Sor sor ki öğrenesin #6

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Soru alımı bitti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Squid
Guest
Squid

Tanıştığım kızlarla eğlenceli vakit geçiriyoruz o an kizla sex yapsam bile benimle ikinci veya üçüncü buluşmaya gelmiyor işim gücüm yerinde ve çevremdeki bir çok erkegide izledim çok beta davranışlar yapsalar bile bir şekilde seviliyor yakışıklı olanlar bir sürü sette açtım siteyide okudum hala üzerinde çalışıyorum ama bu reddedilmelerin tek sebebinin dış görünüşüm oldugunu dusunuyorum bunun boyle olup olmadigini anlamanin bir yolu varmidir ?

Mahmut
Guest
Mahmut

Abi örnek bir erkek adam instagram profili gösterebilir misin böyle olmalı dediğin.

Burak
Guest
Burak

Kızlara ilk muhabbeti açıp numaralarını alana kadar çok hevesli ve istekli oluyorum ancak daha sonra hevesim gidiyor konuşasım gelmiyor, üşeniyorum. Son bir kaç aydır böyle sebebi ne olabilir? Ağırlık çalışan birisiyim testo seviyesiyle alakası olduğunu sanmıyorum.

Elvin
Guest
Elvin

Geçenlerde kızla(sınıf arkadaşım) yürüyordum.kız bana seninle öyle dolaşıyoruz ki etraftan bakan bize arkadaş demez dedi.bi friendzone sayılīrmi?

Thresh
Guest
Thresh

Mahmut abi selamlar, iletişimi kes kitabını okudum ve bunun hakkında yazılanlarıda okudum. Aklıma takılan bir şey oldu. Kız yazdığı zaman neden buluşmayı bizim teklif etmemiz gerekiyor? Zaten terk edip giden o bir de buluşmak için neden randevuyu teklif eden ben oluyorum? Bir de kızın yaptığı şeyleri bir daha yapmayacağından emin olmamız için ne gibi hamleler yapmalıyız. Bizi karşına alıp komuştuğunda “gerçekten pişmanım ve seni seviyorum” tarzında konuşmalar yaparsa nasıl bir tepki vermeliyiz? Güvenmiyorum sana diyip blöf mü atmalıyız yoksa gerçekten beni geri kazanmak istediğini görmek için onu cesaretlendirmeli miyiz? Cevabın için şimiden teşekkür ederim.

Teodor
Guest
Teodor

Daha önce sorup cevap alamamıştım. Tekrar soruyorum.
Takıldığım bir kızla geçen gün 4. kez buluştuk. Öpüştük vs yine soyunma aşamasında engelledi beni ve aramızdaki masumiyet bozulmasın istiyorum dedi. Seks olmadı. Bozuntuya vermeyip güler yüzle yolladım ama çok sinirlendim tabi 2. Kez sevişip yarı da kalınca. Tatminsizliğimi belli ediyorum ama seks olmamasını çok da sorun etmiyorum kıza. Bir de evden çıkınca kız çok ilgili ve mutlu oluyor zafer kazanmış gibi bu ne demek?? Next mi mahmut abi?

Elvin
Guest
Elvin

Geçenlerde kızla (sīnıf arkadaşım)yürüyorduk.kız bana seninle öyle dolaşıyoruzki etraftan bakan bize arkadaş demez dedi.bu friendzone sayılırmı?

Veyso
Guest
Veyso

2 senelik iliskim var,her sey yolunda ve olmasi gerektigi gibi. cerceveler,roller,onun feminenligi ve benim iliskideki dominantligim tam anlatildigi ve olmasi gerektigi gibi. hem objektif baktigimda hem de duygusal olarak çoğu konuda memnunum. Çevremizdeki cogu arkadasimiza göre “cag disi ve fazla erkek egemen bir iliski” hatta.bu iyiye isaret bence. Vefakat ara sira onun eskileri hakkinda kuruntuya dusup kendime dakikalari saatleri zehir ettigim oluyor,asla cerceveyi bozmasam da takiliyorum. cinsel birlesme ve boyle ilgili, kendini erkeginin kontrolu altina seve seve alan, “asik”bir iliski anlaminda hayatinda ilk oldugumu bilsem de onun disindaki benden once yasadigi opusme,on sevisme,birlikte uyuma vs seyleri bile kafaya taktigim oluyor.nasil… Read more »

Kerem j.
Guest
Kerem j.

