Sor sor ki öğrenesin #6

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Soru alımı bitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Erlik
Guest
Erlik

Kızlara yürüyorum, mesajlaşırken eğlence de yaratıyorum ama hep sonunda bir görüldü yiyip eli boş dönüyorum. İlgisi olan kızlar dahi bir yerde ilgisizleşiyor. Bağ mı kuramıyorum, buluşma davetini mi erken yapıyorum bulamadım. Çerçevemi koruyorum, fırsat gelince cinsel gerilim xe yaratıyorum. Ödül benim düşüncesinde mesajlaşıyorum ama bir sorun var ki olmuyor. Az sayıda kıza yürüyüp olmadı diye gelmedim. Çok kıza farklı zamanlarda paralel yürüdüm. Instagramdan 100’e yakın kıza yürümeyi denemişimdir. Tipten veya fizikten kaybettiğimi düşünmüyorum çünkü birlikte olduğum kadınlar oldu.

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi selam. 1.soru: Senin haftanın en uygun olduğu günün hangisi telefondan konuşmak için. 2.soru: Mahmut Abi 28 yaşındayım ama ailem başta olmak üzere birçok kişi bana halem büyük değilmişim gibi davramıyorlar yeni tanıyanlar bile neredr hata yapıyorum bilmiyorum ? Boyu kısa Ektomorfum bunlardan mı vs. ? İşsizim bu yılım sonunda askerlik var. Uzun yıllar çalışmadan evde oturdum bunlarında etkisi olanilir mi ? Ama son çalıştığım yerde de erkekler araaında en az dinlenen ve en önemsenmeyeniydim. Omega ve Gammaları açıkladığın bir yazın var.Gammayım maalesef bu yazıyı okur okumaz anladım ve kabul ettim. Kendimi uzum aüre Sigmayın diye kandırdım. Ayrıca karşı… Read more »

Ali
Guest
Ali

Mahmut abi isteksizlik oluyor. Bu o kadar çok oluyorki bir gün iyi bir gün kötü hissediyorum.
Mesela bir gün kızlarla çok iyi konuşuyorum ve istekli oluyorum , muhabbeti ilerletebiliyorum.
Fakat bazen isteksiz oluyorum bir şey yapasım gelmiyor.
Dün konuştuğum kızın evine ilk kez gittim, seks yaptık fakat içimdeki isteksizlik o kadar çoktu ki 20 25 süren oral sekste bile boşalamadım.
Bu sıkıntıyı koronadan öncede yaşıyordum

Alii
Guest
Alii

Mahmut abi fazla güzel bulmadığın kızlarla konuşmayı tavsiye eder misin ?
Sadece kendini tatmin etmek için

İbrahim
Guest
İbrahim

iyi günler Mahmut Abi
üniversite hazırlık döneminde monkmode yapılmalı mıdır

Samsunlu Filozof
Guest
Samsunlu Filozof

Hem erkeklerle hem de kadınlarla diyaloglarımda genellikle soru soran ve dinleyen tarafım. Aslında bunu insanların sevdiğini görüyorum fakat bir noktada beni pasifize ettiği kanaatindeyim. Sizce böyle bir şey var mıdır? Çünkü bir aktivite yapılacağı zaman okeye dördüncü pozisyonunda olduğumu fark ediyorum.

İkinci sorum sizce bir dostumuzun olmaması kötü müdür? Çok arkadaşım var fakat ilişki samimileştikçe dert yanmalar ve başarıyı çekememek gibi şeyler kendini hissettiriyor. Yakın arkadaşım yok.

Someone
Guest
Someone

Abi biten bir ilişkide terk edenin dönmesini sağlayacak şey kişiden kişiye değişebilir ama sence aşağıdakilerden hangisi daha doğru bir varsayım olur?

1. Zaman geçmesi ve bakış açısının değişmesi.
2. Aradığını bulamaması
3. Ayrılık sürecinde yaşanılanlardan pişmanlık.
4. Bir şans tanıma isteği.
5. Bir başkası tarafından terk edilmesi.
6. Öldü mü, yaralı mı, iyileşti mi merakı?
6. Hiç dönmeyecek olması 🙂

Yasuo34
Guest
Yasuo34

Abi özgüven sorunu yaşıyorum, konuşurken takılıyorum insanların manipülasyonlarına maruz kalıyorum,hedeflerimi gerçekleştirme konusunda disiplin sorunu yaşıyorum sen benim yerimde olsan ne yapardın?

Ahmet
Guest

Abi ben şimdi bir kızla konuşuyorum bira uzaktan ilişki gibi bizimki şu an flörtüz ben bu kızı whatsapptan konuşarak nasıl kendime aşık edebilirim ?

Hamza
Guest
Hamza

Üniversite ikinci sınıfım, arkadaşlarım sürekli geziyor,eğleniyor,yeni eglenicek şeyler arıyor,ben ise spor,ders ve kripto traderlik dışında bı arayışa yonelesim gelmiyor genelde bunlar bana yetiyor kafamın rahatlaması için,sadece bı kızla filan buluşmak istediğimde bakıyorum konser filan güzel bı etkinlik var mı,bu bir problem mi,sürekli barlara gitmek,müze gezmek,ne bilim mesela bu hafta formula 1 vardi buna gitmek,bana zevk vermiyor,bunları yapmak zorunda mıyım sosyal biri olmak için ya da çekici bır adam,bunları yaparken bana zevk veren tek şey yanımda güzel gacı filan varsa sarıyo,o da gacı kaynaklı yani çok da zevk aldığım için deil

Alipone
Guest
Alipone

Bende kızlara yürüme konusunda isteksizlik var biliyorum sen hep kendi ihtiyacınızı gidermek için yapacaksınız diyorsun ama benim yine de pek içimden gelmiyor ve o yüzden kızlardan uzak durmayı tercih ediyorum aslında bakarsan böyle mutluyum.Aklıma takılan şey bunun bana tecrübesizlik dışında bir zararı olur mu yani kızlara yürümek ve bir şeyler yaşamak için kendimi zorlamalı mıyım yoksa içimden gelmediği için salmalı mıyım ?

T-1000
Guest
T-1000

Abi üniversitem bu sene bitti gerek covid gerek de kendimden kaynaklı sebeplerden pek insan tanıyamadım kız işleri ise hiç olmadı.Şu an hem bu sebepten hem de covid yüzünden sosyal hayatım sıfır.Sosyalliği nasıl sağlayabilirim?

Bir de malum üniversitede vakit bol insan da bol.Şimdi mecburen iş hayatı başlayacak hem vakit çok azalacak hem insan sayısı da azalacak.Özellikle iş hayatında bu vakitin azalacak olması beni karamsarlığa itiyor.

46/2-2 yaşında biri
Guest
46/2-2 yaşında biri

Mahmut abi bir konuyu öğrenmek için üniversitede öğrenmek şart mı,örnek vermek gerekirse ekonomi ve yazılım alanları gibi.

46/2-2 yaşında biri
Guest
46/2-2 yaşında biri

Mahmut abi mooc lar(Coursera ,edX vs) ilgili fikrin nedir?

Brian May'in Gitarı
Guest
Brian May'in Gitarı

Üniversitedeyken okulda yediğim önümde yemediğim arkamdaydı, özellikle son senelerimde, ama mezun olunca, araya pandemi ve de bir uzun ilişki girince geriye pek fazla bağlantı kalmadı. Haftaiçi hep 9-6 iş olunca oyun için de sadece haftasonu kalıyor, maalesef iş ortamı doğal olarak oyun için doğru yer değil. Üniversiteden sonra yeni kızlarla nasıl/nerden tanışılır?