Saha Raporu: Kızın turisti ararken beni bulması

Rapor yazmanın içime pek sinmemesinin birkaç nedeni var. Bir kere her erkeğin tarzı çok farklı. Bir erkeğin kuracağı cümle başka tarza sahip bir erkeğin ağzında zorlama durabiliyor. Bir kişide hoş görünen davranış diğer kişinin ilk başta çizdiği karakterle uyuşmadığı için uyumsuz görünüyor.

İkincisi insan ilişkilerinin raporunu tutmak kendi başına garip bir şey. En beğendiğim pick up artistlerden biri olan Willy beck bu yüzden tüm saha videolarını silmişti. Gizli kamerayla saha videosu çekmek rapor yazmaktan daha da garip zaten. Ama gene de kadın-erkek ilişkilerinde modern erkeği silahsız bırakan şu hale baktığımda biraz da gerekli gibiler.

Raporlar sadece şu bakış açısıyla okunursa faydalı olur: “Bu kişinin bir tarzı var, benim de farklı bir tarzım. Bu rapordan kendi oyunuma katabileceğim neler öğrenebilirim?” … Böyle bakıldığına emin olduktan sonra rapora geçelim.

Daha önce daygameden tanıştığım kızdan burada bahsetmiştim. Bu kız bir turist rehberiydi. Biraz aceleci bir hali vardı, meğerse kafileden bir turisti kaybetmiş onu arıyormuş. Ben de onunla o ara tanıştım. Ayaküstü eğlenceli bir muhabbetten sonra birkaç defa buluştuk. Aslında buluşması biraz zor oldu. Bir kere buluşma iptal bile oldu. Kızın buluşmaları sürüncemede bıraktığı sürede  kısa ve öz muhabbetler dışında ona pek fazla ulaşmamaya dikkat ettim.

Aramızda iyi bir intiba bırakan bir tanışma gerçekleşmiş olduğunu düşünsem de yeni tanışılan kızın da kendinin mesaj başlatmasını beklemek boşa çıkabiliyor. O yüzden haftada 1 gibi kıza yazdım. Eğer aramızdaki muhabbet biraz daha ilerlemiş olsaydı, onun mesaj başlatmasını da beklerdim.

Sonunda buluşmalarımızda samimiyet ilerledi. Buluşmada alkolden konu açılınca evde güzel bir şarabım olduğundan bahsetmiştim. “İçmiyorum ama evde duruyor” demiştim. Kız “ben senin yerinde olsam onu şimdiye çoktan bitirmiştim” demişti. Ertesi gün evdeki şarabın fotoğrafını çekip kıza gönderdim. Altına da “şunu beraber içelim” yazdım. Spordan dolayı pek alkol tüketen biri değilim ama işleri kolaylaştırdığı bir gerçek. Kızlar maalesef fazla içiyorlar.

Daha önceki muhabbetle bağlantılı bir şey bulduğunuzda eve çağırması bu yüzden kolay. Özenle ayarlanmış randevuları tavsiye etmediğim gibi eve gelecek kıza yapılan özenli hazırlıkları da tavsiye etmem. Bunların hepsi geri tepen şeyler. Bu kıza “bize gel ve sana güzel bir yemek hazırlayayım” gibi bir şey demek istemezdim.

Geçmişte böyle şeyler söyledim ve dilimin yandığı bir gerçek. Sitede bununla alakalı yazılar var mı bilmiyorum ama erkeğin yemek hazırlaması, titizlenmesi, özenle bir şeyler hazırlaması rol değişimi gibi oluyor. Normalde erkekler olarak biz ayaklarımızı uzatıp dinlenirken kadınımızın bize yemek hazırlamasını ve bu yemeği beğeneceğimizi ummasını isteriz. Kadın da kesinlikle bunu ister. Bunun tersini teklif etmek mantıklı değil. Bunun yerine şarap ya da kahve diyerek işi basit tutmak daha iyi iş görür.

Aynı şey buluşmalar için de geçerli. Henüz tanıştığınız bir kızı yemeğe çıkarmanız sizi sağlayıcı konumuna yaklaştırıyor. Kızlar da böyle özenli buluşmaları sizden beklemiyorlar (golddigger değilse), sadece siz böyle şeyleri yapmanız gerektiğini hissedebiliyorsunuz. Daha pahalı bir yemeğe çıkarırsan, daha özenli olursan, daha detaycı olursan, daha çok para harcayıp daha güzel bir şey yaparsan bu çabanın kızı sana yaklaştıracağını düşünüyorsun. Ama genelde tam tersi oluyor.

