Bir kadının sizinle ilişki istemediğini gösteren işaretler

Bir süredir bir kızla buluşuyorsunuz ama kızla ne olduğundan emin değilsiniz. Bu durumda olan erkeklerin %90’ı aslında Bir Getirisi Olmayan Arkadaşlar (Friends Without Benefits ya da Friendzone) ama azınlık gruba dahil yani kızla ara sıra yatıyor da olabilirsiniz.

Ama eğer şunları duyuyorsanız, çok büyük ihtimalle kız sizinle ilişki istemiyor. İlişki istemiyor ama yatıyorsa ne güzel ama ikisi de yoksa, sizin o döndüğünüz yörüngeden çıkıp gitmeniz en iyisi.

Sizin hayatınızda daha fazla yer işgal etmeye niyeti yoksa.

Sizinle ilişki isteyen bir kadın otomatik olarak sizinle beraber bir gelecek düşünmeye başlar. Bu başlangıçta beraberce yapacağınız küçük şeylerin planlarıdır ya da sizden beraber bir şeyler yapmak için plan yapmanızı ister.

İlişkiye evrilen süreç ilerledikçe kadın sizin daha fazla zamanınızı ve ilginizi işgal etmeye çalışır. Size daha fazla mesaj gönderir, gününüz hakkında sorular sorar, ne yaptığınızı ve tabii ki kiminle yaptığınızı öğrenmeye çalışır.

Bunların olması, “biz neyiz” sorusunun ufukta olduğunu gösterir.  Eğer bu davranışları görmüyorsanız, kız ya o noktada değildir ya da o noktada olmaya niyeti yoktur.

Sadece sizin onun için neler yaptığınızla ilgileniyorsa.

Sizinle ilişki düşünen bir kız ile sizin ilginiz hariç bir şey istemeyen bir kız arasındaki en önemli farklardan biri, konu siz olduğunuzda nelere odaklandığıdır.

Sizin hayatınızın nasıl gittiği ile gerçekten ilgileniyor mu yoksa arada nezaketen mi soruyor? Sizin hayatınızda olan biteni merak edip bunların içinde olmak istiyor mu, yoksa konu büyük oranda onun hayatı ve problemleri mi?

Size arzusu olmayan ama sizi yine de çevresinde tutmak isteyen kadın genellikle ben merkezci davranır. Bu kadın sizi ilginiz, desteğiniz ve potansiyel olarak Plan B değeriniz için çevresinde tutar ama size bir arzusu ve sizin için bir şey yapma isteği yoktur.

Bu, kendini kandıran erkeğe genellikle, kızın çok zahmet olmayan bazı şeyleri yapmaması ile görünür olur. Böyle bir durumla karşılaşırsanız, “ben senin için şunu şunu yaptım sen benim için bunu yapmıyorsun” diye zırlamayın. Kızı orada bırakın gidin ve bir daha da sizin için masaya bir şey koymayan insana kendinizi bedava peşkeş çekmeyin.

Başka erkeklerden bahsediyorsa.

Eğer konuşma esnasında başka adamlardan “lafın gelişi” bahsediyorsa, bunun nedeni (a) sizi erkek olarak değil “kız” kanki olarak görüyor olması ya da (b) sizi kıskandırarak test ediyor olmasıdır.

Ama bir kadın spor salonunda kendisinden numara isteyen yakışıklıdan, sevgililerinden ya da kaçamaklarından bahsediyorsa, kızın erkek arkadaşı değil kız arkadaşı olma yolunda ilerlediğinizi düşünebilirsiniz.  Bir kadın eğer sizinle ilişki istiyor olsa, sizinle ilişki ihtimalini azaltacak şeyler yapmaz. Durumu daha karışık hale getirmekten korkar.

Bir kadın size diğer erkeklerle olan ilişki sorularını anlatıyorsa, arkanızı dönüp gidin. Bir daha da o kadının çevresinde uydu olarak dönmeyin.

“Kendine odaklanmak” istiyorsa

Bir kadın size “kendime, hayatıma odaklanmak istiyorum” diyorsa, bu sizi direkt sizi reddetmeden reddetmek için söylediği bir şeydir.

