Sor sor ki öğrenesin #6

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Soru alımı bitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
M3LO
Guest
M3LO

Bi kıza nasıl soğuk atabiliriz ? Ona nasıl ilgisiz davranırız ?

Suat
Guest
Suat

Yurtdışında daha gelişmiş bir ülkede çalışmak CPDmizi düşürür mü? Mesela Amerika’ya gittik?

Soru
Guest
Soru

Eski sevgilim, evine cagirdi son kez takildik sonra beni nextledi . Baskasiyla iliskiye basladi .Kendimi kullanilmis hissediyorum normal mi ?

Suat
Guest
Suat

Peşimizi bırakmayan bir kadından nasıl kurtulabiliriz?

Raptor
Guest
Raptor

Selamlar Mahmut abi. Yaklaşık birkaç ay evvel beni terk etmiş bi kız vardı sözde dinci bir kızdı. Bu ara bir denk geldim tabiri caiz götü göbeği açmış. Karakteri dışında bir insana veya özüne dönmüş diyim. Adeta tiksindim niyeyse. Bu konu hakkında ne düşünürsün, terk eden kadın için bu bir evre felen midir? Merak ettiğim sadece kadının paterni.

Michel Andreas
Guest
Michel Andreas

Yeni üniveristeye geçmiş birine,sosyalleşmek için ne onerirsin abi?Lisede pek iyi değildim ve üniversitede acısını çıkarmak istiyorum

Timur
Guest
Timur

Sağlık açısından doğuştan dezavantajlı erkekler için tavsiyelerin nelerdir? Ben onlardan biriyim (iç hastalıkları problemleri) ve hayatımın önemli bir bölümü malesef hastanelere gidip gelmekle geçiyor. Ailemi erken yaşta kaybettiğim için küçüklükten beri dedemin yanında iyi çocuk olarak yetiştirildim ve tip boy ses tonu vs gibi özelliklerden de yoksun olunca hayat ve ilişkiler konusunda pek başarılı olamadım.

Yunus
Guest
Yunus

Üniversiteye yeni başladım. Yeni tanışacağım insanlara karşı nasıl bir yol izlemeliyim? Bir de set açma sırasında üniversitede nasıl çevre edinirim? Teşekkürler

Ulaş
Guest
Ulaş

Abi selamlar., saygılar. 1.Şu an da var olan ilişkim gayet iyi gidiyor yani sonuç mutlu son, ( seks , doyuruu ilişki , hatta evlilik ). Kırmızı hapım yapısı gereği ilişki kadın içindir doğru , ilişkiyi kadının 3’te 2’si kadar istemek veyahut 3’te 3’ü kadar istemek ne kadar uygun veya değil ? 2.Bu güne kadar ki ilişkilerimi değerlendirip gözlemlediğim zaman kendi yaptığım yanlış ve hataları bu ilişkimde yapmamaya özen gösteriyorum. Bunun dozajını nasıl ayarlamam daha doğrusu ne kadar ayarlamam lazım ? 3.Bir kadın bir erkeğin mutluluk kaynağı değildir. Doğru. peki ne kadarı kadından dolayı olmalıdır ? örnek %40 ~%50 gibi ,… Read more »

Salih
Guest
Salih

dershanede ilgimi çeken bir kız var. kız başka bir sınıfta ve teneffüste bile sınıfında oturuyor ben bu kıza nasıl yaklaşabilirim neler yapmalıyım?

Hulk
Guest
Hulk

Mahmut abi merhaba çoğu konuştuğum kızla muhabbetim sıkıcı ve düz oluyor bu yüzden ilk buluşmadan sonra kızlar ikinci buluşmaya çağırdığımda gelmiyor kızlarla olan muhabbetimi nasıl düz ve sıkıcı olmaktan çıkartıp geliştirebilirim ?

Korhan
Guest
Korhan

Alkol kullanımı ne kadar olmalı bunun hakkında bir yazı gelir mi ?

Deveci
Guest
Deveci

Mahmut abi kadınlarda tam olarak duygusal boşluk nedir ve ne zamandır şimdiden eyvallah

Siyah
Guest
Siyah

19 yaşındayım bugüne kadar çok asosyal bir hayat yaşadım haliyle insanlarla iletişim-sohbet konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sıkı ders çalışma içindeyim günlerim dershane-ev arası geçiyor. Spor salonuna yazıldım ve diksiyon çalışmaya başladım bana ne yapmamı önerirsin ? Dershane 3 hafta önce başladı ortam kuramadım tabii ki

Kerem
Guest
Kerem

Kadınlar aldatılmaktan hoşlanır mı? Çevremde gözlemlediğim ilişkilerde aldatılan kızlar çoğunlukla affediyor ama istisnaların oldugu gözlemlerim de oldu. Eğer bi kızla takılma amacı güdüyorsam başka kızlarla da takılabilirim düşüncesindeyim. Fakat ilerde ciddi bi ilişkim olabilir ve evlenip çoluk çocuğa da karışacağız bir gün. Ciddi düşündüğüm kadına değer verdiğimden o kadını aldatmak çok ters geliyor. Aynı şeyin onun bana yaptığını düşününce hoş bi durum olmuyor maalesef. Ancak çevremde bazı örnekler var erkeğin kadını aldatması veya başka kızlar ile de flörtleşmesi, kadının içten içe hoşuna gidiyor sanırım. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler?