Bir kadının sizinle ilişki istemediğini gösteren işaretler

Bir süredir bir kızla buluşuyorsunuz ama kızla ne olduğundan emin değilsiniz. Bu durumda olan erkeklerin %90’ı aslında Bir Getirisi Olmayan Arkadaşlar (Friends Without Benefits ya da Friendzone) ama azınlık gruba dahil yani kızla ara sıra yatıyor da olabilirsiniz.

Ama eğer şunları duyuyorsanız, çok büyük ihtimalle kız sizinle ilişki istemiyor. İlişki istemiyor ama yatıyorsa ne güzel ama ikisi de yoksa, sizin o döndüğünüz yörüngeden çıkıp gitmeniz en iyisi.

Sizin hayatınızda daha fazla yer işgal etmeye niyeti yoksa.

Sizinle ilişki isteyen bir kadın otomatik olarak sizinle beraber bir gelecek düşünmeye başlar. Bu başlangıçta beraberce yapacağınız küçük şeylerin planlarıdır ya da sizden beraber bir şeyler yapmak için plan yapmanızı ister.

İlişkiye evrilen süreç ilerledikçe kadın sizin daha fazla zamanınızı ve ilginizi işgal etmeye çalışır. Size daha fazla mesaj gönderir, gününüz hakkında sorular sorar, ne yaptığınızı ve tabii ki kiminle yaptığınızı öğrenmeye çalışır.

Bunların olması, “biz neyiz” sorusunun ufukta olduğunu gösterir.  Eğer bu davranışları görmüyorsanız, kız ya o noktada değildir ya da o noktada olmaya niyeti yoktur.

Sadece sizin onun için neler yaptığınızla ilgileniyorsa.

Sizinle ilişki düşünen bir kız ile sizin ilginiz hariç bir şey istemeyen bir kız arasındaki en önemli farklardan biri, konu siz olduğunuzda nelere odaklandığıdır.

Sizin hayatınızın nasıl gittiği ile gerçekten ilgileniyor mu yoksa arada nezaketen mi soruyor? Sizin hayatınızda olan biteni merak edip bunların içinde olmak istiyor mu, yoksa konu büyük oranda onun hayatı ve problemleri mi?

Size arzusu olmayan ama sizi yine de çevresinde tutmak isteyen kadın genellikle ben merkezci davranır. Bu kadın sizi ilginiz, desteğiniz ve potansiyel olarak Plan B değeriniz için çevresinde tutar ama size bir arzusu ve sizin için bir şey yapma isteği yoktur.

Bu, kendini kandıran erkeğe genellikle, kızın çok zahmet olmayan bazı şeyleri yapmaması ile görünür olur. Böyle bir durumla karşılaşırsanız, “ben senin için şunu şunu yaptım sen benim için bunu yapmıyorsun” diye zırlamayın. Kızı orada bırakın gidin ve bir daha da sizin için masaya bir şey koymayan insana kendinizi bedava peşkeş çekmeyin.

Başka erkeklerden bahsediyorsa.

Eğer konuşma esnasında başka adamlardan “lafın gelişi” bahsediyorsa, bunun nedeni (a) sizi erkek olarak değil “kız” kanki olarak görüyor olması ya da (b) sizi kıskandırarak test ediyor olmasıdır.

Ama bir kadın spor salonunda kendisinden numara isteyen yakışıklıdan, sevgililerinden ya da kaçamaklarından bahsediyorsa, kızın erkek arkadaşı değil kız arkadaşı olma yolunda ilerlediğinizi düşünebilirsiniz.  Bir kadın eğer sizinle ilişki istiyor olsa, sizinle ilişki ihtimalini azaltacak şeyler yapmaz. Durumu daha karışık hale getirmekten korkar.

Bir kadın size diğer erkeklerle olan ilişki sorularını anlatıyorsa, arkanızı dönüp gidin. Bir daha da o kadının çevresinde uydu olarak dönmeyin.

“Kendine odaklanmak” istiyorsa

Bir kadın size “kendime, hayatıma odaklanmak istiyorum” diyorsa, bu sizi direkt sizi reddetmeden reddetmek için söylediği bir şeydir.