Kadın dilinde “kendine / işine / sınavlarına / hayatına odaklanmak”, ilişkiye açık olmadığı anlamına gelir … Spesifik olarak sizinle ilişkiye. O nedenle sonra onu başka biriyle görürseniz şaşırmayın. Zira bu tür kadın reddedişleri ne kadar genel söylenirse söylensin, spesifik olarak sizinle ilgilidir.  “Şu an ilişki istemiyorum” demek, hemen her zaman “seninle ilişki istemiyorum” demektir.

Bu, bir süredir görüştüğünüz ama size karşı bir şey hissetmeyen ya da ilişki içinde olduğunuz ama ilişkiyi bitirmek isteyen kadınınların çok kullanacağı bir bahanedir. “Şu an ilişki istemiyorum” diye sizden ayrılan kadınların önemli bir kısmının atlayacağı diğer erkek aslında çoktan hazırdır.

Böyle bir şey duyduğunuzda onu ikna etmeye, onunla tartışmaya kalkışmayın. Devam etme niyetiniz varsa romantik olarak devam etmek istediğinizi ve fikri değişirse sizi aramasını söyleyin, arkanızı dönün ve gidin. Hatalarınız varsa bunlardan ders alın ama bu kadını ikna etmeye çalışmayın.

Sorun sende değil bende diyorsa.

Bir kadının ilişkiyi ya da sizin oldukça fazla yatırım yaptığınız yürümeyi terk ederken çok kullandığı bahanelerden biri de budur.  Bunun asıl anlamı şudur: “sorun sende”. Fakat kadınlar tartışmadan ve sizi direkt reddetmekten kaçındıkları için böyle söylerler.

Bu lafı genellikle fazla efendi, itaatkar, sıkıcı ve uysal davrandığınız için duyarsınız.  Sizin “efendi” özellikleriniz nedeniyle sizde sorun yoktur (!) ama bunlar yüzünden cinsel olarak itici olduğunuzdan sizi bırakmak ister ve bu da bir miktar suçluluk duygusu getirir.

Böyle bir şey duyduğunuzda onu ikna etmeye, onunla tartışmaya kalkışmayın. Devam etme niyetiniz varsa romantik olarak devam etmek istediğinizi ve fikri değişirse sizi aramasını söyleyin, arkanızı dönün ve gidin. Hatalarınız varsa bunlardan ders alın ama bu kadını ikna etmeye çalışmayın.

Sizin gibi birini bulabilmeyi çok istediğini söylüyorsa.

Bunu duyduğunuz anda, sizin için oyunun bittiğini anlayabilirsiniz. Game over. Arkanızı dönün ve gidin, bir daha kızı arayıp sormayın.

Bir kız bunu size cinsel / duygusal hiçbir çekim duymadığı ama sizin ona verdiğiniz şeyleri takdir ettiği zaman söyler.  Siz onun için hemen ulaşılabilecke noktaya gelmişsiniz ama o sizinle bir şeyler istemiyor. Bu lafı da genellikle fazla efendi, itaatkar, sıkıcı ve uysal davrandığınız için duyarsınız.  Ama daha önemlisi, kızın sizin ilginizi kazanmak için hemen hiçbir şey yapmadığı, ilginizi bedavadan peşkeş çektiğiniz durumlarda duyarsınız.

Arkanızı dönün, gidin ve bir dahaki sefere bu kadar bedava olmayın.

Her zaman meşgul ya da sizi ekiyorsa

Sizinle birlikte olmak isteyen bir kadın siz ne zaman buluşalım deseniz “meşgulüm” demez. Bir kadın tabii ki meşgul olabilir ve her buluşma teklifinizi kabul etmeyebilir ama bir kadın sizin için zaman ayırmaktan çok başka şeylerle meşgul ise, sizi pek istemediğini anlayabilirsiniz.

Sizinle telefonda iletişimden memnun olan ama buluşmaları çeşitli bahanelerle reddeden kadın, siz bedava ilginizden memnun olabilir ama sizinle işleri ilerletmek istemez. Mesela bir kadın mesajlaşmalarda istekli olabilir ama buluşmaya gelince “bakarız”, “himmm bilmem ki”, “bu aralat yoğunum”, vs. ile sizi reddediyorsa sizinle işleri ilerletmek istemiyordur. Hatta sizinle buluşmayı istemeyen bir kadın, sıklıkla başka biri ile buluşmaya zaman ayırabiliyordur.

