Başkası için terk eden kadının geri dönmesi – Vaka Çalışması

Mahmut abi hikayemi burada yazıyorum. İstersen podcast yapabilirsin ve senden danışmanlık almak da isterim.

Eski sevgilim 6 yıllık bir ilişkiyi terk edip bir hafta sonra başkasıyla hayatına devam etmişti.

6 yıllık ilişkiden 1 hafta sonra başkasına atlayan kız, en azından daldan dala atlamıştır. Ama daha muhtemeli aldatmıştır. Bu kız senin için orada bitmeli. Şimdiki ilişkisi yara bandı ya da değil fark etmez.

Ben tüm bu kırmızı hap olayından bihaber biri olarak ona ulaşıp hata ettiğini dahi söylemiş …

6 yıllık ilişkiden başka kucağa atlayan kızı aradın?!? Bunun için herhangi bir şeyden haberdar olmana gerek yoktu beah.

ve her yazdığımda beni daha da sert kırabildiği bir durumun içinde kendimi bulmuştum.

Seni terk edip başka kucağa atlayan kızın peşinde koşuyorsun. Senin kendine saygın yok, kızın neden olsun?

Bir gün durumu tamamen kabullenip kendim için no contact yaptım.

Evet en doğrusu ama tamamen unutmak için. Bu kız geri dönse bile bir şans daha verilmez. Kendini bitirmiş. Kızın senden soğuması senin en ezik betalıkların bile olsa 6 senelik ilişkiden 1 hafta sonra birine atlaması, kızı şuçlu yapar. 5-6 ay ayrılığı yaşasa neyse.

Saç ektirdim zayıfladım ve çok daha çekici bir insan oldum. Hayatıma yeni kadınları aldım, işimde terfi aldım, yeni bir araba aldım.

Çok güzel.

6 aylık bir nocontact sonrası artık aklıma çok nadir geliyordu. Artık benim için bu iş bitmiştir dediğim noktada kız bana ulaştı.

Hemen her zaman öyle olur zaten. Katılda bir yayında bahsetmiştim, eski sevgili rahatlama aşamasından endişe ve arama aşamasına geçerken (rahatlama -> merak -> endişe -> bağlantı kurma), iletişimi kes kuralı uygulayan kişi ise endişe ve arama aşamasından rahatlamaya gidiyor (bağlantı kurma -> endişe-> merak-> rahatlama). Ve evrenin gizemi şu ki genellikle siz rahatlamaya ne kadar hızlı ulaşırsanız, o da o kadar hızlı şekilde bağlantı kurma aşamasına geçiyor. Bu nedenle karşınızdakini ne kadar hızlı unutursanız o kadar iyi ve tüm çabanız unutmak yönünde olmalı. Bu aşamalardan geçecek diye bir kural yok ama eğer geri dönünce şans verilecek bir kızsa, size ulaşması için sizin onu unutmanız en sağlamı.

Pişman olduğunu, yaptığının bir hata olduğunu, komşunun çimeninin daha yeşil olmadığını söyledi.

Muhtemelen komşunun çimenden daha yeşillendin ya da komşunun bahçesinden kovuldu. Sana açık açık başka kucağa atladım ama onunla olmadığından (ya da şimdi sen daha iyi olduğundan) sana geliyorum demiş. Onunla olsa gelmezdi. Bu kızı geri alacak kadar aptal olamazsın.

Ben de “buluşmak istersen görüşebiliriz” dedim.

Gerek yoktu. Normalde eski kız arkadaş ile buluşulabilir ve yeniden ilişki olmasa da kısa süreli vuruşulabilir ama bu kadar uzun süreli ilişkiden sonra geri almayacaksanız tavsiye etmem. Geri almayacaksın değil mi?

ve ilk buluşmayı yeni bir kadınla tanışır gibi geçirdim hatta akşamında cinsellik yaşadık. Bir hafta sonra artık eskileri konuşmamız gerektiğini söyledim ve karşıma alıp anlatmasını istedim.

