Erkek Kanalı Kırmızı Hap Videosu

Erkek Kanalı geçtiğimiz hafta muhtemelen erkekadam sitesi üzerinden kırmızı hap ile ilgili oldukça absürt ve saldırgan bir video yayınlamıştı. Muhtemelen diyorum zira bizim site hakkında yazıyor diye bana işaret ettiler ama nereyi okumuş tam anlayamadım. Zira videoyu hazırlaya nereyi okuduğundan, hangi argümanlarını eleştirdiğinden hiç bahsetmemiş. Eleştirmek için bile içeriğine zerre bakmadığı bir oluşuma “yalan yanlış konuşan, kendini bir şey zanneden adamların” diye bir saldırganlık ile giriyor sonra neden yalan yanlış tek örnek vermeden alışmamış götte don durmaz diye aldın yürüyordu.

Şimdi yeni bir video yayınlamışlar (aşağıda). Bu videoda Ağır Sağlam Furkan yapılması gerektiği gibi kırmızı hap argümanlarını sıralayıp savunup – eleştiriyor. Bence güzel video olmuş. Like’ı bastım, bu şekilde tamamen eleştirse idi yine Like’ı basardım.

İlk video çok tepki çekti. Oldukça ana akım ve fazla sayıda kadın takipçisi de olan kanalda videoda her 3 like’a 1 dislike vardı ki bu oldukça yüksek bir beğenilmeme oranı. Bu oran muhtemelen içerik kadar direkt saldırgan giriş ile de alakalı.

Ama burada kırmızı hap camiasında özellikle takipçiler içinde bolca bulunan boş beleş saldırganları da eleştirmeden geçemeyeceğim. 2 tane kırmızı hap “hakareti” veya “etiketi” öğrenmişler sanki herkes bu kelimeler ne anlama geliyor biliyormuş gibi önlerine gelene  sallıyorlar : meriç ve beta. Yapmayın. Birine meriç diyorsanız neden öyle olduğunu düşündüğünüzü açıklamakla yükümlüsünüz sonra boş boş hakaret etmeye çalışan biri olursunuz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

24
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
11 Comment threads
13 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Tunightnameisadamın biri (34)MagnusDiesel Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sirius
Guest
Sirius

Erkek Kanalı takip EDİLMEMESİ gereken kanallar listesinde. Bunu eakiden kimi videolarını izlemiş birisi olarak söyleyebilirim.

Söyledikleri şeyler sizi sağlam bir erkek olmaya değil, duygusal ve zayıf bir karakter olmaya yönlendiriyor.

En azından benim çıkardığım buydu, sonra izlemeyi bıraktım zaten.

Bu arada Mahmut Abi ilk yorum yazacaktım neden ilkini sen attın 😀?

mirafori
Guest
mirafori

Arada sağdaki arkadaş ilişkide rahat olmaktan bahsederken çoğu zaman çocukluğuma gidebiliyorum demiş. Bunu pek anlamadım, sinir küpü bir zorba olmamak için ille de çocukça mı davranmak gerekir. Şuna kesinlikle katılıyorum ki akıl, kas gücünü sollayalı çok oldu. Asarım keserim tarzı bir strateji artık geçerli değil, en azından kaba kuvvetle değil. Savaşmadan savaş kazanabilme konumunda olan ülkeleri görmek yeterli. Sadece maskülenlik ve çocukluğa dönme özlemini bağdaştıramadım ya da yanlış anladım.
Bu arada sağdaki arkadaş dik duracam diye baya kasmış kendini 🙂

mirafori
Guest
mirafori

Artı devamında iyi insan kötü insan denmiş. İnsanın içinde hem iyi hem de kötü var. Siz davranışlarınızla karşınızdaki insanın iyi tarafını veya kötü tarafnı ortaya çıkarırsınız. Çok şükür sevgilim iyi bir insan demek kırmızı haplı birinin edeceği bir laf değil. Eğer yanlış davranırsa o iyi insan şeytana da dönüşebilir.

BenLark
Guest
BenLark

Ağırsağlam Furkanın instagramda önerdiği kitaplar manospherenin tavsiye kitaplarıydı genelde
Eliot u da takip ediyordu aslında anlamıştım bu mevzulardan haberi olduğunu.

youtube da yazdım ona the red pill hakkında “ayrı bir kanal düşündüğünü” söyledi

Güzel konuşuyor açıkçası iyi olur bu işe girse

Furkanı severdim şimdi daha bi saygı duydum

Rogers
Guest
Rogers

Link atabilir misin? Hangi kitaplar merak ettim.

nameis
Guest
nameis

muhtemelen düşündüğü ayrı kanalı ertan balaban’la birlikte ”hayat okulu” adıyla açtı. aslında şuan trp ile ilgisi yok kanalın ama ilerde bu konulara da değinebilir.

Tunight
Guest
Tunight

Değindi videosu var artık

Şevket Rıfkı
Guest

“Meriç” ve “kezban” lafları, bir şahıs isimleridir ve bunların bir tanımlama ve hakaret olarak kullanmak, türkçe zaafiyetidir, lümpence bür davranıştır.
Meriç yerine Türkçe dilbilgisi ve terim adabına uygun bir sıfat bulmalıyız. Önerileri alabilirim. Ya da rumuzuma tıklayıp açılan instagram hesabına DM atabilirsiniz.

mirafori
Guest
mirafori

İsimlerde sıkıntı yok aslında. Neyi temsil ettiklerini biliyoruz, meriç deyince umut sarıkaya’nın onlarca karikatürü ile birlikte nasıl biri tipi betimlediğini anlıyoruz. Sıkıntı isimleri kullanan insanlarda. Yoksa alfa demişin maskülen demişin anlamadıktan sonra ne isim verirsen ver anlamayan yine anlamayacak. Hele bunları hakaret olarak kullanmak, vah vah..

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Bu da bence zaman ve tecrübeyle oluşuyor. Sinirlere hakim olup, her açıdan düşünme olayı falan.

iam hopeful for my masculenity
Guest
iam hopeful for my masculenity

Ağırsağlam Furkan adamdır.

Gerçek bir ağırlık kaldırma sporu yapmak için bu adamı takip etmenizi tavsiye ederim ayrıca.

simeone
Guest
simeone

Mahmut hocam ekşideki immanuel tolstoyevskinin kirmizi hap eleştirilerine yorumun nedir?

simeone
Guest
simeone
Magnus
Guest

Açıkçası şaşırmadım. Youtubedeki bir çok erkek kanalı yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi sizi duygusal zayıflığa çekiyor. Bildiğin feminen hareketler.
Galiba biraz ”ince işler” kanalı iyiydi ilk bakışta. Tam olarak incelemesemde videoları iyiydi. O yüzden arkadaşlara tavsiyem, bloglardan şaşmayın beyler. Ekşideki entrylerde iyidir.

adamın biri (34)
Guest
adamın biri (34)

Bu çocuk tam bir kolpacı.