Bir kadın özellikle de alternatif bir zaman önermiyorsa, sosyal medyada oldukça istekli olsa bile vaktinizi boşa harcıyor olma ihtimaliniz çok yüksek.

Sizin ve zamanınızın değerini bilmeyen bir kıza zaman harcayarak, kendinize ve zamanınıza değersizmişsiniz gibi davranmayın.

Bir sıcak bir soğuksa.

Sizinle ilişki için ilgilenmeyen ama sizin ilginizi isteyen bir kadının çok sık yapacağı şeylerden biri de, sizi bir iki adım uzakta tutacak şekilde davranmasıdır. Bu özellikle birçok tecrübesiz erkeğin takılıp kaldığı bir nokta. Zira kız ilgiden olmamak için sizi iki üç adım yakınına çekecek kadar sıcak davranırken, fazla yaklaştınız mı sizi iki üç adım uzakta tutacak kadar soğuk davranır. Birçok tecrübesiz erkek ise bu dinamiği tamamen yanlış anlayarak, daha fazla çabalayarak o üç adımlık mesafeyi kapatabileceğini sanar.

Bir kadın birgün “seni özledim” diyecek kadar sıcak, başka gün mesajlarınıza cevap vermeyecek kadar soğuk olabilir.  Böyle bir durumda olan tecrübesiz bir erkeğin kafası tamamen karışır. Tipik bir iyi çocuk, bardağın sadece dolu tarafına bakar ve soğuk günleri, sıcak günlerin hatırına tolere eder. İyi çocuk tam bir zihin jimnastiği kabiliyeti ile, kafasında prensese çevirdiği kadınla bir sonraki sıcak gün için sabırla bekler. Birgün umutla beklediği öpücüğü alabileceği umuduyla, kadının onayının peşinde koşarken, kendi özsaygısını çöpe atar.

Bir kadın bu davranışları sergileyen bir erkekten anladığı, kendisinin çok değerli biriyken erkeğin ondan daha değersiz olduğudur. Kadının böyle bir erkekle birliktelik istemesinin zor olduğunu söylememize gerek yok sanırım.

Kendinizi bu duruma sokmayın. Yakına kadar çekim (sıcak), aman çok yaklaşmasın diye itki (soğuk), bir erkeği yörüngede uydu yapar.

Şu an bir ilişki istemiyorsa

On milyonlarca erkeğin zamanını boşa harcamasına neden olan şeylerden biri de bu absürt bahane. Tecrübesiz birçok erkek bu bahaneye kelimesi kelimesine inanarak, “şu an ilişkiye hazır değilse hazır olmasını beklerim hatta onu ısıtmak için çaba da harcarım” diye yörüngede döner durur.

Kadıncada “şu an ilişki istemiyorum” demek, “seninle ilişki istemiyorum” demektir. Kadınlar  bunu genellikle size gerçeği direkt söyleyip sizi üzmemek için yaparlar. Ama bunu için için erkeği yörüngede tutmak için söyleyenleri de vardır.

Bu bahaneye inanarak umutla bekleyen birçok erkek-sat uydusunun sonunda şahit olduğu şey, kadının başka biriyle hemen ilişkiye hazır olmasıdır.  Ama on milyonlarca AFC, birinin kendisini seçmesi için onun yanında onun için bir şeyler yapması gerektiğini düşünür ve bu bahaneyi olduğu şey gibi almanın daha mantıklı olduğunu anlamak istemez. Bu bahane bir reddediştir.

Bir kişinin sizi seçmesi ve sizin için hazır olması için onun yörüngesinde asla beklemeyin.

Sürekli olarak onun çerçevesindeyseniz

Bir kadının her dediği ile aynı fikirdeyseniz, aktiviteleri sürekli olarak onun müsait olmasına göre ayarlıyorsanız, kararları o alıyorsa, aranızdaki dinamiğin kontrolü onun duygularının, ruh halinin ve fikirlerinin elindeyse, onun çerçevesindesiniz.

Eğer kendi isteklerinin peşinde koşan, planlarını kendine uyan şekilde yapan, kendi gerçekliğini yaratıp şekillendiren, zamanını boşa harcayan veya saygısız kadınları hayatından çıkarmakta problemi olmayan bir insansanız, kendi çerçevenizdesiniz.