Bi kız var onun yanında hiçbir kızın yanında heyecan yapmadığım kadar heycan yapıyorum. Yaşım şu an 20 Kızla tanışalı 5 yıl oldu. Ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla aynı ortamlarda bulunduk. Sıkıntı şu ki bu kızı yazdan yaza görebiliyorum yazlıklarımız aynı şehirde. Kızı ilk gördüğümde hareketlerini gözlemledim,gözlemledikçe büyülendim hatun tam dişi, özgüvenli, baskın ve dışadönük bi karakter. Ben karakter olarak içedönük oldugumdan insanlarla kolay samimi olamıyorum ama zamanla aşardım bu sorunu. Fakat bu kızda olmuyor be abi aşamıyorum. İlk tanıştığımız yıl, kız benden hoşlandı. kız kankalarımdan da yeşil ışık yanmıştı ama ben hep soğuktum utandığımdan dolayı kıza açılamadım.Bana sürekli takılırdı hiç konuşmuyorsun çok… Read more »

Molla Gürani Tomassioğlu
Guest
Molla Gürani Tomassioğlu

Mahmut abi bugün alışveriş merkezinin giyim mağazasında set açtım hb8.5 Luk bir hatuna. Klasik açılış yaptım gayet güler yüzle ve ilgiyle geri dönüt aldım sonra bir yaratık anne anne diye bağırmaya başladı, ses giderek yaklaştı sonra set açtığım hatunun bacağına sarıldı. Yaratıkla göz göze geldik, donakaldim Mahmut abi ne yapacağımı bilemedim set açmadan önce parmak kontrolüde yapmıştım. Hatun gözünü kaçırana kadar bakıştik ( yaklaşık 10 sn) sonra iyi günler diyip mağazadan ayrıldım. Sorum bu olayda yapılması gereken nedir?

DARKNESS
Guest
DARKNESS

23 yaşındayım . 2 senelik ilişkim var . Kısım kısım ayrılmalar yaşadık . O ayrılma süreclerinde başka kızlarla da oldum . Burdan öğrendiklerimi uygulayarak hareket ettim . Başarılı oldum fakat sevgilimle tekrar barıştım . Sorum şu. Şuan ki sevgilimi seviyorum . Fakat evlenmeyi düşünmüyorum . Evlenmeyi düşünmüyorsak bu kadar uzun süreli ilişkilere gerek var mı ? Veya bu hissettiğim baskıyı nasıl aşarım ? Sonuçta düzenli olarak birlikte oluyoruz ve baya alıştık birbirimize. Bu alışkanlık bana zarar verir mi ?

DARKNESS
Guest
DARKNESS

Onunda evlilikle ilgili ettiği bir laf yok bu arada . Hani onu kullanıp kullanıp atmış gibi mi oluyorum .Fakat o da benle güzel zaman geçiriyor ve senin bir lafın var . İlişkiler başlar ve biter…

gurbetellerde
Guest
gurbetellerde

Abi ozellikle yeni sehire tasinan birine (yurtdisi) ortam (hem tabak vs icin hem de normal arkadas ortami) kurmak icin ne onerirsin ?

Thor
Guest
Thor

Mahmut abi son zamanlarda buluştuğum çoğu kız 2.buluşmaya gelmiyor buluşmalarda ne gibi hatalar yapıyorumdur senin tahminine göre ?

chievo
Guest
chievo

Selam Mahmut Abi. 2 hafta önce Boğaziçi ile ilgili soru sormuştum hatırlarsın. Spesifik bir soru soracağım. 3-4 sene önce Tristan’a Türkiye bir Kore, Hong Kong, Singapur değil burada iyi bir eğitimle 2-3 senede yüzde yirmilik dilime girmek mümkün demiştin.
23 24 yaşlarında Boğaziçi mezunu asgari ücretten 3 4 kat fazla kazanan kısa boylu ama iyi fizikli biri yüzde yirmilik dilimde midir ?

Truman
Guest
Truman

Mahmut abi merhaba , hayatımın son dönemlerinde eğlenen ustalık ve espri olayını abartmaya başladığımı hissettim. Bu romantik ilişkilerde de arkadaşlık ilişkilerimde de karşımdakine karşı seviyemi düşürüyor. Yapmamam gerektiğini biliyorum ama olay anında unutuyorum. Ortamı ve karşımdakini güldürecek espriler yapıyorum. Bunun için tavsiyen var mı ? Çaresi daha az mı konuşmaktır ?