Bunlar kız için yapacağın büyük çabalardır. Sen kız için bu çabalarda bulunursan kız kendini daha değerli hisseder. Tersine, kızın seni değerli olarak görmesi için kıza çaba harcatman gerek!

İşin kilidi burada: İnsanoğlu için uğrunda birazcık olsa bile çaba harcadığı şeyler önemli hale gelir. Bu yüzden iyi düşünülmüş buluşmalar, özenli ev davetleri sana bir şey kazandırmayacak. Hatta -eğer bunları uzun dönemli, değer verdiğin kız arkadaşın haricinde yeni tanıştığın birine yapıyorsan- senden değer götürecek. Tüm bu çabalar senin gözünde kızı daha değerli hale getiren şeyler. Ona emek verdikçe kız değerleniyor. Kızın gözünde senin değerli hale gelmen için bunun tersi olmalı, kıza senin için bir şeyler yapmasına izin vermelisin.(Başlangıç olarak kızın gözünde seni değerli hale getirecek çok minik şeyler: Kızın sana bir şey ısmarlaması, sana yemek hazırlaması ya da bir konuda sana düşünceli davranması kız için birer çabadır ve kız çaba harcadıkça sen kızın gözünde değerli hale gelirsin)

Bilinçaltındaki kızın gözüne girme motivasyonuyla kızın elini cebine atmasına izin vermezsen, kız rahatına bakarken sen onun için bir şeyler yaparsan, ona karşı çok düşünceli davranırsan vb. kıza şunu demiş olursun : “benim için çabalamaya, yani bana değer vermeye zahmet etme”.

Neyse…

Evde şarap içerken bir ara “bu aralar durgunum, pandemi etkiledi” falan diyordu. O anın neşesine aykırı olacak tarzda benim henüz ona bir yabancı olmam ve bana bu yüzden mesafeli olmasıyla alakalı bazı fikirler ortaya döktü.

Yaklaşık 30 dakika sonra sevişiyorken, bugünkü en mutlu yüz ifadesine sahip olduğunu gördüm. Ve az önceki ana atıfta bulunarak “Bak o kadar felsefe yaptığına değdi mi hiç” dedim.

Geçenlerde yıllar önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım ve kitaplığımda beklemekten biraz sararmış olan Taocu sevişmeyle alakalı bir kitabı okumuştum. Bu kitap eski Çinlilerin sevişme tekniklerini anlatıyordu. Buradan güzel bir iki teknik öğrenmiştim ve kız üstünde uyguladım. Kitabın geneli bence boş olsa da cinsel birleşmedeki ileri-geri mevzusuna biraz ruh katmayı öğrettiği için faydalı olduğunu söyleyebilirim. Bana göre kitaptaki tek işe yarayan bilgi de buydu zaten. (Nasıl farklı ritimlerle bu işin uygulanacağını anlatıyordu)

Seviştikten sonra şarabın kalanını bitirmek istediğimi söyledim. Şarap içip Tv izlerken “ben şuana kadar 2 kişiyle beraber oldum” dedi. Bir şey sormamıştım ama kendini açıklıyordu. Siz sorun ya da sormayın kadının size kendini açıklama ihtiyacı hissetmesi iyi bir şey. (Henüz seks yapmadığınız kızlarda da bir ilgi işaretidir.)

Ben de cevap olarak “Kadınların söylediğini 2 ile çarp derler” dedim. “Ee ne var bunda?” diyebilirsiniz. Bunu şu yüzden söylüyorum, ukala yanıtlar işe yarıyor ve çekim oluşturuyor. Bu yanıt da öyleydi.

Neyse… Sonuçta onunla tanıştım, bulaşamadığımız süreçte ilgimi kıza dengeli bir şekilde ve her an geri çekebilecek şekilde verdim. Kendimle alakalı her şeyi açık etmeyerek merak etmesine ve sormasına izin verdim. Benim için bir şeyler yapmak istediğinde bunlara hayır demedim.

Erkekler bu saydıklarımın tersini yaparak kızın başta ilgili olacağı varsa bile, kızın ilgisini geri çekmesine neden olabiliyorlar. Kızı bulun, cesaretli olup tanışın, ilgi uyandırmak için onu biraz kaşıyın, ilgisi düşük kızları eleyin, geçmiş tecrübelerinizde ters teptiğini gördüğünüz şeyleri yapmayın, kendi ilginizi dikkatli dağıtın, biraz ukala olun ve yeni sevgiliniz hayırlı olsun.

