Sor sor ki öğrenesin #6

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Soru alımı bitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Refik
Guest
Refik

ilişkide kıza seni seviyorum demek için belirli bir kural var diye biliyorum. bu kuralın esnetilebilme imkanı var mı?

Redkitt
Guest
Redkitt

Onur kişinin kendi varlığına ve karakterine beslediği saygıdır demiştiniz, mesela bir kız ie buluşacaktım ve kız birkaç kez planımızı bozup gelmedi, bense hiç umursamayıp sinirlenmeyip kızı sürekli sürekli buluşmaya çağırdım (çünkü ne yapın edin buluşun demiştiniz) ve en sonunda buluştum, adımları doğru oynadım ve buluşmadan sonra kızın bana ilgisinin arttığını gördüm, 3. Buluşmadaysa birlikte oldum. Şimdi kız bana söz verip gelmemesine rağmen ben kızı sürekli sürekli çağırmam (muhtaç gibi değil umursamayıcı şekilde -sorun yok ben de arkadaşımlaydım zaten-) kendime olan saygımı yitirdiğim anlamına mı gelir? Belki de o anlama geliyordur bu kızla birlikte oldum diye diğerleriyle de olabilirim diye bir… Read more »

bulut
Guest
bulut

mahmut abi kızın (ailesine ) annesine nasil davranmaliyiz

9/10 Erkek
Guest
9/10 Erkek

1. ve 2.Bulusma iyi gecmisti .Kinolar,ilgi isaretleri coktu. 2 gun sonra mesaj atti “hey nasilsin sesin solugun cikmiyor ” diye.

Birkac gun sonrasina bulusma ayarladim

Bulusma gunu aradim acmadi ve yazmadi da

Nextlemeli miyim ?

Dan
Guest
Dan

Hayat felsefemiz ne olmalı veya mindsetimiz kısa pratik bir bakış açısı kazandırabilir misin Mahmut abi siteyi okuyorum bu arada teşekkürler iyi günler

Mol adnan
Guest
Mol adnan

Ben son iki senede çok değiştim bu sayfayla hayatımda büyük kararlar ve değişiklikler hem fiziksel hem ruhsal olarak ama üniversitede şöyle bir durum yaşıyorum aile zoruyla din bölümü yani ilahiyat okuyorum son senem olmuş bırakmak istemiyorum 5 sene olmuş, kızlarla tanışirken çok ağır shitler atıyorlar yani her seferinde espiriyle ya da bir şekilde geçiriyorum ama ne yapmam gerekiyor genel olarak bu durumla ilgili

anonim
Guest
anonim

Mahmut abi bir kızla konuşuyorum benden hoşlandığına eminim ama benden şüphe duyuyor, ne yapmalıyım kıza yapışmalı mıyım yoksa kararı ona mı bırakmalıyım

Birey
Guest
Birey

22 yaşındayım. Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünü onlin eğitim sağ olsun 4 senede bitirdim geçen sene. Ancak corona döneminin de verdiği boşluk hissiyle ne yapacağımı bilmiyorum. Askere gitmek ya da yüksek lisansa para biriktirmek için aile küçük bir işe girip minimum masrafla para biriktirmek arasında gidip geliyorum. Sence ne yapmalıyım Mahmut abi. Aslında genel olarak üniversite bitimi sonrası boşluk ve ekonomi bu haldeyken gelecek kaygısı sarmalındaki gençlere önerilerin nelerdir?

Vazelin
Guest
Vazelin

Ciddi bir ilişkim var ve kız arkadaşımı seviyorum. Fakat uzak mesafede olduğu için cinsel ihtiyaçlarımı karşılamakta sıkıntılar yaşıyorum. Bu yüzden de ismini bile bilmediğim birisiyle tek gecelik ilişki yaşadım. Günler geçtikçe bu yaptığım bana kötü hissettirmeye başladı. Ne yapabilirim reis?

Gozluklu Nigga
Guest
Gozluklu Nigga

Paris iklim anlasmasi hakkindaki fikriniz ?

Genc olsaydiniz Amerika mi Almanyada mi gelecek plani kurardiniz ?

Scarface
Guest
Scarface

İşten atılmak gibi bir durumun oluşturduğu özgüven eksikliği ve psikolojik sorunlarla nasıl baş edilir? Başıma henüz gelmedi ama sormak istedim.

Demian
Guest
Demian

Abi yakın bir kiz kankam vardı. Her önüne gelenle sevişiyordu. Ben de betanin tekiydim o zamanlar. Biraz akillaninca kiza msj attim seninle artik arkadas degiliz konusmayalim diye. Aradan bayağı bir zaman geçti. Üniye geldik gene. Bu kızla nasıl sevişirim? Çok değiştim. Çelik gibiyim artik her açıdan.

DarkNight
Guest

Mahmut abi merhaba. İlişkide flört aşamasına geçtiğimizi kız da ben de nasıl anlarız

Alper
Guest
Alper

1 hafta kadar sosyal medyadan mümkün olduğu kadar az konuşup buluşmaya çağırdım kızla üniversite kampüsünde tenha bir yere gittik oturmak için biraz sohbet falan derken kıza doğru atak yaptım dokun op sırasını korudum fakat kız mirin kirin etti sonra geri çekildim. konuştuk biraz daha sonra birdahakinde o eşiği geçtim ve baya baya ileri gittik cinsel olarak dışarda olmasına karşın her neyse bunu yorgun argın otobüs durağına bıraktım 2 günsonra selam verdim whatsaptan bana su tarz şeyler yazdı ben ciddi ilişki istiyorum sen öyle biri değilsin vesaire bende biraz zorlayıp baktım olmayınca sen bilirsin fikrin değişirse burdayım canım deyip kestirip attım… Read more »

Anekdot
Guest
Anekdot

Abi naber , ilk buluşmada hamle yapmadım(3 kişiydik ilk buluşmada arkadaş tanıştırdı) ikinci buluşmada yapmam işe yarar mı yeşillendirirsen sevinirim(kızında ilgisi var)

1 2 3 11