Bu konuşma isteği senden gelmemeliydi. Sen de “güzelim bak iyisin, hoşsun, beraber olmak da güzel ama sen 6 senelik ilişkiden bir hafta sonra başkasına atladın. Benden sana daha sevgili ya da koca olmaz. Ama görüşmek istersen görüşebiliriz” demeliydin.

Daldan dala atladığı adamın şehrine gidip orada 10 gün kalmış. Oraya giderken ve gelirken aklında hep ben varmışım.

Adam kızın içinde gidip gelirken de aklında sen mi varmışsın?

Döndükten sonra sürekli beni hatırlayıp rüyalarında gördüğü için adamı bırakmış. Sonrasında bana yazmış ve benden onu affetmemi ve yeniden birlikte olmamızı istiyormuş.

Kıçına tekme de yemiş olabilir ama bu kıza daha güven olmaz. Bu kız senin için bitmiş olmalıydı.

Ben her şeyin artık düzeldiğini düşünerek kabul ettim.

Bu kızı geri alacak kadar aptal olabilirmişsin!

Düzenli buluşmalar ve düzenli cinsellik yeniden başlamıştı. Ailelere haber vermiştik.

Kimseye bu olayı anlatmadın mı yoksa kimse sana oğlum sen ne yapıyorsun, bu kızı gelin mi getireceksin demedi mi?

Aileleri tanıştıracağımız günü belirlemiştik. Benim çalıştığım yer artık şehir dışı olduğundan iki haftada bir yanına gidip geliyordum.

Bir sabah beni ağlayarak arayıp “sana olan duygumun sevgi mi alışkanlık mı olduğundan emin değilim” dedi. Öfkelenip bitti bu ilişki dedim ve telefonu kapattım.

Ne bekliyordun ki?

İki gün sonra kendim ulaştım, seni özledim dedim.

Aşırı betalığın seni kurtaracak. Yoksa sen bu kızla evlenirdin.

“Ben özledim mi bilmiyorum ama iyi ki aradın” dedi.

😀

Birkaç gün ben ilgi gösterdikçe daha da soğuk, daha da duygusuz konuşmaya başladı.

Ne bekliyordun ki? Sana bunları yapan kadının peşinde koşuyorsun.

Bu durum beni öyle bunalttı ki bir gün boyunca kızı ghostladım. Akşam beni aradığında “Sen evlenilecek biri değilsin, ben seni geri almakla hata ettim. Sana karşı sevgi hissetmiyorum, cinsel olarak birlikte olmak istiyorsan oluruz ama artık seninle ciddi ilişkiye devam edemem” dedim.

Bunu başında söyleyecektin ama neyse. Artık bu kızı bir daha arama, o da sana ulaşamasın.

O da “Sorun değil bitiririz sen de saf temiz birini aramaya devam edersin” diyip telefonu kapattı.

Saf ve temiz biri olmadığını açıkça söylemesi gözlerimi yaşarttı.

Uzun mesajlar atmış tek cevap olarak “tamam hoşçakal” yazdım.

Kopar zincirlerini Gülsarı.

Tamamen ortadan kayboldum. Bugün de numaramı sildiğini fark ettim.

7 yılıma böyle veda ettiğim için üzülüyorum.

6 yıl ilişki yaşadın ve bitti.

Kızı hala seviyordum ama öfkeme yenilip kez böyle ağır konuştum, ister istemez vicdan azabı duyuyorum.

Kızın kapısına gidip dön bana diye ağlamak için zihninde bahane uyduruyorsun.

Bu kız tekrar geri döner mi ve eğer dönerse ne yapmalıyım?

Belki döner, senin gibi enayiyi bulmuş dönme ihtimali var. Ne yapmalıyım sorun ise utanç verici.  Nikahına al, karın yap. Yakışır 🙂

Bu kız bir daha sana ulaşamasın. Konuşamasın bile. Bu kızla yeniden birleşecek ve hatta evlenecek kadar aptalsan, başına gelen ve gelecek her şeyi sonuna kadar hak ediyorsun.

