Ailem Bana Destek Olmuyor | Ailem Bana Engel Oluyor

Merhaba millet. Ben Mr. Deer. ”Ailem bana destek olmuyor”, ”Ailem bana önayak olmuyor” diyen dostlarıma özel bir sohbet. Hem hayatını inşa ederken ailesi tarafından kararları ciddiye alınmayan veya ailesinin kendisine iyi bir örnek olmadığını düşünen dostlarımın sorunlarına dikkat çekiyoruz. Bireylerin yanı sıra ebeveynler içinde tavsiyeler sizlerle dostlarım, iyi seyirler!

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

7
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
2 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
adamerkekMahmut AbiTayfun Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tayfun
Guest
Tayfun

Hem geçmişteki bazı problemler hem de ailemin aşırı muhafazakar olması nedeniyle(saç uzatmama bile izin vermiyorlar,ek olarak beni “koyun” gibi görüp hayatımın her aşamasına müdahele etmek istiyorlar) kişisel bakımımı ihmal ediyorum.27 yaşında maddi anlamda bağımsız olabileceğimi tahmin ediyorum ve o süreçten sonra kişisel bakımıma daha fazla yüklenmeyi planlıyorum(spor olsun giyinme olsun vs).27 yaşından sonra spora başlamak, giyimine özen göstermek çok geç olur mu?

Mahmut Abi
Admin

27 yaşından sonra spora başlamak, giyimine özen göstermek çok geç olur mu? Saçma soru. Kariyer değil kişisel bakım bu. Geç olur desek hayat boyu pasaklı mı gezeceksin? Hemen şimdi başla.

Tayfun
Guest
Tayfun

Ailem bugüne kadar bayram harçlığı dışında hiç haftalık vermedi ve vermiyorlar(cimrilikten ötürü).Temizlik konusuyla ilgili problem yok, saçlarım çok kısa ve elbiselerimi de çok sınırlı olmak kaydıyla kendim seçebiliyorum(genel olarak ucuz olması şartı mevcut).Evde spor yaparak ne kadar maskülen olurum bundan emin değilim

Mahmut Abi
Admin

27 yaşında ne harçlığı? 27 yaşında adamın aile kontrolünde ne işi var?

Tayfun
Guest
Tayfun

Şuan 23 yaşında öğrenciyim,tahminlerime göre 27 yaşında mezun olacağım

Mahmut Abi
Admin

Sen asıl geç kalmadan hiç bahsetmemişsin. 27 mezuniyet için geç. Erken mezun olabiliyorsan olmaya bak. Ya da en azından kendi paranı parttime kazanmaya başla.

adamerkek
Guest
adamerkek

Abi içerik kalitelidir belki ama böyle oyun oynarken edilen sohbeti erkekadam’a atmanın anlamı var mı? Mrdeer videolarını paylaşmaya devam etsin tabiiki ama bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum. Site için üzücü :/