Bir kadın ile ilişkinizin ilişki olabilmesi için, rahatlayıp kontrolü size bırakarak feminen davranmasını sağlayacak şekilde, sizin çerçevenizde olması lazımdır. Eğer sürekli olarak onun isteklerine göre hareket ediyorsanız ve onun liderliğini takip ediyorsanız, kadını maskülen olmaya itiyorsunuz. Bu, kadının sizden soğumasına neden olur.

Bu tabii ilişkiyi zorbalıkla yönetmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Bu konuda zorlamadan, ufak ayarlarla ve sosyal zeka ile davranmanız gerekiyor.

İletişimi veya cinselliği başlatmıyorsa

Ham arzu, bir kadınla ilişkinizde nerede olduğunuzun en iyi göstergesidir. İletişimi ve seksi sıklıkla kadının başlatması da ham arzunun en iyi göstergelerinden biridir.

Elleri sürekli üzerinizde olan ve sizinle konuşmak için bahaneler yaratan kadın sizi fiziksel ve ruhsal olarak istiyordur. Böyle bir kızın “biz neyiz?” diyerek ilişki başlatmaya çalışması an meselesidir.

Ama burada dikkat etmeniz gereken bir şey var. Bir kadın doğal olarak arkadaş canlısı ve dokunmaya yatkın olabilir. Birçok kadın da uydusu olan erkeklere arkadaşça dokunabilir, koluna girebilir, omzuna başını koyabilir ve bazen elini tutabilir. Hatta bazı kadınlar sizi sizden istediğini alacak kadar ısıtmak için size dokunarak sizi manipüle edebilirler. Burada ölçüt, yoğunluk ve tutarlılıktır.

Eğer bir ilişki istiyorsanız ve bu ilişkinin sağlıklı olmasını istiyorsanız, kadının sizi sizin onu aradığınızdan bir tık daha fazla aradığı noktaya gelecek kadar yatırım yapmasını beklemelisiniz.

İletişimi sizin daha fazla başlatmanız ise sizin muhtaç ve itici olmanıza neden olabilir.  Aslına bakarsanız bir kadını itmek için en etkili yöntemlerden birisi, iletişimi sürekli olarak sizin başlatmanızdır. Kadına sizi özlemesi, sizi düşünmesi ve size ulaşması için zaman ve fırsat vermelisiniz.

Gerilimden çok rahatlık varsa

Bir kızın sizinle aşırı rahat olması, onun sizinle ilişki istemediğine dair güçlü bir işaret olabilir. Sürekli ulaşılabilir, itaatkar ve tahmin edilebilir olmanız, çekici değil iticidir.

Fakat burada denge önemlidir zira aşırı gerilim ve özellikle de bu gerilim negatif ise, drama, dengesizlik ve ayrılık getirir. Kötü çocukların sarhoş edici derecede çekici iken ilişkilerinin genelde dengesiz ve kısa ömürlü olmasının nedeni, bu dengesizliktir. Bir kadının kalıp ilişki geliştirebileceği kadar rahat olması, ama sizi tam olarak çözememiş olması en iyi karışımdır.

Aranızdaki şey tamamen fiziksel ise.

Biriyle beraber olamayan erkeklerin en çok içinde bulundukları durum friendzone olabilir ama tek durum bu değildir. Bazen cinsellik de işin içindedir ama ilişki olmaz. Niyetiniz buysa, eğer duygusal ihtiyaçlarınızı cinsel ihtiyaçlarınızdan ayırabiliyorsanız sorun değil ama bu tür ilişkiler sıklıkla bir tarafın duygusal olarak daha fazla yatırım yapması ve diğerini daha fazla istemesi ile sonuçlanır. Özellikle de erkek tecrübesiz ise, bir süre sonra kadının içine düşer ve olayı ilişkiye çevirmeye çalışır.

Genel kural şudur: erkek cinselliği, kadın ilişkiyi daha fazla ister. Eğer roller değişirse, erkeğin hüsrana uğraması büyük olasılıktır. Bu nedenle aranızdaki şeyi tek eşli ilişkiye çevirmeye çalışan siz olmayın.

Eski sevgilisini unutamamış ise.

Bir kadın başka bir erkeğe yatırım yapmış halde ise, size yatırım yapamaz. Özellikle de yeni ayrılmış bir kız, eski sevgilisini hala tam unutmamış ise, sizinle ilişkiye ya açık olmayacaktır ya da rebound ilişkiye girecektir.

