Yüksek değerli erkek olmak ne demektir?

Rollo Tomassi‘nin youtube kanalını takibe aldım. Bu kanalın tamamını elimden geldiği kadarıyla Türkçeye çevirmeyi planlıyorum. Videolar oldukça uzun, ana temaya bağlı kalarak özet şekilde çeviri yapıyorum.

Çevirilerin bir kısmını buradan, bir kısmını kendi sitemden yayınlayacağım ve gene youtube kanalımdan bu çevirilerin seslendirilmiş hallerini yayınlayacağım.  Bu kanalda farklı konularda güzel podcastler de yayınlıyorum.

İlk olarak “Yüksek değerli erkek ne demektir?” adlı son youtube videosunu çevirdim. Çevirideki ifadeleri Türkçemize uyumlu olması ve anlam bütünlüğü için yeniden düzenledim! Kendi ifadelerimi kullanarak konuyu anlattım. Video şu:

Çeviriye geçelim….

Günümüz feminist gözlüğü takan dünyasında yaşlı, obez, 2 çocuklu-boşanmış kadınlar bile kendilerinde yüksek değerli erkeği isteme hakkı görüyorlar. Bir de genç ve güzel bir kadının nasıl erkekleri isteme hakkını kendinde bulacağını düşünün. Bunun nedeni birçok kadının kendi cinsel piyasa değerleri hakkında illüzyon-yanılsama içinde olmalarıdır.

Toplum kadınların kıçını öpüyor ve onlara her şeye sahip olabileceklerine ve en iyiye layık olduklarını söylüyor. Yetinmemelerini, evliliği ertelemelerini, kariyeri, başarılı alfayı hedeflemelerini söylüyor.

Kadınlara “bir erkekte neler olmalı?” diye sorulduğunda. Yakışıklı, kariyerli, bol para yapan, özgüvenli falan filan diyorlar. Peki, erkeklerin yüzde kaçı bunların hepsine birden sahip ki? Kadınlar buna % 20-50 diyebilirler. Halbuki tüm bu saydıkları şeylerin hepsine sahip olan erkeklerin oranı %1 gibi bir şey.

Bunun anlamı teknik olarak kadınların erkeklerin çoğunu görmemesi demek. Kadınlar kendilerinden üstün erkeklerin dediklerine itaat ederler, kendileriyle eşit olan erkeklere değil ! Toplum içindeyken eşit erkek istediklerini söylerler ama sadece kendilerinden üstün olarak algıladıkları erkeği görünce o erkeğe boyun eğerler. Bu yüzden yüksek değerli olmak gerekir. Yüksek değerli olmanın bir erkeğe sağlayacağı en önemli avantajlarından biri de çekip gidebilme lüksü olacaktır.

Pek çok erkek saygısız, kaba, obez ve kendileriyle seks yapmayan kadınları bırakıp gidemiyorlar. Çünkü yalnız kalmaktan ve yenisini bulmaktan korkuyorlar. Yüksek değerli olan dolayısıyla bir ayağı kapıdan dışarıya çıkmış bir adam olduğunda, sırada bekleyen başka bir kadın olduğunda kadınlar o erkeğe saygılı davranacaklardır.

Öncelikle yüksek değer birçok insanın öznel (kişiden kişiye değişen bir şekilde) olarak algıladığı bir şey. Öncelikle yüksek değerin ne olduğunu objektif olarak belirlemeliyiz.

Şundan çok eminim ki, birazdan bir kadın gelip bu videonun yorumlarına: “yüksek değerli erkek olmak demek iyi bir erkek olmaktır. Benim ihtiyaçlarıma duyarlı, elimi tutan, köpekleri ve dondurmayı seven, çocuk isteyen ve iyi aileden gelen erkektir” falan diyecektir. O yüzden yüksek değerli demekten kastımızın ne olduğunu objektif bir şekilde ortaya koymalıyız.

Alfa demek olarak şu tanımı yapabiliriz. Alfa belli bir maddi güce, tecrübeye, yeterince farklı kadınla yaşanmışlığa, şekle girmiş vücuda, bankada belki 6 aylık maaşı kadar bir birikime sahip kişidir diyebiliriz. Bence bu sizi giriş seviyesinden yüksek değerli adam sınıfına sokar.