Son çıkan kitabımı okumanı tavsiye ederim.  Tecrübemi sistematik bir şekilde aktardığım güzel bir kitap oldu.

Yazar: Secret

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

47
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
34 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
GökoTravis BuckleRobertsonurascimenliiOdin Bey Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sger
Guest
Sger

İlgi uyandırmak için onu biraz kaşıyın. Açabilir miyiz?

SASDFASDFASF
Guest
SASDFASDFASF

YAZININ 2. PARAGRAFINDA BULUNAN “Gizli kamerayla saha videosu çekmek rapor yazmaktan daha da garip zaten” CÜMLESİNE İSTİNADEN; T.C. Devleti sınırları içerisinde bu tip eylem ve davranışlar, Türk Ceza Kanunu’nun 134. Maddesinde düzenlenmiştir. Buna göre Özel Hayatın Gizliliğini : “İHLAL” ve “İFŞA” suçları aynı madde de ayrı ayrı ceza gerektirir suçlar halinde düzenlenmiştir. Buna göre; Mağdurun bilgisi ve rızası dışında; Ses ve görüntülerinin kayda alınması TCK. Madde 134/1 de belirtilen “Özel Hayata ilişkin Ses ve Görüntülerin Kayda Alınması ” suçunu oluşturur. (134/1 = Suçun Basit Hali olarak isimlendirilir.) 1 Yıl ile 3 Yıl arası Hapis cezasını kanunumuzda belirlenen cezadır. Mağdurun bilgi… Read more »

sasadsa
Guest
sasadsa

Set açıp, set açtığım videoları internette paylaşmak istiyorum hem kendi eksikliklerimi görürüm hemde hobi niyetine. yani kızların yüzünü bulurlasam sorun çıkmaz herhalde demi ?

SASDFASDFASF
Guest
SASDFASDFASF

Yazdığım şeyi tam olarak anlamadıysan, bu işe girmemeni tavsiye ediyorum. (Video kaydı Almak ve İfşa 3tmek), set açman da bazı küçük şeylere dikkat edildiğinde hiç sorun yok.

KaranlıkKabus
Guest
KaranlıkKabus

İyi de sokak özel hayata mı girer? Kamusal alan değil mi?
(bilmediğimden soruyorum)

SASDFASDFASF
Guest
SASDFASDFASF

Sokak kamusal alandır, doğru. Fakat! “İstisnasız her bir durumun bir istisnası vardır”. Sen sadece görünür biçimde elinde kamera ile sokakta yürüyebilir, sokağı ve dolayısıyla bazı şeyleri çekebilirsin. Burada bir sorun yok. Sorun: Gizli bir kamera ile bir kimsenin yanına gitmek ve gizlice “Görüntülerini” VE EN ÖNEMLİSİ “Sesini” kayda almak. Burada artık bir iletişim başlıyor. O andan itibaren kamusal alandan ayrılıyor. Burada ki ince noktalar; 0-) “GİZLİCE” bu eylemi yapmak. 1-) Kamera odağının sabit bir biçimde bir kimsede olması. (Sokağı çekersin insanlarda vardır çok çok kısa süre için videoda görünür, fakat ısrarla bir kişiyi çekersin(Uzun süre) o ayrı bir şey haline… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