Eğer eğlencenize bakıyorsanız, rebound ilişki büyük sorun değil ama kadına gerçekten bağlandıysanız çok can sıkıcı bir durum. Kural olarak eğer ilişki istiyorsanız, eski sevgilisini unutamamış kızı anlayabilmeyi ve ona duygusal yatırım yapmamayı öğrenmeniz gereklidir.

Gerekli Zihin Değişikliği

Yukarıda bahsettiğimiz durumlarda çakılı kalmış erkeklerin ortak noktası, kendilerini zihin merkezlerine koymamalarıdır. Bu erkekler, kendilerini (de) ödül olarak görmezler.

Birçok erkek böyle bir durumda kendine ve bize şöyle soruyor:

“Neden benimle ilişki istemiyor? Benimle ilişki istemesi için ne yapmalıyım?”

Oysa şu soruyu soracak şekilde zihinsel değişim geçirmelisiniz:

“Neden bu kızla ilişki isteyeyim? Benimle ilişki için bir şeyler yapıyor mu?”

Kendini ödül olarak görmeyen bir insan maalesef kendisini ödül olarak görmeyenlerin peşinde koşup, kendisini ödül olarak görenleri hor görmeye (yani ben ödül değilim zihin yapısını doğrulamaya) meyillidir. Kendinizi ödül olarak görürseniz, sizi ödül olarak görmeyenlere şans vermemeye, sizi ödül olarak görenlere emeklerinin karşılığını vermeye meyilli olursunuz.

İlişkilerde başarı daha çok sizin doğru zihin yapısında olmanıza bağlıdır, ne kadar çaba harcayıp peşinde koştuğunuza değil. Siz erkek olarak önce başarı ve değer peşinde koşmalısınız, kadın peşinde değil.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

259
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
90 Comment threads
169 Thread replies
17 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
101 Comment authors
galatasarayaskCanAliLouis KaannamS Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Spartacus
Guest
Spartacus

Mahmut abi dün dul ve çocuğu olan Hos bir hanımla yüzeysel ilişkiye girdik ancak Bugun bana evlenmeden bir daha değil ilişkiye hiç bir şekilde yakinlasmayacagini evlenmeden bunu yapmanın yanlış olduğunu ve dun kendini kötü hissettiğini belirtti.eglenen ustalıkla yaklaştım dalga mi Geciyon dedi.o sevişmeden sevgili kalmamızı istiyor bense bunun mümkün olmayacağını söyledim bundan sonra ne yapayım?

crowe
Guest
crowe

mahmut abi uzun iliskisi olan bir kız herifi benimle aldatıyor.aslında iliskileri zaten bitmek üzere ama bu tuzu biberi oluyor.çocuktan ayrılıyor ve zaten biz farklı bi konumda oldugumuz icin o an zaten iliski icinde oluyoruz.ama 1 ay cok yüksek ilgi,cinsel gerillim gösteriyor ve bana resmen tanrı gözüyle bakıyor.terkettigi çocuk da tam bir beta.lakin kızın maddi manevi bi takım sıkıntıları ve sorunları var ve bunları öne sürerek “bi süre iliski istemiyorum her sey hızlı gelisti ve hazır değilim.hala seni çok seviyorum” diyerek ayrılıyor.ben de bu ayrılıgın wpden olmasını aşırı gereksiz bulluyorum cunkü kız 1 km ötemde.bana hak veriyor ve sadece icimde o… Read more »

Cesur
Guest
Cesur

Benim şahsi düşüncem, sevgilisi, nişanlısı, evli vs. olan kadına yürümek (karakteri sağlam, karakteri oturması gereken yere oturmuş ve çok önemli olan AHLAKLI) bir ERKEĞE yakışmayan ve kadın ne kadar isterse istesin yapılmaması gereken bir şey. O duruma kadar gitmesi bile olmaması gerekir. Yapıp da “ben öyle düşünmüyorum) derseniz deyin ve yapın. Bu benim görüşüm. Ama sonrada böyle bir kiz beni terk etti istemedi diyen erkek, kızın sevgilisine nasıl “tam bir beta” diye hitap ediyor komik. Kendi aldatılınca da kabul etmiyor böyle yapanlar. Kadın sevgilisini aldatırsa tabiki de gidip verdiği erkeğe “benim sevgilim tam bir istediğim gibi bir erkek” diyecek hali… Read more »