Şimdiden teşekkür ederim Mahmut Abi.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

24
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
12 Comment threads
12 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
KemlKenzouRed Rock ŞerifiJoheanAht Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Misafir19
Guest
Misafir19

Adam kızın içinde gidip gelirken de aklında sen mi varmışsın? :))))))))))))

Lyku
Guest
Lyku

Ah hep o romantik filmler. Bu tiplerin tanışmaları da hep çok bir romantik olur, ilişki içinde de böyle sevgi kelebeği olurlar falan. Günün sonunda bu elemanımız gerçekten bu kızla evlense şaşırmayız. Haydi bu arkadaşın yaşı genç diyelim, bilmiyor böyle şeyleri. Haydi aynı şekilde beta bir arkadaş grubu var ve onu uyarmıyorlar. Ki bazen gerçekten bu gibi arkadaşlar uyarılamıyor. O kadar normal görüyorlar ki bu durumu. Yav bu 6 senelik bir ilişki ise illa durumdan ailesinin haberi vardır bu çocuğun. Anası babası nasıl oğlum sen napıyosun demez? Bu hikayenin ana konusu şu olmalı bence: çocuklarınız ile iyi ilişkiler kurun. Çok fazla… Read more »

Alfa Olma Yolunda
Guest

Hala aklında bu kızla olur mu düşüncesi var. Cildirmamak elde değil. Bu betalar bütün erkeklere ciddi oranda zarar veriyor. Dünya etkileşim üzerine dönüyor çünkü.

ahmedullahefendi
Guest
ahmedullahefendi

– yemin ederim aklımda sadece sen vardın aşkım… doggy pozisyonunda kalçalarım karadenizin hırçın dalgaları gibi savrulurken, göğüslerim çalmakta olan bir kilise çanı gibi sallanırken, sıcak şerbeti ağzımı yüzümü beyaza bulamışken sadece ama sadece seni düşünüyordum sevgilim… üstümdeki başka biriydi ama aklımdaki hep sendin… kalpkalpkalp

namS
Guest
namS

Mahmut abi terk edilme sonrası no contact yapmamız gerekiyor ama diyelim ki kız o sürede bu arkadaşta olduğu gibi daldan dala atlamış veya daha kötüsü aldatmış. No contacti düzgün yapan biri bu durumu nasıl öğrenir? Hiç bir bilgi alamayacağı için bilemez ki kızın başkasıyla birlikte olup olmadığını. No Contact kitabının 92. Sayfasında böyle bir durumda bir miktar araştırma yapmamızı söylemişsin. Hatta orada kızın geri dönme durumu da mevcut değil. Sadece yeni sevgili yapması halinde biraz araştırma yapıp yeni ilişkisinin rebound mu kıskandırma mi olduğunu öğrenin diye vs. Bu no contacti bozar. Kaldı ki no contact yaptığımız süreçte nereden bilecez kızın… Read more »

Lyku
Guest
Lyku

İyi de abicim ayrıldığın kız ne yapıyor diye neden araştıracak mışsın ki? Mahmut abi böyle bir şey demişse yanılıyor bence. Terk eden kadını direk silip yok sayacaksam bir daha neden dönüp bakayım ki ona?

Kimse kızmasın da bence şu ön kabul ile hareket etmeniz sizin için daha doğru olur. Kız ile ayrıldıktan sonra bunun bir sayacı yok. Ki zaten ayrılmışsınız. Gider isterse bütün bir futbol takımıyla orgy yapar bunda seni ilgilendiren bir durum olmaz hocam.

Red Rock Şerifi
Guest
Red Rock Şerifi

Evet kitapta böyle bir ifade var diye biliyorum.Bence de yanılıyor giden kızı araştırmanın kime ne faydası var ki?Kaç kere seks yaptığını mı bilecez boşverin salın gitsin.