Kadın dilinde “kendine / işine / sınavlarına / hayatına odaklanmak”, ilişkiye açık olmadığı anlamına gelir … Spesifik olarak sizinle ilişkiye. O nedenle sonra onu başka biriyle görürseniz şaşırmayın. Zira bu tür kadın reddedişleri ne kadar genel söylenirse söylensin, spesifik olarak sizinle ilgilidir.  “Şu an ilişki istemiyorum” demek, hemen her zaman “seninle ilişki istemiyorum” demektir.

Bu, bir süredir görüştüğünüz ama size karşı bir şey hissetmeyen ya da ilişki içinde olduğunuz ama ilişkiyi bitirmek isteyen kadınınların çok kullanacağı bir bahanedir. “Şu an ilişki istemiyorum” diye sizden ayrılan kadınların önemli bir kısmının atlayacağı diğer erkek aslında çoktan hazırdır.

Böyle bir şey duyduğunuzda onu ikna etmeye, onunla tartışmaya kalkışmayın. Devam etme niyetiniz varsa romantik olarak devam etmek istediğinizi ve fikri değişirse sizi aramasını söyleyin, arkanızı dönün ve gidin. Hatalarınız varsa bunlardan ders alın ama bu kadını ikna etmeye çalışmayın.

Sorun sende değil bende diyorsa.

Bir kadının ilişkiyi ya da sizin oldukça fazla yatırım yaptığınız yürümeyi terk ederken çok kullandığı bahanelerden biri de budur.  Bunun asıl anlamı şudur: “sorun sende”. Fakat kadınlar tartışmadan ve sizi direkt reddetmekten kaçındıkları için böyle söylerler.

Bu lafı genellikle fazla efendi, itaatkar, sıkıcı ve uysal davrandığınız için duyarsınız.  Sizin “efendi” özellikleriniz nedeniyle sizde sorun yoktur (!) ama bunlar yüzünden cinsel olarak itici olduğunuzdan sizi bırakmak ister ve bu da bir miktar suçluluk duygusu getirir.

Böyle bir şey duyduğunuzda onu ikna etmeye, onunla tartışmaya kalkışmayın. Devam etme niyetiniz varsa romantik olarak devam etmek istediğinizi ve fikri değişirse sizi aramasını söyleyin, arkanızı dönün ve gidin. Hatalarınız varsa bunlardan ders alın ama bu kadını ikna etmeye çalışmayın.

Sizin gibi birini bulabilmeyi çok istediğini söylüyorsa.

Bunu duyduğunuz anda, sizin için oyunun bittiğini anlayabilirsiniz. Game over. Arkanızı dönün ve gidin, bir daha kızı arayıp sormayın.

Bir kız bunu size cinsel / duygusal hiçbir çekim duymadığı ama sizin ona verdiğiniz şeyleri takdir ettiği zaman söyler.  Siz onun için hemen ulaşılabilecke noktaya gelmişsiniz ama o sizinle bir şeyler istemiyor. Bu lafı da genellikle fazla efendi, itaatkar, sıkıcı ve uysal davrandığınız için duyarsınız.  Ama daha önemlisi, kızın sizin ilginizi kazanmak için hemen hiçbir şey yapmadığı, ilginizi bedavadan peşkeş çektiğiniz durumlarda duyarsınız.

Arkanızı dönün, gidin ve bir dahaki sefere bu kadar bedava olmayın.

Her zaman meşgul ya da sizi ekiyorsa

Sizinle birlikte olmak isteyen bir kadın siz ne zaman buluşalım deseniz “meşgulüm” demez. Bir kadın tabii ki meşgul olabilir ve her buluşma teklifinizi kabul etmeyebilir ama bir kadın sizin için zaman ayırmaktan çok başka şeylerle meşgul ise, sizi pek istemediğini anlayabilirsiniz.

Sizinle telefonda iletişimden memnun olan ama buluşmaları çeşitli bahanelerle reddeden kadın, siz bedava ilginizden memnun olabilir ama sizinle işleri ilerletmek istemez. Mesela bir kadın mesajlaşmalarda istekli olabilir ama buluşmaya gelince “bakarız”, “himmm bilmem ki”, “bu aralat yoğunum”, vs. ile sizi reddediyorsa sizinle işleri ilerletmek istemiyordur. Hatta sizinle buluşmayı istemeyen bir kadın, sıklıkla başka biri ile buluşmaya zaman ayırabiliyordur.