crowe
Guest
crowe

1.si beta konusunda bunu kız kendi ağzıyla söylemiyor.çocugun kızı gereksiz şekillerde darlaması telefondaki konusmalarına bazen şahit oluyorum ve bunu ben kendim söylüyorum.çocuk sudan sebepleri inanılmaz büyütüyor.2.si benim kafaya taktıgım da yok.zaten uzun ilişki bakımından bir şey istemiyordum sonda belirttiğim gibi kısa dönem fuckbuddy vs dönme ihtimalinden bahsettim.karakter ve ahlak konusundan bahsediyorsan da bunları üstüme alınmıyorum çünkü ben kızın sevgilisi varken ona o gözle hiçbir şekilde bakmadım ve ilk atak da hep ondan geldi.benim yrüüme gibi bir durumum söz konusu değil.ha diyorsan ki neden bunu yazıyorsun kız zaten karaktersizmiş. o da 2. maddede söylediğime çıkıyor.

Geralt
Guest
Geralt

“çocuk sudan sebepleri inanılmaz büyütüyor”
kardeşim kız aldatıyor? belki çocuk bazı farklılıkların farkına varıyor büyütme demesek mi?

Cesur
Guest
Cesur

Söylemek isteyip kuramadığım cümleyi sen cok güzel yazmışsın. Çocuk bazı seylerin farkına varıyor.

crowe
Guest
crowe

söylediğim aldatma olayından öncesi içindi.ortada böyle bir durum yokken de çocuk böyleydi yani..

Back
Guest
Back

İki kişinin arasını bok etmişsin seni seytaninla baş başa bırakıyoruz hatalarına kondom bulmaya çalışmak hepsi bu.

Back
Guest
Back

Tam da bu sevgilisi olduğunu bile bile bir kadına yürümek karektersizligin alası

Noname
Guest
Noname

Mahmut abi , 3.5 yıllık bir ilişkim var ve yazılarını okuduğum kadarıyla abi ben tam bir betayım . Şuan kız arkadaşım bana bunaldığını ve benden ayrılmak istediğini söylüyor . Ne yapmalıyım.

Ethan Morgan
Guest
Ethan Morgan

Merhaba Mahmut Bey. Yazınızı büyük bir özenle okudum, normalde bu kadar uzun metinleri sıkıcı bulurum ancak içinde bulunduğum durumdan dolayı mıdır bilemeyeceğim, oldukça çekici geldi. Yaklaşık 4 aydır aynı ortamda bulunduğum, son bir aydır da neredeyse iki günde bir konuştuğum birisi var. Oldukça eğlenceli, sıcakkanlı bulduğum birisi. Tabii ondan oldukça hoşlanıyorum. Pek nadir teke tek buluşma şansımız oldu. Genelde buluşma fikirlerini ben ortaya atıyorum. Kendisi de ara ara teklif etse de ağırlık bende. Bu tekliflerin çoğuna yakınında “İşim var, Müsait değilim sonra haber versem olur mu” gibi tepkiler alıyorum. Kabul ettiği zamanlar da oluyor, genelde eğlenceli zaman geçiriyoruz. Ancak amacımdan… Read more »

Back
Guest
Back

Mahmut abi bu konuda tavsiyen nedir. Öncelikle dindar bir insanım ve bu konuda hassas çizgilerim var bir kadın veya erkeğin nikahsız birlikteligine karşıyım. Aldatma konusunda şu ana kadar hiç bir kadına karşı böyle bir tavrım olmadı. Ciddi ilişkiler peşinde oldum. Gelen taleplerde direkt soruyorum ne istiyorsun çıkma vs gibi teklifleri kabul etmiyorum. Sadakat konusu önem verdiğim şeylerden ne koşulda olursa olsun insanlar sadık olmalı. Sorun şu yine aynı şekilde bir kadın bana geldi açık ve net ne istediğimi söyledim kendimi anlattım ben buyum dedim. Başka türlü benimle muhatap olucaksan başlama diye uyardım belirli sözler verildi.(evlenmeyi dusunmuyorsan uzak dur vs gibi… Read more »

