Sor sor ki öğrenesin #6

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Soru alımı bitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Noname
Guest
Noname

Mahmut abi selamlar, 23 yaşındayım. Hiç ayrılmadan hiçbir sıkıntılı süreç yaşamadan, bazen uzak ilişkiye dönse de, yürüttüğüm 4 senelik uzun bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum ve ona saygı duyuyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. İlişikide herşeyin normal ve güzel gittiğini söyleyebilirim yani. Ama her güzel hikayede oldugu gibi burda da bir “ama” var. Ben cinsel olarak diğer kızlarla da birlikte olmak istiyorum ama bunu da sevgilime ilişki içersindeyken yapmak istemiyorum. Sonucta o benim temel olarak en yakın arkadaşım. Onu aldatırsam en yakın arkadaşıma kazık atmış gibi hissedeceğim kendimi. Ama bazen gözüm diğer kızlara çok kayıyor abi 😀 Burda bana “o… Read more »

Peyos
Guest
Peyos

Merhaba Mahmut abi benim sorum davranış konusuyla alakalı şartlar ve koşullar normal olduğunda (iş hayatı,maddi durum vs) ilişkimde gayet redpill felsefesine uygun bir şekilde davranışlar gösteriyorum ama abi ne zaman işler sarpa sarsa saçmalamaya başlıyorum ve beta davranışlar sergiliyorum davranışı gerçekleştirmeden önce böyle davranmamın beta davranışı olduğunu bilsem bile engel olamıyorum kırmızı hapı nasıl daha fazla içselleştiririm neler yapabilirim bu konuda?

Serhat
Guest
Serhat

Her şeyden önce desteğin için teşekkürler. Sorumu cevaplarsan sevinirim🙂 Kadınlara yürümek istemiyorum ama gay değilim (çok tembelim). Aklım hep karışık. Bahane mi bilmiyorum ama bence değil bunlar şöyle *Din Müslümanım ama namazında falan değilim. Bu durum ” acaba din bahane mi “dememe sebep oluyor. *Para Bu bahane değil bence yaş 19 ,iş yok, üniversite sınava hazırlanıyorum(pek değil) ailemden para isteyemiyorum,ailemin durumu öyle iyi değil. Aylık birkaç yüz tl (belki 200-300) harcıyorum. Belki o bile değildir. *Çekingenlik Belki hiç kadınlara yaklaşmadım o yüzdendir ama şunu biliyorum hafif çekingenlik var. Bunu aşmak için (gülmeyin) ilk olarak saat sordum. Sonra yoldan geçen birine… Read more »

Ekin mert
Guest
Ekin mert

Abi selam 2 aylık bir ilişkim var kız kapalı bakire bir kaç kez araba sax sevişme oldu onun dışında dışarda öpüşme vs
Kız dinen kendini kötü hissediyor çok günahlarım oluyor diyo annesi babası hacı imam nikahı düşündük bir ara 😀
Ve kızın dediği bağlılık kuramadım. Zaman geçirmek geleceğe yönelik şeyler düşünüyorum diyor ama aidiyet hissetmedim bu seninlede değil benimle alakalı tam birbirimizi tanımadan ilişkiye başladık hızlı oldu seni daha mutlu etmem gerektiğini düşünüyorum dedi sence next mi?

Mr. Nobody
Guest
Mr. Nobody

Harun abi ben muhafazakar bir aile yapisina sahip birisiyim uzun sureli sadakate dayali Cinselliği evlenene kadar yasak olan bir ilişki biçimi arıyorum evet doğru bir Erkek olarak Ilişki arıyorum. Dolayisiyla tabak çevirmek cinselliği öncelemek, önüme gelenle düşüp kalkmak bana uzak şeyler Ben Dengeli, uyumlu, sağlıklı bir ilişkinin içinde olmak istiyorum redpill felsefesiyle bu anlayışı nasıl bağdaştırabilirim ?

UçanAdanalı
Guest
UçanAdanalı

15-17 yaş arkadaşların bu siteyi okuması onlar için yararlı mıdır? Yoksa bu yaşlarda bu konuları akışına mı bırakmaları gerekir?

Mete
Guest
Mete

Selamlar abi.. kendimi yakışıklı da bulan, gayet özgüvenli bireyim. Yazacağım şey ikinci defa başıma gelince sormak istedim. Yine son flörtümün de biraz dengesiz kaçan davranışları bir kaç kez tekrarlayınca ona bunları gerekçe sunarak ilişkimi kesmek istediğimi söyledim ve terkettim. Aradan aylar geçti acaba bir şekilde bir şeyler yazar mı dedim yazmadı. E tabi ben onun yazmasını bekler halde yolunu gözlemedim bir şeyler kovalamaya devam ettim bu süreçte. Bu durum ikinci kez başıma gelince e hani kaçan kovalanırdı diye bir sorguladım kendi kendime. Acaba bu ayrılma durumunu zaten kafasında çoktan istiyor muydu abi? Saygılar, teşekkürler..

DtVoice
Guest
DtVoice

Erkeğin cinsel stratejisi dolayısıyla;ligimizin altindaki,dış görünüşünü çok begenmedigimiz vs. kızlara skor gözüyle bakıp cinsellik yaşamayi tasvip ediyor musun Mahmut Ağabey?

Prometheus
Guest
Prometheus

23 yasindayim ve bazen kendimi herkesten geri kalmis gibi hissediyorum. Ne yapsam sanki yeterli olmuyormus gibi geliyor. Ne onerirsiniz?

alaff
Guest
alaff

konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum abi, tavsiyelerin nelerdir?

Akaya
Guest
Akaya

Kadinin duygusal yatirim yapmasini nasil saglariz

Kerem
Guest
Kerem

Muhabbet yönetiminde nasıl daha fazla gelişebilirim?

Kerem
Guest
Kerem

Abi üniversiteyi bitirmek üzereyim. Şuan staj yapıyorum muhtemelen staj yaptığım yer staj bittiğinde iş teklifinde bulunacak fakat kafamdaki miktar verilmezse kabul etmeyi düşünmüyorum. Yaptığım iş yazılım işi bu arada.
Üniversite bitince askere gitme konusundaki fikirlerini biliyorum abi ama gençliğimizin en verimli zamanında 6-12 ay arası bi süreyi askerde geçirmenin avantajından çok dezavantajı olmaz mı?

MAHMUT
Guest
MAHMUT

Merhaba abi eskilerden nudelestigimiz kiz vardi buluscaktim olmadi araya zaman girdi tekrardan iletisimdeyiz ancak ben bulusma teklifi ettikce o bahane buluyor musait degilim calisiyorum vs ama ayni zamanda nude atiyor atmamasini isi gercege dokmemiz gerektigini soyledim sadece bulusmak istedigimi soyledim tamam gibi sozlerle gecistirdi ben birkac defa teklif ettim bahane uydurdu sence next mi?

Birde nextlerde illa engellemek gerekir mi ornegin nextledin ama kiz yazdi bakmadin bir daha yazdi vs vs uzuyor sureç kafan sikliyor

Zeysss
Guest
Zeysss

Kızı yatağa attıktan sonra bakire olduğunu söyleyerek seks yapmıyor ve sadece yiyişme oral vs ile kalıyor. Sonrasında da ” Muhtemelen seninle hiç seks yapmicam eğer görüşmek istemezsen anlarım” gibi şeyler söylüyorlar. Bu bir shit test midir ve nasıl karşılık verilmelidir ? Daha önce 2 kez başıma geldi ikisi de tabaktı ikisi de 2. Buluşmaydı.

1 5 6 7 8 9 11