mrb. Bir sorum bir de eleştirim var. Soru: “….Ayaküstü eğlenceli bir muhabbetten sonra birkaç defa buluştuk. Aslında buluşması biraz zor oldu. Bir kere buluşma iptal bile oldu….” Hocam, sana ilgisi çok yüksek olmayan bir kızı bağlamışsın gibi düşündürdü, eline sağlık, fakat gerek var mı? Demek istediğim, buluşmayı senin için kolaylaştırmıyorsa çok da ilgili değil demektir. Neden boş vermek yerine uğraştın? Eleştiri: “….Bu kıza “bize gel ve sana güzel bir yemek hazırlayayım” gibi bir şey demek istemezdim….Geçmişte böyle şeyler söyledim ve dilimin yandığı bir gerçek. Sitede bununla alakalı yazılar var mı bilmiyorum ama erkeğin yemek hazırlaması, titizlenmesi, özenle bir şeyler hazırlaması… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hocam, sana ilgisi çok yüksek olmayan bir kızı bağlamışsın gibi düşündürdü Bir kere buluşmanın iptal olması ilgi düşüklüğü göstermez. 2 kere buluşma reddetmesi / iptal etmesi ilgi düşüklüğü gösterir. Neden boş vermek yerine uğraştın? İlgisi olmayan kızı elemek, olanı tutmak için 2 kere yürü olmazsa NEXT iyi ve kendini kanıtlamış bir kuraldır. Senin mantık yürütmen ile ilgisi olan kızları da elersin. O mantık sadece elinde daha ilgili kızlar varken bu kızın zamansızlıktan elenmesi ile olur. Hocam yemek hazırlamak iyidir, hem ustalık sergilemiş olursun hem de hazırlık sürecine dahil falan da edebilirsin, eğlenceli olur. Rol değişimi başka bir şey. Katılıyorum. Yemek… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@mahmut abi “….Senin mantık yürütmen ile ilgisi olan kızları da elersin. O mantık sadece elinde daha ilgili kızlar varken bu kızın zamansızlıktan elenmesi ile olur…. Hocam ben de ilgisi düşük kızın peşinden koşmuşsun demedim ki, ilgisi çok yüksek olmayan kızı bağlamışsın dedim. Buluşmada zorluk çıkan (ya da çıkartan), buluşma iptal olan (ya da iptal eden) kızla neden uğraşıyor ki @secret? Bu hikaye, “böyle bir kız vardı, bir de şu vardı, bir de şu vardı, şu şöyle yapınca bir baktım diğerlerine niyet etmişken bu beni kapmış” şeklinde olsa harika bir rapor olacaktı. Bu haliyle “uğraşın tek hatuna” mesajı vermiş gibi oluyor… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sonuç alabildiği için zaman harcıyor. Ayrıca shit test diye bir şey var. Ben de olsam devam ederdim.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Mahmut Abi

“….Ayrıca shit test diye bir şey var. ….”

Doğru o da var. Ben bunu hesaba katmadım. Hocam ben güle oynaya olmayan, hani bir dialoğ içerisinde olmayıp da böyle buluşma ekmek/zorlamak/gelmemek gibi daha çok davranışlarla belli olan shit testleri genellikle, “ilgisi çok yüksek değil” işareti olarak alıp kızı kendi haline bırakıyorum. Bu şekilde bana, “belirli” bir kadından sonuç almak anlamında değil ama “sonuç almak” anlamında daha verimli görünüyor. Belki de hata ediyorum, bilemedim..

K.A
Guest
K.A

Secret güzel saha raporu. İnsanların daygamede kendi tarzını bulma konusunu yazılarında sürekli vurguluyorsun. Bence bu çok ustalık gerektiren birşey. İnsanların başkalarının kelimelerinini direk kopyala yapıştırla kullanmaları düşününce banada çok komik geliyor. Sanırım bu işlerin matematiği yok diyorsun. Basit ama kullanışlı. Özellikle setten sonrada ilgi nasıl canlı tutulur konusunu açık açık yazman… Güzel giden bir set güzel bir buluşmaya nasıl götürülürün kılavuzu gibi. İşin mantığını öğretiyorsun. Bugün lazım olup yarın işe yaramayacak şeyler yazmadığın için teşekkürler.

Barney Stinson
Guest
Barney Stinson

Mahmut abi , veya Secret sizlere sorum olucaktı.Ben Gaziantepte yaşıyorum.Aksiyon alıp 1 haftadır kızlara adres sorma bahanesiyle yaklaşıyorumda.Kızın sevgilisi gelirse ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok.ve bu durum biraz kafaya takıyorum.Sizin bana verebileceğiniz öneriler neler acaba ,veya sizin izlediğiniz statreji nedir.( direkt açılış düşencesinde sadece bu durum aklıma takılıyor.)

Mahmut Abi
Admin

1 haftadır kızlara adres sorma bahanesiyle yaklaşıyorum Hiç yaklaşma daha iyi. Adres artı saat Türk iş bilmeden yürüyen tayfasının geleneğidir.

BarneyStinson
Guest
BarneyStinson

Ya maksat ısınmak mahmut abi, asosyal bir adamım normalde,Baya işe yaradı ama, göz teması sürem uzadı.Ses tonumu felan ayarladım.Ufaktanda olsa özgüvenim yerine geldi.Heyecan baya azaldı.Baya etkisi oldu.Benim amacım numara almak değil yürümekte değil sadece ısınmak .

