Sor sor ki öğrenesin #6

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Soru alımı bitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
urascimenlii
Guest
urascimenlii

Para bütün enerjimi etkiliyor resmen cebimdeki paraya göre sahada ve setlerden buluştuğum kızlarla oyun oynama isteğime kadar etkiliyor her hafta 10-15 arası set açarım şu sıralar setlerden buluştuğum kızlarda artmaya başladı kiss closelar alıp takılma online gamede tanıştıklarımla da ilk buluşmada f closelar herşey yolunda ama para beni çok etkiliyor cebimde olmayınca depresyon moduna bile giriyorum sence bu normal bir durum mu ve kafaya da takıyorum düzgün bir maddiyat olmayınca set date hepsi problem

Saygın
Guest
Saygın

Kızla öpüşmek ya da sevişmek için ne zaman ve nasil yaklaşmalıyız abi? Kızın bunu beklediğini veya istedigini nasıl anlarız? Eve daveti kacinci bulusmadan sonra yapmaliyiz ve bunun usülü nedir?

Ahmet
Guest
Ahmet

Gecmiste kacirip, geri gelmeyecek firsatlarin can acitan pismanligindan nasi kurtuluruz?

1 9 10 11