VII. Ahmet
Guest
VII. Ahmet

Kafayı yemişsin

gıant
Guest
gıant

merhabalar. 2018 de başlayıp 2020 de biten yaklaşık 2,5 yıl süren aynı iş yerinde çalıştığımız bir kadınla ilişkimiz oldu.Daha sonra kadın benden ayrıldı ve ilk 1 ay peşinden koşmak gibi bir hata yaptım.Sonra ise tabi ki bıraktım peşini. aradan 3-4 ay geçtikten sonra yolda karşılaştık ve tekrar onun iletişimi ile tekrar konuşmaya başladık. 10 aya yakın süredir konuşma,buluşma ve yiyişme olmasına rağmen arada daha ileri seviye bir şey olmadı.Sebebi ise yine onun tarafından bana söylenen “ben hastayım (kadınsal bir hastalığı olduğunu ve ilaç kullanıdığını söyledi) o yüzden hazır değilim”gibi bir şeyler söyledi. Bende geçimişimizin hatrına kabul ettim fakat gün geçtikçe… Read more »

Bltzjrieg
Guest
Bltzjrieg

Merhabalar. Aynı iş yerinde çalıştığım bir kadın ile 2018 den 2020 ye yaklaşık 2.5 yıllık bir ilişkim oldu . Daha sonra birbirimizi çok yoruyoruz diye benden ayrildi terketti yani . İlk 1 ay peşinden koştum ama sonra bende bıraktım peşini . Ayrıldıktan 3-5 ay sonra 2021 Mayıs ayı civarı yolda karşılaştık ve onun kontağı ile tekrar iletişime geçtik. Bana benden ayrılmasının sebebinin kadınsal bir hastaligi nedeniyle olduğunu , beni oyalamak istemediğini ve kendine yeni bir hayat kurma isteğinde olduğunu söyledi. Bende tamam dedim kabul ettim. Ama ilginçtir 9-10 ay boyunca sürekli beni aradı buluşmak istedi buluştuk da. Fakat işler bir.turlu… Read more »

Namesiz
Guest
Namesiz

Mahmut abi . Aynı kursta olduğumuz benden yaklaşık 20 yaş büyük zengin bi kadın var eşinden boşanmış 1 yıl önce . Ben 27 o 45 … Kadınla iletişimimiz şöyle ben adıyla sesleniyorum falan hoşuna gidiyor … kendini iyi hissediyor galiba . Ben bu kadını çok beğendim . Evet yatağa atmak istiyorum . lakin iletişimiz çok iyiyken ben kadını ismimi yanlış söylemesiyle hafifçe bi tersledim . Sonra kadın uzaklaştı benden . 2 haftadır selam bile vermiyor uzağaıma oyuruyor falan … İş arkadaşıyla geliyor kursa 25 lik bi kızla .. kız pek güzel değil .. hafta sonu bahane ile yazdı .. bende… Read more »

Mr Samet
Guest
Mr Samet

Selam Mahmut Abi Yazıları ve kitapları 2 ay oldu okuyalı. Bir kızla da 3 aylık bir tanışıklık vardı. Anlayacağın yürümeyi başından yapmadım . Friendzone diyarlarında takıldım bir müddet bilgisizlikten. Direkt bugünlere geleceğim. ( kızı hafif oneitis de yaptığımı gördüm ama yazıları okuduktan sonra başkalarına da yürüyordum) . Spor yapıyorum vücudum kendini çok iyi belli ediyor. Ve 4 tane enstrüman çalıyorum. Üstelik tipim de ortalama üstü. Yani bi duruşum var okulda. Bu kız da bana dokunmalar olsun ( seksi bi hatun kendisi. Ortalama üstü ) kollarımı sıkmalar olsun baya cinsel gerilim vardı şu sıralar. Ve 2 hafta önce ortamda sevgilim olduğunu… Read more »

ali
Guest
ali

merhaba, ben bi kızla konusuyodum ama kız son zamanlarda baya bi soğuk yapıp gec cevap vermeye basladı. bunla eskiden bi kere görüsmüstüm. bayadır görüsmedik. son zamanalarda görüselim dediğimde su isim var dersler eğitim var falan dedi. ben de sinirlendim acık konustum . bu da istemiyorum tarzı seyler söyledi. bu kız zaten güzel değildi ama ınstagramda cok fazla ilgi almasından dolayı bu hale geldiğini düsünüyorum. kışın ınstası yoktu ve bunalımdaydı nerdeyse. iyi ki sen varsın vs diyodu. yani anlayacağınız gücü ve ilgiyi alınca gtü bası oynadı. arayıp yüz yüze konusalım dedim. yani kullanır bırakırım önüme bakarım diye düsündüm. yok istemiyorum muhabbetine… Read more »