KHAN
Guest
KHAN

Dostum selam ben de gaziantepte yaşıyorum ve biliyorum ki antep muhafazakar biyer olsa da genç nüfus çok fazla ve set açılması çok yaygın bir durum olmadığından başarı şansı yüksek. Kızın sevgilisi gelirse de konuşarak özür falan diler sıvışırsın çok sıkışırsan da topuk (erkeklik 10dur 9u dondur :d) Üniversite civarında, büyük parklarda, avmlerde, kafelerde genç nüfus yoğun oralarda takılabilirsin ha bir de buralarda çalışan genç güzel kızlarla muhabbet ederek de kendini geliştirebilirsin

BarneyStinson
Guest
BarneyStinson

Bana instagramdan ulaşabilirmisin barneystinson027 beraber set açalım wingman oluruz birbirimize.5 yıldır okumadığım makale video kitap forum sitesi kalmadı.Bu sefer tam başlayıp bitirmek istiyorum.Artık aksiyon alma zamanı.Yaz da geldi zaten.Tüm teorileri taktiktleri v.s biliyorum ama çok fazla uygulama şansım olmadı.Sahada birlikte deneyebiliriz istersen.

KHAN
Guest
KHAN

Tamam dostum ulaşacağım en kısa sürede fakat şu an instagram kullanmıyorum birkaç hafta içinde açacağım açtığımda da mutlaka detaylı konuşuruz

Bir dost
Guest
Bir dost

Mahmut Abi seni rüyamda gördüm Rabbim hayreylesin. Gözlüklüydün. Klark kenti anımsatıyordun. Ciddiyim

Mahmut Abi
Admin

Halk arasında Klark Kent gibi geziyorum zaten.

Bir dost
Guest
Bir dost

Mahmut Abi 😊

Bir dost (Original)
Guest
Bir dost (Original)

“Bir dost” benim kullandığım fake nickimdi ve görüyorum ki sen benim nickimi çalmışsın.

Bir dost
Guest
Bir dost

Nickini çalmadım bilmeden almışım. Bundan sonra parantez içine original yaz. Ben başka nickide geçsem devam de etsem…

Pan
Guest

Secret genelde çizgime yakın bulduğum bir adamsın ve yine yazdıkların oldukça değerli. Pek çok yeni başlayan kardeşe yardımcı olacağını düşünüyorum. Yoksa, zaman zaman hile-i şeriiye yolları arayan tarikat şeyhi gibi mavi haplı yaklaşımları için birinin fetva vermesini bekliyorlar resmen.

Neyse, uzun lafın kısası daha çok yazmanı dilerim.

Sedat
Guest
Sedat

Başarısız Saha Raporu(dayak eşiğinden dönmek)
bir yerde beklerken o sırada hb 6-7 bir kadın önümden geçti. merhaba dedim dahada hızlandı ve hemen yan mağazaya girdi.5 dakika sonra içeri baktım kadınla göz göze geldik aradan 2 dk geçmeden kocası çıkdı:)
bilader sen bir yeri sorucaksın dedi
ben :hayır dedim
eşime seslenmişsinde niye seslenmişdin hayırdır?
ben:bir yeri sorucakdım 🙂
yer:mecidiyeköy cevahirin çaprazı

Mahmut Abi
Admin

İpucu: Kadınların parmaklarına bakıp yüzük var mı yok mu göz ucuyla hızlıca kontrol etmeyi öğrenin. Birçok gereksiz yürümeden kurtulursunuz.

Heraklitos
Guest
Heraklitos

Aslında dışarıdan baktıdığında 3 aşağı 5 yukarı yürüyüp yürümemen gerektiğini anlıyorsun. Kaba görünüyor ise, negatif bir ruh halinde ise, hızlı adımlarla bir yere yetişmeye çalışıyor ise, telefonda konuşuyor ise vs. Gerçi daygame doğası gereği başarı oranı çok düşük bir oyun bunu da bilmek gerekiyor.

Travis Buckle
Guest
Travis Buckle

Kadın bi merhabayı kocasına yetiştirdiyse karin ağrısı bi tip olsa gerek

Sedat
Guest
Sedat

daygame yaparken fazla muhtaç gözükmemek için ne yapmak lazım.

Mahmut Abi
Admin

Fazla muhtaç olmamak ve davranmamak lazım.

DildoVatandaş
Guest
DildoVatandaş

Şu hesap odeme olayına bir açıklık getirebilir miyiz? Direkt atlayıp onden hesabı odeyince cok deger veriyormus gibi gorunmek var ya da kizin elini cantasina atmasini bekleyip cimri gibi gorunmek var,iki ucu da sıkıntılı gibi.

Mahmut Abi
Admin

Bkz. Hesabı kim öder?

Direkt atlayıp onden hesabı odeyince cok deger veriyormus gibi gorunmek var. Yok.

kizin elini cantasina atmasini bekleyip cimri gibi gorunmek var. Var.

Bir ucu sıkıntılı.

Odin Bey
Guest
Odin Bey

Yazara tamamen katılıyorum her erkeğin tarzı farklı ben de birkaç gün önce kendi spontane tarzımla yaşadığım bir day game’i aktarmak istiyorum. Birebir kimsenin kopyalayabileceğini sanmıyorum çünkü gerçekten bu benim tarzım ama görmesini bilen gözlerin kendileri için bir şeyler çıkarabileceğine eminim. Kadıköyde işten çıkmış eve gidiyordum. Karşıya geçmek için marmaraya giden metroya doğru yürüdüm, metronun merdivenlerinde kısa boylu güzel yüzlü bir kız bana bu yolun marmaraya gidip gitmediğini sordu yolun doğru olduğunu söyledim zaten bende o tarafa gidiyordum ve yoluma devam ettim. Merdivenlerden indiğimde metro gelmiş ve kapıları açılmıştı hızlıca metroya doğru ilerlerken beni görmüş olmalı ki bana marmaraya giden metro… Read more »

Odin Bey
Guest
Odin Bey

Mahmut abi yazı uzun oldu farkındayım yine de daygame ile ilgili olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunabilirsen benim için aydınlatıcı olur. Vaktini ayırırsan çok sevinirim abi saygılar.

Robertson
Guest
Robertson

Mahmut abi ve secret selamlar direkt konuya gireyim. Siteyi 3 senedir takip ediyorum ve sonunda bu hafta 4 kıza yürüyebildim. İzmire gelmenin rahatlığı da var tabi. İlk 3ü tırttı. 4. Bir garipti içime sinmedi sormam gerek. Abimle gece klübüne gittik. Otel tur ayarladı. Turu ayarlayan 2 kız biz içerken yanımıza geldi. Biraz konuştuk ve kızın bana bakışlarından gülümsemesinden YD bu yürü dedim. Aşırı gürültülü olduğu için ben kızın yanına geçtim. Öncesinde biraz konuşup tanıştık. Ben: Sürekli böyle diğer masalara gitmek zorunda mısın? Kız: Ne oldu rahatsız mı oldun? Gülümsüyor. Ben: Hayır ama burda kalmanı istiyorum. Niyetimi açıkça belli etmek istedim.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ben: Hayır ama burda kalmanı istiyorum. Niyetimi açıkça belli etmek istedim. Niyetini açıkça belli etmenin tek nedeni hemen her zaman gidecek korkusu ile kafeslemektir ve zayıflıktır. Bir kıza yürürken fiziki yakınlaşmaya doğru gitmek harici bir niyet açıklığına ihtiyacınız yok. Size niyetini belli etmeyi kim öğretiyorsa size kötülük yapıyor, beta erkekleri elemesi gereken kızlara iyilik yapıyor. Belki de shit testten kaldım veya abazan mı gözüktüm nedir kız başka masaya gitti. Eh yani. 2 dakika konuştuğun kulüp kızına ne niyeti? Hareketleri bakışı gülüşünden emindim aramızda bir şeyler olacağından ama olmadı. Kız fazla cana yakındır, üstüne alınacak bir durum yokmuş ama dediğim gibi… Read more »

Göko
Guest
Göko

Abi turizmde çalışıyorum,1 av varsa 100 avcı var herkes yürüyo sataşıyo bişeyler yapıyo, e zaten kız kıza tatile gelen kızlarında derdi genellikle erkek, işler bu ara yolunda gitmiyor nasıl aşarım bu yaklaşma ayarlama durumunu, kıza belki günde 50 kişi anlık yürüyor zatwn, bugün bizim sahilde oturan üçlü kız grubuna yan plajdan adamın teki geldi dümdüz oturdu yanlarına gün boyu birlikte takıldılar, direkt dahil mi olmak lazım napmak lazım artık çözemiyorum

Mahmut Abi
Admin

Sizin paralel evreninizde yapacak bir şey yok.