış. Kıza övgü dolu bir şeyler söylemiş ben ondan daha iyiyim falan gibi bir şey demiş. Kız da bunu bana anlattı cevap yazmayıp engelledim dedi. Hesap ismini sorduğumda napcan dedi yani engelledi mi bilmiyorum ama eski sevgilisinin hala takip ediyor olmasından hoşlanmadığımı söyledim. Bu durumda ne yapmam lazım?

gkm
Guest
gkm

Abi merhaba, kız arkadaşımla çevremizin bir kısmı ortak. Daha önce onun da tanıdığı bir kıza yazmıştım. İleride kulağına gitme ihtimali var. Sence ben mi söyleyeyim yumuşak bir şekilde?