Maalesef biz erkekler bu “yüksek değerli” olma konusunda erkekler olarak kadınlardan farklı olarak somut bir şeylere sahip olmalıyız. Onlar için sadece güzellik yetecektir ama bizim için durum çok daha farklı. Biz bu noktada kadınlardaki gibi bir ayrıcalığa sahip değiliz. Bir kadına ilişkide kendisinin masaya ne koyacağını sorduğunuzda “ben iyi biriyim, naziğim, ilgiliyim” gibi birçok sübjektif şeyi söyleyecektir. Ama erkeğin böyle bir ayrıcalığı yoktur. Erkeğin masaya somut şeyler getirmesi zorunludur. Bizler üstü kapalı bir şekilde performans yükü altındayız.

Kadınlar politik doğrucu olarak: “partnerim en az benim kadar para kazanmalı ya da benden biraz daha düşük olsa da olur” falan diyebilirler ama şunu biliyoruz ki kadınların söyledikleriyle yaptıkları ayrı iki dünyadır. İstedikleri kendilerinden en az %25-50 daha fazla kazanan bir erkek. Kendilerinden çok daha başarılı ve fazla kazanan erkek istiyorlar ve bir yandan da bunları önemsizmiş gibi gösteriyorlar. Çünkü bu beklenti onları kötü gösteren bir şey olurdu. Bu yüzden bu konuda dürüst olmuyorlar.

Erkekler bunlara sahip olurlarsa lider olurlar ve ilişkiye istediklerini dikte edebilirler. Çünkü kadınlar eğer ödül olduğunu düşünmezlerse o erkeği takip etmezler. Çoğu kadın çoğu erkeğe aslında saygı duymaz, duyarmış gibi yaparlar çünkü doğalarının bu onları kötü gösterme ihtimali olan tarafını gizlemek isterler. Ve bunları gerçekleri dürüstlükle redpillde dile getiren erkekleri “kadınlardan nefret ediyorlar vs.” diye damgalamaya çalışırlar. Bizler kadınlardan nefret etmiyoruz, sadece pratikte bu cinsel eşleşmelerin kadınların dürüstçe dile getirmediklerinden daha sert bir doğası olduğunu söylüyoruz.

Kadınlar hipergamiyi uzun süre sır olarak tuttular. Bunu zaman zaman bazı komedyenler dile getirmiş olabilir ama tarihsel olarak kadınların üstün faydası gözetilerek bu eşleşme, partner bulma stratejileri sır olarak tutulmuştur. En azından bir noktada üzeri kapatılmaya çalışılmıştır.

Günümüzde sosyal medyanın patlamasıyla kadınların kendi egolarını yaptığı yaptırım ve beklentileri arşa çıkmış durumda. Ve artık cinsel pazar değeri olarak 6’lık bir kadın çok rahat bir şekilde kendini 8’lik olarak hissediyor. Çünkü sosyal medya üzerinden beta ve feminist erkekler gibi gruplar tarafından çok fazla ilgi bombardımanına tutuluyorlar.

Artık kadınların hipargamiyi bir sır olarak tutmaya ihtiyaçları yok. Bunu da açıkça artık medyada görebiliyoruz. Açıkça belli bir yaşa göre (genç oldukları ve birçok erkekle takılabildikleri parti yıllarında) serserilerle takılmaları ancak belli bir yaştan sonra daha kalıcı-sağlayıcı-sorumluluk sahibi beta erkeklerle evlenmeleri tavsiye ediliyor.

Reklamlarda bilerek ortalama güzelliğin bile altındaki bir kadını alıp tepedeki çekici bir adamla eşleştiriyorlar. Erkekler hayatta eğer belli standartlara sahip olmazlarsa çekici kadınlarla olamayacaklarını çok hızlı bir şekilde öğreniyorlar. Ancak bu tarz reklamlar kadınlara ne kadar güzel olmasalar da, hatta maskülen bir kadın olsalar da azınlık dilimdeki erkeği hak ettikleri vurgulanıyor. Bu yüzden kadınlar gerçek yaşamla uyumlu bir beklentinin dışına çıkmış durumdalar. Bu reklamların söylediği ortalama altı güzellikte bir kadının tepedeki dilimdeki erkekleri hak ettiği.

Kadınlar için eskiden gizli bir şekilde verilen hipargamik tavsiyeler artık artık çok açıkça veriliyor. Kadınlara, değerinizin düşüşe geçeceği 28 yaşlarına kadar eğlenin ancak bu serseri adamlarla evlenmeyin ve o yaştan sonra sorumluluk sahibi betayı bulun tavsiyesi açık bir şekilde veriliyor.

Kadınlar kendileriyle eşit partner aramıyorlar, kendilerinden üstün görecekleri birini arıyorlar. Erkeklerin beynine küçüklüklerinden beri kazınan klasik söylemin aksine seninle eşitin olduğunu bilen kadın seni kendinden üstün göremez. Çünkü hipargamik kadın her zaman kendinden daha yukarıda ve iyi olanı arar.

Kadınlar her zaman ataerkil toplumda yaşadıklarını söyleyip mağdur edebiyatı yapıyorlar ancak söz konusu 2021 yılıysa artık bu durum geçerli değil ve kadınların şuanki toplumda daha fazla ayrıcalıkları ve hakları var. Eğer günümüz feminist toplumunda kadınsan ataerkil diye bahsettiğin bir erkeğin üzerindesin demektir.

Feminizm sadece kadınların mağdur olduğunu iddia ederse varlığını sürdürebilir. Çünkü feminizm “eşitliği” savunduğunu söyler anca bunu sadece bir tarafın mağdur olduğunu iddia ederse savunabilir. Ancak bunu savunmak şuanki toplumda yapılabilecek bir şey değil.

Görüştüğüm birçok kadına bir erkekten beklediklerini sorduğumda, 19 yaşındayken beklediklerinin 29 yaşındayken beklediklerinden çok daha farklı olacaklarının en azından bilinçaltı seviyede farkında olduklarını gözlemliyorum. Ben bu durumun birçok erkek tarafından da fark edilmesini bekliyorum ancak kadınlar zaten bunun çoktan farkındalar!  Ve belli bir yaşa kadar serserilerle gönül eğlendirip sonra da sorumluluk sahibi betayı bulmak planlarının bir parçası! Aslında erkekler burada kadınların gördüğü büyük resmi görmüyorlar. 19 yaşındaki bir kızın eşleşme-partner bulma stratejisi aslında aynı zamanda hayat stratejisidir. Ancak 21 yaşında bir erkek hala kendisine anlatılan idealleştirilmiş aşk masallarına inanıp duruyor (Kendimle eşit bir partner bulacağım, her şey plana göre gidecek, çocuklarımız olacak vs) . Ama kadınlar daha 19 yaşından beri 28 yaşlarına kadar olan parti yıllarındaki eğlenme halinin ileri 30’lu yaşlarındaki güvenlik ve kendilerini garantiye alma ihtiyaçlarına kadar sürmeyeceğinin farkındalar. Bu eğlenceyi belli bir yaştan sonra sürdüremeyeceklerini biliyorlar. Ve her şeyi plana göre işletiyorlar! Bu yüzden kadının eşleşme (partner seçme) stratejisi aynı zamanda hayat stratejisidir.

Bir kadın 20’li yaşlarında ve güzelse hayat onun için kolay modda olacaktır. Ancak biz erkekler için tek opsiyon görünüşümüz ve yaşımız değildir. Para erkekler için büyük bir eşitleyicidir. Para erkeği yakışıklı hale getirir. Bu açıdan erkekler para yapmaya odaklanabilir çünkü kadınlar bir yere kaçmıyorlar. Erkekler kadınlar gibi değerli olmak için belli bir zaman dilimine hapis değiller. Bir erkek 20-30’larında çalışıp 35’lerinde cinsel pazar değerini yukarı getirebilir. Çünkü biz erkekler en değerli olduğumuz yaşlar bakımından kadınlarla aynı cinsel pazar zaman tünelinde değiliz.

Kadınlar 35 yaşında bir erkeği daha genç kadınlarla beraber olduğu için utandırmak isterler ama kendilerinin değerinin düşüşte olduğunun ve erkeğinkinin artışta olduğu bildikleri için bunu yaparlar.

Hayatı bir banka gibi görürsek, kadınlar hayata 5 milyon dolar avansla başlıyorlar (19 yaşında güzel bir kadın olması). Ancak ortalama bir erkek 20’lerinde bu kadının yanındayken neredeyse 0 bakiyededir(20’li yaşlarında tecrübesiz erkek değersizdir). 35’ine kadar daha fazlasını biriktirebilir(statü kazanıp kendini geliştirilerek). Erkek 35’lerinde kadına başlangıçta avans verilenin 3 mislini kazanmışken kadının parası çoktan suyunu çekmek üzere olacaktır(ilerleyen yaşı ile beraber kadının değeri 28’lere doğru düşüşe geçer). Ve kadınlar bu noktada çok uyanık bir şekilde kendi değerleri düşerken değeri yükselen erkeği kapmaya çalışırlar. Ama zeki erkek hayat bankasında 5 milyon doları birikmişken, geçmişte zengin olan ancak şuan 200bin doları kalan kadınla ciddi bir ilişki kurmaz.

Erkekler olarak performans yükü altındayız. Birçok erkek bunu kabul etmek istemiyor. Kadınların onların duygularına dokunan ve kendini ifade eden erkekleri istediklerini, herkesin karşılıklı olarak kazandığı, dünyadaki herkesin kazanan olduğu bir dünyada olduklarını düşünmeye eğilimliler. Ancak işin gerçeği sen bir erkeksin ve doğanda mücadele etmek var. Güzel kızları istiyorsan diğer erkeklerin yanında parlamalısın.

Erkek oyunu ile kadın oyunu çok farklıdır. Erkeğin oyunu kadını elde etmektir, kadın oyunu ise seks sonrasında erkeği elde etmekle, elde tutmakla ilgilidir. Ve pek çok kadın seksten sonra, seks dışında erkeğe bir değer sağlama konusunda yetersizdir.

Kadınlar güçlü ve bağımsız olmak istiyorlar ama hala önlerinde eğilip onlara evlenme teklif eden geleneksel erkek bekliyorlar. Ama kendileri geleneksel kadın olmak istemiyorlar. Erkekten beklenen şeyler geleneksel şeyler. Yani erkek centilmen olacak, koruyucu olacak, yeterli parayı kazanacak ama kadın geleneksel olmayacak. En mavi haplı erkekler bile günümüz evliliklerdeki bu dengesiz noktayı görebiliyorlar.

Kimse kadınlara bir ilişkiye başlarken cinsellikleri ve güzellikleri dışında masaya ne getireceklerini (ilişkiye nasıl bir değer katacaklarını) sormuyor. Bu sorulursa kadınlar genelde iyi bir işe sahip olduklarını söylüyorlar. Ama iyi yemek yapacaklarını, iyi anne, iyi eş ya da destekleyici sevgili olacaklarını vs. söylemiyorlar. İş bir kadını iyi bir eş, sevgili yapmıyor. Bunlar erkeklerin cinselliğin ötesinde baktıkları değer değil.

Pek çok kadın seksten başka bir şey masaya getiremiyor ve masaya getirdikleri diğer şeylerde zaten erkeklerin sahip oldukları şeyler.

Kadın: Daha fazla para yapıyorum !
Erkek: Tebrikler. Ben de öyle

Kadın: İyi bir işim var !
Erkek: Tebrikler. Benim de öyle

Bunlara erkekler zaten sahip. İşin aslı kadınlar erkeğin ne istediğini bilmiyorlar. Çünkü bunu hiç düşünmek zorunda kalmamışlar. Bir erkek kadından daha geleneksel kadın rollerini bekleyecektir.

Günümüz toplumunda erkeklerin kadınlara standart olarak saygı duymaları öğretilmiştir. Saygı kazanmak için tek yapmaları kadın doğmaktır. Bir kadının ağzından “ben bir kadının, saygı duyacaksın” lafı kolay bir şekilde çıkabilir. Ancak bir erkek size gelip “ben erkeğim bana saygı duy” dediğinde o erkeğe .iktiri çekeriz.  Erkekler saygı beklediklerinde bu komik olur çünkü erkekler eğer bir alanda başarı gösterirlerse saygıyı hak ederler. Bu adil bir durumdur.

Bir erkeği hayatta yaptıkları saygıdeğer hale getirir. Ancak kimse kadınlar için erkeklerden bekledikleri bu performansa dayalı aynı saygı kriterlerini dile getirmiyor. Pek çok erkeğin kafasına kadınlara sadece kadın oldukları için saygı duyma düşüncesi yerleşmiş. Bu düşünce erkeğin kadının türlü saçmalıklarını tolere etmesine neden oluyor.

Kadınlarla erkekler saygıdan farklı şeyler anlıyorlar. Kadınların tanımında herkes herkese saygı duymalı. Çünkü kadınların dünyasında saygıya tek referans kadın oldukları için saygı görmeleri gerektiğidir. Erkekler saygıyı diğer erkek başarılıysa ona verirler. Mesela bir erkek çok çalışıp varlıklı hale geldiyse ona saygı duyarız. Bir erkek “erkek olduğum için bana saygı duy” derse ona güleriz çünkü yaptıkları onu saygıdeğer hale getirir. Şuan toplumda kimse kadınlardan erkeklerden bekledikleri saygı kriterlerini beklemiyor. Sadece vajinaları oldukları için saygıyı hak ettikleri bir algı söz konusu. Bir kadın sadece kadın olmasının arkasına sığınarak sana saçmalık saçacak olursa, kadın olmasından ötürü ona saygılı davranma beyin yıkamasını bir kenara bırak ve bir erkeğe yaptığın gibi ona hak ettiği türden konuş. Bu durumda kadının fikri seninle çelişiyor olsa bile sana olan saygısı artacaktır. Çünkü ona gerçekten hak ettiği gibi davranma cesaretine sahip olduğunu göstermiş oluyorsun.

Kadınlar erkekleri, erkeklerin onları obje haline getirdiklerinden daha fazla obje haline getiriyorlar. Erkeği kazandığıyla, statüsü ve özgüveniyle obje haline getiriyorlar. Kadınlar sana çok faydacı yaklaşacaklardır. Statünden, gücünden, ona sunacağın türlü şeylerden faydalanmak isteyeceklerdir. Sen de küçüklüğünden beri sana öğretilen masalları bir kenara bırakıp bir kadının sana faydasını tartmayı düşünmelisin. Kadınların erkeklerden çok daha yoğun olan bu faydacı yapısının evrimsel nedeni kadının kendisini için en üstün-ideal erkeği bulmak için cinsel pazar değerinin en tepe nokta yaptığı 18-24 yaş aralığının ona kısa bir zaman tanımasıdır. Kadının en ideal erkeği bulmak için elinin en güçlü olduğu bu zamanın bir erkeğe göre çok kısa olması kadını her zaman daha faydacı, fırsatçı yapacaktır.

Çeviren: Secret

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

75
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
47 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
43 Comment authors
meral12AhmetBeta bile olamayan adamMahmut AbiMurat Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
barneystinson
Guest
barneystinson

Mahmut abi 21 yaşındayım üniversite okuyorum. Yaşadığım yerde büyük bir fabrika işçi alımı yapıyor bende başvurdum maaşı türkiye şartlarında gerçekten mükemmel yani okulu bitirip işe girdiğimde o kadar para alamama ihtimalim çok yüksek. Ne önerirsin 21 yaşında iş hayatına atılmak biraz düşündürüyor.

Mahmut Abi
Admin

Üniversiteyi bitir.

barneystinson
Guest
barneystinson

Maddi durumunuz iyi sayılmaz o yüzden girmem gerekiyor eğer girersem ne gibi dezavantajlarım olur

Mahmut Abi
Admin

Üniversite bu devirde sınıf atlama aracı. İmkanın varken üniversiteyi bitirmezsen ilerde pişman olursun. Okuyarak çalış bence. Okumana engel olmayan bir işte.

barneystinson
Guest
barneystinson

Abim doğru söylüyorsun ancak şu zamanda çok mühendis ve çok üniversite mezunu var. İş bulmakta epey zor yani 4-5 sene sonra 7-8 bin tl kazanacağımın bir garantisi yok.

Mahmut Abi
Admin

Yukarıyı okursan adama üniversiteyi bitirmesini, daha iyi para kazanacağı için tavsiye etmediğimi görürsün. Benim şahsi fikrim şu an üniversite okuyanların %70’i üniversite okuyarak vakit kaybetmemeliydi. Ama üniversiteyi bir sınıf kartına çevirdiler maalesef, almanın öyle bir yararı var.

barneystinson
Guest
barneystinson

ileride bu statü farkının zararlarını görür müyüm peki? Sonuçta maaşım ne kadar iyi olursa olsun işçiyim.

Mahmut Abi
Admin

Görürsün.

sinan
Guest
sinan

Çok güzel bir makale olmuş ama amk türkiye’sinde herşey saçma sapan hale geldi ve bunun üstüne babam vefat etti okul u falan herşeyi bıraktım sadece evin fatuları vb şeyler ödenebilsin diğe çalışıyorm napıcaz kölelik sisteminde saçma sapan ilerlemeye devam mı edicez çünkü 2. bir deneme şansım yok 1 ay para götürmediğim an boku yediğim andır. Bu insana koyuyor işte

Mystery
Guest
Mystery

Bu yazıda bir celidki var alfa olarak maddi gücü yüksek tecrübesi olan bankada birikimi olan vs. Denilmiş ancak beta sağlayıcı olarak da kalıcı sorumluluk sahibi deniyor aradaki fark nedir?

Dynamo
Guest
Dynamo

Alfa denmiyor yüksek değerli erkek deniyor. İkisi aynı şey değil. Dark triad 30unu görmeden uyuşturucudan ölen bir sürü erkek de gayet alfa, bu özelliklere sahip hayatın merkezine başkasını koymuş bir erkek de gayet beta.

Fitnescı
Guest
Fitnescı

Hocam iyi günler, sürekli konuştuğumuz kızlara kendimizi daha iyi göstermek için başka kızlarla olan konuşmalarımızdan, onların gözündeki değerimizden bahsetmemiz nasıl bir sonuç doğurur ?

Mahmut Abi
Admin

Kızların çoğu böyle şeyleri yemez zira davranışlarından yansımıyorsa boş böbürleniyor gibi görünürsün.

Başka kızlarla görüşüyorsan, kendine değer veriyorsan (onların gözündeki değerinin sen kendine değer vermiyorsan bir hükmü yok), bu davranışlarına yansır zaten.

Kartol
Guest
Kartol

Hocam iki kız arkadaşım var geçenlerde bir arkadaşımı göstererek bu kim falan diye sordular kızlardan birisi hoşlanmış fake hesaptan yazmış ki şu fotoğrafın kötü kaldır bence .Diğer kız buna benim yanımda çocuğu kötülüyor falan kız yokken bana diyor ki ben o çocuğu ona unutturmaya falan çalışırım Allah ın kekosu vb. Çocuktan hoşlanan kız ,çocuğu instadan takip etmiyor sözde kötüleyen ise takipleşiyor hatta attığı fotoğrafı da beğenmiş.1 ay önce kızlarla bu konuyu konuştuk daha da konuşmadık.Şimdi fotoğrafları beğenen ya diğer kızı ya beni ya da kendisini kandırıyor.Neden beğendin tarzı bir şey söylemeli miyim veya farklı bir tavsiyeniz var mı ?

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

İlişkin olmayan kızlar kimi beğenmiş kime keko demiş seni ne ilgilendirir ya da senin neden bir şey demen gerekir ki?

Mahmut Abi
Admin

Sen neden kızlarla kız kıza muhabbet içindesin? (senin erkek olduğunu varsayıyorum) Normal bir erkek “kız muhabbeti iyk hadi ben kaçtım” der gider kızlarla kız kıza muhabbete nasıl gireceğim diye sormaz.

Beta bile olamayan adam
Guest
Beta bile olamayan adam

Abi baska kizlarla da muhabbetimizin olmasi arti bir ozellik degil mi?Burda demek istedigim arkadas olarak hayatimizda baska kizlarin da olmasi bir ortamda kiz erkek farketmeksizin herkesle muhabbeti olan biri olmak mi? Yoksa sadece erkeklerle ve flort ettigi kizla muhabbeti olup diger kizlari gormezden gelmesi mi dogru?

Mahmut Abi
Admin

Kızlarla kız kıza muhabbetin olmasından bahsetmiyoruz. Kızlı erkekli ortamda olmanız artı ama kızlarla erkek kanka olmanız eksi.

Beta bile olamayan adam
Guest
Beta bile olamayan adam

Sadece ayni ortamda olmak yeterli yani?suanki ortamdada kizlarla merhaba merhabamiz bile yok gidip tanismadim bile sadece flort ettigim kizla sohbetim var o zaman dogru yolda miyim?(genel olarak sosyal ortamda olmasi gereken bu mu)

Beta bile olamayan adam
Guest
Beta bile olamayan adam

Abi sen boyle cevapsiz birakinca derin dusunceler kapliyor beni ama anlayamiyorum neden cevaplamadin cok mu yanlis bir soru sordum ya da sacma acaba😅

Yozgatli
Guest
Yozgatli

Eger 30 lu yaşlarda cinsel statü çok arttığında cinsel pazar değeri azalmış bi kadınla ciddi ilişki kurmuycaksak ciddi ilişkiyi kac yasinda biriyle kurmamız gerekir o yasa kadar eğlenen kiz bizse kendimizi geliştirirken gerçek yuvayı hangi kadınla kurmak gerekir?

Mahmut Abi
Admin

30 yaşında bir kızla ciddi ilişki kurmayacaksınız diye bir şey yok. 30undan sonra birden “uyanıp” eskiden burun kıvırdığı adamları kapamaya çalışan kızlardan uzak durun yeter.

Mahmut Abi
Admin

Bkz. alfa dul

gezgin
Guest
gezgin

Mahmut abi karsılastığım alfa dul bana güvenden bana hiç bahsetmedi hatta kaybetmemek için sürekli bişilerdenedi ama konu cinselliğe gelince bi zarf atıp geri çekliyordu .

Parayicoksevenyazar
Guest
Parayicoksevenyazar

Banka maaş cart curtu görünce okumayı bıraktım.

Spartacus
Guest
Spartacus

Mahmut abi .isyerinde emekliliği gelmiş iki abla bana begendigin var mi yoksa sana kız bulalım dediler.bu red pill acısından ne anlamageliyor niye böyle bi şey dediler.beni kız bulamayacak kadar acizmi gördüler yoksa maskülen görüp bir an önce piyasadan çekilmemi mi sağlamak istiyolar.

Mahmut Abi
Admin

Bir anlama gelmiyor. Standart iş yeri ablası geyiği. Senin ciddiye aldığın kadar ciddi değiller.

Efe
Guest
Efe

Mahmut Abi sana teşekkürü bir borç bilirim kadinlarin yuzune zor bakan bir adamdım ama artık değişiyorum bugün arkadaşım cafede 2 hatunla oturuyordu ben de farklı bir arkadasimla az ileride oturuyordum hatunlardan biri beni begenmis masamıza geldiler başta hiç konuşasım yoktu(göt korkusu) sonra birden dedim sikerler ne korkucam lafa girdim kıza sorular sordum tepkisini ölçtüm beklediğim gibi degildi ben de zorlamadim ortamdaki diger kisilerle sohbet ettim nadiren bu kizi yokluyorum sonrasinda bir baktim hatun kendiliğinden acilmaya basladi bana dogru eğiliyor bacagini değdiriyor vs dedim ki tamam kıvama gelmiş dönüşte yürürken numarasini isteyecektim o benden de önce davranip instami istedi verdim sonrasinda… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Çok iyi. Böyle devam.

Ejderha
Guest
Ejderha

Merhabalar İnsta dm den date çıkardım ve gittim . Abi buluşma klasik kahve ile geçti ardından 2. date i ayarladım fakat 2 hafta sonrasına anlaştık ( biliyorum çok uzun ) neyse abi ilk buluşma da kız kendisine yazan erkekleri ve dmleri gösterdi 300 tane dm vardı bende güldüm felan neden böyle bir şey yaptığını anlamadım orası ayrı . Sonra kız ilk buluşmadan öpmeye , dokunmaya çalışan erkeklerden bahsetti. Bende hafif geri çekildim sonra sohbet ilerledi şakayla karışık dokunmalar oldu abartı olmayan . Abi benim anlamadığım ben bu kıza ne yapmam lazım 2.date de dokunma dozu arttırlır mı , öpülmeli mi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

kız kendisine yazan erkekleri ve dmleri gösterdi 300 tane dm vardı bende güldüm felan neden böyle bir şey yaptığını anlamadım orası ayrı Bağlama bakar, bir anlamı olmayabilir de, seni kanka görüyorum da olabilir. Sonra kız ilk buluşmadan öpmeye , dokunmaya çalışan erkeklerden bahsetti. Bende hafif geri çekildim sonra sohbet ilerledi şakayla karışık dokunmalar oldu abartı olmayan Aferin iyi çocuk. Böyle işte, kadının çerçevesine gir 😀 Beta tuzağını kurmuş, sen de düşmüşsün. Ben olsam orada “hadi hadi yeme beni. başka erkekler şöyle böyle ayağına ilk buluşmada öpmekten bahsediyorsun, beni öpmeyi bu çok istiyorsun madem, gel yanıma ver bir öpücük” derdim. Sen… Read more »

Ejderha
Guest
Ejderha

Tamamdır abi doğru diyorsun ava giderken avlandım

Murat
Guest
Murat

Defalarca okudum çok faydalı süper yazılmış bilgiler.

Ahmet
Guest
Ahmet

Merhaba abi, The Redpill kavramı gittikçe geyikleşiyor gibi bi hal almaya başladı. “Yüksek değer” geyiği de buna örnek. Eline davul alan vuruyor kafasına göre. Bu gidişle bence yakında The Redpill kavramının içi boşaltılıcak ve çok saçma sapan bi hal alıcak. Buna tek çözüm kendi yolunu yaratıp kendi yoluna gitmek. Çoğu kırmızı hap içeriğini eskisi kadar takip etmiyorum. Arada buraya uğruyorum senden fikir almak için bugün de onlardan biri. Yeni kavram çıkartmışlar: “Yüksek değer beta erkek”, “Düşük değer alfa erkek” bu kavramlar hakkında ne düşünüyorsun?

Mahmut Abi
Admin

Yüksek değerli erkek ve kırmızı hapın kötü bir şeye dönüşmesi ile ilgili eleştirilerim şurada:

meral12
Guest
meral12

Bazı yerlerde şey okuyorum kadınların korkunç doğası hipergami falan filan. Erkekler neyden bu kadar korkuyorlar sanki çok kötü bişey yapıyoruz ha. Güçlü bir erkek istiyoruz ki bize ailemize bakabilsin bunda ne varki birisi kaliteli arabaya binmek istiyorum kalitesize değil derse kızmayız değil mi ama aynı şeyi kaliteli erkek istiyorum diyince kızıyorlar napalm güçsüz birini mi isteyem iyi bir erkek istemekten daha normal ne olabilir erkekler hiç bunu akıl edememiş mi? Neyden korkuyorlar korkan varsa ezik tir yani gayet normal bir istek çünkü kim kötüyü ister herkes en iyiyi istemez mi zaten bu hayatta? Erkeklerde güzel genç olsun iyi anne olsun… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Katılıyorum.