Pars
Guest
Pars

Bitti mi biter. Sündürmeye, uzatmaya gerek yok. Geçmişe takılmayıp önünüzdeki maçlara bakacaksınız. Kimse vazgeçilmez değildir, yerine konulamaz değildir.

Phantom of the Opera
Guest
Phantom of the Opera

Ben bu arkadaşımızın mantıken bu olayı bitirmesi gerektiğinin farkında olduğunu düşünüyorum. Peki hala devam etmesini istemesi altında yatan asıl nedenler ne? Durumu mu kabullemiyor.Biz nasıl bu hale düşmeyeceğiz?

Aht
Guest
Aht

Bence bu tarz uç örnekler betalıkla açıklanabilecek şeyler değil. Dışardaki redpillden bihaber en betasından normal bir adam bile işin içine farklı bi erkek girince dönüp arkasını gider. Ağlar , sızlar , yıllarca melankolik melankolik dolaşır ama yine de en azından peşinden koşmaz o kızın

Johean
Guest
Johean

Arkadaşını bu konularda uyarmak zor olabiliyor. Benim arkadaşım var istanbulda öğrenci ve 2.5 senelik ilişkisi var. Kız her yaz tatilinde (Bir süre düzenli olarak görüşemeyecekleri dönemde) bi bahane bulup terk ediyor ve okullar açılınca gidip ağlayıp sızlayıp gönlünü alıyor çocuğun. Muhtemelen o ayrı kaldıkları dönemde de farklı muzların tadını çıkarıyor. Birkaç kez uyarmaya çalıştım ama yok diyor abi ben sordum 1 tane çocukla görüşmüş sadece , biraz takılmışlar. Biz ayrıyken hiç seks yapmamış diyor. Hadi ayrıyken kendi de başka kızlarla takılsa tamam eyvallah ama o da yok. Ne yapabilirim ki boğazını sıkıp bırak lan şu kızı Allahsız diyecek halim yok… Read more »

namS
Guest
namS

Boğazını sıkıp, “Bırak lan şu kızı Allahsız” biraz mantıklı geldi aslında.

Red Rock Şerifi
Guest
Red Rock Şerifi

Var böyle erkekler.Kusura bakmasın ama kırmızı hapı geçtim s.ki olan kimse bu dduruma düşmez yahu.Bu erkeklere ne oldu böyle?

Kenzou
Guest
Kenzou

Okumayı bitirir bitirmez elemana değil aksine kadına acımaya karar verdim. Benim de peşimde böyle; öz-saygısız, sünepe, paspas elemanın teki olsaydı benim de içim içimi yerdi, psikolojim bozulurdu herhalde “ben buna mı layığım?” diye.

Hala daha nasıl geri döner diyor. Bir insan neden kendi hayatını sikmeye bu kadar istekli olur ki? Patolojik vaka bu, betalıktan çok öte bence bildiğin ruhsal bozukluk var bu olayda yoksa bu derece kendinden nefret etmez bir insan.

Keml
Guest
Keml

Mahmut abi iyi günler,daha önce içinde cinsellik ,keyifli vakit geçirme olan,yarın hemen olsun özledim diyen 1 aylık flörtüm ,aniden ghostlayarak ,sevgilik beni korkutuyor diyerek ayrilmisti ,bunuda içimden sen benimle sevgili olmak istemiyorsun şeklinde kabul edip ,tamam sana ilgimi biliyorsun ,fikrin degisirse beni ara diyerek no contac fazına geçtim,6 ay boyunca ne hikayesine ne profiline baktım ama o bakmaya devam etti,daha sonra selam gönderme,hikayemi beğenme şeklinde giden bir süreçten sonra bana mesajla ulaştı ,bende haber almak güzel ,buluşalım dedim,o hafta buluştuk,bana insanı iliskiden sonra tanıdığını ,onu arayıp hiç rahatsız etmemem etkilemis,hoşuna gitmiş ,o akşam çok güzel bir sevisme oldu ,beni çok… Read more »