Kral Arthur
Guest
Kral Arthur

Mahmut abi merhaba yaklaşık bir yıldır bu siteyi takip ediyorum ve tavsiyelerinize uyduğum zaman büyük çoğunlukla olumlu sonuçlar aldığımi söyleyebilirim bunun için teşekkür ediyorum. Size şöyle bir sorum olacaktı. Kısa bir süre önce kendi yakın çevremde olan ancak çok da tanımadığım bir kızla yakınlaşmaya başlamıştım sonra bir gün beni sevdiğini ancak benden hoşlanmadığını söyledi bende kabul edip yoluma devam ettim tabi ki bir kaç gün sonra öyle söylediği için çok pişman olduğunu hislerini falan filan söyledi ama pek de inanmamıştım açıkçası farklı kişilerle de görüşmeye devam ettim. Sonradan kıskanmaya başladı daha fazla konuşmaya çalışti ve bende başbaşa bir yere davet… Read more »

Efe
Guest
Efe

Yazı gerçekleri bir tokat gibi çarptı yüzüme resmen boşa kürek çekiyormuşum ve kendimi kandırmışım ilk günler gergindi ve soğuktu ben kızı baya alaya alıyordum kontrol bendeydi tamamen benim çerçevemdeydi diyebilirim sonrasında kız fazla rahatladı baya açıldı ben de bunu kıvama geliyor diye yorumladım amk şaka gibi 😀 Aramızdaki çekimin içine sıçmışım uydu olmuşum lan resmen haberim yok onun çerçevesine girdim girmedim diye kendimi kandırsam da hep kızı düşünüyordum dk başı arayıp mesaja tutmadım tabi istanbula gittim 5 6 gun boyunca yazmadım aramadım donunce o geldi yanıma ve hemen yine yelkenleri suya indirdim buluşma teklifimi reddetti sonraki gün arayıp konuştum 2… Read more »

Harold
Guest
Harold

Mahmut Abi selamlar. Bir şeyler içmeye davet ettiğimizde “Görüştüğüm biri var.” cevabına karşılık ne dememiz uygun olur?

Kill Bill'deki Bill
Guest
Kill Bill'deki Bill

Merhaba Mahmut Abi benim söylemek ,sormak istediğim bir şeyler var cevaplarsan sevinirim. Arkadaşımın sevgilisi var yaklaşık 1 sene önce tanıştım 1 sene öncesinde o kadar emindim ki aramızda bir gerilim olduğuna çok emindim ve ben onu seviyordum neler olduğuna girmicem konu uzar. Sevgilisi de aramızda bi şey olduğunu fark etti ve çocukla bi daha konuşmadım dolayısıyla onunla da bir daha konuşmadım ama aramızdaki defter de kapanmadı bence çünkü sonrasında yaşananlar bunu belli ediyor. İşte ben kızın sevgilisiyle yeniden arkadaş fln olduk arada konuşuyoruz öyle. Geçen gün bunlar 2.5 senelik ilişkilerinden ayrıldılar daha doğrusu ayrılmaya çalışıyorlar. Herkes toplanmış tartışıyorlar kıza herkes… Read more »

Ejderha
Guest
Ejderha

Merhaba mahmuıt abi Abi kız arkadaşımla 2 kez tartıştık 3 aydır beraberiz 1.si kıyafet konusuydu 2. olarak da hiç durmadan instagramdan erkekleri takip edip durmasıydı ilk başlarda sadece gözlem yaptım ama sonra telefonunda yakaladığım bir çocuğu ( eski arkadaşım diyordu ) hesabından çıkarmıştı 3 hafta sonra tekrar aldı ( hesabı az takipçili ) benimde gözüme çarptı. Neyse abi ben dedim neden ” tanımadığın erkeklere istek atıyorsun ki birde o X cocuğunu çıkarmıştın niye aldın eski sevgilin felan mı ” dedim. Ardından birden baya bi tartıştık o bana salladı ben ona salladım 4 gün konuşmadık hesabına baktığımda hala erkekleri ekliyordu. Sonra… Read more »