Bir kadın özellikle de alternatif bir zaman önermiyorsa, sosyal medyada oldukça istekli olsa bile vaktinizi boşa harcıyor olma ihtimaliniz çok yüksek.

Sizin ve zamanınızın değerini bilmeyen bir kıza zaman harcayarak, kendinize ve zamanınıza değersizmişsiniz gibi davranmayın.

Bir sıcak bir soğuksa.

Sizinle ilişki için ilgilenmeyen ama sizin ilginizi isteyen bir kadının çok sık yapacağı şeylerden biri de, sizi bir iki adım uzakta tutacak şekilde davranmasıdır. Bu özellikle birçok tecrübesiz erkeğin takılıp kaldığı bir nokta. Zira kız ilgiden olmamak için sizi iki üç adım yakınına çekecek kadar sıcak davranırken, fazla yaklaştınız mı sizi iki üç adım uzakta tutacak kadar soğuk davranır. Birçok tecrübesiz erkek ise bu dinamiği tamamen yanlış anlayarak, daha fazla çabalayarak o üç adımlık mesafeyi kapatabileceğini sanar.

Bir kadın birgün “seni özledim” diyecek kadar sıcak, başka gün mesajlarınıza cevap vermeyecek kadar soğuk olabilir.  Böyle bir durumda olan tecrübesiz bir erkeğin kafası tamamen karışır. Tipik bir iyi çocuk, bardağın sadece dolu tarafına bakar ve soğuk günleri, sıcak günlerin hatırına tolere eder. İyi çocuk tam bir zihin jimnastiği kabiliyeti ile, kafasında prensese çevirdiği kadınla bir sonraki sıcak gün için sabırla bekler. Birgün umutla beklediği öpücüğü alabileceği umuduyla, kadının onayının peşinde koşarken, kendi özsaygısını çöpe atar.

Bir kadın bu davranışları sergileyen bir erkekten anladığı, kendisinin çok değerli biriyken erkeğin ondan daha değersiz olduğudur. Kadının böyle bir erkekle birliktelik istemesinin zor olduğunu söylememize gerek yok sanırım.

Kendinizi bu duruma sokmayın. Yakına kadar çekim (sıcak), aman çok yaklaşmasın diye itki (soğuk), bir erkeği yörüngede uydu yapar.

Şu an bir ilişki istemiyorsa

On milyonlarca erkeğin zamanını boşa harcamasına neden olan şeylerden biri de bu absürt bahane. Tecrübesiz birçok erkek bu bahaneye kelimesi kelimesine inanarak, “şu an ilişkiye hazır değilse hazır olmasını beklerim hatta onu ısıtmak için çaba da harcarım” diye yörüngede döner durur.

Kadıncada “şu an ilişki istemiyorum” demek, “seninle ilişki istemiyorum” demektir. Kadınlar  bunu genellikle size gerçeği direkt söyleyip sizi üzmemek için yaparlar. Ama bunu için için erkeği yörüngede tutmak için söyleyenleri de vardır.

Bu bahaneye inanarak umutla bekleyen birçok erkek-sat uydusunun sonunda şahit olduğu şey, kadının başka biriyle hemen ilişkiye hazır olmasıdır.  Ama on milyonlarca AFC, birinin kendisini seçmesi için onun yanında onun için bir şeyler yapması gerektiğini düşünür ve bu bahaneyi olduğu şey gibi almanın daha mantıklı olduğunu anlamak istemez. Bu bahane bir reddediştir.

Bir kişinin sizi seçmesi ve sizin için hazır olması için onun yörüngesinde asla beklemeyin.

Sürekli olarak onun çerçevesindeyseniz

Bir kadının her dediği ile aynı fikirdeyseniz, aktiviteleri sürekli olarak onun müsait olmasına göre ayarlıyorsanız, kararları o alıyorsa, aranızdaki dinamiğin kontrolü onun duygularının, ruh halinin ve fikirlerinin elindeyse, onun çerçevesindesiniz.

Eğer kendi isteklerinin peşinde koşan, planlarını kendine uyan şekilde yapan, kendi gerçekliğini yaratıp şekillendiren, zamanını boşa harcayan veya saygısız kadınları hayatından çıkarmakta problemi olmayan bir insansanız, kendi çerçevenizdesiniz.

Bir kadın ile ilişkinizin ilişki olabilmesi için, rahatlayıp kontrolü size bırakarak feminen davranmasını sağlayacak şekilde, sizin çerçevenizde olması lazımdır. Eğer sürekli olarak onun isteklerine göre hareket ediyorsanız ve onun liderliğini takip ediyorsanız, kadını maskülen olmaya itiyorsunuz. Bu, kadının sizden soğumasına neden olur.

Bu tabii ilişkiyi zorbalıkla yönetmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Bu konuda zorlamadan, ufak ayarlarla ve sosyal zeka ile davranmanız gerekiyor.

İletişimi veya cinselliği başlatmıyorsa

Ham arzu, bir kadınla ilişkinizde nerede olduğunuzun en iyi göstergesidir. İletişimi ve seksi sıklıkla kadının başlatması da ham arzunun en iyi göstergelerinden biridir.

Elleri sürekli üzerinizde olan ve sizinle konuşmak için bahaneler yaratan kadın sizi fiziksel ve ruhsal olarak istiyordur. Böyle bir kızın “biz neyiz?” diyerek ilişki başlatmaya çalışması an meselesidir.

Ama burada dikkat etmeniz gereken bir şey var. Bir kadın doğal olarak arkadaş canlısı ve dokunmaya yatkın olabilir. Birçok kadın da uydusu olan erkeklere arkadaşça dokunabilir, koluna girebilir, omzuna başını koyabilir ve bazen elini tutabilir. Hatta bazı kadınlar sizi sizden istediğini alacak kadar ısıtmak için size dokunarak sizi manipüle edebilirler. Burada ölçüt, yoğunluk ve tutarlılıktır.

Eğer bir ilişki istiyorsanız ve bu ilişkinin sağlıklı olmasını istiyorsanız, kadının sizi sizin onu aradığınızdan bir tık daha fazla aradığı noktaya gelecek kadar yatırım yapmasını beklemelisiniz.

İletişimi sizin daha fazla başlatmanız ise sizin muhtaç ve itici olmanıza neden olabilir.  Aslına bakarsanız bir kadını itmek için en etkili yöntemlerden birisi, iletişimi sürekli olarak sizin başlatmanızdır. Kadına sizi özlemesi, sizi düşünmesi ve size ulaşması için zaman ve fırsat vermelisiniz.

Gerilimden çok rahatlık varsa

Bir kızın sizinle aşırı rahat olması, onun sizinle ilişki istemediğine dair güçlü bir işaret olabilir. Sürekli ulaşılabilir, itaatkar ve tahmin edilebilir olmanız, çekici değil iticidir.

Fakat burada denge önemlidir zira aşırı gerilim ve özellikle de bu gerilim negatif ise, drama, dengesizlik ve ayrılık getirir. Kötü çocukların sarhoş edici derecede çekici iken ilişkilerinin genelde dengesiz ve kısa ömürlü olmasının nedeni, bu dengesizliktir. Bir kadının kalıp ilişki geliştirebileceği kadar rahat olması, ama sizi tam olarak çözememiş olması en iyi karışımdır.

Aranızdaki şey tamamen fiziksel ise.

Biriyle beraber olamayan erkeklerin en çok içinde bulundukları durum friendzone olabilir ama tek durum bu değildir. Bazen cinsellik de işin içindedir ama ilişki olmaz. Niyetiniz buysa, eğer duygusal ihtiyaçlarınızı cinsel ihtiyaçlarınızdan ayırabiliyorsanız sorun değil ama bu tür ilişkiler sıklıkla bir tarafın duygusal olarak daha fazla yatırım yapması ve diğerini daha fazla istemesi ile sonuçlanır. Özellikle de erkek tecrübesiz ise, bir süre sonra kadının içine düşer ve olayı ilişkiye çevirmeye çalışır.

Genel kural şudur: erkek cinselliği, kadın ilişkiyi daha fazla ister. Eğer roller değişirse, erkeğin hüsrana uğraması büyük olasılıktır. Bu nedenle aranızdaki şeyi tek eşli ilişkiye çevirmeye çalışan siz olmayın.

Eski sevgilisini unutamamış ise.

Bir kadın başka bir erkeğe yatırım yapmış halde ise, size yatırım yapamaz. Özellikle de yeni ayrılmış bir kız, eski sevgilisini hala tam unutmamış ise, sizinle ilişkiye ya açık olmayacaktır ya da rebound ilişkiye girecektir.

Eğer eğlencenize bakıyorsanız, rebound ilişki büyük sorun değil ama kadına gerçekten bağlandıysanız çok can sıkıcı bir durum. Kural olarak eğer ilişki istiyorsanız, eski sevgilisini unutamamış kızı anlayabilmeyi ve ona duygusal yatırım yapmamayı öğrenmeniz gereklidir.

Gerekli Zihin Değişikliği

Yukarıda bahsettiğimiz durumlarda çakılı kalmış erkeklerin ortak noktası, kendilerini zihin merkezlerine koymamalarıdır. Bu erkekler, kendilerini (de) ödül olarak görmezler.

Birçok erkek böyle bir durumda kendine ve bize şöyle soruyor:

“Neden benimle ilişki istemiyor? Benimle ilişki istemesi için ne yapmalıyım?”

Oysa şu soruyu soracak şekilde zihinsel değişim geçirmelisiniz:

“Neden bu kızla ilişki isteyeyim? Benimle ilişki için bir şeyler yapıyor mu?”

Kendini ödül olarak görmeyen bir insan maalesef kendisini ödül olarak görmeyenlerin peşinde koşup, kendisini ödül olarak görenleri hor görmeye (yani ben ödül değilim zihin yapısını doğrulamaya) meyillidir. Kendinizi ödül olarak görürseniz, sizi ödül olarak görmeyenlere şans vermemeye, sizi ödül olarak görenlere emeklerinin karşılığını vermeye meyilli olursunuz.

İlişkilerde başarı daha çok sizin doğru zihin yapısında olmanıza bağlıdır, ne kadar çaba harcayıp peşinde koştuğunuza değil. Siz erkek olarak önce başarı ve değer peşinde koşmalısınız, kadın peşinde değil.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

257
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
89 Comment threads
168 Thread replies
17 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
100 Comment authors
CanAliLouis KaannamSCan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
MarcoPolo
Guest
MarcoPolo

Mahmut abi merhaba. Biz kız var.. Kendisini instagramdan ekledim bir kaç hikayesini beğeniyodum attığında ama baktım 4 5 gün sonra beni hala geri takip etmiyor bende çıkarttım. 1 hafta sonra yaklaşık kendisi beni ekledi ve konuşmaya başladık. 5 gün sonra buluştuk buluşma güzel geçti sohbet edip eğlendik ve elim sürekli kızın üzerindeydi hem sevip hemde sarılıyordum. Arabaya bindiğimizde biraz daha temas ettikten sonra birbirimze dudağından öpmeye kalkıştım çekti kendini ve bi anda böyle birşey yapınca anlayamadım çekindim dedi. Bende üstelemedim ilk görüşmede aramızda çekim yoksa 500 defada buluşsak olmaz gibi birşey dedim güldük ama hava bozulmadı gerginlikte olmadı evine bıraktım… Read more »

Softwield
Guest
Softwield

Abicim selam.1 senedir bir kızla takılıyorum.Sevgili değiliz o izmitte ailesiyle yaşıyor ben istanbulda tek başımayım.Ara ara yanıma geliyor ve yatıyoruz dışarı çıkıp geziyoruz eğleniyoruz.Ne güzel diyorsun biliyorum evet çok güzel.Ve evet ilişki isteyen taraf benim 😀 olmaması gereken bir durum farkındayım bir erkek olarak aslında bana istediğim herşeyi veriyor mesajlaşma yok sadece buluşulcağı zaman konuşuluyor vs.Tam olması gerektiği gibi herkesin belki de isteği bu.Fakat şöyle ki bu kızın muhabbeti olsun yanındayken hissettiiklerim olsun bana bakışları vs bunlar bende hep bişeyleri ateşliyor(romantik anlamda) biliyorum böyle devam et diyeceksin.Ben bir hata yaptım bu kızla ilk yattığımızdan sonra ağzını yokladım sevgili olacakmıyız diye,Tabiki… Read more »

zeus
Guest
zeus

Mahmut Abi, bi yorumda daha söylemiştim. Kız daha çok senin yazmanı beklerim vs gibi şeyler söylemişti.

En son buluştuğumuzda kulağına bir şey söylücem diyip kızı yanağından öptüm, sonrasında biz senle neyiz anlayamıyorum başka konuştuğum kişilerle flörtüz falan diyebiliyordum sen sadece buluşcağımız zaman yazıyorsun en sonunda da ilişki istemiyorum dedi.

Bu doğru olabilir ilgi göstermeyi ayarlayamıyorum gibi geliyor çünkü 20 yaşındayız ve genel kitle sürekli yazıyor biriyle konuşurken ben genelde yazsam da az yazıyorum.

Abi bu kızın ilişki istemiyorum demesi soru işareti yarattı bu her zaman seninle istemiyorum mudur? Yoksa buluşmaya çağırıp kızı deniyim mi?

Mr.black
Guest
Mr.black

Mahmut abi ben bir kız ile yazisiyorum 4 ay oldu taniyali sinav senemiz. 2 mizde eşit yaziyor gibiyiz ara da bir kütüphanede bulusuyoruz. şu üniye beraber gidelim filan diyor gel istanbula gidelim eminönunde balik ekmek yiyelim diyor bazen istanbul beyefendisi der bazen bir konuda yqrdimci olunca hocam der anlamadım biz neyiz

Emirhan
Guest
Emirhan

Abi merhaba, tanıştık 2 hafta sonra sevgili olduk, 1 ay sonrada ben farklı şehire taşındım, 6. Ayımızdayız, ama şu son 2 haftadır ilgisi azaldı, sadece görüntülü konuşuyoruz 5 aydır, buluşamadık uzak mesafe baya. Ve kız da hiç teklif etmiyor görüntülü konuşalım diye. Sabah günaydın mesajları akşamları neler yaptın nasıl geçti vs. 10-15 dk lik konuşmalar. Ve gittikçe samimiyet azaldı yazışmalarda,ama hergün seni çok özledim, seni seviyorum yazıyo, ben güzel güzel günaydın mesajları atıyorum kısa alakasız şeyler yazıyo 2 haftadır. Bende 3 gündür bana yaptığının aynısını ona yaptım, ve bugün bana eğer ilişkimizden memnun değilsen bana söyle seni anlayışla karşılarım dedi.… Read more »

Gölge
Guest
Gölge

Mahmut Abi merhaba aynı iş yerinde çalıştığım bi kız var. Kızla başta hiç bir şekilde bir etkileşim kurmadım. Sonra ki süreçte sosyal medyadan takipleştim. Gördüğümde selam vermeye konuşmaya başladık.Zaman ilerledikçe çevremizdeki arkadaşlara onunla ilgili bilgiler toplamaya çalıştım. En sonunda uzunca bir sohbet ettiğimiz alanı oluşturdum.Kendisi ortak arkadaşlarımıza sevgilisinin olmadığını söyledi.Sonra ben kendisine bu soruyu sorduğumda sevgilisinin olmadığını ama görüştüğü birinin olduğunu söyledi. Hem beni çevresinde tutmaya çalışıp benle görüşmek istiyor gibi yapıyor sonra bi anda bana siz diye hitap edip bana sınır çiziyor. Kendisi yakın zamanda hayatında yakınlarını kaybetmiş travmaları olduğunu söyledi. Benim anlayamadığımsa görüştüğü kişinin evli olması ben onun… Read more »

GudurtucuBirTarziVar
Guest
GudurtucuBirTarziVar

Selamlar, dil okulunda ve bu nedenle bir sene boyunca çok yakın bir konumda olmam gerek bir kız ile görüşüyorum.Bulusuyoruz planlar yapıyoruz fakat kiz tarzı gereği flortoz yapıda ve birden fazla kişi ile konuştuğunu fark ettim.Her neyse bir sonraki buluşmada hamle yapmak istiyorum fakat direk öpmek tüm seneki konumumuzdan dolayı çok ters tepebilecek hareket eğer hoşlanmiyor ise.Peki kız gibi çıkma teklifi de edemiyoruz ben ilgimi ne şekilde belli etmem ve artık farklı bir evre istediğimi belirtebilirim ?

Meron
Guest
Meron

Mahmut abi merhaba siteyi hatim ettim ve kadınlarla olan ilişkilerim çok daha iyi bir konum almaya başladı shit testleri başarıyla geçiyor kadının arkadaşı olmaktan kaçınıyorum zaman zaman zıtlıklar gösterip heyecan uyandırıyorum buluşmalarda gayet güzel geçiyor p***cligimide yapıyorum ama son 4 kadında ben ilişki istemiyorum veya flört düşünmüyorum diyor halbuki ben kadınlara ilişki istiyorumda demedim text game’i bulusmayi shit testleri başarı ile gecmeme rağmen neden hep bu başıma geliyor olabilir

Berk
Guest
Berk

Bir tane yanlış yok muazzam yazı

Enez
Guest
Enez

Btün yazılanlar çok doğru saolun bi kızla yaşadığımı yazsam yorum yapabilirmisiniz ?

Enes
Guest
Enes

Merhaba Mahmut abi kısaca anlatmaya çalışacağım. İşimde çalışırken bir kız başladı yeni işe, konuştuk ettik felan sonra evde bana yazdı fotoğraflarını felan attı videolarını attı tiktok şaşırdım çünkü hiç kızlarla muhattap olamam ve sevgilim dahi olmadı neyse aradan 3 gün geçti küçük kavga ettik ben bunu engelledim ertesi gün kaldırdım tabi öyle böyle işe başladıktan 13 gün sonra buluşmaya karar verdik ben gecedeyim o sabahta öğlen buluşacaktık sonra bana biraz daha geç saatte buluşak dedi ben dedim gece işe gelcem olmaz işin varsa başka zaman yapalım bu sinirlendi tamam istemiyosan gelmem diye dedim ben seni çağırdım niye istemiyim ki neyse… Read more »

namS
Guest
namS

Bir diksiyon ve yazım yanlışları kursuna yazıl.

Can
Guest
Can

Mahmut Abi bir kaç senedir arkadaşım olan bir kız var ve son 3 4 aydır bir anda farklı davranmaya konuşmaya başladı isim vermeden beni nlatarak o kişiden hoşlanıyorum demeler falan ilişkilerini bazen anlattığı için bir şey demedim ama son zamanlarda bana sürekli hiç ilişkisi olmadığından ve beni tanımlayarak anlattığı kişiden hoşlandığını söylüyor. Ne yapmalıyım?

Louis Kaan
Guest
Louis Kaan

Mahmut Abi merhaba
Bir ilişki içindeyim ama son zamanlarda ilişki ciddiye dönsün istedim evlenelim dedim . karşı taraf henüz çok erken dedi , ve daha sonra bana “ sen benimsin” dediğimde , ben senin değilim dedi… o zaman bende senin değilim dediğimde , “hayır sen benimsin”dedi…bende madem öyle , öyle bir dünya yok deyip gemileri yakıp ayrıldım…
Kız sürekli mesaj atıyor “o anlık öyle dedim” va diyor , ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?
Mutsuz ve kafam karışık

Ali
Guest
Ali

Merhaba Ben 15 gündür 35 yaşında bir Rus bayanla çıkıyorum 2 yada 3 güne bir buluşuyoruz genelde cafe yada restoranda oturuyoruz kadını evinden alıp tekrar evine bırakıyorum kadın elimi tutuyor bazen yüzümü okşuyor bir sefer beraber sarılıp uyuyalım diye teklif ettim kabul etmedi benim evime gelmiyor kendi evine de beni istemiyor fakat dışarda buluşalım teklifini hemen kabul edeyor yemek yemeyi çok seviyor ben mesaj yazıyorum mesajlarıma cevap veriyor ben kadına takıldım kaldım beni istiyormu istemiyormu anlayamadım sadece 1 kez beraber yatalım diye söyledim kabul etmedi fakat o gün adetli olduğunu söyledi sonra bir daha ben teklif etmedim ayrılırken yanaklarından öpmem… Read more »

1 4 5 6